Szerintem eljön az az idő egy fórum életében, mikor fellángolnak az érzelmek, kiborul a bili... és ez az érintetteken kívül a többieket esetleg zavarja.
Ezen a fórumon nyugodtan lehet!
Hajrá:)
megőrülök.. bementem az iwiwre és ott is jönnek a levelek... így kicseszni velem:(((
ezt az öcsém haverja írta, sok sok szmájlival:((
Bár már biztos gratuláltak sokan, vagy legalább is jelezték a felismerést, de most én is ezt tenném, mert láttam az újságnyi méretű gigantikus kiposzterezhető fotód a hírlap közepén! Nem mondom, impozáns... csak két kérdésem lenne vele kapcsolatban: - Tamás nem volt féltékeny, hogy a nejéről ilyen egész alakos fotók jelennek meg egy ilyen nagy példányszámban megjelenő napilapban? - Miért nem (ez a cégnév)..-s póló volt rajtad?
basszus, pont fél éve edzés közepén megjelent egy fotós és amikor már mindenki leizzadta a sminkjét, akkor lefotózott.... akkor az egy 5 centis hír volt.. ma meg a férjemet ezzel várták a kolléganői az irodában:((
Megmonom őszintén, berakhattál volna ide bármilyen linket, kizárt, hogy lett volna hozzá kedvem. Annyira fáradt vagyok és nyűgös, már minden bajom van, pedig még csak hétfő van. Belegondolni is rossz, hogy mégcsak most kezdődött el a hét. :S Mi lesz velem péntekre, ha már most iylen hulla vagyok?? Többiek le vannak baszva!! Mi az, hogy felénk sem néztek?!
Jól van, csak épp ez volt szemelőtt. Ezen a belterjes topikon kívül mi érdekel? Mert azért vannak ám itt az indexen érdekes dolgok, emberek... Na persze a neten máshol más is. Én is inkább csak olvasok, nézelődök. Alig írok...
Reménykedve ültem be a gép elé, hogy majd nem győzök olvasni, annyit írtatok. Erre...hát...nem volt egy hatalmas adag. Bezzeg, ha nem érnék rá olvasni, akkor tuti írtatok volna minimum 3 oldalt.
Reméljük nem csak ez az egy van neki, és te is kapsz + én is. Igy mindketten boldogok leszünk. Mit szólsz? Különben is, én nem elégednék meg egy darabbal. :P Te igen?