Köszi a válaszokat, ma reggeli tesztem negatív lett, bár más fajta 20-as érzékenységű, a tegnapi 10-es volt, beszerzek még olyan 10-eset és pár nap múlva megismétlem, hétfőn kéne megjönni szóval van még időm, csak a kíváncsiság győzött.
Ha a párod látja a csíkot, akkor ott van. Nem 3 egyenlő részre osztja a két csík a teszt fehér részét. Ha bizonytalan vagy, ismételd meg 3-4 nap múlva, addigra jó eséllyel pontos eredményt kapsz.
Nézzen rá légyszi valaki a tesztemre. Szerintetek milyen ez a teszt? Mert megjelent a második csík, de nagyon közel van a kontroll csíkhoz és nagyon halvány. Szerintem messzebb kéne lennie, nem? Nem tudom, hogy most mi lehet, segítsetek!
A tesztek, laborvizsgálatok megbízhatóak, megnyugodhatsz, nem vagy terhes. Ami a gyengeséget illeti, lehet megfázás, vagy egyéb vírus fertőzés, vagy szimpla kimerültség, idegesség.
Sziasztok! Már egy jó pár hete pettingelltem vkivel és akkor éppen nem szedtem gyógyszert kihagytam pár hónapot. Az elmúlt 2-3 hétben csináltam kb 4 tesztet mind negatív, voltam dokinál ő sem látott semmit és csináltatott laboros vizeletet ami szintén negatív. A mensim is megjött kicsit talán kevesebb mint szokott. Viszont mostanában furcsán érzem magam szédülök fáj a hasam, fejem, hányinger, gyengéség. Szerintetek lehetek mégis terhes? Vagy már csak az idegesség miatt érzem magam rosszul? Mennyire megbízható a laboros vizelet vizsgálat? Köszi szépen a választ! sziasztok!
Nekem is volt ilyen terhes tesztem, amin 10 perc után előjött a második csík majd eltűnt, negatív volt. Ez egyébként a legtöbb teszt használati útmutatójában benne van, hogy ilyen lehet.
A hányinger lehet az idegességtől is. A 10 perc után előjövő, majd eltűnő csíkkal nem foglalkozunk, ha terhes lennél, akkor ott is maradna a csík. Ha ennyire nem bízol meg a tesztekben, akkor javaslom, hogy kérjél vérvételes hcg vizsgálatot a háziorvosodtól.
sziasztok! nemrég írtam be, hogy aggódom h terhes lehetek. azóta csináltam 2tesztet, egyet 14nappal az együttlét után, a másikat tegnap, azaz 19nappal utána. mindkettő negatív lett, de úgy hogy félóra után naon halványan mintha lett volna mégegy csík, de pár óra múlva eltűnt...egyébként lilyt csináltam. és tegnap napközben hányingeem volt és ma reggel is. lehetséges,hogy rossz volt a tesz??vagy ilyen korán még nem is lehet érezni jeleket?? már nagyon ki vagyok ettől az egésztől...:S köszi a válaszokat!
Gyógyszer mellett mindenkinek rendszeres, 28 napos ciklusa van. A késés simán betudható annak, hogy most hagytad abba. Ha babát szeretnétek, akkor ajánlom a figyelmedbe a 'Felkészülés a terhességre' című topikot is. Ha nem jönne meg 10 napon belül, akkor ismételd meg a tesztet, a tabletta abbahagyása után belefér egy kései peteérés is, amit ha elkaptatok, akár terhes is lehetsz. Ha az a teszt is negatív lesz, akkor választhatsz, hogy ha van állandó nőgyógyászod, akkor bejelentkezel hozzá, vagy egyszerűen megvárod a következő ciklust, és ha akkor sem jön meg, akkor mész dokihoz.
Gyógyszerszedés alatt természetes, hogy rendszeres a ciklusod, a gyógyszer teszi azzá. Az abbahagyása után a legtöbb nőnek meggajdul a ciklusa, 3-4 hónap, mire helyreáll a hormonháztartásod. Ha negatív a teszt, akkor ez a valószínűbb. Tuti recept a ciklus 10. napjától a menszeszig (vagy a pozitív tesztig) másfél-két naponkénti együttlét. Esetleg használhatsz ovulációs tesztet, ami előre jelzi a peteérést és jobban lehet időzíteni az együttléteket. Nekem a nagyobbik lányom 45 körüli ciklusnapon fogant, a második lányom a 26. napon, utóbbit ovulációs teszt segítségével sikerült összehoznunk:) Drogériákban aranyáron, vaterán/teszveszen 100 Ft körüli darabáron beszerezhető. Hajrá!:)
Párommal babát szeretnénk, ezért 2,5 év után most januárban abbahagytam a gyógyszert. Gyógyszer mellett mindig rendszeres volt a menstruációm, előtte is nagyjából. Most kb. 5 napja késik. Már 3 tesztet csináltam, de mindegyik negatív volt :( Szerintetek ez a késés annak tudható be, hogy a gyógyszer abbahagyása után még nem állt helyre a szervezetem, vagy esetleg lehetek terhes, csak még nem mutatja ki a teszt? Őszintén szólva az előbbit tartom nyilvánvalóbbnak, hisz szerintem már ki kellett volna mutatnia....de azért még reménykedem....
Köszönöm neked a gyors választ! Csak kicsit ideges vagyok már ettől,mert soha nem késett ennyit.Valószínű jövő héten megyek dokihoz ha addig nem jönne meg.Van már egy kislányunk ,és egyenlőre nem terveznénk másodikat,mivel munkanélküli vagyok.Lehet a stressz is közrejátszik,mivel sajnos semmi munkalehetőség nincsen.Próbálok megnyugodni háta csak az idegeskedéstől késik.
Terhesség nélkül is előfordulhat, hogy késik a menszeszed. Teljesen egészséges nővel is megtörténhet időnként, hogy a megszokottnál később van peteérése, vagy egyáltalán nincs egy ciklusban és ezért késik...Fontos, hogy továbbra is védekezzetek,ha nem akartok babát, mert bármikor lehet peteérésed. Ha több hetet késik esetleg menj el dokihoz, adni fog egy gyógyszert, amitől megjön a menszeszed és utána megy minden a régiben.
Sziasztok! 10 napja késik a menstruációm. Nem szokott max -2/+2 nap az eltérés.Férjemmel védekezünk csak attól félek,hogy előtte az előváladék nem e távozott.Csináltam már 3 tesztet,az utolsót ma és mindegyik negatív lett.Elvileg terhes nem lehetek.Csak nagyon aggaszt a dolog ,mert sosem késett ennyit.A hasam is fájdogál napok óta,mintha megjönne.Várom a válaszokat! Köszönöm
Nekem volt barnázás, eddig mind a négynél (igen, már annyi :-) ), de mindig a beágyazódáskor, azaz a barnázás után 3-4 nappal volt pozitív a teszt. Előfordul olyan is, hogy nem jön meg a vérzés, hiába negatív a teszt. Nem értem, miért nem vértesztet csináltak, ha ennyire nem egyértelmű a dolog. A következő vizsgálatig drukkolok neked, de én személy szerint nem fűznék hozzá túl nagy reményeket.
Sziasztok! Hát még mindig nem jött meg, ha hétfőig sincs semmi akkor irány vissza a dokihoz és talán akkor van remény Lehet korán mentem még azért volt negatív a teszt? Ugyan ez volt annó a fiammal is. Szerintetek reménykedhetek még? Már négy napot késett, de tegnap előtt volt egy kicsi barnázás, de csak pisilés után, azóta semmi. Nektek volt ilyen, amikor babát vártatok, vártok? Lehet ma veszek egy tesztet, ha lenne, akkor már kimutatná szerintem a nem reggeliből is, majd megírom milyen lett!
Sajnálom:( Következő hónapban használd rendeltetésszerűen az LH tesztet és akkor legyetek együtt mindenképp védekezés nélkül. Hidd el úgy pár hónapon belül teherbe esel. Ha tényleg szeretnétek babát akkor ne a soron kívűli peteérésre pályázz!
Sziasztok! Na elnéztem, tegnap délutános volt a dokim, ezért csak ma délelőtt tudtam elmenni. Hát sajnos negatív lett, de még mindig nem jött meg. Azt mondta a doki, ha egy hét múlva sem jön meg, akkor menjek vissza, hát ennyi, most várok és reménykedek.
nagyon remélem, hogy igazad lesz!csk gyakran megesik, hogy azoknak nem jön össze, akik nagyon szeretnék, akik meg nem, azoknak bezzeg besikerül....:S köszönöm a segítséget!:)
Jól van, a saját megnyugvásod érdekében vegyél:) De hidd el nem lesz baj. Van egy másik topik, amit rendszeresen látogattam, Felkészülés a terhességre címmel. Ott tudnának mesélni a csajok, hogy még akkor is milyen kevés az esély a teherbeesésre, ha tervezed és időzíted az együttléteket. :)
Nekem rendesen megvolt, hogy szokott és orgazmusom se volt közben. akk azt mdod, hogy megnyugodhatok nagyjából? bocs, hogy ennyit kérdezősködök, de tleg naon ki vagyok.:S és nem bírom ki ilyen állapotban a következő menstruációig. jövőhéten veszek tesztet, az biztos.
nem a spermák termékenysége csökken, hanem kevesebb ondósejtet tartalmaz a cucc. Valóban lehetséges spontán peteérés, főleg fiatal korban az orgazmus kiválthatja, ez lehet akár a várt menszesz előtt pár nappal is. De akkor nem jön meg a menszesz, vagy ha megjön nem olyan, mint máskor, kevesebb, barnásabb inkább, stb. Ha ennyire félsz vegyél egy tesztet egy hét múlva, vagy a vaterán , teszveszen árulnak 10-es érzékenységű tesztet, ami már 9 nappal az együttlét után mutatja, ha terhes vagy. (de nem vagy!:)) Nekem ilyen mutatta ki 9 nappal az együttlét után a kisebbik lányomat. (mi terveztük!:) )
na meg, hogy sokan vannak, akik a menstruáció előtti napokban is teherbe tudnak esni. még,ami biztató számomra, hogy pár órán belül ez volt a második szex, az elsőnél gumival védekeztünk és azt is olvastam, hogy ilyenkor csökken az esély, hogy azok a spermák termékenyek.igaz ez? kezdem úgy érezni, h túl sokat olvasok ezekről...:S:D de már nagyon be vok pánikolva:(