Persze csak poén volt, reménykedkek benne hogy jó magas áron lesz :) , mondjuk azért aki az ifivel foglalkozik annak használható lehet, én annyira nem foglalkozok ezzel, ami meg is látszik a teljesítményén a csapatnak...
Tudtommal csak az állóképességük fogy gyorsabban, negatívan nem hat a védekezésre.... Bár korábban (lehet, hogy most is?) a középpálya közepén a felfutó védők nem védekeztek csak a sima szélső védők, vagy ezt csak beképzeltem?
Ifi szintem szerintem hülyeség spórolni. Én minden percet sajnálok, amin nem kapnak XP-t a kezdő játékosaim, szóval én mindig full csapattal szoktam játszani. Felnőtteknél van, hogy a bri/awe XP-s emberkéket pihentetek, ha olyan a meccs.
Lassan 1,5 éve játszok én is a freekick-el, a fórumot is rég óta követem, gondoltam megpróbálok aktív résztvevője lenni.
Azok számára akik az ifivel foglalkoznak szeretnék ajánlani néhány ifistát akik talán magasabb szinten is megállnák a helyüket. A kapusom: http://freekick.org/?loc=player.20040209 (trazz ajánlom figyelmedbe bár remélem nem lesz olcsó :))) ), sajnos kár az alacsony Sz-ért de hát mindenre nem jutott idő, azért így is csuda dolokra képes. Egy csati: http://freekick.org/?loc=player.20277618 És egy BH, aki KH-nak és szélsőséges esetben BKP-nak is jó: http://freekick.org/?loc=player.20161174 Bár remélem olyan árban lesznek amiért érdemes volt eladnom őket.
Sikeres szezont kívánok mindenkinek. Nekem két könnyed IC sikerrel indult.
Én az ifi meccseimen azért szoktam kikapni, mert képtelenek vagyunk annyi gólt lőni hogy kompenzáljuk az awful lövésekből kapott gólokat. :D
Ifikapust meg egyszerűen nem tudok venni, kevés (akár csak ifiben) használható van a piacon és sok rájuk a jelentkező... Az ifijeim ki fognak esni ha valami csoda nem történik. :D
A tegnapi IC-meccsemen az ellenfélnek volt egy awe GP-s megbízható kapusa. Így helyezkedett a lövéseimnél: 5-ször hihetetlenül reagált, 3-szor mesterien és 1-szer félelmetesen.... Ezt azért már elég nagy túlzásnak érzem...
Nem nyert, egyetlen good COs wingbackje volt. Viszont azt hiszem rájöttem - LW-RW-CM-DM középpályával kezdtem, és a 70. percben cseréltem a CMet egy OMre. Na onnantól lódult meg nagyon a helyzetek aránya. Úgy látszik, a creative stratégia teljesen alkalmatlan a használatra ilyen felállásban. A mai shadow cupban ugyanez történt - mondjuk annyi különbséggel hogy hosszabbítás híján nem ilyen komoly arányban - meg aztán az enemy is lényegesen gyengébb volt, kapura sem lőttek, itt meg nyolcból 3 beakadt.
"Az Összetett Posztok (SZ, TKP, VKP) használatával vagy a Kizárás taktikai lehetőséggel további extra támadási lehetőségekhez juttatjuk az ELLENFELET. Bár ez meglehetősen nagy hátrány, de az, hogy bizonyos játékosokhoz irányítjuk a támadást, vagy hogy az ellenfél bizonyos játékost semlegesítjük, a végén megérheti." --> Gondolom Rugalmas taktikával játszott, ilyenkor: "Ha a csapatod Rugalmas utasítással játszik, kevesebb támadási lehetőséget ad az ellenfélnek az összetett posztok használata miatt (TKP, SZ, VKP)."
Mint írtam, kb hasonló játékosaink voltak. COban mi voltunk a jobbak, a CSKja semmi extra befolyásoló tulajdonsággal nem rendelkezett... Az összes statban mi voltunk a jobbak, középpályán gyakorlatilag domináltunk, csak a csatáraim impotenskedtek (9-5 a kapuralövések száma ide), a kapusuk meg remekelt.
Na sebaj, ezt dobta a random. Csak furcsa, mert még egyik meccsen sem volt ilyen különbség a helyzetek száma között.
2, a felsoroltakon kívül még befolyásolja a helyzetek számát: FBH és FJH állóképessége, középpályások száma, középpályások VH+SZ+ÁT+LK értékei, csapat utasítás, (aktuális eredmény és csapatkapitány tulajdonságai);
Hát azért nem olyan hülyeség az hogy hosszútávra be lehet állítani az edzésprogramot, ill. hogy az esetleges drop után automatikusan visszaedzze (prioritások alapján) az emberke.
Apropó, milyen gyakori az hogy gólt lő az egyik csapat, a másik csapat pedig ugyanabban a percben szintén gólt szerez? Nekem egy meccsen kétszer is megtörtént. :D
A másik kérdésem : normális dolog az, hogy két, nagyjából egyforma erősségű játlkosokból álló csapat meccsén az egyik csapat kétszer annyi helyzetet dolgoz ki? Egy barin hosszabbításban kaptam ki 2-1re úgy, hogy 12-24 volt a helyzetek aránya. Ezen egy picit csodálkoztam, már csak azért is mert a manual szerint :
"Az Összetett Posztok (SZ, TKP, VKP) használatával vagy a Kizárás taktikai lehetőséggel további extra támadási lehetőségekhez juttatjuk az ELLENFELET. Bár ez meglehetősen nagy hátrány, de az, hogy bizonyos játékosokhoz irányítjuk a támadást, vagy hogy az ellenfél bizonyos játékost semlegesítjük, a végén megérheti."
Az enemy meg két szélsővel, egy OMmel és egy DMmel tolta. :)
Óriási! Erre a gagyira hivatkozva emelnek VIP árat? Tartom valószínűnek - és nem hinném, hogy tévedek - hogy aki pénzt áldoz a játékra az naponta benéz és az edzés eredmények változásának függvényében beállítja az edzéseket. Nesze semmi fogd meg jól!
Training assistant potentials This will set all your currently owned and new youth players to automatically switch from training to "Potential -3" to "Potential" when they go from being youth players to being senior players. You can change this setting for the individual players later if you like.