Sosem szabad egy félidő, vagy méginkább egy negyed után leírni dolgokat... "Billups oktatja Parkert", "Ginobili borzasztó gyengén játszik" stb... nézd meg a végeredményt, és hogy kinek a nevével közlik szalagcímen a meccset... Ginobili...OPPÁ... a "borzasztó gyenge" Ginobili...
Hát Manu és Duncan bombaformája hozta ezt a meccset a másik oldalt Rip nemsokat találkozott a labdával, de Billups egész jó volt végre, csak ő kevés volt azért Benit nemnagyon bírták a bírók ma, volt 2 falt ellene, ami fordítva volt egyszer a palánk alatt ütött el valakit aki már bőven belül volt a félkörön mégis támadót kapott, másodszor meg jól állt be Mannu elé a triplavonalnál, aki fellökte mégsem kapott támadót, meg ha jól láttam még a palánk alatt is jól állt be eléje egy ziccernél, de akkor semmi sípszó nem volt
jó ez a szlovén csatorna megtaláltam :) közben a cctv-s ismerős arcok ott integettek a közvetítőállásban :)
Én még egy kicsit korainak tartanám a Ginobilire vonatkozó következtetés levonását.
(Akkora nagy belemenése volt Wallace-ba mint egy ház, ezt még a magyar bírók is annak fújták volna.) Nem minden meccsen fog az összes ziccerdobása a gyűrűn pattogás után bepottyanni.
Mindezek ellenére kalap le Ginobili, és Duncan előtt, jogosan nyertek.
Szerintem a következő meccs sokkal fontosabb lesz.
Én sem tudom, de szerintem ezek a statok marhára nem számítanak. Mindamellett a SA-nak áll a zászló, ez tény...ha TD továbbra is így megfogja Sheedet és Bowen Rip-et, akkor byebyePistons.
Azért lesz három meccs Detroitban is, ha jól számolom. Furcsa volt olvasni a topic elejét, ezek szerint két ellentétes félidő volt. A végére összeroppant a Pistons, ha jól látom a boxscore alapján.