Keresés

Részletes keresés

Borzas Creative Commons License 2003.09.17 0 0 241
Már nem dekkolok az ikertoronyban, most Pesten lakoma Havanna-lakótelepen. egyébként CD-ügyileg lacafiju@freemail.hu!
Előzmény: Tyke (237)
Borzas Creative Commons License 2003.09.17 0 0 240
Nincs basszusgitárom. Meg motyóm se, semmilyen. Viszont tény, h a legtöbb számot, amit ismerek, gyorsacskán le tudnám szedni. De hangról hangra készen csaka szépremények és alélekvadász van...
Előzmény: Garden (238)
szantoz Creative Commons License 2003.09.17 0 0 239
Hááááááát.....a "zenész" kifejezést a magam részéről mindenképpen visszautasítanám :) mindenesetre az ötlet jó, csak szerintem - legalábbis velem - elég sok bajod lenne a tanítás során :) Ha vállalod a sok fáradtságot, akkor én benne vagyok.
Előzmény: Garden (238)
Garden Creative Commons License 2003.09.17 0 0 238
Tényleg mindenki belelkesedett, de lenne egy javaslatom:

annyi zenész gyült össze, meglephetnétek minket egy pár Kert dallal, a Benczúr házban felléphetnétek velünk.
Tyke Kolléga dobolna, Borzas Úr basszerozna, Szantoz Mester és Mike Testvér együttgitározna, az éneket meg rábíznátok valamelyik lányra, vagy a Dömére.
Naaaaaa?

Ha kell segítek megtanulni dalokat.
Naaaaa?

Tyke Creative Commons License 2003.09.17 0 0 237
Érzitek ezt a zsongást? Mint egy megbolydult méhkas. Mindenki mozgolódik.
Mostmár nagyon kiványcsi lennék arra a zenekarra!
Meg a dalaikra!

Borzas! B-tervként szóba jöhet még, hogy az 'iker-toronyban' dekkolsz, és CD ügyben találkozhatunk? Az hamaranbb lenne, mint egy esetleges október eleje...

Tyke

Borzas Creative Commons License 2003.09.17 0 0 236
Nekem bármikor kezembe nyomhassátok a bőgőt, olyan ügyileg, miszerint Szépremények, Lélekvadász, hirtelen fejből ennyit tudok.
hairyzsu Creative Commons License 2003.09.17 0 0 235
Döme! Visszavonuljak ily kevés konkurenciától?:o))))Persze Rajtad a sor(s),hogy bebizonyítsd az ellenkezöjet:))))

Nóri, decemberig még torténhetnek csodák is.)) Például itthon kozben rájovunk, hogy valamivel vissza kell csalogatni elöbb Téged, és szervezunk egy koncertet. Aki énekel,az énekel alapon:)))A csoda az az lesz, ha énekel valaki. De ha nem, azt se bánom, csak legyen már egy KERTiparty akár télen..

_zranora_ Creative Commons License 2003.09.16 0 0 234
toljátok el decemberre. különben hogy lépek fel?
Előzmény: Garden (232)
Eddie Vedder Creative Commons License 2003.09.16 0 0 233
Nekem van a világ legegyszerűbb száma:
30 600 700 9

aztán lásd ám meg :o))

Garden Creative Commons License 2003.09.16 0 0 232
Elöbb írd meg a telefonszámodat, mert már nem tudunk követni, és tudok 5-6 régi számodat, de egyik sem jó.
Szép mondat...

A többit meglátjuk, megbeszéljük.

Hairyzsu nagy konkurenciád. :)))

Előzmény: Eddie Vedder (231)
Eddie Vedder Creative Commons License 2003.09.16 0 0 231
Lehet még énekesnek jelentkezni?

Pont a napokban gondolkodtam azon, hogy sokat adnék egy brutális Közelebb, Te is, Lélekvadász trióért, és talán még a szövegre meg a dallamra is emlékszem :o)))

mókás lenne

Előzmény: Garden (226)
hairy Creative Commons License 2003.09.16 0 0 230
Dögök:))))

Mike, Te azt már nem nézed meg, mert Lóri 10 késszúrással...:)

Mike McCready Creative Commons License 2003.09.16 0 0 229
Na AZT en is megneznem. Kintrol.:))
Előzmény: hairyzsu (227)
Garden Creative Commons License 2003.09.16 0 0 228
ÖÖÖÖÖ....
Milyen gyomor-szívpanaszokról van szó?
Lemaradtam. Bocsi.

Az éneklést még megbeszéljük. :)

Előzmény: hairyzsu (227)
hairyzsu Creative Commons License 2003.09.16 0 0 227
Énekelek, csak csináljátok!!!:))))))))))))))))) Olyan jó lenne megint Kertet hallani élőben! A szarvasi gyomor-szívösszeszorulást sztem nem csak nekem hozná vissza, ha újra... Üdv, zsu
Garden Creative Commons License 2003.09.15 0 0 226
Megpróbálok élni az alkalommal, és viszem a lemezt.
Már ciki, hogy minden fórumon mentegetni kell magamat, de egyszer ennek is vége, és akkor mindeki boldog lesz. Te a CD miatt, én meg, hogy ilyen gyorsan szálítottam. :))

A Benczúr ház csesztetett, hogy megígértünk nekik egy Kert koncertet, de nem jelentkeztünk. Az új idöpont november vége. A zenekar meglenne, gitárosból van böven (Mike, szantoz Úr, meg én) , dobos is volna, (Tyke és a Szabi baba), basszusgitárosból sincs hiány (Borzas Úr és Hricsó), de énekesünk nincs. Ha csak a Kert fórumon jelen lévök közül kéne választani, akkor _zranora_-t, vagy neont választom. :)))))))

A szervezett próbalátogatásokat pedig szervezem.

Üdv mindenkinek

Előzmény: Tyke (225)
Tyke Creative Commons License 2003.09.15 0 0 225
Szerintem Göndöllön adódik a legközelebbi alkalom!
Előzmény: Tyke (224)
Tyke Creative Commons License 2003.08.27 0 0 224
Hajdúszoboszlón. Jó volt, meg hosszú, meg sok program, stb.
Garden: akkor nem szept. 5, hanem szept. 12-én lehetséges, hogy összefutunk. Ha ez megvalósul, akkor ne csak a CD-t hozzátok el, hanem a kazettákat is, y'know...

Tyke

Előzmény: _zranora_ (223)
_zranora_ Creative Commons License 2003.08.25 0 0 223
szept. 12. sajnos NINCSENEK alcsóbb jegyek. ;)))
(hol jártál?)
Előzmény: Tyke (222)
Tyke Creative Commons License 2003.08.25 0 0 222
1 linkért 1 CD! Haj, de szép az élet!

Mikor lesz a Wigwamos koncert? Remélem, még nem maradtam le, mert most értem haza nyaralásból!

Santoz, írok egy e-mailt, szegény Garden topicját teljesen kifordítjuk önmagából...

Tyke

Garden Creative Commons License 2003.08.16 0 0 221
Köszi a belinkelést, szép. :)

A CD kész (remélem jót másoltam neked), a lekközelebbi Flop koncert a Wigwamban lesz, jól leviszem neked.

Előzmény: Tyke (219)
szantoz Creative Commons License 2003.08.11 0 0 220
OFF (és bocsi attól, akit nem érdekel)

Hi Tyke,

Először is megnyugtatlak, nem ismersz személyesen :)

A betatesztelésről: a helyzet az, hogy minden szépen megy, csak nem szólal nálam meg semmilyen zene, amikor a szám "playing" üzemmódban van. Elvileg minden követelménynek megfelel a böngészőm, meg a gépem, legalábbis nekem úgy tűnik. A Temporary-ba letöltődik a html file, aminek a háttere kéne hogy legyen a zene, de mp3 file az nem töltődik mellé. Azóta kiszemeztem a html oldalból, hogy mi az mp3 url-je, és megpróbáltam különböző lejátszókkal letölteni/meghallgatni, de az se ment :(

Zoli

ON

Előzmény: Tyke (219)
Tyke Creative Commons License 2003.08.11 0 0 219
Szantoz, téged ismerlek személyesen is?
Tudom hogy hülye kérdés, mert a válasz nyílván egyéártelmű, csak épp azt nem tudom, hogy mi a válasz.
Nekem már nincsenek hiú ábrándjaim, itt a Kert topicban már belefutottam abba a helyzetben, hogy Garden-t se tudtam sehogyse a Flop-hoz kötni, szóval inkább kérdezek...

Ja, Garden, belinkelem e forumodat az oldalamba, nehogy már kimaradj belőle!

Tyke

Tyke Creative Commons License 2003.08.11 0 0 218
Sziasztok!

Azt hiszem a sárga disperzit festékes doboz a nyerő! Mellé megteszi egy vasrúd némi vaslappal a tetején, kicsit leborítva egy ronggyal, hogy ne legyen annyira fémes a hangzása, kellett még egy lábdobnak való: egy élére állított papírdoboz. A dobos gyereknek megvolt a dobszerkója: pár dobverő, és egy használható lábgép.

Hajnalra a vaslapra helyezett, több rétegbe hajtott póló 'lemállott' a vaslapról...

A szám letöltés a legfontosabb része a dolognak, ezért - és mivel Te jelentkeztél elsőként ennek megkísérlésével - bétateszteljük már egy kicsit.

A dolog úgy működik, hogy kell egy használható Internet Explorer, tudjon a géped mp3-at lejátszani, hangkártya, hangfal, hangerő.

1: Ha rámutatsz a linkre, akkor megjelenik egy info, hogy mennyi KByte, meg ilyenek.
2: Ha rákattintasz, elkezdi a letöltést, ami azt jelenti, hogy elkezd villogni a 'loading...' felirat mellette.
3: (Jobb gomb és duplakattintás nem működik)
4: Ha leért az egész file, akkor a 'loading...'-ból 'ready' lesz, és találsz egy lejátszó és egy stop gombot a link mellett, amivel lejátszhatsz, vagy megállíthatsz egy már letöltött számot. (állapot jelzők ennek megfelelően: 'playing' vagy 'stopped')

A vezérlésről ennyit. Weblap 'programozás szinten' a letöltéskor egy weboldalt töltesz le, aminek a háttérzenéje a szám, amiről szó van. Az oldal láthatatlan helyre kerül (0 pixel), de a háttérzene, azaz a szám hallatszik. Ahhoz, hogy lejátszd, meg megállítsd, meg ilyenek, a fileokat, így az mp3-at a Temporary Internet Files-ba kerül, így annak használatát a böngésző beállításainál engedélyezni kell.

Ebből következik, hogy ha jobb-gomb cél mentése másként általában használt megoldást akartad követni, akkor azt a Temporary Internet Files-ból tudod 'kimásolni'. Ez egy nem hivatalos információ, de most közreadom a bétateszteléshez.

Szóval, akkor hol akadtál el a folyamatban?

Más.

Én is voltam a szigeten, és nagyon tetszett a z előadás. Hangsúlyozni szeretném, hogy nem érdemes görcsölni minden dobleütésen és gitárhúr pendítésen. Tudom, hogy nektek az a fontos, hogy tökéletes legyen, és ez a törekvés dicséretre méltó. DE amikor próbahelyen vagytok, akkor magatok vagytok, az egy szituáció, és amikor koncerteztek, és meghívtok rá minket, netán odatéved egy vadidegen is, akkor a mérce eltolódik a tökéletes előadás (100%) + hangulatkeltés-átadása a közönség felé (0%) -től a tökéletes előadás (75%) + hangulatkeltés-átadása a közönség felé (25%) -ig.

Nem akarok diagramokat rajzolni, de ne csak az számítson, hogy profik vagytok, az nektek a legfontosabb, és legyen a próbahelyen a legfontosabb, a koncerten a hangulat számít a szeretet, a cél, a siker, hogy a zigeten is vagytok, stb. És ha megosztjuk a 100% -ot 75-re és 25-re, vagy ahogy jól esik, akkor belefér a hibázás lehetősége.

(ne menjetek már tönkre az idegességbe. aggódom értetek. nem akarom, hogy egyszercsak ne legyen FLOP! He! Értitek? Remélem...)

Kérek Kert CD-t. Jöhet a Kazi. Különben kicsit álldogáltam a szigeten, hátha összefutunk, de nem sikerült. Majd legközelebb koncerten, vagy agogy sikerül...)

Tyke barát

Előzmény: szantoz (214)
Ricsi bácsi Creative Commons License 2003.08.08 0 0 217
Néhány hölgyrajongóóóó? ATTILAAAA! Hát nem szóltál???? :-/ In this case megyek én is bumbummolni!!! Ejnye... Ezért még számolunk! :-)
Előzmény: szantoz (206)
Borzas Creative Commons License 2003.08.06 0 0 216
Ne beszéjj butasságokat gitárosok gyöngye, láttalak benneteket a Szigeten, és jók voltatok, noha kánikula. Pedig nem vagyok egy nagy grunger, meg a Kert az igazi, a szép, az isten.
Előzmény: Garden (215)
Garden Creative Commons License 2003.08.06 0 0 215
Tyke Úr!

Asszem elkészült a CD-d! Nem tudom mikor játszunk a Flop bukáscsapattal, de a koncerten átveheted.

Előzmény: Tyke (212)
szantoz Creative Commons License 2003.07.29 0 0 214
OFF

Hi Tyke!

Én belenéztem az oldaladba....vagy inkább ránéztem az oldaladra....na mindegy. Szóval a képek nagyon tetszenek (főleg a Mushroom-részleg), átjön az együttmuzsikálás öröme némely képről :-) (BTW, min doboltatok? Festéktartályon???)

A zenék viszont nálam nem működnek. Magamban keressem a hibát, vagy egyszerűen közöljem, hogy rosszak a linkek? :-)

Zoli

ON

Előzmény: Tyke (211)
Garden Creative Commons License 2003.07.27 0 0 213
Ha Kert CD, én is tudok neked segíteni...
Előzmény: Tyke (212)
Tyke Creative Commons License 2003.07.25 0 0 212
Mikor koncert? Segítek. Természetesen KERT CD!
Előzmény: Garden (208)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!