Keresés

Részletes keresés

újrabelépő Creative Commons License 2024.01.02 0 2 23402

Magyar felnőt válogatott. A tippek nem jók.

RnD Creative Commons License 2024.01.02 -4 6 23401

"...Kuczora a bajnokságban eddig általában jól játszott, most meg (főleg a meccs elején) ..... nem annyira..."

 

Ezek szerint a meccs második felében jól játszott. Akkor viszont Csíkos Luca is jól játszott a szünet után (Kuczora 5/7 Luca 4/6). A végén ők ketten hozták a meccset elöl. Ehhez képest 'Alter' itt Kuczorát méltatta, ugyanezért meg Csíkos Lucát lehordta.  Kettős mérce nem először....

 

Luca egyébként még csak 18 éves, ezért ilyen formaingadozásra számítani lehet nála.

 

Egyébként sem érdemes a Bcsaba meccs miatt méltatlankodni. Azért mindig volt valaki aki a hátán vitte a csapatot: az első negyedórában Marincsák Niki (négy gól/negyedóra), a második félidőben Kuczora aztán a végjátékban Luca. És Ballai Anna is belőtte a helyzeteit (3/3)

 

"Szerintem ez a szív és a harcosság diadala volt...." írta valaki lejjebb. De még inkább kellett hozzá a Békéscsaba rövid kispadja, amiért 45 perc után elfáradtak, nem voltak jó cseréik így a váci győzelem nem is lehetett már kérdéses.

Előzmény: AlterEgon77 (23395)
AlterEgon77 Creative Commons License 2024.01.02 -1 0 23400

Rettentően sok játékos megfordult már a válogatottban (főleg ha nem korlátozzuk a felnőtt válogatottra, hanem beleértjük a korosztályos válogatottakat is...:P), így ez még nem elégséges ahhoz, hogy sejteni lehessen, ki jön.

A magam részéről Hornyák Ágira és Őri Cilire tippelnék: mindkettő válogatott...:PPP

Komolyra fordítva a szót, az eddigi történések alapján egyedül Bordás érkezése lenne logikus: ő láthatóan mellőzve van a klubjában, már belekóstolt a klub légkörébe, satöbbi. Más kérdés, hogy mennyire lennénk vele kisegítve a teljes csapatjátékot illetően (ha Csenge megy, nagyjából semennyire...), és hogy Kovalcsik mennyire lájkolná az érkezését...:P Akkor lenne logikus őt leigazolni, ha Helembai tényleg szülni megy/menne.

Ami Janurikot illeti: aligha fogjuk őt leigazolni (persze soha ne mondd hogy soha...).  Az utóbbi 1-2 évben uralkodó trendek alapján, ha valakinek egy kicsit is volt neve a hazai kézilabdában, és nem fért be az első négy klub valamelyikébe, akkor az szélsebesen elhúzott külföldre (talán Such Nelli volt az egyetlen kivétel, de egyrészt ott eléggé az utolsó pillanatban kellett klubot váltania, másrészt 30-on felüli mezőnyjátékos lévén, érte talán már nem annyira kapkodnak).

Nyilván örülnék neki, ha az eddigi trend megváltozna, de az utóbbi években szinte kizárólag fiatalokat igazoltunk, mert számtalanszor elhangzott, hogy mennyire szerény az eklézsia - nem látom be, hogy ez miért pont most változna...

Egyébként érdemes lenne más klubokkal összehasonlítani, hogy mennyire tud állandó lenni a keretünk. A 2021-22-es keretből, ha jól számolom, mindössze 6 játékos maradt a 18-ból erre a bajnokságra is, ami csak a játékosok egyharmada - szerintem kevés helyen van ekkora mozgás. Ha tényleg elmegy Kuczora, Helembai és Ferenczy is, akkor mindössze hárman (Bukovszky, Ballai Bori és Kovalcsik) maradnak a következő bajnoksághoz képest 3 évvel régebbi csapatból...

Előzmény: újrabelépő (23397)
János Bakos 26081950 Creative Commons License 2024.01.02 0 2 23399

Először is ,minden jót kívánok valamennyiőtöknek,akik váci kézilabda okán az oldalon előfordulnak ! Röviden visszatekintenék a szombati meccsre,amelynek végeredménye ,valamennyiünk lelkének jót tett,és,ha kicsit nehezen,akadozó játékkal is,de sikerült begyüjteni a két pontot.Tudtuk,hogy nem lesz könnyű-sajnos ez a várakozás az utolsó bő negyedóráig be is jött- azután a dolgok kedvező irányba változtak, és sikerült fordítani.A szakemberek majd elemzik minek köszönhető a siker.Szerintem ez a szív és a harcosság diadala volt,meg a hatékony 5-1 es  védekezésé, a jó kapus,és a feljavuló átlövő teljesítményé. Örüljünk a sikernek,de lássuk be,hogy a januárban kezdődő "nagy meneteléshez " ez kevés lesz,és sokat kellene még javulni,hogy az elkövetkező EHL, Magyar Kupa,és Magyar Bajnoki meccseken minél eredményesebben tudjunk szerepelni. A kommentekből látható - más oldalakon is-,hogy egyre inkább sűrűsödnek a találgatások az átigazolásokkal kapcsolatban,és mivel a Váci NKSE részéről eddig még semmilyen közlemény,tájékoztatás nem jelent meg ezek maradnak a találgatások szintjén.Remélem azonban,hogy a klub vezetése keményen dolgozik,és mivel ők ismerik a játékosok szándékait igyekeznek megtalálni a távozók helyettesítésének leghatékonyabb módját.Kétségtelen,hogy legtöbbeket, Kuczora Csenge esetleges távozása,és az ő helyettesítésének lehetősége foglalkoztatja.Biztos,hogy az ő távozása nagyon meggyengítené a csapatot,jó lenne,ha még legalább maradna 1 esztendőt,de ebben az esetben is kellene még egy gólerős,irányító-átlövő tipusú játékos.Nagyon tisztelem a klubnak azt a szándékát,hogy saját nevelésű játékosokkal igyekszik a keretet feltölteni,de be kell látni,hogy a fiatalok beépítése nem megy elég gyorsan,hiszen az edzőnek eredményt is kell produkálnia,és kevés lehetősége van kisérletezgetni.Kivétel pl. a törökök elleni visszavágót,ahol a " második vonal" igen ügyesen játszott.Mivel nem ismerjük mi folyik a háttérben,ezért "újrabelépő" jeligéjű társunk közleményével kapcsolatban is ,csak legfeljebb találgatni lehet,annak meg sok értelme nincsen.Mondják,hogy "nem zörög a haraszt"....tehát ,valami alapja biztosan lehet,de nem tudjuk,hogy magyar,vagy más országbeli válogatott játékosról lehet szó.Magam részéről azt tudnám elképzelni,hogy esetleg a Bordás Réka helyzete úgy alakult,hogy a bizonytalan Fradi helyett a szerényebb lehetőségekkel ,de sok játéklehetőséggel bíró Vácot választaná.Nem találgatok tovább,majd ugy is minden kiderül.Addig is a jelszó: HAJRÁ VÁCI LÁNYOK !!!!!!!!!!!!!!!

Botond03 Creative Commons License 2024.01.02 0 0 23398

Janurik és Kisfaludy esetleg? 

Előzmény: újrabelépő (23397)
újrabelépő Creative Commons License 2024.01.02 0 3 23397

BUÉK mindenkinek!

Egy kisebb bombát robbantanék. Jól értesült források szerint válogatott játékos (ok) tart (anak ) Vác felé.

Ha valaki tud többet akkor ne tartsa magában! 

 

 

 

 

 

ZLajos Creative Commons License 2024.01.01 0 3 23396

Mindenek előtt B.Ú.É.K. minden váci szurkolónak, játékosnak és stáb tagnak!

Ezúttal én valamivel megengedőbb vagyok. Miért is?

1. Ki tudja miért, de évtizedes rossz hagyományunk, hogy egy hosszabb bajnoki szünet után képtelenek vagyunk felpörögni és ez most sem volt másképp.

2. Bcsaba figyelemre méltóan jól szerepel idegenben a tabellán elfoglalt helyéhez képest.

3. Élesen bennem él Bódog barátunk szezon előtti mondata, hogy ebben a bajnokságban vért kell majd izzadnunk minden megszerezhető pontért. Eddig ez nagyon is beigazolódott, sajnos.

Fentiek alapján jócskán tartottam ettől a meccstől. Az első háromnegyed óra mindezt igazolta, amelyben enyhén szólva nem mi voltunk a dominánsak. Csenge még mindig a nem túl jól sikerült VB-je fogságában szenvedett, Lucának lövéseit illetően semmi sem sikerült, egyedül M. Nikinek voltak jó percei. Aztán, úgy 17 perccel a vége előtt, egy jól sikerült időkérést követően látványosan megváltozott a játék képe. Elkezdtünk extázisban védekezni, ahol Luca remekelt zavaróban, elkezdte a góllövést, Csengével egyetemben motorja volt támadó játékunknak, na és a kapuban Anna is hozta válogatott jó formáját, csináltunk ez idő alatt egy 13-5-ös részeredményt, mellyel minket, a nézőtérieket megajándékoztak egy jó évbúcsúztató hangulattal. Pacsizáskor nem tudtam megállni, hogy ne definiáljam a meccset magyar-horvát 2.0-nak. Csengének tetszett a hasonlat, remélem nála (is) a hajrában bekövetkezett gátszakadás folytatása lesz jellemző az elkövetkezendő időkben!

Előzmény: AlterEgon77 (23395)
AlterEgon77 Creative Commons License 2023.12.30 -1 1 23395

Csak behúztuk, bár mínusz négynél (sic!) már elkezdtem fogalmazni magamban, hogy "Vácott ennél kevesebbért is küldtek már el edzőt...".

A vicc az, hogy "minden jó, ha a vége jó" alapon, gondolom kiemelést kap majd Kuczora, Marincsák és Csíkos Luca is, holott utóbbinak csekély 50 percet kellett várni az első értelmes megmozdulására (addig "mindössze" féltucat rontott lövése, passza vagy éppen technikai hibája akadt), és mindhárman elég rossz százalékkal lőttek, illetve egész hosszú meccsszakaszokban játszottak rosszul...

Értem én, hogy nem feltétlenül kell messzemenő következtetéseket levonni egy ilyen meccsből (mind az időpont, mind az ellenfél végett), de azért halkan megjegyezném: januárban ennél szinte csak sokkal keményebb ellenfeleink lesznek, és ha nem javul számottevően a játék, akkor egyrészt igen csúnya és égő kupaszereplés, másrészt elúszó bajnoki 5. hely lehet az "eredmény"...

Btw jó lenne, ha nem építenék le a válogatottban Kuczorát: a bajnokságban eddig általában jól játszott, most meg (főleg a meccs elején) - hogy is fogalmazzak finoman, hát - nem annyira...

Előzmény: AlterEgon77 (23394)
AlterEgon77 Creative Commons License 2023.12.30 -1 0 23394

Ez eddig kiábrándító. Tudom, hogy ama emlékezetes Fradi-verés óta nem igazán brillírozunk a két ünnep közötti meccseken, de azért az talán elvárható, hogy egy kiesőjelölt ellen, hazai pályán, ne nyomjanak full kretént a csajok.

Merem remélni, hogy ez az első félidő csak egy megkésett áprilisi tréfa, és a második félidőben végre helyreáll a dolgok rendje.

Májki 65 Creative Commons License 2023.12.28 0 0 23393

 

Üdv Mindenkinek!

 

 

Szombaton, 18:00 órakor, a TAPPE-Békéscsabai Előre NKSE csapatával játszunk Vácon

 

Játékvezetők: Andorka Miklós – Hucker Róbert

 

Békéscsaba

 

2022/2023-as szezonban:

26m 7Gy 0D 19V  644-761  14 pont – 12. hely

 

2022. szeptemberben: Békéscsaba-Vác 20-28 (10-13)

 

2023. februárban: Vác-Békéscsaba 35-22 (18-11)

 

 

2023/2024:

9m 2Gy  1D  6V  235-284   5 pont12. hely

 

Békéscsaba idegenben:

Győr-Békéscsaba         37-23

Fehérvár-Békéscsaba   31-35

Debrecen-Békéscsaba  36-24

NEKA-Békéscsaba        19-23

Móvár-Békéscsaba       39-30

 

Góllövőlista:

4. Marija Lanistanin (61), 32. Gyimesi Kitti (32), 38. Román Dorina (30), 39. Szondi Zsófia (30)

 

Kiállítások: 50 perc      Hetesek: 26/20 (77 %)

 

Vezetőedző: Rác Sándor

 

 

Praktiker-Vác

 

2022/2023-as szezonban:
26m 13Gy 2D 11V   724-689  28 pont – 6. hely

 

2023/2024:

10m  4Gy  0D  6V  262-278   8 pont  - 6. hely

 

Vác otthon:

Vác-Kisvárda    26-23

Vác-Győr         22-38

Vác-Fehérvár   28-26

Vác-Debrecen  27-30

 

Góllövőlista:

1. Kuczora Csenge (70), 22. Marincsák Nikolett (37), 46. Such Nelli (29)

 

Kiállítások: 46 perc         Hetesek: 35/31 (89 %)

 

Vezetőedző: Herbert Gábor

 

No, végre vége a bajnoki böjtnek, megint láthatjuk szeretett csapatunkat, és a közel másfél hónapos szünet után, tán „ideálisnak” mondható ellenfél érkezik

 

Keretükben három korábbi kedves játékosunk található: Mayer Szabina, Pásztor Bettina és SZONDI ZSÓFIA

 

A klubhonlapon Herbert Gábor elég visszafogottan nyilatkozott, nyilván ekkora meccsnélküliség után, még alsóházi ellenfél esetén is, elég sok lehet a bizonytalansági tényező

 

Valószínűleg időnként döcögős lehet, de én azért biztos váci győzelmet várok

 

 

FIGYELEM:

A klubhonlap szerint (www.vacinkse.hu), a szünetben tizenkét darab értékes nyereményt sorsolnak ki az 1.000,- forintos sorsjegyet vásárlók között

 

 

Aki teheti, JÖJJÖN-JÖJJÖN-JÖJJÖN és SZURKOLJON-SZURKOLJON-SZURKOLJON !!!

 

 

 

  

Minden fronton, HAJRÁ VÁC!

AlterEgon77 Creative Commons License 2023.12.27 0 0 23392

Meglátjuk.

Mindenesetre (sajnos) azt sejteni lehetett, hogy ez az utolsó éve Vácott: persze még él a remény, hogy marad, amíg nem lesz hivatalos bejelentés, de a kulcsjátékosok vonatkozásában a klubok általában igyekeznek még messze a szerződésük lejárta előtt újabb és újabb szerződés-hosszabbításokat kieszközölni - erre számos példát láthattunk a Vácnál is, korábban legalábbis. Amennyiben Csenge elmegy, nagyot fogunk gyengülni, nagyon nem lesz egyszerű a pótlása. Remélhetőleg a vezetőségnek van terve erre az eshetőségre is.

Btw tavaly már december közepén bejelentették a lejáró szerződések hosszabbítását, ez most késik. Elég sok játékosnak lejár a szerződése, ha jól tudom: a kezdőcsapatból Kuczorán kívül Helembai, Marincsák és Ferenczy szerződése is 2024. 06. 30-ig szól (ahogy a Ballai tesók kölcsönszerződése is); csak Bukovszky, Csíkos és pl. Csire marad tutira (ez meg édeskevés). Lehet hogy kicserélődik a fél csapat?

 

Előzmény: Botond03 (23390)
ZLajos Creative Commons License 2023.12.27 0 0 23391

Csengének a szezon végén lejár a szerződése, "szuterén" joga eldönteni, hová igazol. Szabad a pálya Norvégiától Kamerunig :) Persze azt sem vennénk zokon, ha még 1 évet ráhúzna Vácon, valamint azon sem csodálkoznék, ha Kácsorral egyeztetnének... (Nehogy beleolvasson valaki bármit is, ez csak játék a betűkkel)

Előzmény: Botond03 (23390)
Botond03 Creative Commons License 2023.12.27 0 0 23390

Egri Viktor nem tudom, hogy szándékosan vagy véletlenül, de elszólta magát a legutóbbi youtubeos adásban, hogy ha jól értesült, akkor hamarosan érkezik a bejelentés, hogy Kuczora Csenge külföldre igazol. 

Egri általában jó forrásból informálódik, be szoktak jönni. 

Előzmény: AlterEgon77 (23389)
AlterEgon77 Creative Commons License 2023.12.27 0 0 23389

Hogy mivan?!? :o

Előzmény: Botond03 (23388)
Botond03 Creative Commons License 2023.12.26 0 0 23388

Lehet valamit sejteni, hogy Kuczora melyik külföldi csapat felé megy? 

RnD Creative Commons License 2023.12.20 -2 4 23387

Sőt, most is vissza lehet nézni ezeket a meccseket az EHFTV-n...

Előzmény: Bódog65 (23385)
ZLajos Creative Commons License 2023.12.20 0 0 23386

... régi ÖNMAGÁHOZ képest...

Előzmény: ZLajos (23384)
Bódog65 Creative Commons License 2023.12.20 0 1 23385

Végül is az összes meccsüket nézhetted volna, mert az EHF tv gondolom adta mindet!

Előzmény: AlterEgon77 (23383)
ZLajos Creative Commons License 2023.12.20 0 0 23384

Nekem sem volt szándékom a két játékos összehasonlítása, más-más pályát futottak. Háfra egy jun. világversenyen Reistaddal együtt üstökösként robbant be korosztálya elitjébe. Utóbbiról tudjuk, hol tart... Háfránál a gondok a Fradiból Győrbe igazolásával kezdődtek (ekkor még semmiféle sérülésről nem beszélhetünk) Teljességhez tartozik, hogy már a Fradiban is az utolsó hónapjaiban szemmel láthatóan visszaesett régi önmagájához képest. Ezt sokan úgy magyarázták, hogy fejben már győrinek érezte magát. Győri (jogos) mellőzöttsége idején egy elhíresült NSO cikkben ő maga is önkritikusan vallott pszichés problémáiról. Maradjunk abban, hogy nem egyszerű esetről van szó, valamint abban, hogy a m. női kézilabda érdeke is az lenne, hogy utolérje 1x régi önmagát. Én szurkolok, hogy így legyen.

Bukovszky Anna. Testmagasságából következően ő sosem lesz egy Pálinger, vagy Bíró kaliberű kapus, de lehet még egy magyar Navarró! :) A neve mellett pedig az szerepel, hogy válogatottságának száma:2. Számtalan példát ismerünk a csapatsportok történelméből, hogy egy tehetség posztja kiemelkedőjének sérülése miatt robbant be a köztudatba, lett belőle kirobbanthatatlan.

Az meg a váci csapat szerencséje, hogy van két fiatal tehetsége a kapus poszton (de még a kölcsönbe kapott 3.-at sem írnám le...), egészséges vetélkedésük csak hasznára válhat a csapatunknak.

Előzmény: AlterEgon77 (23380)
AlterEgon77 Creative Commons License 2023.12.20 0 1 23383

Nem tudom, hogy a Podgorica hány meccsét adtak nálunk, azokon hány percet játszott, de tartok tőle, hogy összességében nem lehetett eleget látni ahhoz, hogy a formáját illetően megalapozott véleményt alkossak.

Előzmény: Bódog65 (23381)
RnD Creative Commons License 2023.12.20 -2 4 23382

A nyolc BL-meccs közül csak az ETO és a DVSC ellen kapott igazából lehetőséget. Négy BL-gólját ezen a két meccsen lőtte.

 

Popvic-nak nem volt éppen szívügye Háfra formába hozása....:S

Előzmény: Bódog65 (23381)
Bódog65 Creative Commons License 2023.12.20 0 1 23381

Bl-ben nyomon követhetted volna Háfra játékát.

Eddig Buducnostban láthattad őt, januártól Bietigheimben láthatod őt játzani!

Előzmény: AlterEgon77 (23380)
AlterEgon77 Creative Commons License 2023.12.20 0 1 23380

Ezt a véleményedet egy kicsit árnyalnám.

Háfra túl van egy súlyos sérülésen, ami (szerencsére) Kácsornál nem fordult elő, így hogy ki hol tart, nem szerencsés és nem is érdemes összehasonlítani. Ha már a pillanatnyi formánál tartunk: én nem vállalkoznék ilyen összehasonlításra, tekintettel arra, hogy egyrészt teljesen más közegben játszanak, másrészt Háfrát időtlen idők óta nem láttam játszani (nem is tudom, hol lehet nyomon követni a játékát).

Ami a válogatottakat illeti: Kuczora már a Vasasban, illetve a sérülése előtti időkben is válogatott szinten játszott (ami nyilván nem annak a pár hónapos szakmai munkának az eredménye, amit addig Vácott töltött), csak éppen volt előtte pár konkurens, akik most nincsenek. Bukovszky pedig ellenkező utat járt be: ha a 4 vitán felül legjobb magyar kapus közül nem sérül meg kettő is a VB előtt, aligha került volna be az utazó keretbe (de még a bővebb keretben sem biztos hogy ott lett volna), így a válogatottságát ezen a szűrőn keresztül érdemes szemlélni (ahogy azt se felejtsük el: egy kicsit érthetetlen is volt a beválogatása, az őszi meccseken nem igazán nyújtott maradandót; már úgy tűnt, hogy második számú kapusként számítanak rá a Vácban is...).

Ettől persze még én is azt gondolom, hogy a lehetőségeinkhez képest, különösen más, jóval nagyobb anyagi keretből gazdálkodó klubokkal való összehasonlítás során, egyáltalán nem vallanánk szégyent (sőt), az utánpótlás-nevelés tekintetében (és másban sem).

Előzmény: ZLajos (23379)
ZLajos Creative Commons License 2023.12.19 -1 0 23379

Kácsornál az a legfőbb gond, hogy rendkívül hullámzó a játéka, ebben kell javulnia. Háfránál kevésbé reménytkeltő a helyzet, egyelőre nem látszik a gyors kilábalás esélye. Anno rákérdeztem E.G.-ra, miért nem Vácra adják kölcsön az MTK helyett. Nagyot mosolygott a bajsza alatt. Most meg arra gondolok, ha létrejött volna a frigy, a sok okostojás az ő esetében is Váctól származtatná hanyatló állapotát... Arra EZEK nem gondolnak, hogy Klivinyi, Bíró, Kácsor, Kuczora és legújabban Bukovszky nálunk vált válogatott szintű játékossá, több játékost adtunk a válogatottnak, mint pl a Győr abban az időszakban (ha a Fraditól átcsaltakat nem számoljuk be)

Akkor mégis csak folyik valamennyire jó szakmai munka Vácon...

Előzmény: AlterEgon77 (23378)
AlterEgon77 Creative Commons License 2023.12.19 0 0 23378

Érdekes, hogy mennyi pletyka kering Kácsor távozása körül. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy végül hol köt ki, és hogy sikerül-e visszatalálnia a fejlődéshez vezető útra. Persze ugyanez igaz Háfra vonatkozásában is.

Előzmény: ZLajos (23376)
RnD Creative Commons License 2023.12.17 -3 6 23377

Lajos, azért figyelmedbe ajánlanám ezt a listát:

 

Értékelje a magyar játékosok világbajnokságon nyújtott teljesítményét! (NS-szavazás)

 

Összesen szavaztak: 4223 fő

 

1. Bíró Blanka  8.04 

2. Simon Petra  6.83 

3. Lukács Viktória  6.57

4. Vámos Petra  6.45

5. Klujber Katrin  6.11

6. Klivinyi Kinga  5.83 

7. Albek Anna  5.62 

8. Schatzl Nadine  5.60

9. Pásztor Noémi  5.24 

10. Papp Nikoletta  5.20

11. Juhász Gréta  5.14 

12. Szemerey Zsófi  5.05 

13. Bordás Réka  4.91

14. Márton Gréta  4.74

15. Tóvizi Petra  4.72

16. Bukovszky Anna  4.45

17. Töpfner Alexandra  4.14 

 

18. Kuczora Csenge  4.06  

 

OK, ez internetes szavazás de viszonylag nagy mintavétel alapján, ezért nem lehet csak egy kézlegyintéssel elintézni.

Előzmény: ZLajos (23375)
ZLajos Creative Commons License 2023.12.17 0 1 23376

Kácsor Gréti korosztályának nem egyedüli (remélhetőleg átmeneti) vesztese, szurkolok, hogy ő is találja meg újra régi önmagát.

Ami a Vasast illeti, sztem tiszavirág életű ez a fellángolása, hacsak nem kerül elő egy aranybáró, aki felvásárol egy számottevő játékosállományt.

Előzmény: AlterEgon77 (23374)
ZLajos Creative Commons License 2023.12.17 -1 4 23375

Kuczora Csenge nemtelen minősítőinek firkálmányait megelégelve kénytelen voltam megszólalni egy társ-topicon, bemásolom:

 

>>"Kuczora és Bordás nem a tűzzel játszik, előbbi jelenlegi állapotában nem hasonlít sportolóra"

 

A papagáj kommandó legfrissebb szószólója kezdi felülmúlni az emberi hülyeség legkiemelkedőbb magaslatait. Besenyő Pista bácsinak lenne ennek kapcsán mondanivalója.

Az utóbbi két bajnokság gólkirálynője és a jelenlegi bajnokság góllistájának éllovasa nyilván sportágának legfőbb antitalentuma - legalább is a fotelszurkolók aljanépe szerint.

Kuczora Csenge képessége és tudásához mérten gyenge VB szereplésének nyilvánvaló oka van, a szakembereknek feladata, hogy ezt vizsgálják, majd orvosolják, tudattalan kibiceknek dolga pedig csendben maradni. Ha már segíteni nem tud.<<

 

Nos, ennyi a véleményem, és gondolom, akik hétről-hétre, évek óta követik Csenge játékát, osztoznak megítélésemben.

AlterEgon77 Creative Commons License 2023.12.17 0 0 23374

Kácsor állítólag külföldre tart (van benne logika: itthon a Fradiba, Győrbe kevés, Vác nyilván visszalépés lenne Debrecenhez képest, esetleg a Móvár jöhetne szóba, de nem tudom hogy ott milyen konkurensei lesznek jövőre).

Ha Csenge és/vagy Fanny elmegy, jó eséllyel nem lesz gondunk a nemzetközi kupára: majd a Vasas villoghat helyettünk.

Előzmény: ZLajos (23373)
ZLajos Creative Commons License 2023.12.16 0 1 23373

Tegnapi hír:

 

https://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezilabda-kacsor-greta-is-tavozik-a-dvsc-tol-2994147

 

Hm, sokakat meglepett a hír és erősen titok, hol folytatja. Koni marad még 1 évet Debrecenben.

És nálunk? Csenge merre, hová? Új helyzet a Lokinál, ki tudja... (ha a röghözkötött b2-es poszt várna rá, mint a vál-ban, nem nagy jövőt ígérne)

Fanny? Neki is lejár a szerződése a szezon végén

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!