Keresés

Részletes keresés

Zealander Creative Commons License 2003.12.23 0 0 194
Ugyan hagyd. Szerintem teljesen igaza van. Lássunk néhány jóképű és sikeres embert:


Ha valaki nem ismerné: Darnold Lamanegger a híres vallási szkanderbajnok. Specialitása a megvilágosodás fejbeverés hathatós alkalmazással.


Mothera Tanderson. Tantrikus gondolkodó és lepedőakrobata. Specialitása az ujjbilincs.


Rammie Willrshna. Kétszeres ego dzsúdó bajnok és elmehajlító pszichopomp.

Látod, látod Sophia! A "szépség" kötelező:) Az már más kérdés, hogy szuper megvilágosodottnak kell lenni ahhoz, hogy felfogjuk: a szépség igen relatív fogalom. Kedvenc sztorim is van példázatnak. Van egy helyre menyecske, mellesleg már 8 éve ismerem a hölgyet. A nagyon szép lány kategóriába sorolják az emberek és igazuk is van. Ehhez képes a párja termetre olyan mint egy oroszlánfóka. Vagyis igen kövér. Mondhatnánk, hogy biztos a pénzéért szereti. De nem gazdag. Akkor az eszéért? Oké, nem hülye a srác, de nem is Einstein. Akkor miért? Nos... Egy haverom, amolyan igazi lányok kedvence kategória (kisportolt, sikeres is!:)), elhatározta, hogy elcsábítja a leányzót. A választ nem tette zsebre, mert a lány elmondta, hogy neki az ilyen gizda csávók nem tetszenek. Na lám. Érte én is szívesen lennék 180 kiló:)

Erről ennyit.

Zealander

Előzmény: Sophia_ (175)
kala36 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 193
Üdvözlet néked Vigor! Dehogy akarom megver(et)ni! Miért kellene megver(et)ni?! Nem oly rég tíz évig verekedtem fojamatában, egy életre elegem lett belőle. A szándékaim valóban azok, amelyeket leírtam, mondhatnám a szándékaim tisztességesek :-) És lőn, milyen kedves vagyok, ha velem is kedvesek :-)
Kala.
Előzmény: req999 (192)
req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 192
Teljesen jogos: ha te mondod, AJC nem próféta. Mondjuk tőlem akár boldogságos ifiasszonynak is hívathatná magát, mert nem ez vele a bajom. Biztos érted a lényeget.

Oké, megint leírtad, a vélemény meg az ego rossz dolog, mert eltakarják az igazságot. Válaszolok: hülyeség, ego nélkül nincs igazság sem. A két érvcsoport íme, kiegyenlítette egymást. Még valami?

Azon az órán egy órán keresztül a szülőcsatornára emlékezett vissza AJC, majd az utána következő bő egy órában azt világította ki fényreklámokkal, hogy hová és mennyi pénzt lehet befizetni. Persze nem ismerem a közönséget, lehet, hogy nem tudnak olvasni, és ezért nem plakátoltak a teremben és ezért nem osztogatták az infót fénymásolt cetliken.

Már megint elszálltál az újdonsült megalomániádnak köszönhetően: ha be óhajtod jelenteni, milyen néven írogattál eddig a fórumra vagy milyen néven írtál nekem, bizonyára megteszed. Addig sajnos...

A kullancskodásnak már előre örülök. Te is meg fogod tudni, miért.

Előzmény: kala36 (189)
req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 191
:] Azt meg lehet próbálni. :]
Előzmény: Vigor (190)
Vigor Creative Commons License 2003.12.23 0 0 190
Stílusodból ítélve alaposan meg akarod ver(et)ni req-t.
Előzmény: kala36 (189)
kala36 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 189
req999 tesó, látod, megy ez neked csúnya szavak nékül is! Látod, hogy nincs is szükség azokra a fránya káronkodásokra! Remélem sasolod, hogy milyen jót teszek veled, még néhány hét, és civilizált emberhez méltó lesz a stílusod :-)
Tesó, méltatlan személyemmel botorkodnám megjegyezni, hogy te emlegetted A.J.C.t fogadatlan prófétának. Tudom, hogy kicsinységem megjegyzései halovány széljegyzetek csupán, de csak azért vettem a bátorságot, hogy kijavítsam csodálatos szavaid, hogy sokat emlegetett véleményed ezen új informácijóval kiegészülvén tökéletessé váljon, már amennyiben ez lehetséges.
Tesó req999, valószínűleg elhomályosította látásod a lényedből áradó fény, hogy nem vette észre azt, amit már kilenszer leírtam. Ezért most bátorkodám idekörmöcölni tizedségére is, hogy nem a véleményed tartalma a problematica tárgya. Mivel felnyítván szemeimet megjegyezted kivételes olvasottságod, akkor reményeim szerint bölcsességed fényét eleink mestereinek bölcsességei. Buddha, Osho, Lao ce és még sokan mások, valahány név e naptárban, mind azt mondták, hogy a vélemény s az ego csak eltakarják az ember szemei elő az igazságot, független a vélemény tartalmáról. Tudom, hogy csak egércincógás füleidnek méltaltlanságom hangja, de ha nem csal emlékezetem, egy bizonyos előadáson egy órát mondta valaki ezt. Meglehet tán, hogy mégis csak figyelni kellett volna :-)
Tesó, ha meg szeretnéd tunni, mikor is váltottunk mi már itt eszméletlen cserét, más néven és stílusba kell keresned. De ácsi! Most látom csak, szememre veted, hogy csak ebben a topicban fogadom be bölcsességedet. Igazad van, már megint, ezért engedek kérésednek, és ezentúl a többi topicban elejttett gyöngyszemeidet is felveszem, hogy méltatlan személyemmel tovább fényesítsem híredet. Szavaid hatására így tovább csizsolhatjuk szellemünk és építhetjük barátságunk :-)
Kala.
Előzmény: req999 (188)
req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 188
Ritka, hogy valakinek ekkora pofája legyen, mint neked, miközben ennyire nem tesz le semmit az asztalra. Persze a fikanickek korán halnak.

Azt kérded, ki mondta, hogy most vagy itt először? Az "adatok" feliratú linkre hívom fel a figyelmed, ami minden hozzászólás fejlécében látható. Az árulkodott. Más néven lehet, hogy írtál már, de ezzel a nyálas, gügyögő, erőltetetten poénkodó stílussal eddig még nem találkoztam, és akkor sem érthető, miért hoztad létre a "kala36" nicket kizárólag helyi fikázás céljára.

Azt mondod, AJC istennek mondja magát. Nagyszerű. De kit érdekel? Ettől még hiteltelen az előadásmódja, és szinkretista gagyi a könyve. Nem innen-onnan szedett pletykák, hanem saját, szubjektív, a teljesítménye alapján alkotott vélemény alapján mondom ezt. Ha elolvastad a topicot, láthattad, hogy senki nem kritizált mást vele kapcsolatban. Az ilyen véleményekre NEM lehet úgy reagálni, hogy "de bibibí, neked akkor is hülyébb az apukád, bibibí".

Ahhoz képest meg, hogy nem érdekel téged ez a srác, egész kitartóan lihegsz az érdekében. Ha van kedved, írjál, vagy inkább "vauvauzz" még néhány nyögvenyelőset, jó sok kényszervigyorral megpakolva, lehetőleg minél nagyképűbben fogalmazva. Jól jöhet még.

Előzmény: kala36 (187)
kala36 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 187
De hát req999, te csintalan gyermek, már megint meg kell fedjelek! Már megint micsoda szavak! Hová tűnt a logikus elme józansága? Hová tűnt az oly büszkén emlegetett diplomák sokasága? Mit is vauvauzott Zoolander tesó? "Az érzelmi hullámokkal nem érdemes vesződni, mert nulla logika van benne". Sasolod, hogy menniyre csüngök a virtuális ajkaitokon? Látod, megint csak tanultunk valamit, mi ketten együtt :-)
Nagyságos req999 tesó, mondta néked aztat bárki is, hogy most vagyok itten először? Mondtam én aztat egyetlen egyszer is, hogy nem írtam én mán ezen a forumon egy picinykét? Miből hiszed aztat, te, az éleslátású bölcsek legbölcsebbike, hogy nem csevejegtünk mi már itten feketén és fehéren? Vagy inkább feketén és szürkén :-)
S hogy "izzadságszagú, harmatgyenge poénkodós szöveg"? Tesó, én mindent megbocsájtok neked: a hazaárulást, asszonygyalázást, az állatokkal való fajtalankodást, még azt is, hogy balkézzel nyúlsz a levesestálba, de azért az én tűrőképességemnek is van határa :-) Ez az övön aluli ütés tényleg fájna, de tesó, amit írtam abban semmi vicc nem volt. Föleg az imádott balhéidra és a rózsaszínű genny párhuzamára hívnám fel mégegyszer nagyrabecsült figyelmed :-)
Még egy piciny pontosítás A.J.C.ről. Ő nem prófétának, hanem Istennek mondja magát. Egy Isten pedig csak önjelölt lehet. Vagy tudsz valakit, aki kijelöli az Istent Istennek? :-) Eztet sem én találtam ki: Oshó és C. is mondta valamellik előadásán.
Kala
Előzmény: req999 (186)
req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 186
brendi2: Mindent megmagyaráz? Például?


kala36: A gügyögésen kívül esetleg valami mondanivaló? Teljesen hihető: nagy ívben szarsz AJC-re, de -- micsoda véletlen! -- éppen akkor regisztrálsz nicket, amivel kizárólag az AJC-ről szóló topicban írsz izzadságszagú, harmatgyengén poénkodós szövegeket, amikor a könyvéről alkotott véleményem után az előadásáról is negatívan vélekedem.

Elolvastam a könyvét, elmentem az előadására. Ennél többet egyetlen önjelölt prófétára sem vagyok hajlandó időt pazarolni.

Az meg, hogy te, egy jöttment senki mennyire értékeled a véleményemet, olyan szinten nem érdekel, hogy emiatt fölösleges is írogatnod.

kala36 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 185
Jöttment tökfej? :-) Ejnyesz bejnyesz req999 tesó, hát válasz ez? Rontom bontom, hát szabad így beszélni? :-) Egy ilyen csiszolt elmétől többet vár az ember. Óh, hát igen, azok a fránya elvárásaim :-)
Tesó, újbó leizzadok, míg a két újjacskámmal beütöm a szöveget, de mivel olyan szépen beszélsz, neked mindent :-) Ezé leírom újra, hgynekem A.J.C felemelése vagy lehúzása semmit sem jelent. Imádott mester? Kedves req999, én egy valakit imádok, magamat. De azt viszont nagyon :-)
Érdekes, én sosem voltam egy balhés. Talán azért, mert az élet más területeit is tudtam élvezni, talán másért, nem tudom. Ezért hát nem tudom, hogy vajon minden témából, amiben balhéztál, csak úgy ömlötte e, hogy is fogalmaztál,"rózsaszín genny?" de ha igen, akkor megéri elmerengencsézni, hogy tényleg a balhé témájába volt benne a rózsaszín genny, vagy csak belekerült, amikor hozzányúltál :-)
BBBB tesó egy kicsit sarkosan s fanatikusan fogalmazott az ízlésemnek, de egy dologban igaza volt. Mielőtt véleményt alkotsz A.J.C.ről, megéri találkozni vele. Nem mintha számítana, hisz a vélemény akkor is csak vélemény, de akkor legalább hitelesebb lenne a véleményed. Így olyan, mint bableves után a puki, bűzös és súlytalan :-)
Szorri az alparizált hasonlatért, de nagygyorsan ez villant be. Tán még se leszek költő :-)
Kala.
Előzmény: req999 (183)
brendi2 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 184
req999!
úú,bazze
megnéztem a honlapod:)
érdekes, és mindent megmagyaráz
jó fej lehetsz azért..
req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 183
kala36: Egész komolyan gondolod, hogy én minden jöttment tökfejnek könyörögni fogok, hogy írjon, főleg olyanoknak, akik kampányszerűen akkor jelentek csak meg, amikor az imádott mesterükről tűntek fel kevéssé hízelgő vélemények?

Egyébként nem rossz, mindig is szerettem a balhékat, és örülök, hogy most rátaláltam valamire, amit alig kell piszkálni, mégis, csak úgy ömlik belőle a rózsaszín genny. Gyümölcséről a közhely, ugye.

Előzmény: kala36 (182)
kala36 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 182
Szasztok! Tegnap váratlan hirtelenséggel beájultam :-) Kedves req99 tesó, nem a szemeimmel van a baj, csak mivel nem vagyok gondolatolvasó, kukkom sincs, hogy millen kérdéseidre érzed a válasz hiányát. Te mondtad tegnap, hogy ha C. kíváncsi a véleményedre, akkor írjon neked. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor írd le a kérdéseidet. Látod, már tanultam valamit tőled :-)

Seol tesó, persze, hogy vélemény az, hogy a vélemény megöli az egyént. Az én véleményem. Mer hát nekem még van :-( Éppen ezér nem kell komolyan venni. Én csak feldobálom az ingeket, osztat csak nézem, hogy ki is ugrik bele :-)

Rozália tesó, nincs mit köszönni! Én nem Christiant védem, mert a véleményem szerint :-) nincs szüksége rá. Csak a jelenlévőket próbálom ráédöbbiztetni a gondolkodásmódjuk zsákutcájára. Egyetértek req999 tesóval abban, hogy az illúzióvilág helyett a valóságban kell élni, s a szirupos kényelmes mátrix elvesztése bizony fájdalmas tud lenni.

Angela tesó, már megint igazad van. De két újjas gépelési stylommal parádézva bepötyögném újra, A.J.C.ről semmi véleményem nincs. Nekem pozítív tapasztalatom volt vele, de ettől még lehet szélhámos is. Hogy C. kókler vagy Isten, azt senki sem tudhassa. Még ő sem. Szertem egy követ fújunk, mivel én is arra próbálok rávilágítást adni, hogy a hiba a mi készülékünkbe van :-) me ahelyett, hogy értelmes dógokkal töltenénk az időt, egymást osztjuk a véleményünk kardjával. Hogy az a magasságos, kitört belőlem a költő!

Sophia tesó, nagyon jól teszed, hogy az értelemre több pontot osztasz. Mert hát a csúnya fiúknak is van szíve :-) Magam se vagyok egy matyóhímzés :-)Kevés nő képes erre. Kedves Sophia, olvasd el az idézett mondatom előtt és után lévő sorocskákat is. Ha eztet megtevéled, akko kiviláglik majd szemeidnek, hogy az idézvényes mondat nem minősítésnek született, csak magyarázatnak az ego ilyenformájú megnyílvánulásocskájára. Valami Buddha fickó egyszer négy bekötött szemű bölcset vezetett a döglött fáni négy részéhez, hogy ráébressz őket, milyen félrevezető is ha az egész helyett csak a vakvéleményünk :-) kiemelte részel foglakozunk.
Kala.

Előzmény: req999 (176)
req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 181
Nagyon meg voltam elégedve a felhozatallal, csupa tüncibünciédeske, ezt bármikor elismerem. :] ("Pusznyákollak", mondta az egyik...)
Előzmény: Seol (178)
req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 180
Igazad lehet, féreg vagyok, de talán még én is tanulhatnék valamit a csodálatos, a fényességes, a nagyságos, a bülbülszavú Christiantól. Meggyőző a szöveged. Főleg az érveid tetszettek (a cáfolat ugyanis azzal kezdődik, nem a sértődött picsogással). De tudom, inkább higgyek neked, mint a saját szememnek és agyamnak, mert az mind csak csúnyacsúnya egókrampusz. Ja tényleg, adományokat szívesen fogadok, még az én szintemen is!

(Mi a lényeg, amit te megértettél? Már azon kívül, hogy odamegyek valahova, bemondom a tutifrankót, aztán "nem szánok rá több időt".)

Előzmény: BBBBB (177)
brendi2 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 179
:)
Előzmény: BBBBB (177)
Seol Creative Commons License 2003.12.23 0 0 178
hmmm, Req, csak úgy vonzod magad köré a "harmatocskaatündérkékkönnyecskéje" típusú kis ezócskákat, de jó neked
legalább előfordulnak csinosak is?:)
BBBBB Creative Commons License 2003.12.23 0 0 177
Req 999 Zealander kinyilatkoztatásaival kapcsolatban lenne néhány hozzászólásom, annak ellenére , hogy nem vagyok Fórumokba irogató és se szellemességben se írói véna tekintetében nem vehetem fel a versenyt Veletek :)Szerintem rengeteg tanulnivalótok volna Christől, ha nem emelnétek falakat magatok köré és nem hinnétek olyan bölcsnek magatokat mint amilyenek nem vagytok.
Az előadáson látottak megelégedettséggel tölthettek el Titeket,elvárásaitok beigazolódtak lám-lám mi ugye megmondtuk. Szerintem ha vizet fakasztott volna , arra is a tarsolyotokban lett volna a mindent elsöprő magyarázat, hogy miért nem volt hiteles.:) Végülis annyira jó emberismerők vagytok, hogy erről az emberről ( anélkül, hogy ismernétek,( az hogy egyszer hallottátok egy előadását az nem fedi az ismerem fogalmát) ) kialakult véleményetek lehet. Legalább egyszer is vehettétek volna a fáradtságot, hogy beszéljetek vele. Ezt már rengetegen megtették , bőven adna rá lehetőséget nektek is. Ha meg annyira nem érdekel a lénye, hogy felvegyétek vele a kapcsolatot akkor miért kritizáljátok? Könnyű úgy támadni valakit ha az nem tud védekezni. Az a különbség köztetek, hogy ő nem is akarna. Elfogadna Titeket olyannak amilyenek vagytok. Nem az a baj, hogy véleményetek van, az a baj, hogy olyanról van amiről a rendelkezésetekre álló háttérinformáció mennyisége alapján szerintem nem lehetne. Persze fontos hogy az ember egy kicsit kritikus is tudjon lenni de csak akkor ha körbejárta az a témát amiről véleményt formál.
Jaj lehet a körülöttetek élő embereknek, nem irigylem őket. Megcáfolhatatlan kinyilatkoztatásaitok vannak Azok a fajta emberek lehettek akik úgy töltekeznek fel energiával, hogy másokat lecsapolnak. Van egy másik út is ám:) Christian pl. meg tudná mutatni Nektek ha hagynátok.:)A spirituális út elég kezdeti szakaszában járhattok( erre az irományaitokból következtetek) amihez képest viszont elég sok okoskodást szétszórtok a nagyvilágba. Úgy látszik csak a lényeget nem érthettétek meg, ami elég szomorú annak tükrében amennyire tájékozottnak hiszitek magatokat.
Amit írok nem kell ám elfogadni ez is csak egy vélemény amivel igaz pont a Ti szintetekre kerültem, mert kizártam annak lehetőségét , hogy másmilyen oldalatokat is láthassam. :)
Talán annyi a különbség, hogy Én ezt tudom magamról .:)Várom megsemmisítő kritikátokat:)A kesztyűt nem fogom felvenni, nem gyávaságból csak erre a témára nem szántam több időt :)
Boldog Ünnepeket Mindenkinek!

req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 176
"Szerintetek mi az egó?"

Az öntudat, az én-tudat. Az az önmeghatározással létrejött pont, amihez képest minden mást értékelsz, elhelyezel a világban. A kiindulási pont, Isten. (vö. Biblia eleje, hogyan lép "színre" az Isten, milyenre teremti az embert) Ha ez feloldódik, megszűnik a szemlélő, és vagy meghalsz, vagy szerv-raktár leszel. Egyébként a modern fizika is azt mondja (amire a régi hinduk is tippeltek körülbelül): minden újrafelhasználódik, az energia/anyag mennyisége állandó a világban, csak a rendszereződése, a csoportokba, mintákba rendeződése változik. Ez azt jelenti, hogy Hitler, Buddha, Osho, A.J.C és Samu ősember itt van közöttünk, legföljebb a testüket alkotó "atomok" most nem feltétlenül ember, hanem székláb, nyúlfül és/vagy kupacnyi kozmikus szemét formájában léteznek. De megvan minden, az alapanyag leltár teljes.

Jó ez valamire? Az ég világon semmire. Jó dolog az egótlanság? Egy szomszédos topicban arra a kérdésre, hogy "mi a boldogság", ezt írtam: "a hiányérzet hiánya". Nem fogalmaztam jól. Helyesebben így szól a meghatározásom: "a hiányérzet hiánya, öntudati állapotban". Szemlélő nélkül nincs érzelem sem.

"És van-e olyan, hogy egótlan ember?"

Hogyne. A kómás, esetleg az agykárosodott ember. A halottat ebből a szempontból már nem nevezem embernek.

"Az már más kérdés, hogy vajon az egója irányította-e őt vagy ő az egóját?"

Sajnálom, hogy ennyire kikiáltották az egót a modernkori ördögnek. Az ego is "testrész", vagy az "emberi élet" nevű betegség egyik tünete. Inkább szimbiózisról van szó, az ego nem csupán parazita, amitől meg kell szabadulni.

A gondolatkísérletre, ha úgy volna, a világ nagyobb bajban volna, sokkal sekélyesebb lenne, mint amilyennek most ismerem. A szeretet valamiféle mézesmázoskodó, hasznavehetetlen burok lenne csak, ami ugyanannyira tartalmatlan, mint egy alkoholista fogadkozása arról, hogy istenbizony egy kortyotsetöbbethukk, vagy amennyire komolyan veszik a kereszténységet azok, akik csak évente egyszer tolják oda a képüket a templomba, és csak akkor imádkoznak, ha éppen akarnak valamit kapni. AJC persze lehet übermester a maga világában, de annak én nem vagyok része. Abban azonban nem kételkedem, hogy megfelelő agymosással bármit el lehet érni, lásd Orwell: 1984. Nem árt végül tisztázni és sokadszorra is hangsúlyozni: nekem nem AJC személye vagy mondókája ellen van kifogásom, mert Oshót például nem nézem le, annak ellenére, hogy nem értek vele egyet. Ha már mindenáron nyájhoz akar tartozni valaki (és a többség akar, mert nekik az a jó, és ezt nem kell szégyellni), inkább kövessék AJC kolompját, semmint mondjuk a Hitgyülis emberkéét vagy valami máshogyan aktív terroristáét.

93/101

Előzmény: Angela Y. Davis (173)
Sophia_ Creative Commons License 2003.12.23 0 0 175
"Nincs a mindentlátó kristálgoló beépítve a homlokom közepibe, de a véleményem :-) szerint a külsőtök nem túl előnyös, az izmaitok sem lehetnek túldolgoztatva."

Kedvesem, azért akadnak még, akik az értelmet jobban pontozzák, mint az "előnyös" külsőt.

Előzmény: kala36 (155)
Biga Cubensis Creative Commons License 2003.12.23 0 0 174
Hát ez az....
Előzmény: Angela Y. Davis (173)
Angela Y. Davis Creative Commons License 2003.12.23 0 0 173
Jó reggelt !

Szerintetek mi az egó?
És van-e olyan, hogy egótlan ember?
Én még olyat nem sasoltam, bocs, hogy megint Osho bácsival jövök, de asszem ő elég jó orvosi ló. Na neki aztán hegynyi egója volt sztem. Az már más kérdés, hogy vajon az egója irányította-e őt vagy ő az egóját?

Gondolatkísérlet: (persze, csak ha van kedvetek)

kala36: Képzeld el, mi van, ha az összes eddigi tapasztalásod (A.J.C.-vel) ellenére ő egy bazi nagy szélhámos? Nem állítom ezt, nem kell nekem esni, csak tegyük fel egy pillanatra. És mondjuk ez kiderül. Mindenki látta ezt, csak a Te hinni akarásod, az egód törekvése, hogy mesternek lásd ezt elfedte. Akkor mit gondolsz, mi lenne azokkal a dolgokkal, amiket kaptál tőle?

req999: Mi van, ha az összes eddigi tapasztalásod ellenére A.J.C. egy nagy megtestesült mester, körülötte mindenki megvilágosodott, és ő maga a szeretet. Nem állítom ezt, nem kell nekem esni, csak tegyük fel egy pillanatra. Megváltoztathatta volna az életed, és egy teljesen más minőségen élhetnéd, ha csak egy pillanatra megláttad volna ezt, de az egód annyira akarta kóklernek látni, hogy ezért nem sikerült.

RozáLIA Creative Commons License 2003.12.23 0 0 172
Kedves kala36!
Csak ennyit :)))))
:))))))
:))))))
köszönjük
Előzmény: kala36 (153)
Siphersh Creative Commons License 2003.12.23 0 0 171
Szerintem mondjuk totál egyértelmű, mert az, hogy nem vagy ilyen... egós, hogy az nincsen, az azért van, hogy akkor az olyan ember, az nem olyan smucig, hogy mindig csak magára gondol, és ad pénzt a koldúsnak, hogy őneki is legyen pénze, például. De mondjuk ezen kívül egy csomó mindenért más, és például én is ismerek olyat, aki annyira odavan magáért, hogy abszolút nem is érdekli más, és mondjuk szerintem én biztos nem lennék ilyen, mert akkor mások sem fognak jószívűek lenni vele, szerintem.
Előzmény: req999 (169)
Seol Creative Commons License 2003.12.23 0 0 170
ami fenn, az lenn, ami jobbra picit átlósan, az balra 10 óránál, ami a pincében, az a padláson is

"az eeeego a pééénz, adide és sütkérezz a fééényben"

Előzmény: req999 (169)
req999 Creative Commons License 2003.12.23 0 0 169
Nagy divat manapság az "egótlanságra" törekvés, de arra már ritkán veszik a fáradságot a megvilágosodni vágyók, hogy belegondoljanak: mi ez, vagy miért prédikálták azok, akik erre biztatták a népeket és mire is gondolhattak az egész mondókával. Ritkán értik, miért is jó az "egótlanság" vagy hogy hogyan működik, hogyan lehet felismerni, ha valaki "egótlan". Azt is ritkán értik, hogy miért ér "körbe" ez az egész.

Na, megyek fotoszintetizálni, vagy valami egész mást művelni! :]

Előzmény: Seol (168)
Seol Creative Commons License 2003.12.22 0 0 168
"a vélemény megöli az egyént"
köszönöm, Req, hogy ezt "kiprovokáltad", bár, gondolom, ki akart jönni magától is; természetesen nincs róla véleményem! böhöhöhöhö
az vélemény vajon, hogy a vélemény megöli az egyént?
req999 Creative Commons License 2003.12.22 0 0 167
Eszemben sincs másolgatni. Majd szépen kikeresed a kérdéseket. Nem lesz nehéz: kérdőjel van a végükön.
Előzmény: kala36 (166)
kala36 Creative Commons License 2003.12.22 0 0 166
Hogy minek próbálok segíteni? Hát mert annyira csúcsfejcsúcsszív vagyok :-) Persze ez nem igaz. Asszem azé, mert ha csak magamba nézek, nem látom meg anniyra a szemetet. De miközben másokkal csevelygek, vagy próbálok megértetni olyan okosságukat, amiket én már érteni vélek, jobban rálátok a nyomoraimra. Szerintem mindenki ezért segít másoknak, csak épp nem vallja be :-)
Melyik kérdésedire nem kaptál választ? Szorri, de másolgasd össze őket légy oly szívességes. Kala.
Előzmény: req999 (165)
req999 Creative Commons License 2003.12.22 0 0 165
"Egyszerűen csak segíteni akarok azzal, hogy megpróbálom felhívni a figyelmet arra, hogy a vélemény nem más, mint egy szép nagy szemfedő. Mindent eltakar, és azt hiszed, hogy élsz, pedig a véleményednek köszönhetően minden pillanatban halott vagy."

Segíteni? Minek? És miért írsz olyat, ami nem jelent semmit, ami "duplagondol" próbál lenni? Ráadásul most már nem világos, miért regisztráltad ezt a nicket és minek szólaltál meg egyáltalán ebben a topicban...

Igaz is, mi a helyzet a régebbi kérdésekkel?

Előzmény: kala36 (163)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!