Ha valakinek még nem volt törve első rugója és gondolkozott már ennek az öreg alkatrésznek a cseréjén akkor szerintem nem érdemes halogatni. kb. 15 darabja és időben cserélve még a gumit sem vágja tropára széttörés közben. Még szerencse, hogy átkozottul jó kocsi a 406 és egy rugóval is elvisz hazáig 😁😁😁😁😁 De nem valami jó érzés ezígy na....
Környezetvédelmi besorolása 07. Osztrákból lett behozva 2014-ben.
az ENSZ-EGB 83.05 előírás C és D jóváhagyás (A)2, illetőleg a 49.03 előírás I. jóváhagyás és 51.02 előírás szerinti jóváhagyási jellel ellátott Dízel-motoros (Euro 3)
A részecskeszűrő el van távolítva. Műszaki vizsgán nézik, hogy van-e részecskeszűrő egy euro 3- as motoron ?
Szia! Az enyémben is előfordult ez a hiba, nekem a fűtőrendszerben lévő hőérzékelő egy kis diódája volt a bűnös, 5000FT volt a cseréje alkatrésszel együtt.
Szia! Ilyet az enyém is csinált, az oka a vízhűtő jobb felső /szemből nézve/ sarkánál lévő kis töltőnyomás szenzor hibája volt. Le volt törve a cső róla. Visszaragasztottam, megoldódott.
Biztos már volt róla szó, de mivel új tag vagyok kérem, hogy segítsetek. 406-hoz navigációs, távirányítós kijelzőt szeretnék, mivel a régi besötétedett ha bemelegedett, sőt a sok ki-be szereléstől el is repedt. Esetleg kijelző üveg csere létezik-e hozzá?
Én amikor a küszöbhöz vettem az egyenes kédert mert szét volt rugdosva..Unixéknál kaptam,mivel csak gyári létezett berendelték pözsóéktól (kedvesség így nem volt..) viszont a hozzávaló gyári patentokat is odarendelték, volt vagy 20 ft db-ja.Próbáld meg ott szerintem.
Múlt héten fájó búcsút vettünk az öreg oroszlántól. Remélem valaki még fogja használni 1 pár évet, mert remek kis autó volt. Úgyhogy búcsúzom Tőletek, további sok balesetmentes kilométert kívánok.
Tudom volt már szó róla,de azért megkérdezem. : Megtudná nekem valaki mondani hogy "RM2"-es kazettás cd tár előkészítéses 40-ba milyen yatour vagy ehhez hasonló eszköz való? A cd-tár csatlakozójára csatlakoztatható?
A kérdésem az, hogy milyen patent passzol ebbe az elembe? Próbáltam azt a fajtát ami a küszöb gumi szigeteléseihez való (699786 gyári számút), de ide nem passzol mivel az ajtón ovális a lyuk ahová a patent karmai belemennek.
ha igen, akkor ezek a motorok állítólag 400e km fölött is vígan elmennek.
ha nem, akkor szívás lesz, és pénztemető.
külseje legyen rendben, mert a legtöbb műanyag/gumi bizbaszt már nem lehet megvenni márkakereskedésből, csak bontóból, az meg ugye lutri, hogy jobb-e/szebb-e mint amid van
2002.08 után gyártottat érdemes venni, annak az elektronikájával se szokott gond lenni.
De a korábbiak se annyira vészesek.
rohadást nézd meg. alulról. hátsó bölcső. kipufogó
Legkedvezőbb árú használtautó amit már megvennék az a 406 Coupe 2.2 literes diesel motorral. Mik a típushibái ennek a modellnek, valamint mire figyeljek oda vásárláskor?