Keresés

Részletes keresés

NemethRobi Creative Commons License 2004.06.10 0 0 16
Meselj legyszives!
Engem most utaltak 10 alkalom csontkovacsolasra, milyen? Tenyleg annyira rossz? Mi volt a felhaborito?
Előzmény: Pontevin (15)
Pontevin Creative Commons License 2004.06.07 0 0 15
Üdv... nem to'm, de vajon azért ilyen gyér a fórum felhozatala, mert nincsen pesten jó csontkovácsoló, vagy csak egyszerűen ennyi van a témában?

Ha még jön ide valaki, szívesen szóbahoznám az Ormos Intézet csicsa, de szerintem felháborító szolgáltatásait, s itt elsősorban a csontkovácsolásra gondolok.

Szal, ha valakit még érdekel a téma, esetleg a véleményem, sőt, hasonlóval vagy ellenkezővel hozzá is járulna a fórum életbentartásához, írjatok, mert jövök és mesélek egy kicsit...

csabais Creative Commons License 2004.05.31 0 0 14
Szentimrén egy orosz doki.
tel:2922296
Előzmény: GyPetya (13)
GyPetya Creative Commons License 2004.04.28 0 0 13
Sziasztok!

Szintén egy hátközépi csigolyámmal van gondom, mert elcsúszott, és emiatt egyenlőtlen terhelés, stb...egy helyreigazítás engem is nagyon érdekelne. Szí Márton?

Előre is köszi,

P

Előzmény: lilah11 (12)
lilah11 Creative Commons License 2004.03.17 0 0 12
sziasztok!
kéne valaki, hogy helyre tegye egy gerinc csigolyámat. vannak azóta tapasztalataitok?
köszi!
piszeorrucicus Creative Commons License 2003.06.07 0 0 11
Én nem hallottam róla.

Lehet, hogy a csontkovács csak ideiglenesen segít, de mit mondjak, több éves szenvedés után nekem az az 5-8 év fájdalommentes élet is jó eredménynek számít, amit egy jó csontkovács biztosítani tud. Csak egyszer jussak el oda :))
Ennyi évenként az a pár ezer forint megéri a jó közérzetet, és hogy nem kell kés alá feküdni, nem?

Egyébként azt hiszem, bármilyen jó és hozzáértő is a csontkovács, az eredményessége nagyban függ attól, hogy mi a probléma. Annak idején 18 éves koromban rettentően fájt a derekam, injekciókúrára is kellett járnom, természetesen javulás nélkül. Aztán jött egy csontkovács (bizonyos Ormos dr., ismerős? :-D), aki összecsomagolt és megropogtatott. Mindjárt jobban éreztem magam, de mondta, hogy ettől függetlenül ne hajolgassak hosszú ideig (pl. porszívózás), és lehetőség szerint hordjak szoros, vastag övet. Azóta is piszkosul tud fájni a derekam - persze takarítani muszáj, tehát hajolgatok és méretes alkatomra tekintettel, nem hordok övet.

Előzmény: Egoist (10)
Egoist Creative Commons License 2003.06.06 0 0 10
És még valami:
www.sulypont.hu

Hallottatok már róla?
Csak azéer érdekel, mert a csontkovács szerintem csak ideiglenesen oldja meg a problémákat. Régebben jártam, de minden alkalommal amikor odamentem, tudott rajtam helyrerakni valamit.

Ez a fenti viszont NAGYON drága (legalábbis ha nem biztos a siker). Ezért érdekelne ki mit hallott/tapasztalt róla.

Egoist Creative Commons License 2003.06.06 0 0 9
A topik címéhezt nem passzol annyira, de nekem Debrecen környékén kellene valaki jó. Persze úgy látom még Pesten is nehéz jót találni, úgyhogy valószínűnek tűnik, hogy utazás lessz belőle.

Más:
Mennyiért szoktak dolgozni? Persze csak úgy kb-ra érdekel, mert 1 -et találtam Db-ben, de olyan áron hogy csuhaj.

Btw:
Nekem is a vállam jár ki. Ha sokáig nem edzek (1-2 évig) olyankor rendbejön, de 1-2 hónap alatt megint "kiugrik". Én is tudom továbbra is használni, de bizonyos mozdulatoknál írdatlan nagyokat tud kattanni (mintha a kulcscsontom hajlongana oda-vissza), és gondolom nem teszek neki jót a sportolással.

Remélem meg tudja valaki oldani.

piszeorrucicus Creative Commons License 2003.06.01 0 0 8
Izmok, csontok, ízületek - ezeket mind generálozza. Többet nem tudok, mert én még nem jutottam el hozzá. Az tuti, hogy mindenki boldog és egészséges - és legfőképp fájdalommentes, akit kezelt.
Előzmény: Törölt nick (6)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.06.01 0 0 7
alice, neked konkrétan természetgyógyász kell? Keresd meg a gugliban az Ormos Intézetet, ott mindenféle fajta természetgyógyászt megtalálsz.
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.01 0 0 6
és ez mit csinal? mert legalabbis angol forditasbol kiindulva (chiropractic) sokkal tobb minden beletartozik a temaba, mint az, hogy kicsavarja a karom. meg konkret problema lenne..
csotrog Creative Commons License 2003.06.01 0 0 5
Szi Márton - 1 éve még élő telefonja:
424-5363 Kelenvölgy kedd, csüt. 15-19, szerda: 9-13.
Előzmény: piszeorrucicus (4)
piszeorrucicus Creative Commons License 2003.05.29 0 0 4
Szi Márton, XI. kerület. Nagyon tud az ember. Apámék Finnországból hozzá járnak (cirka 8 évenként van rá szükség! :-D), és nemrég derült ki, hogy a cégtől a főnökség is ottan jön rendbe.
Megpróbálom bevadászni a tel. számát, valahol meg kell lennie. Nekem is nagyon el kéne mennem hozzá, mindenem sajog, recseg-ropog, kattog, amit akartok. Elég hikomat vagyok :)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.29 0 0 3
es hol voltak nemjok? ugy tudom van vmi nemzetkozi szervezet, akiket hivatalosan elismernek, es abbol van magyar is..
szoval ki tud jot es milyet?
Előzmény: LaserSquad (1)
Banan Creative Commons License 2002.09.02 0 0 2
felhozom ezt a topikot, mert nekem is szuksegem lenne egy hozzaerto csontkovacsra.

A jobb vallam "akadt ki" kb 10 eve es azota, ha mozgatom, akkor recseg-ropog. A baj nem nagy, mert nem faj, tudom hasznalni, csak bizonyos helyzetben emelve gyengebb.
Most hetvegen vegre elhataroztam, hogy inkabb meg most megnezetem, nehogy kesobb rosszabbodjan.
Szoval, ha valaki tud ilyen - nem mondvacsinalt - csontkovacsot, lecci szoljon.

Koszi
Banan

UI: az regisztralt email cimemeet nem olvasom, pls. oda ne kuldj infot.

LaserSquad Creative Commons License 2002.05.21 0 0 1
Köszi, nekem valami alternatív kéne aki nem röntgenből dolgozik. Mikor már a röntgenen is látszik valami akkor már régen rossz.
Én ismerek egy nagyon kiváló természetgyógyászt, csak épp nem tudom hogy most hol lelhető fel, talán kiment németbe megint, őt Varró Csabának hívják, vele nagyon elégedett voltam. Azóta voltam két másiknál, de nem voltam igazán eldurranva a hozzáértésüktől, ezért akarok itt mások tapasztalataiból is okulni.
A gerincem az egyelőre kiválóan van, a hátizmaim mozdulnak-záródnak ki sérvszerűen oldalra egy régi sérülés kapcsán, ez hosszútávon persze gerincpanaszokat okoz, mert az egyelőtlen terhelés elkoptatja a csigolyákat, de nem kívánok addig várni.

A reumáról nem sokat tudok, az idegek kavarása ha jól értelmezem a szavaid, de általános elv, hogy a helyes táplálkozás és mozgás az (majdnem) mindenre jó, én a helyedben nyomatnék valami méregtelenítő teát (mondjuk Kombuchát, az olcsó, és király, bár az ize nem fog feldobni), valami vitamint (Centrum, Actival), és megpróbálnék hetente két alkalommal úszni egy-két órát. Specifikusan hogy mit lehet kezdeni a reumával, arról sajna ötletem sincs, de biztos van itt még jó pár hozzáértő ember aki tud segíteni.

Üdv

LaserSquad

Előzmény: AliceCsodaországban (0)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.05.21 0 0 0
Én csak jó gerincterapeutát ismerek, aki nem csontkovács, hanem professzor, de a gerinchez és az azzal kapcsolatos problémákhoz ért. Ha érdekel küldj e mailt, megírom a címét és a telefonszámát.

Nekem viszont a felkaromnál lépett fel megint valami betokosodás vagy mi - volt ez már a másik karomnál is, de nem mondták meg hogy ez mitől van - nekem egy jó reumatológusra lenne szükségem, akár maszek alapon is....

Előzmény: LaserSquad (-)
LaserSquad Creative Commons License 2002.05.19 0 0 topiknyitó
Helló!

Tud valaki egy jó csontkovácsot Pesten?
Olyat, aki nem csak csontropogtatáshoz ért, hanem esetleg az elkolbálszolt izmokat is képes a helyére tenni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!