Az azért van, mert az ff.net enged nagyon hosszú fejezetet is feltölteni, míg a Tauri nem. Tehát amit a Taurin meg kell osztani, az ff.neten nem kell. És valamelyik fejezet így dupla a Taurin, de szimpla az ff.neten. Summa summarum: az ff.net viszonlag naprakész (erre az új fejezetre azonban ott tényleg várni kell pár hetet, mert Ferporcel tölti fel, és nem kapkodja el). Érthető ez a katyvasz, amit leírtam?
nagyon jó, az atmoszférateremtés nagyon jól sikerült, még a kórus is jó. És persze AR most is csúcs, de nem lehet nagyobban megnézni? nekem nem sikerült :( Ja és én tudom, honnan van a jelent, melyik rész?
csak arra nem sikerült rájönnöm, hogy honnan is hiányzik ez a jelenet. az egésznek már DD halála utáni hangulata van, de akkor Piton már nem lehetne a kastélyban. szóval fura kicsit.
Felkerült a netre egy rövid törölt jelenet a Félvér Hercegből. Van benne pár másodperc Piton, de milyen pár másodperc... *sóhajt* Feltétlenül nézzétek meg, mire képes egy igazi nagy színész (Alan Rickman) egyetlen képben, mozdulatok és szavak nélkül. (Operatőr rulez.) Ehhez előbb el kell viselni a Roxfort-kórus produkcióját :D
Helló! Elnézést a hosszú kihagyásért, de azért itt egy hosszabbacska új fejezet a Perselus Piton és az utolsó halálfaló című történethez: 15. fejezet - Kémkedés
Sziasztok, azoknak, akik követték felkerült Lord Voldemort naplójának utolsó része is, és lassan frissül az oldal! jó olvasást! http://snakegodess.gportal.hu/
(Egy kis bétázás még elfért volna, pl: Voldemort elárulása egyáltalán nem gyötörte a lelkiismeretét Egyáltalán nem gyötörte a lelkiismeretét az, hogy elárulta Voldemortot (vagy a két tagmondatot felcserélve:) Az, hogy elárulta Voldemortot, egyáltalán nem gyötörte a lelkiismeretét.)
In a cluttered workshop and amid the rambunctious denizens of his greenhouse, Neville Longbottom discovers that beauty truly is in the eye of the beholder. Now he only has to convince Millicent Bulstrode. . . .
Harry Potter - Rated: T - English - Romance/General - Chapters: 1 - Words: 7,413 - Reviews: 7 - Published: 6-25-09 - Neville L. & Millicent B. - Complete
A legszebb az egészben az, hogy mekkora kihívás egy ilyen pasit meghódítani! Mert egy Hagrid-féle széplelket nem nehéz... De elérni, hogy egy ilyen Piton-féle sírva adjon szerenádot az ablakod alatt! Nohát ahhoz fel kell kötni a gatyát! ;-D
Nem érted a romantikus női lelkeket, aki úúúúgy imádnak ilyen vadromantikus történeteket olvasni ;-) :D:D:D Tudod, amiben végül kiderül, hogy a csúf, undok béka egy elvarázsolt királyfi :D:D