Éva48: Köszi, megkaptam! (Nem tudtam e-mailben válaszolni, mert a vipmail egyáltalán nem hajlandó semmilyen levelet elküldeni az e-mailcímedre, ráadásul tegnap az index is pikkelt rám)
Dittycat, Kalema, Firkafix, Csen, árlista????????????????????????????????????? (bocsi hogy ilyen erőszakos vagyok de hát így karácsony felé más dolog is van)
Sziasztok! Megbeszéltem a vendégkönyvet és az árlistát. Természetesen mindkettőt letehetjük a portára. Elég jól sínen van már minden. Elküldtem a legnagyobb programajánló oldalaknak (Port,PestiEst,Kulturinfo) e-mailben a kiállításról pár szót. Remélem megjelenik az oldalakon.
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!:-D Próbálok aktívabban résztvenni amennyire tudok csak mondjátok,hogy miben. A Pataky vezetőjével beszélt anno az ismerősöm, de sajnos nem tudtak segíteni közelebbi időpontban.
Ha már körvonalazódott,hogy mit hozol akkor próbálj árazni és legkésőbb dec 10-ig küld el nekem, mert aztán akkor leszek fénymásolóközelben a sokszorosításra. És ne görcsölj,csak lazán, rendben lesz minden:))))
Kedves Csen. Mindent lehet, új képeket hozni, bolti sütit sütni, csak halljunk rólad. 6-7 képet viszünk, és nekem küld az árlistádat,hogy írni tudjam. Minden azt hiszem már sinen van.
Én se azt viszem ami a képtárba van. Hisz azt oly régen tettük fel. Azóta sokminden történt. Vagy már nincs meg a kép,vagy azóta alkottál egy sokkal jobbat
Bocsi. Most van kis időm benézni. Elvagyok havazva folyamatosan.Festeni sincs időm. 2 hete vettem elő elkezdett képet és annyiban maradt akkor is. :-( Mit kéne csinálni,besegíteni? Sütést talán én is betudok majd vállalni. Hova tettük fel anno a képeket? Már nem emléxem,hogy melyeket igértem,hogy viszem.