na most volt egy szabadrúgásunk 20m-ről, miért Reus lő el minden ilyet meg Sancho, amikor ott van Guerreiro, aki a világ egyik legjobb szabadrúgáslövője, a portugál válogatottban már bizonyította, de nálunk valahogy sosem jut oda, hogy elvállalja, inkább Reus hazaadja a kapusnak
"hihetetlen micsoda impotens csapatunk van"; "jó hogy nem láttam ezt a fost megint"
Bocs, de ha nem láttad, akkor ne fogalmazz meg ilyet. A helyzetek nem mentek be, sőt még egy tizenegyeset is kihagytak. Ez van. Attól még jó teljesítmény volt és sokkal jobb mint az a nézhetetlen labdatologatás ami előtte jellemezte a bvb játékát. Ha az első félidőben 2 góllal vezetünk, a Mainz még arra se szólhatott volna semmit.
Az elbaszott két pontot le kéne verni Reusnak és annak a hátán, aki kitalálta hogy ez a labdát helyezni csak nagyon szerencsés esetben képes pöcs rúgjon minden büntetőt.
Ez a két teljesen feleslegesen elvesztegetett pont Reus lelkén szárad. Első félidőben ziccert, másodikban tizit rontott. Ugyanakkor megjegyzendő, hogy Haaland ma kvázi láthatatlan volt, Moukoko többet csinált 30 perc alatt, mint ő az egész meccsen.
hihetetlen micsoda impotens csapatunk van, RB iksz, Lev kiszopik mi meg nem tudjuk megverni az utolsó előttit, hihetetlen komolyan mennyi pontot elszórunk a kiscsapatok ellen, ebből így nem lesz eredmény sajna, bár kinek mi az eredmény ugye...
szétb..sz az ideg, jó hogy nem láttam ezt a fost megint, biztos küzdöttek a fiúk meg minden, de akkor is csak 1 pont...
+1 Sokkal veszélyesebb most a BvB mint ahogy azt megszoktuk a védekező csapatok ellen. 2 nagy kapus védés, 2 kapufa, 1 VAR-os lesgól eddig és még csak félidő van. Nehogy megbosszulja magát a sok helyzet kihagyása. Zagadout sajnálom, ez nem az ő éve.
Reyna torokgyulladás miatt nincs a keretben, Akanji és Delaney kispadon. Újabb esély a bizonyításra Brandtnak, még ha nem is a legoptimálisabb posztján.
Nem hiszem, hogy Witsel vagy Can, netán Bellingham távozni kívánna az idény végén, de ha mégis, hatos poszton Teun Koopmeiners elég nagy ásznak tűnik, nagyon szeretem, ha valaki így lát a pályán, öröm lenne látni, ahogy Haalandot vagy Moukokot megkínálja 30-40 méteres, védősor mögé benyesett labdákkal.
Pár évvel ezelőtt nekem kézenfekvőnek tűnt, hogy ide jöjjön (a Real után? már nem emlékszem pontosan). Mára viszont már azt sem tudom róla, hogy még focizik-e.