Minden, ami kép.
Vizualitás, képi világ, dizájnnal, látvánnyal, fotókkal kapcsolatos elméletek, élmények és ízlés... Várok számotokra kedves képeket is, leírással, élménybeszámolóval, asszociációkkal, etc. (de nem csak képeket).
Tetszenek ezek a rombuszok. Próbáltad már megszámolni? ;) Egyébként mi van a lámpa aljára kötve? Elsőre egy fém "teába lógató" jutott eszembe (nem tudom, mi a neve); valahogy kétlem, hogy süllyedne a tippem...
Hehh, és ha nincs külső segítség... Nekem egy - azóta már rámnőtt - karkötőm van. Hihetetlenül strapabíró, ezért is szeretem, eddig bármibe beleakadt, nem szakadt el. (És ezüst. Az aranyat nem szeretem túlzottan.) Elég pici, a két kéz szóba sem jön. Ezért a bal kezemmel kinyitom a "fogacskát" és elkezdem vele üldözni a másik végét. Mondanom se kell, hogyha meghúzom egy picit, kezdhetem előlről a hajtogatást. Unalmas egyetemi órákon kiváló unaloműző, akár másfél órát is kitölt.
Én speciel két kézzel szoktam felcsatolni, már ha. (Évek óta nem volt rajtam karkötő.) Csak a bő karkötőket lehet így. A többi csak külső segítséggel megy.
Akkor a találkozó program eszerint alakulna: freyya megtanítja Madárkát cipős masnit kötni; God megmutatja, hogy lehet alternatív módon írni, majd zárásként agyat darabolunk.
Ez jóóó, ilyet én is csináltam, csak az mind szar lett. :) Próbáljátok még ki a különféle fagyikelyhekhez adott színes-csillogós "pálmák" rázogatását így a gép előtt, igazi tűzijáték-hangulata lesz.
Próbálkoztam hétvégén valami hasonlóval, de nem sikerült.
Azt is próbáltam, hogy lefényképezzem az árnyékomat - az sem sikerült. Van valakinek jó képe árnyékokról? Az enyém úgy készült volna, hogy egy sötét helyiségbe bevilágított az udvari lámpa fénye, és a hófehér oldalfalon teljesen élesen megjelent az árnyékom - jópofa mintákat lehetett volna kihozni belőle, de ha villan a vaku, nincs árnyék, ha pedig nem villan, olyan sötét lesz az egész kép, mint a fekete éjszaka.
Akkor lerántom a leplet a legutóbbi rejtvényem titkáról. Kellék: sötét szoba, világító képernyő, hosszú záridő, a gép gyors mozgatása exponálás közben. Mivel kizárólag tévé- vagy sz.gépképernyővel működik, feltételezem, hogy a képfrissítési frekvencia a ludas.
Igen, az:-) Mindkettő összegöngyölgetés után készült, az alsó kép a belső üregét mutatja, aláterítettem a takarítós fekete pulóveremet, mert a padlódeszkák rosszabbul mutattak. A felsőnél kihúztam a belső részeit, mint bizonyosfajta távcsöveket szokás, és odatettem a diófa szekrény elé, hogy sötét háttere legyen.