Keresés

Részletes keresés

arzachel Creative Commons License 2008.07.22 0 0 338
MACAUDIO mecmobil 100 elég jó darab ,bár az enyém elég régi és ezen még a megnyugtató Made in Japan felirat díszeleg.
Előzmény: atti73 (332)
vesztergom Creative Commons License 2008.07.22 0 0 336
már tárgytalan...
Előzmény: vesztergom (335)
vesztergom Creative Commons License 2008.07.19 0 0 335
VW GAMMA V gyári fejegységet keresek megvételre. Esetleg BETA V értékkülönbözetes cserével....
_percy_ Creative Commons License 2008.06.19 -1 0 334
Beépített automata sebességkorlátozó kényszereszköz? :-DDDDD
Előzmény: Törölt nick (333)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.18 0 0 333
Sziasztok! Kb két hete van beszerelve a hifi a kocsimba, (fej, első szett, erősítő, láda) és most azt vettem észre, hogy 2800-as fordulatszám felett (dízelem van) ha megyek a kocsimmal, akkor akadozik, majd teljesen elhallgat a zene. Ez miért van?
atti73 Creative Commons License 2008.06.11 0 0 332
Én is segítséget kérek. Az autómba csak 10cm-es hangszóró fér előre. Milyen márkát, ill. típust vegyek, hogy a hangzás a lehető legjobb legyen a lehetőségekhez képest?
Köszi!
Dzseem Creative Commons License 2008.06.09 0 0 331

Sziasztok!

Segítséget kérnék, legalábbis tanácsot. Azt mondták nekem, hogy LG fejegységet, ne vegyek! Az okát nem tudom, de hátha itt valaki okosabb ebben a témában és meg tudja válaszolni ezt a rejtélyt. Biztosan van oka, hogy egyértelműen kijelenthető ez, de van esetleg itt valaki, akinek LG dolgozik az autójában??

vplaca Creative Commons License 2008.06.04 0 0 329
Van egy eladó zárt ládám hangszóró és csati nélkül. A gyári Mac Audio zárt Mac Fire doboza. Szürke kárpitozású. 30 as nyomó megy bele. A jobb alsó sarkán kapott egy kisebb ütést, így 3-4mmen kilátszik a bútorlap, de mivel alul van, nem látszik.

3000Ft
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.03 0 0 328

Sziasztok!

Milyen ládát ajánlanátok egy Phase Thriller 2500-as mélynyomóhoz?  Egy kombi Mondeóba lesz. Gyári adatai szerint 28 literes kell neki. Ebben benne van a hangszóró által "elvett" méret vagy azt rá kell számolnom és mondjuk egy 30-35 literes láda kell? 

JENNE Creative Commons License 2008.06.03 0 0 327
Sziasztok. Keresek hibás gyári cd-s rádiókat, elsõsorban Ford 6000, Opel CDR500, Renault TunerList, de más gyáriak is érdekelnek. Skype-on az e-mail címemmel jenne01@freemail.hu elérhetõ vagyok ill tel 06703611388.
Dantom66 Creative Commons License 2008.05.30 0 0 326
Üdv mindenkinek!
Egy olyan gondom lenne,hogy gyárilag beépített Rádió-cd-vel szeretnék össze kombinálni egy 1-DIN-es 7" kijelzőjű DVD fejegységet(+GPS) ugyanazon a hangszórókon.Van erre valami megoldás? A célom ugyanis az hogy szeretnék a gyári masinán rádiót hallgatni miközben a navigáció hangja is kellene.Azért nem volna jó egy külön hangszóró a DVD-s fejegységnek mert ha Mp3-t akarok halgatni akkor annak azért mégis csak minőségben kellene szólni.
Van erre valami készülék ami a két masina hangszóró kimeneti jelét össze keveri és úgy szólaltatja meg.

Remélem van valakinek erre valami ötlete?
KQno 2.0 Creative Commons License 2008.05.26 0 0 325
Hello Mindenkinek!
Nagy zenekedvelő vagyok, és elég régóta áskálódom a hi-fi témában is, azonban most lesz először lehetőségem autóhifit csináltatni, és be kell valljam, a beépítéshez tök lamer vagyok... De most szeretnék a kocsimba (Akinek mond valamit Fiat Linea) egy nem túl ütős de szépen szóló cuccot berakatni (egyszerű koncepció: Fejegységcsere (A Fiatnál veszek fejegységtartót, mert a designolt műszerfal miatt simán nem lehet cserélni (1din-es lesz)), aztán egy erősítő, és két mélyközép hátra (14-es vagy 16-os) a kalaptartóba. Ezek mellett a gyári négy hangszóró lesz cserélve. Láda nem lesz (nem olyan zenét hallgatok, hogy igazán kihasználhassam, másfelől, meg kell őríznem a kocsi családi jellegét és nem akarok ki-be pakolgatni) Egyszóval a kérdésem az lenne, hogy el tudná-e nekem valaki magyarázni, hogy hova és hogyan szokás az erősítőt betenni (garanciás a kocsi, ezért lenne fontos tudnom), tehát hova rakják általában és hogyan rögzítik, plusz hogy hogyan csinálják meg a drótokat különösebb bontás nélkül a kalaptartóig.
Ja, és az egészet szakemberrel akarom csináltatni (szintén a garanciás dolgok miatt), és bár kaptam tippeket, tud-e ajánlani valaki egy helyet ahol szépen, igényesen beszerelnék az általam megvett cuccokat. Ja, amúgy pesti vagyok, közelebbről zuglói.
A segítséget előre is köszi!!!
nagypeti.miami Creative Commons License 2008.05.25 0 0 324
Rover 416-os autómba szeretném kicserélni az első ajtókban lévő gyári hangszóróimat! Vásároltam egy pár Macaudio 16.5-es hangszórót, de sajnos nem fér bele a gyári keretbe! 16-os a gyári méret. :(
A neten keresve nem is találtam roverhez való beépitő keretet.
Valakinek valami ötlete, tapasztalata??

Előre is köszi!
nikonboy Creative Commons License 2008.05.21 0 0 323
üdv

érdeklődöm akinek van fiat bravoja, milyen hangszóróra lehet kiváltani az ajtóban levő gyári darabokat (méretazonos)? egy 4x55wos jvc fejegységem van hozzá, ami végülis nekem bőven elég, meg egy kicker mélyláda. Csak hiányoznak a szép közekek és magasok. Valmai 2-3utasra váltanám ki.. aki esetleg már épített be a helyébe jó minőségű hangszórót, az írjon tapasztalatot. köszi
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.19 0 0 322

Köszi a gyors választ. A ládával kapcsolatban megfogadom a tanácsodat, jó ötlet, ha az ember meg tudja saját kocsijában hallgatni. Mégis csak az az igazi próba.

Előzmény: Törölt nick (321)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.18 0 0 320
Sziasztok! Kombi Mondeo-ba (98-as) mélynek mit ajánlotok? Általában elektronikus zene megy (minimal) meg klasszikus rock. (Tudom, elég érdekes ízlésem van :)) ) Melyik láda szólna szebben? A zárt vagy nyitott ? Érdemes-e két erősítőt venni és külnön kötni az első szettet és a ládát, vagy mondjuk egy 4 csatornás elég nekik? Köszi előre is!
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.17 0 0 319

Sziasztok!

Lehet, hogy nem a legjobb helyre teszem fel a kérdést, de azért megprbálom...

Keresek régi 1975-1980 közötti tekerős Blaupunkt autórádiót. Lehet magnós is, de a sima "csak rádió" -nak jobban örülnék.

Csillagászati és arany árat ajánlók kérem ne jelentkezzenek.

Elérhetőségeim:

Tel.: 06/30 6105904

Email.: drydenstar@freemail.hu

Köszönöm előre is!

Albert30 Creative Commons License 2008.05.11 0 0 317
Ő volna az.
Albert30 Creative Commons License 2008.05.11 0 0 316

Üdv mindenkinek!

Van egy Rockford fosgate 300x erőlködőm, esetleg ha valakit érdekel, írjon.

karicsek Creative Commons License 2008.05.07 0 0 315

Sziasztok.

Van egy Pio 5000ub fejegységem. és egy fusion en-cm65 hangszóró szettem.

Elég gázul szól ( a kellemes mélyek hiányoznak)és a hangerő is kevésnek tűnik. Már fél hangerőnél torzít. Mi lehet a hiba? Igaz szervízben köttettem be, de lehetségesnek tartom, hogy valamit elkötöttek.

És még egy kérés: ha esetleg valakinek lenne egy használati útmutató ehhez a típushoz, megköszönném.

Előre is kösz a segítséget. Üdv Karicsek

style Creative Commons License 2008.04.23 0 0 314
Ha olcsón akarsz megbízhatót vegyél egy pio fejet.És ahhoz egy kicx szett vagy koax.Publikus a mailem,ha gondolod adok rá egy kedvezményes árat,csak ird meg kb. milyen összegből lehet gazdálkodni.
Előzmény: georgebenson (313)
georgebenson Creative Commons License 2008.04.22 0 0 313
kösz! van javaslatod a márkát illetően? az előző verdában kenwood+magnat kombináció "zörgött", meg voltam vele elégedve.
Előzmény: style (311)
style Creative Commons License 2008.04.21 0 0 312
Azt inkább ne erőltesd...
Előzmény: Bazsika_ (310)
style Creative Commons License 2008.04.21 0 0 311
valami érzékeny hangszórót keress a gyáriak helyére.Meg egy fejegység csere.Igy megúszod erősítő nélkül,és sokat javul a gyárihoz képest.Valószínűleg a tár mechanikájának a csillapítása már kivan,azért ugrik.De meg kell nézni hogy jól van -e rögzítve,és a megfelelő pozicióban van-e(Vízszintes/függőleges)Abból  is eredhet az érzékenység.
Előzmény: georgebenson (306)
Bazsika_ Creative Commons License 2008.04.21 0 0 310
...,vagy milyen vélemények vannak a manapság kapható fm transmitterekről?
Előzmény: Bazsika_ (308)
style Creative Commons License 2008.04.21 0 0 309
Megoldható egy 20e ft környéki átalakítóval.De ezt mérlegelni kell.Kinek mit ér.Ha hozzáteszed a fej árához,vehetsz egy még jobb készüléket,és max. néha odanyúlsz :-))
Előzmény: Bazsika_ (308)
Bazsika_ Creative Commons License 2008.04.21 0 0 308
Tervezem a Peugeot 206-omban lévő a gyári magnót CD-re cserélni. A kérdésem az lenne, hogy a gyári (kormányon lévő) távirányító használható-e valamilyen módon pl. egy sony fejegységgel? Nem szeretném a peug. által kapható rádiókat beszerezni, részint az áruk miatt, meg a középkonzolon lévő kijelzőcsere szükségessége miatt Vagy megoldható-e valamilyen módon a működése?
suzy2 Creative Commons License 2008.04.19 0 0 307
hali
szeretnék segítséget kérni.
robogómba szeretnék hifit.valaki tudna segíteni hogy miket vegyek meg esetleg segíteni hogy hogy és mint kell egy ilyet üzemeltetni és összeszerelni avgy esetleg egy helyet hol megcsinálják nekem.a segítségeket előre is köszönöm.
georgebenson Creative Commons License 2008.04.19 0 0 306
sziasztok!

egy szakvéleményt és egy megoldási javaslatot kérnék a köv. problémára. lancia lybrába gyári "holmi" van (6-os cd tárral) nem tudni milyen márkájú, kissé gyengécske, relatíve szarul is szól, a cd-játszó kisebb úthibánál is leállítja a lejátszást. jobbra nézzek balra dobjam vagy mit tegyek?

kösz
ViktorDj Creative Commons License 2008.04.19 0 0 305

Elèg az ACR -bol, Elèg a MAC audio -bol, Elèg a M.N.C.

Nem igaz hogy magyarorszàgon nincs komolyab cuc  !!!

Vagyis nem volt ... màtol van !!

Gyerekek ràtalàltam egy csodàlatos boltra Debrecenbe  az EXTREM - AUDIO !!!!!

MOREL, MTX, DIGITAL DYNAMICS, UNICARS, CLARION.  Csak komoly cuc, a csomo gyerek jàtèkot hagyuk az Acr- nek.

az Extrem-Audio Bt. szülõatyja a mennyiségi kereskedelem ellensúlyozásaként hozta létre saját cégét, hogy a dömpingáruk piacán színes foltot képezzen a minõség preferálásával és az egyedi igények testreszabott kielégítésével. Az Extrem-Audio üzletpolitikája a létrehozás pillanatától változatlan: a vevõknek a maximumot kell kapniuk a pénzükért. Filozófiájuk, hogy minden árkategóriában új (Magyarországon más által nem forgalmazott) és kitûnõ minõségû termékeket kínáljanak.
Az autóhifi világába belépõ "kezdõknek" az Olasz UNICARS márkát javasolják, ez a cég az elsõszámú disztribútor a kiegészítõk, szerelési anyagok és mérsékelt árú hangszórók és erõsítõk terén Itáliában.
A "középsõ" kategóriát a DIGITAL DYNAMIC márka termékei alkotják, ezek is Olaszországból származnak. Erõsítõik, hangszóróik, mélyládáik, mind-mind fadobozba csomagolva érkeznek, termékeik már a kényesebb elvárasokat is kielégítik. Kitûnõ választás egy középkategóriás rendszerhez, ami már "made in Italy" - de még mindig megfizethetõ.

az Extrem-Audio Bt. szülõatyja a mennyiségi kereskedelem ellensúlyozásaként hozta létre saját cégét, hogy a dömpingáruk piacán színes foltot képezzen a minõség preferálásával és az egyedi igények testreszabott kielégítésével. Az Extrem-Audio üzletpolitikája a létrehozás pillanatától változatlan: a vevõknek a maximumot kell kapniuk a pénzükért. Filozófiájuk, hogy minden árkategóriában új (Magyarországon más által nem forgalmazott) és kitûnõ minõségû termékeket kínáljanak.
Az autóhifi világába belépõ "kezdõknek" az Olasz UNICARS márkát javasolják, ez a cég az elsõszámú disztribútor a kiegészítõk, szerelési anyagok és mérsékelt árú hangszórók és erõsítõk terén Itáliában.
A "középsõ" kategóriát a DIGITAL DYNAMIC márka termékei alkotják, ezek is Olaszországból származnak. Erõsítõik, hangszóróik, mélyládáik, mind-mind fadobozba csomagolva érkeznek, termékeik már a kényesebb elvárasokat is kielégítik. Kitûnõ választás egy középkategóriás rendszerhez, ami már "made in Italy" - de még mindig megfizethetõ.

A felsõkategóriás termékcsalád megválasztása nem volt könnyû feladat - végül az MTX mellett tették le a voksot. Ezt a hamisítatlan amerikai márkát sokan ismerhetik a "Pimp my Ride" címû MTV-s sorozatból, persze a hangrendszerek személyes meghallgatását nem pótolhatja semmilyen tévéadás. Az MTX-tõl a teljes termékpaletta rendelkezésre áll, hangszórók, erõsítõk, sub-ok: mind magas, sõt kitûnõ minõségû termékek.
Az abszolút csúcsot kedvelõk számára az Extrem-Audio alkotott még egy "legeslegfelsõ" kategóriát. Az igazán megszállott autóhifi õrültek közül nehéz elképzelni bárkit is, aki ne hallott volna a MOREL hangszóróiról. Ezek meghallgatása többet mond ezer dicsérõ szónál…

Fontos, hogy a megfelelõ fejegység kerüljön a rendszerbe - az Extrem-Audionál a Clarion fejegységek teljes modellskálája elérhetõ, a legegyszerûbb kiviteltõl egészen a legjobb, 24 bites, navigációval integrált, Eisa-díjas multimédiás központig.
A hangrendszereken kívül széles kínálatot tartanak többféle autó-kiegészítõbõl. Xenon fényszórók (JSM és Siemens termékek, utóbbi 3 év garanciával és ingyenes beszereléssel), tolatóradarok, radardetektorok és lézerblokkolók, professzionális Parrot telefon-kihangosítók, Power Tuning motor-teljesítmény növelõk, és "a biztonság kedvéért" a Metasystems riasztói is rendelkezésre állnak boltjukban és internetes áruházukban. (www.extrem-audio.hu)

Ugorjatok be a boltba !!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!