Keresés

Részletes keresés

spamexes Creative Commons License 2004.02.23 0 0 605
Itt falakba utkozunk. Mert mi van, ha azt mondom, hogy, akikrol irtal, azok bemutattak belul a bizonyitekokat arra nezve, hogy nem ugy van? Ezt nem tehetem ide, mert nem itt a helye.
Erted?
Előzmény: vfo (604)
vfo Creative Commons License 2004.02.23 0 0 604
Ajjaj. Én azokról írtam, amiben személyesen vettem részt és amit bizonyítani tudok. Tehát ha te azt állítod, hogy ezek nem felelnek meg a valóságnak, akkor tessen bizonyítani az állításaim ellenkezőjét.

Egyszerű: utánajársz, kideríted és hitelt érdemlően máris bizonyítani tudod.

Előzmény: spamexes (603)
spamexes Creative Commons License 2004.02.23 0 0 603
Ez huncut szoveg:-), mert te is tudod, hogy sokmindent irtal. En csak egesz egyszeruen jellemzem az egeszet es nincs elszalva az agyam.
Azt gondolom, mivel nem vagy bent, nem lathatod az egeszet tisztan. De ha meg maskepp tudjak, akik az erintettek, akkor miert Neked adjak igazat azokban, amiket regota irsz?
Pl; valaki kivulrol nem tudna erdemben nyilatkozni a Te belso, csaladi eletedrol sem.
Igaz?
Előzmény: vfo (602)
vfo Creative Commons License 2004.02.23 0 0 602
Nem látom a válaszodat!
Előzmény: spamexes (599)
tanú Creative Commons License 2004.02.23 0 0 601
Ki most a Hit gyülekezete második embere? Soós Pál? Petrőcz Levente? Hack Péter? Németh Sándorné?
Én úgy gondolom, most a Hit gyülekezetének nincs második embere, csak első. Vagy ha mégis, akkor az Németh Sándorné.
CSerfa Creative Commons License 2004.02.23 0 0 600
Nem, spamexes,
nem átkozódás, amit írtam ilboról, hanem indokolt megállapítás. Az indoklás is olvasható, olvasd csak. Amit ilbo írt domestosékról, az is oly mártákű igazságtalanság, hogy amíg meg nem tér vallást tévén szemétségéről, semmiképpen ilboról el nem hiszem, hogy keresztény lenne, ha valaha az volt, bizony kétszer meghalt reménytelen ember ő. Meg van ellene a két tanú, és aki beteg embereket használ fegyvernek, sőt, még ebben is hazudik (feleségem nem őrült pl.) az oly fokára süllyedt a gyalázatnak, hogy ilyen krisztus az övéivel szvsz nem engedhet meg. Jobb ha azt mondom ilboról, sohasem ismerte Krisztust.
Mit gondolsz, Júdás átkozódott, hogy ezt írta az ilbohoz hasonlókról: Júd. 1.12 Ezek szennyfoltok a ti szeretetvendégségeiteken, tartózkodás nélkül veletek lakmároznak, magokat hízlalják; víztelen, szelektől hányt-vetett fellegek; elhervadt, gyümölcstelen, kétszer meghalt és tőből kiszaggatott fák; Tengernek megvadult habjai, a magok rútságát tajtékozók; tévelygő csillagok, a kiknek a sötétség homálya van fenntartva örökre.
Nem átok ez, hanem akik együtt neveztetnének velünk testvérnek, azokról írt így.

De egyébként is butaságot írsz. Azok nem a keresztények, akik átkok ellen imádkoznak, hanem a tudatlanok, hit nélküliek, akik nem (vagy csak alig) ismerik a Szabadítót. Egy keresztényt (krisztusi tanítványt) nem tudsz a Bibliából, aki átkok ellen imádkozott volna. Nincs is ilyen tanítás sem apostoltól, sem Krisztustól. Hanem az van, az ok nélkül való átok elszáll, ha meg ok van rá, akkor az ellen nem az ima, hanem Jézus tanítása használ menjen el ahhoz, akinek panasza van ellene, és engesztelje meg, ne vigye addig ajándékát az oltárra, mert, gondolom az átkok ellen nem használ.
Én azt kívánom ilbonak, térjen meg rágalmazásaiból, fogalmazásaiból, ellenkező esetben tegyen Isten igazságot közte és köztem. Neked is azt kívánom, térj meg ebből az exhgysekkel való igazságtalanságból, gonosz vádlójuknak való örvendezésedből, különben te kapj olyan mértékkel ítéletet, ahogy te kívánod nekünk! És tegyen Isten igazságot köztem és közted!

CSerfa

Előzmény: spamexes (599)
spamexes Creative Commons License 2004.02.23 0 0 599
"Szégyelld magad, ilbo, te rosszabb vagy a Sátánnál"

Na, ez mar atkozodas! Az ilyen atkok ellen imadkozni szoktak a keresztenyek.

[ Esa 54: 17/a ]

CSerfa Creative Commons License 2004.02.23 0 0 598
ilbo!

Én csak magamról írok, a többiek védjék meg magukat, és védje őjet a vádlótól, fogalmazótól Krisztus! Megamról írok, mert te engem neveztél meg harmadik exhgysnek. Bevallom, eddig is gyanús voltál nekem, de így egyértelmű a dolog. Úgy vélem hát, rólam írtad, hogy őrületbe kergettem feleségemet, és gyermekeimet megfosztottam anyjuktól, és ez magam írtam magamról, te ezeket állítottad rólam.

Ez szemenszedett hazugság. Soha sem ilyet, sem ehhez hasonlót nem írtam. Hanem azt írtam, mindent megtette, hogy házasságom megmaradjon, és nem gondolom, hogy helyemben bárki többet tett, többet tehetett volna. Én mindenkivel szemben Istenen kívül a feleségem mellett maradtam, és csak abban nem engedtem neki, hogy a Sion gyülekezetbe menjek Bereczkiék alá hajlongani. De ez is csak gyorsította házasságom romlását.

Nem ment téged, hogy megtagadod két ember kérésének is, inkább terheidet, igazságtalaságodat növeled, hogy nem idézed, mire gondolsz! Mert bizony sohasem olvastak ilyet egy exhgystől sem! Írta is neked ugrifüles! Mégsem idézel, alaptalanul vádolsz! Persze kerestél te idézetet, csak nem találtál! Ciki neked, nem megy ez neked!
Pedig látom, kerestél ám fogást rendesen, írásainkat igencsak alaposan és rosszindulattal nézted, fel is ástad, rendesen a Fórumot. Nem semmi szorgalommal igyekeztél! Igencsak hajt téged a te urad vádolni! És nem semmi hazugságokra vesz rá!
De te rajtam egyszerűen semmi fogást nem találsz,miben vádolhatnál.
Így hát én bizony tanúsítom rólad, te hazug, rágalmazó ember vagy! Tanúsítom, rólam hazugságokat írtál, és ezeket nem tudod igazolni. Tanúsíthatják sokan, mert sokan ismernek, hogy amiket írok-írtam, igazak, vagy 6 éve vagyok a Fórumon, és olyanokat egyáltalán nem írtam, még hasonlókat sem, de mg olyat sem, amiből arra lehetne következtetni, amiket te állítasz, amiket te rólam írtál.
Szégyelld magad, ilbo, te rosszabb vagy a Sátánnál, mert ő többnyire igaz dolgokkal vádol, ha ily mocskod dolgokkal vádol. Te viszont még csak erre sem vagy képes! Itt te nagyon leszerepeltél!

CSerfa

Előzmény: ilbo (570)
tanú Creative Commons License 2004.02.23 0 0 597
Kedves Zsolt!

Három és fél éve nem vagyok hites. Mégis állítom, hogy SzZ úgy csinál, mintha… és VM is úgy csinál mintha… Te meg ezért gondolsz azt, amit…

Hogy miért gondolom hogy SzZ nem rendezett le semmit, azt már leírtam, de leírom újra:
Mert így ismerem. Mert velem nem rendezett semmit. Mert sokakat megkérdeztem, hogy lerendezett-e velük valamit SzZ, de nem.
Mert SzZ 1996 előtt kioktatott néhány embert, aki hites létükre barátkoztak Virgáékkal. Ezeket az embereket SzZ azóta se rehabilitálta!

Lehet hogy a mai dolgokról Te többet tudsz, mint én. Lehet hogy SzZ és VM mégis rendeztek valamit, de akkor nagyon jól titkolják.

Mert ha lerendezett volna valamit, akkor szvsz már rohantak volna hozzám egy páran, hogy elújságolják a csodát!

Előzmény: udvari (546)
vfo Creative Commons License 2004.02.23 0 0 596
Hát ha nem igaz amiket állítottam, akkor tessen cáfolni. De tényeket kérünk szépen. Mit állítottam, miről és mikor és mi abban a valótlanság és miért.

Sok sikert!

Előzmény: spamexes (593)
vfo Creative Commons License 2004.02.23 0 0 595
Ez az elegáns elsiklás a dolgok fölött, ha kínosak.
Előzmény: colour99 (594)
colour99 Creative Commons License 2004.02.23 0 0 594
Utoljára: mindenestől volt utálatos. Ne ragozzuk tovább.
Előzmény: vfo (592)
spamexes Creative Commons License 2004.02.23 0 0 593
Ne haragudj mar vfo:-)))), de neked csak az az undorito, amikor rolatok is batorkodik irni valaki?
Te miota irogatsz a Gyulibol konkret szemelyeket megnevezve? Es miket irtal? Olyan dolgokat, amik finoman szolva nem igazak.
Előzmény: vfo (588)
vfo Creative Commons License 2004.02.23 0 0 592
Ezzel az utálatoskodó hgy-s kollégákat kellene megkeresned és felhívni a figyelmüket a hgy-hez méltó, keresztényi viselkedésre.

Ja, és a kenyérrel való visszadobásra, amit egyikük bátorkodott megemlíteni.

Előzmény: colour99 (590)
colour99 Creative Commons License 2004.02.23 0 0 591
"Ja, az általad kifogásolt hozzászólásomhoz elfelejtettem hozzáfűzni azt, hogy "tisztelet a kivételnek","

Attól az még általánosítás marad.

Előzmény: vfo (588)
colour99 Creative Commons License 2004.02.23 0 0 590
"Mert mi is folyik itt? "
Nem találok rá szavakat. Az utóbbi időszak termése mindenestől katasztrófa. Ezért kár az időt pazarolni, ezért nem érdemes csevegni, ha azzal csak a trágyaszint nő.
Előzmény: Don Vittorio (587)
spamexes Creative Commons License 2004.02.23 0 0 589
Asztaaa, miket tud meg az ember, ha csak egy kicsit is korulnez.

Don V-rol mindig is tudtam, hogy lehetetlen, hogy kereszteny legyen. Aki kereszteny, az nem mond ilyet: "mert egy keresztény a házasság előtt nem él szexuális életet (hanem zsákbamacskát vesz)"

A tobbi, amit bemasoltal szinten ezen a szinten van.

Mindig is tudtam, hogy kik jarnak ide:-)))

Előzmény: ilbo (570)
vfo Creative Commons License 2004.02.23 0 0 588
Persze, hogy undorító ami itt folyik. De megint egy állítólagos hites csinálja. Ne legyél ennyire átlátszóan részrehajló. Mintha a jogosságról nem is lenne fogalmad.....

Ja, az általad kifogásolt hozzászólásomhoz elfelejtettem hozzáfűzni azt, hogy "tisztelet a kivételnek", amit meg is tettem a kb. 2 perccel utána következőben, de sajnos eltűnt az Index kiberterében.

Előzmény: colour99 (586)
Don Vittorio Creative Commons License 2004.02.23 0 0 587
Mert mi is folyik itt? Megint jött egy HGY-s, és "jól megmondta a frankót", nem?
Előzmény: colour99 (586)
colour99 Creative Commons License 2004.02.23 0 0 586
Gyerekek, undorító, ami itt folyik. És ezért nem lehet csak Ilbo-n elverni a port.
colour99 Creative Commons License 2004.02.23 0 0 585
"Szerintem nem helyes általánosítani! Nikola, Ödönke és Udvari is HGy-s, és tőlük még nem láttam ferdítési manővereket."

Hallod, Vfo, ez neked szól!

Ezt írtad:" A hgy-sek az igazságtól való távolodásukkal egyenes arányban kezdenek el ferdíteni és hazudozni, ha a vitapartner nem meggyőzhető."

Előzmény: a legkisebb ugrifüles (581)
Don Vittorio Creative Commons License 2004.02.23 0 0 584
Vigyázz, nehogy rád ragadjon a Domesztosz-szellem - amelyet egyébként méltán említhetünk egy lapon a Tallér-szellemmel. :-)
Előzmény: a legkisebb ugrifüles (582)
Domestos Creative Commons License 2004.02.23 0 0 583
Semmi akadálya.
Előzmény: a legkisebb ugrifüles (582)
a legkisebb ugrifüles Creative Commons License 2004.02.23 0 0 582
De, világos.
Minden elismerésem a tiétek, komolyan. Ha van kedvetek, beszélgethetnénk erről némi gombóc mellett.
Előzmény: Domestos (580)
a legkisebb ugrifüles Creative Commons License 2004.02.23 0 0 581
Szerintem nem helyes általánosítani! Nikola, Ödönke és Udvari is HGy-s, és tőlük még nem láttam ferdítési manővereket.
Előzmény: vfo (575)
Domestos Creative Commons License 2004.02.23 0 0 580
Ha nem volna esetleg világos, az ominózus eset én vagyok a nejemmel.
Előzmény: a legkisebb ugrifüles (579)
a legkisebb ugrifüles Creative Commons License 2004.02.23 0 0 579
Nem húzom magam :)
Csak nyilvánvalóvá vált, mennyit ér a szava, és hogy féligazságokat akar eladni egész igazságként.

A más betegségéhez bizonyára úgy áll hozzá, ahogy szeretné, ha az övéhez állnának.

Az általa idecitált beírások szerint a házasfelek közösen próbálják megoldani a gondjaikat, és szerintem ez nagyon pozitív, mert többek közt _ettől_ szövetség a házasság.

Előzmény: Don Vittorio (574)
Domestos Creative Commons License 2004.02.23 0 0 578
Az pedig, mint tudjuk Jézus szerint igen fertőztető. Brrr...
Előzmény: Don Vittorio (577)
Don Vittorio Creative Commons License 2004.02.23 0 0 577
Az, hogy és ahogy valakinek a szociális fóbiájával kapcsolatban menyilvánulsz, olyan, mintha itt valaki arról társalogna, hogy amikor neked gyomorrontásod van, akkor milyen folyékony és büdös az a fekália, ami kijön alul belőled. Az egyik betegség ezzel jár, a másik meg azzal. Undorítónak tartom, hogy más lelki betegsége ennyire érint meg - nem beszélve arról, hogy ha a korrektségre törekednél, azt is leírtad volna, hogy az említett személy nem a HGY után, hanem még a HGY előtt meg közben lett beteg. (Azt is mondhatnám, hogy gyomorrontás nélkül jön belőled a folyékony és büdös fekália: fölül.)
Előzmény: ilbo (570)
Domestos Creative Commons License 2004.02.23 0 0 576
Egy dolgot nem hagyhatok szó nélkül, ezt írtad vfo-nak:
A feleséged szegény mit tehet? Nem hagyhat ott 3 gyerekkel.

Ez egy nagyon gonosz istentelen dolog, amit sugallsz, hogy vfo-nénak el kellene hagynia vfo-t. És ezek után papolsz megromlott házasságokról?
Az ilyenek rombolják a házasságokat, mint te, képmutató farizeus! De tudom, hogy ez igen elterjedt nézet a HGY-ben.

Előzmény: ilbo (523)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!