De Dillnél sem a hang volt legutóbb a probléma. Felkészületlen volt, vagy csal szimplán szenilis. Míg Hobo fejből szavalt verseket, addig Bill abban a kb. három számban tévesztett/hagyott ki szöveget, amit minden egyes koncerten nyomott. Összességében lehangoló volt. Mindegy, aki azt hitte, nosztalgiakoncertre jön, az így csápolhatott végre...
Na, pont őt nem akartam megnézni, hiába javasolta a barátném. Már az Arénában is csalódás volt az a pár szám, amire beugrott (Hobo életműkoncertjén), és nem akartam az esélyét sem, hogy azt is alulmúlja.
Így mára maradt Valami swing meg valami funkyféle.
Sportszakmailag a Bakonyban töltöttük az elmúlt napokat. Kolbász csak a hozott gyulai volt, de a Bakonybéli vadszőlő hideg gyümölcslevese, a(z amúgy brutálisra fokhagymázott) cigánypecsenyén levő tökéletes állagú és ízű szalonna-kakastaréj, és a szépalmai szedres - szószos - tejszínhabos - vaníliafagyis palacsinta, valamint az itthonról hozott baracklekvár a zirci friss kaláccsal...
Tonhalsaláta, 2-9 deci csopaki olaszrizling. De volt ma már kolbász is.
Mivel a kedvenc hentesem egy hét múlva nyári szünetre vonul, vettem tegnap 4,5 kilót a kedvenc kolbászomból. De már ma nyilvánvaló, hogy nem fog kitartani a kb. 6 hetes gap feléig se :(