Keresés

Részletes keresés

Chazz Reinhold Creative Commons License 2015.03.26 0 0 44002

köszi

 

persze jobbulást neki innen is, de mondjuk bölcsész ne akarjon profi focista lenni, ennyi a történet
azt viszont tényleg nem értem, mi a bánattól van ennyi porcelánlábú focista a piacon

Előzmény: kis-helix (44001)
kis-helix Creative Commons License 2015.03.25 0 0 44001
Előzmény: Chazz Reinhold (44000)
Chazz Reinhold Creative Commons License 2015.03.25 0 0 44000

az évezred híre lehet - ha igaz - hogy Neustädter nem hogy nem kap szerzödéshosszabbítást, hanem még egy érzékeny nyári búcsú is valószínü!!

 

apropó misztérium: Keller titkos csodafegyvere (a V3 raketta), ez a Kirchhoff még létezik?!

vagy szép csendben transzcendentális ozmózissal plazmaállapotba kerülve eggyé vált a gelsenkircheni kórház Voltaren kenöcskészletével?!

laka04 Creative Commons License 2015.03.24 0 0 43999

Igen, így jó, hogy más véleményen vagyunk, csak az egyensúly borult fel nagyon az utóbbi időben. Pont erre vonatkozott az, hogy bármi pozitívat írtam be vagy bármi pozitív eredményt ért el a csapatunk tartósabban vagy csak ideiglenesen, a bosna és te általad képviselt stílus egyszerűen elnyomta bármilyen kicsit magasztosabb hangvételű hozzászólást. 

 

Én sem állítom azt, hogy bárki is leírta, hogy fogjam vissza magamat az örömködésben. Csak van egy szint, ami után már azt mondja az ember, hogy felesleges beírni bármit is, mert néha a cinizmus és a gúnyolódás olyan szintet ölt, amit könnyen magára is vesz az ember - mint néhány esetben én is - vagy egyszerűen elkedvtelenít. 

Előzmény: Törölt nick (43997)
GEdevil10 Creative Commons License 2015.03.23 0 0 43998

Ne haragudj Campi, de szinte semmiröl nem lehetett veled mélyebbre töröen beszélni az elmúlt években. Volt egy idöszak, hogy eltüntél majdnem egy évre, de nem csak innen, hanem tulajdonképpen nem lehetett veled kapcsolatba lépni. Miután visszatértél, jelezted, hogy majd személyesen beszámolsz az okokról. A következö találkozásunk egy meccslátogatás volt, itt találkoztunk a lakásomon, te jöttél elsöként, ha olyan dolog lett volna, amit nem mindenki elött akarsz elmondani, akkor is beszélhettél volna. Egész nap és egész este hiába vártam, vártuk, hogy mondasz valamit.

 

Többször is megpróbáltam jelezni, hogy túl távolságtartó vagy, nem nagyon reagáltad le.

 

A kapcsolatot más csatornákon nem a topic miatt tartottuk, hanem egyszerüen, mert barátok vagyunk, hallani akarunk egymásról. Laka megosztja velem örömét-bánatát, tanácsokat is szokott kérni, mint idösebbtöl, tapasztaltabbtól, Chazznak két fiát ismerem, annyira jóba lettünk, mesél a családjáról, beszélgetünk zenéröl, a családjáról stb.. Óhatatlanul szóba kerül néha a topic is, de nem azért, hogy a hátad mögött kibeszéljünk. Egyszerüen úgy érzem már jó ideje, hogy neked ez a haveri társaság nem annyira fontos. Azt is jeleztem, amikor még Bonnban laktál, hogy szivvesen lejönnék néha, hogy elmenjünk egyet sörözni, de egyszer nem jött a 2-2,5 év alatt egy konkrét hivás, hogy na menjünk. Majd hetekkel késöbb megtudom, hogy most már Svájcban élsz. Lakától vagy Chazztöl már hetekkel, akár hónapokkal elötte tudtam volna a tervekröl is.

 

 

és igazából ennek az egésznek most pont nem itt a fórumon kellene zajlani

Előzmény: Törölt nick (43997)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.23 0 0 43997

<<"Azért nem kell ezt túldimenzionálni. Annyiból jó volt, hogy egy nemzetközi meccsen a klub ismét megfelelően képviselte magát."

Ne haragudj, Campi, de azt hittem, eldobom az agyam.>>

 

A nyitásod után kicsit értelmezhetetlen ez, miért ne lehetne valakinek ez a véleménye a meccsről? Amúgy is egy válasz volt, olvasd vissza, egy olyan hozzászólásra, amit olvasva azt gondolhatnánk, már-már BL-döntőbe jutottunk. Senki nem írta, hogy bárkinek is vissza kellene fognia magát az örömködésben, főleg nem idetartozóknak. Az, hogy konkrétan számomra mit jelentett a győzelem, leírtam.

 

<<Megmondom őszintén, egy vereség után félek feljönni a fórumra és megnézni, mi történt itt. Ha itt tényleg egy csapatért szorítunk, akkor egymást is ki kell rángatnunk a "mélyből".>>

Ez alapvetően tévedés, nem az anonim alkoholistáknál vagyunk, pláne, hogy van, akit nem is lehet kirángatni sehonnan. Nem feladata ez senkinek. Értem mire célzol, de nem találkoztam még olyan sporttopikkal, ahol ne lett volna gyökeresen eltérő elképzelés a sikerességről, taktikáról, edzőről, játékosról. És ez szerintem így jó.

<<de elképesztően sokszor engem is kicsúfoltatok, hogy én kb. hiszek még abban, hogy hétvégén győzni fogunk és minden hétvégén úgy ülök le a tévé elé, hogy jobb lesz. >>

Ha ez így van, akkor ezért részemről elnézést kérek. Nem volt célom senkit sem célzottan, sem indirekt megsérteni, vagy kicsúfolni. Mármint az idetartozók közül. Én pontosan nem emlékszem ilyesmire, de elhiszem neked. Amire emlékszem, az az, hogy irigylem az optimizmusodat és a hozzáállásodat. Kicsit feldolgozhatatlan is nekem, de ez legyen az én gondom. :)

Még annyit tennék hozzá, hogy nem esett túl jól, most folyamatosan azt olvasni, hogy emailekben, meg máshogy ment a kommunikáció az itt-történekről, úgy gondolom, szinte bármilyen problémát fel lehetett volna vetni itt is. Mielőtt azt írnátok, megpróbáltátok, lehet, komolyabban-szájbarágósan kellett volna fogalmazni a "panaszt". Ha nekem valaha is volt valamilyem problémám, azt itt fel is vetettem érthető formában.

Előzmény: laka04 (43996)
laka04 Creative Commons License 2015.03.22 0 0 43996

Nézd, Campi, igazad van abban, hogy különböző felfogású, mentalitású, gondolkodású emberek találkoznak itt. Én körülbelül 2004 óta olvasom, illetve írok ebbe a topikba, de kilenc-tíz éven keresztül nem tapasztaltam azt a gúnyt, viccelődést, cinizmust, amit az utóbbi időben. 

 

Amikor idegenben megvertük a Madridot, ezzel BL szereplésünk egyik legnagyobb sikerét arattuk, sőt, szerintem 4 Madridban rúgott gólt még többszörös BL-győztes csapatok is betennének a "vitrinbe", elég sok, a környezetemben lévő embertől kaptam nagyon pozitív visszajelzéseket, gratulációkat stb. (munkahelyemen, de még az M2 metrón egy idősebb németül beszélő úr is mosolyogva rázta az öklét és mondta, hogy "drájzufír"). Én rohadtul szeretem az ilyen és ehhez hasonló élményeket, mert büszkeséggel tölt el és pozitív irányba viszi a napomat/napjaimat. Ezek után feljöttem a fórumra, hogy még egy kicsit fürdőzzek a dicsőségben és ezt olvasom:

 

"Azért nem kell ezt túldimenzionálni. Annyiból jó volt, hogy egy nemzetközi meccsen a klub ismét megfelelően képviselte magát."

 

Ne haragudj, Campi, de azt hittem, eldobom az agyam. Kedvem nem volt a fórumot megnyitni napokig, mert ezt tudod olyan Nemzeti Sportos, hogy oké-oké, nyert a Schalke 3. számú kapussal, zöldfülűekkel, de a CR7 nem nyilatkozik többet és az nagyobb szenzáció. Nem, Madridban 4 gólt rúgni nem alap és, ha nyerünk is mellé az kurvára jó és nagyon kell neki örülni, de, ha valaki magába tartja ezt az örömöt, legalább mástól ne vegye el. Mielőtt bárki azt mondaná, hogy ez egy kiragadott példa, vissza lehet olvasni, hogy pl. a 'Gladbach elleni győzelem, vagy a München elleni döntetlen után milyen volt a hangulat itt. Mintha kaptunk volna egy hatost mind a kettőtől. Ha már sokáig nem is, de legalább a következő fordulóig tudjunk már örülni egy-egy sikernek, győzelemnek vagy bárminek is.

 

Megmondom őszintén, egy vereség után félek feljönni a fórumra és megnézni, mi történt itt. Ha itt tényleg egy csapatért szorítunk, akkor egymást is ki kell rángatnunk a "mélyből". Sokáig próbálkoztam itt ezzel, hogy a gúnyolódás, cinizmus abbamaradjon és kicsit ti is lássátok meg a naposabbik oldalt, de elképesztően sokszor engem is kicsúfoltatok, hogy én kb. hiszek még abban, hogy hétvégén győzni fogunk és minden hétvégén úgy ülök le a tévé elé, hogy jobb lesz. Ezt itt, ebben a topikban rohadt szar megkapni főleg tőled, amikor pont a másik "irányból" ismertelek meg az elmúlt 9-10 évben. 

 

Egy szó, mint száz, én személy szerint a hangulat miatt nem szeretem a fórumot olvasni - bár mindig olvasom -, de hozzászólni már nem tudok/nem látom értelmét. Pedig ez a közösség a családiasságáról volt híres, nagyon szerettem ide írni, beszélgetni. Sajnos ezt nem véletlenül írom múlt időben. Ez már nem más emberi mentalitás, úgy érzem, hogy a pesszimizmussal átestetek a ló túloldalára.

 

Lehet, ezt a hozzászólást később megbánom még, de jelenleg a helyzetet így látom és ne haragudj, ha az írásom esetleg személyeskedésbe ment volna át, megbántani semmiképp sem akartalak!

Előzmény: Törölt nick (43992)
GEdevil10 Creative Commons License 2015.03.22 0 0 43995

Egyébként ez is még egy érdekes téma: én sem tartom ezt a topicot másnak, mint ugyanannak a csapatnak drukkoló, véletlenszerüen összejött társaságnak, de azért én az évek alatt megpróbáltam ezekböl valódi barátságokat is összehozni. Elöször veled, mivel téged ismerlek legrégebben, de már jópár éve érzem úgy, hogy ez téged ilyen formában nem érdekel. Nem haragszom én ezért, de nem is eröltetem.

 

Majdnem mindenki mással viszont összejött. Lakát és Chazzt már a legjobb barátaim között tartom számon, amikor csak tudunk, találkozunk is, telefonálunk és minden lehetséges módon tartjuk a kapcsolatot. Tököm Állattal is rendszeresen kommunikálunk, nem csak a Schalkéról és múlt hétvégén vele is találkoztam személyesen Berlinben.

 

Persze ez most nem olyan téma, amit a nyilvánosság elött kellene megvitatnunk.

Előzmény: Törölt nick (43992)
GEdevil10 Creative Commons License 2015.03.22 0 0 43994

tényleg nem akarok provokálni, de a topic maradék törzsközönsége más utakon rendszeresen kommunikál egymással és konkrétan téma volt már többször is, hogy már nem szeretnek ide járni. Chazz és én még néha írunk, de inkább azért, hogy ne szünjön meg végleg a kapcsolat veled.

Előzmény: Törölt nick (43992)
GEdevil10 Creative Commons License 2015.03.22 0 0 43993

Az egész topic csak egy pár ember. Ne áltasd magad, nem ok nélkül mondom, hogy kettötökön kivül senki nem bírja ezt a légkört.

Előzmény: Törölt nick (43992)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.22 0 0 43992

Most erre mondhatnám, hogy tényként nevezni pár ember véleményét eléggé érdekes. Ez egyáltalán nem tény és egyáltalán nem megkerülhetetlen. A tény inkább az, hogy az ideírókat lehetséges, hogy csupán egyetlen egy dolog tart össze, ez pedig a Schalke. Politikailag, emberileg teljesen különbözőek vagyunk, így bizonyos dolgokat is különbözően fogunk fel. Ezt figyelembe kell venni. Ha nincs meg az a felfogás, hogy itt csak ez az egy összekötő kapocs van, akkor az tényleg nem közösség. Egyébként tényleg nem az, de nem ezért.

 

Én itt kivétel nélkül mindenkit kedvelek és kedveltem, mert ugyanannak a csapatnak szurkolnak, aminek én. Büszke voltam és vagyok arra, hogy mi nem "neveltünk" ki szellemi és erkölcsi vadbarmokat, nem kezdtünk szelektálni más tulajdonságok alapján, mint a közös klub szeretete. Sokkalta inkább sokszínű, érdekes és értelmes, értékes embereket ismertem meg. Nem érdekel, hogy gazdag-e vagy szegény, öreg, vagy fiatal, okos vagy nem, fiúkat vagy lányokat szeret, Orbántakaroggy, vagy Gyúrcsánygeci, nem érdekel, hogy bérletes-e vagy sesselfurzer. Ez nem egy cseverészős klubtopik, itt csak egy téma van. A Téma. Ha előjönne más, akkor előjönne a felfogásbeli különbség. Néha előjött, de egyrészt hamar elfojtottuk, másrészt elég értelmesek voltunk, hogy ezeket kezeljük. A személyes találkozások az más, ott sokmindent meg lehet beszélni, ami esetleg nem ide tartozik. Ott kell megismerni az embereket, nem ebben a szar szerkesztőkockában.

 

De erről ennyit, mert nem itt akarom eltölteni az estémet.

Előzmény: GEdevil10 (43991)
GEdevil10 Creative Commons License 2015.03.22 0 0 43991

...és nem állunk virtuális biróság elött, hogy megállapitsuk, végülis kinek van igaza. Van egy megkerülhetetlen tény, amit már néhány hete is leírtam. A légkör, amit te, de különösen bosna az utóbbi években itt létrehoztatok, rajtatok kivül senki nem tudja hosszú távon elviselni. Nagyon hamar ketten maradtok, illetve most már te egyedül, vagyis lényegében megszünik ez a közösség!

Előzmény: GEdevil10 (43990)
GEdevil10 Creative Commons License 2015.03.22 0 0 43990

Sajnálom, ha valakinek néhány év alatt egyetlen egy olyan írás sem hagyja el a billentyüzetét, amelyböl kiolvasható legalábbis a legminimálisabb szeretet a klub felé, annak én nem tudom látatlanban elhinni, hogy valóban szereti a klubot. Ebböl a szempontból te azért más vagy, mert voltak más idöszakaid.

 

És igenis bosna gyakran gúnyolta ki, ha valamelyikünk nála pozitivabb hozzászólást mert írni.

Előzmény: Törölt nick (43989)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.22 0 0 43989

Nem tisztem megvédeni bosnát, a hozzászólásomnak annyi volt a lényege, hogy a kudarcot másképpen dolgozza fel az ember. Valamilyen szinten a cinizmus egyfajta védekező reakció, kivonja magát az ember szinte az események alól és "kívülről" szemléli azokat. Legalábbis én ezt így értelmezem. Találkoztam egyszer vele, és nem gondolom, hogy bárkit is személyesen megbántana, vagy kigúnyolna. Amit kigúnyolt, az a mostani folyamatok leképződése. Én sem gondolom, hogy egy normális bírónál (Gagelmann egy fasz, ez nem új, a tizenegyest meg kellett volna adnia) nyertünk volna, az 1:1-gyel mennyivel lennénk beljebb? Különben elég sok igazság volt abban amit írt, pont egy Högernek kellene befognia a pofáját és nem mást kritizálni. Nem gondolom, hogy Chazz a bíróra fogta volna és azt sem gondolom, hogy bosna úgy gondolta, hogy Chazz a bíróra fogta volna a vereséget. Ez a fórum egy kommunikációs platform, ahol a nem a legmegfelelőbben tudja magát az ember kifejezni, mint a kedvenc söröző asztalánál. Nem lehet helyesbíteni rögtön, meg ugye a Devil által emlegetett "személyes ismeretség" is hiányzik. Arról nem is beszélve, hogy mki frusztrált egy ilyen szezon után. Sok gyenge meccs, sok érthetetlen dolog, sérülések. Megviseltek vagyunk. Azt se felejtsük, hogy Kellerrel kezdtük a szezont, az mínusz 20 önbizalom pont mindenkinél.

 

Az a helyzet, hogy kurvára elégedetlen vagyok ám én is, mert nem felejtettem el a már 2.-szorra emlegetett Dynamo meccset, a Chelsea meccset, a Derbyt. Ezekután kutyakötelessége a csapatnak szétszedni a héten 120 percet játszó és tizenegyes párbajt vesztő Leverkusent. Lófaszt nincs igaza az újságoknak, itt semmilyen Leverkusen Moral nincs (különben ezt a két szót egymás után leírni kb. mintha a sinsheimi ultrákat, vagy Wörns intelligenciáját emlegetnék), itt megint egy balfasz Schalke volt, aki ahelyett, hogy a kezdő sípszótól megmutatta volna a Leverkusennek, hogy pont nélkül fognak hazamenni, megint tesze-tosza bénázás volt. Kurvára idegesít. Nincs mentség rá, meg a 0:5-re sincs, meg a 0:3-ra sincs. Ha a nagyobb klub 0:5-je fejcsóválás után (háthát, mennyi pénzük van már!!) elfogadható, akkor nekünk kellett volna Drezdában nyerni, aztán a két szék között megint a padlón csücsülünk.

 

Még annyit tennék hozzá, hogy amikor beszélgettünk, abból igen is meg tudtam állapítani, hogy szereti a klubot és a szívén viseli a sorsát. Még az olyan Merkmalok is megvoltak, hogy nem szívleli a sárgákat, bajorokat.

 

Én sem szoktam győzelmek után itt örömködni, van aki így működik, van aki a jónak belül örül és nem megy át a szomszéd topicba gecizni, vagy átmutogatni a másik szektorba. De azért örül az ember, kurvára örül, de nem feltétlenül kell ezt megosztani párszáz emberrel. Én pl. örültem a madridi győzelemnek, de tudtam, hogy azontúl nincs jelentősége. Örültem az őszi Derby-győzelemnek, de tudom, hogy minden évben kettő van belőle. Cserébe ha tényleg mocsokszar játékkal és hozzáállással kikapunk, azt szóvá teszem. Ez van, szerintem van erre egy pszichoanalitikai kifejezés latinul. Az örömöt nem kimutatni, a bánatot meg igen. Ez valami személyes maximalizmus, vagy "jéghideg profizmus", vagy miafasz. De tuti, hogy beteges.

 

Najó, mégis megvédés lett ebből a posztból, ez van. Pedig nem annak szántam, és valahol ráadásul magamat mentegettem. Előre.

GEdevil10 Creative Commons License 2015.03.22 0 0 43988

Erre az egészre csak röviden fogok válaszolni: bosna nem  "már csak kritikusat tud írni", hanem konkrétan amióta itt volt/van nem mondott pozitivat, söt, ha valamelyikünk mégis mert valami jót mondani, azt még ki is gúnyolta. Ahogy mondtam, nem akartam sem öt, sem senki mást innen kitúrni, de van jelzésértéke annak is, hogy a csúfolodáson kivül nem is tud mást elképzelni, akkor inkább teljesen abbahyaja a fórumozást.

 

Igen, vannak különbözö szurkolói mentalitások, de olyan nincs, hogy valaki éveken keresztül ne tudjon egy pozitiv, egy szeretö hozzászólást produkálni kedvenc csapatához!

Előzmény: Törölt nick (43986)
Chazz Reinhold Creative Commons License 2015.03.22 0 0 43987

részemröl nem a csapatról, hanem a fórumon teremtett légkörröl volt szó

nyilván nem lehet alapjában véve vitatkozni azzal amit leírtál, összességében ezt én is így látom
de mikor az iróniából már krónikus, permanens cinizmus lesz, az elöbb-utóbb törvényszerüen - és minden rossz szándék nélkül is - átcsap a játékosokról a fórumtársakra is, ezt viszont nem tudom elfogadni
és hogy mennyire patologiai esetté vált a dolog, azt mutatja hogy bosna nem volt képes baráti / korrekt módon lereagálni, hanem ránkvágta az ajtót

nekem is voltak vitriolosan szarkasztikus idöszakaim, de ezt nem lehet önrontás nélkül sokáig csinálni, mert akkor tényleg csak az exit felirat marad

Előzmény: Törölt nick (43986)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.22 0 0 43986

Sajnálom a történteket, de sejthető volt, hogy előbb-utóbb így lesz.

 

Már sokszor megbeszéltük, sokféle szurkoló van, van amelyik a 12. percben már fütyül, van amelyik kiesés után is azt számolja, hogyan tud menni a meccsekre. Én amolyan realista-emócionális alapon közelítem meg a dolgot. Nagyon is szeretem ezt a klubot, a közeget, a szurkolóit, néha még a játékosait is. De bazmeg, sehol nincs előírva, hogy asszisztáljak ehhez a mostani szarhoz. Ez ugyanis szar, nem érdekel, hogy mennyi a sérült, Madridban ugyanenniy sérült volt. Ott miért működött? A klubnak szurkolók, nem az aktuális edzőnek, játékosnak. Húsz éve szurkolok ennek a klubnak és egy napját sem bánom, de senki ne kérdőjelezze meg, hogy ki milyen szurkoló. Én kurva mérges vagyok az idei és a kb. három éve tartó szezonokban futó csapatokra. Semmit nem adnak a szurkolóknak vissza.

 

Amit ebből ki akartam hozni, hogy ezt a szezont nehéz nem kurvaanyázva minősíteni. Aki meg tudja verni a Realt simán idegenben, hogy akár 7:3 is lehetne, az miért nem tud otthon egy fáradt Leverkusent szétszedni? Óriási hozzáállásbeli problémák vannak, tulajdonképpen Magath első szezonja óta elképesztő morális üresség van, akkor lehetett egy Moritznak, Matipnak, Zambranónak, Schmitznek szurkolni. Azóta pár sajátnevelésen kívül egy volt Real Madrid sztáron lehetett érezni, hogy érdekli a szereplésünk. Huntelaart sem érdekli, fasznak kellett vele hosszabbítani? Mit csinál itt egy Boateng? Egy Khediránál, Nastasicnál sem érdekel, jó focisták-e. Érdekelje a Schalke, dögöljön meg a pályán, mint Eigenrauch, vagy Wilmots. ENNYI az elvárásom.

 

Az a kapcsolat, ami csak adáson működik, nem működik. Viszontkapás is része, és itt most nem BL győzelemről, meg bajnoki címről beszélek, hanem hogy kimenjenek és megverjenek egy kurva Dynamo Dresdent, ne kapjanak ötöst Chelseatől, Realtól. Leszarom a körülményeket, nem érdekelnek. A klubot képviselik. A klubomat, ami Huntelaar és Boateng előtt is létezett és ami azután is lézetni fog, miután már vége a karrierjüknek. A másik problémája pedig az egyoldalú kapcsolatnak, hogy nincs számonkérés. Ha mindent elfogadunk és nincs kinyilvánítása annak, hogy rossz felé megy a dolog, akkor az kurva rossz felé fog menni és előbb-utóbb megállíthatatlan lesz. Fogadjunk el mindent Heldtnek, emeljük a fizetéseket, vegyünk megint egy sztárjátékost a Real Madridbül? Ez az út??? Tőlem egy rossz szót nem hallana senki, ha a sok - lófaszt nem nyújtó - sztár (sztár, hahaha) játékostól megszabadulnánk és ilyen Ayhan, Uchida, Choup-Motingokkal nyomnánk a hetedik (vagy akár 12., bár nem hinném) helyért. De ha itt van egy Boateng, Huntelaar, Nastasic kurva sok millióért, akkor elmondom az elvárásaimat. Nem a klubbal szemben (annak hiába mondanám, a címer és Kuzorra nem tud válaszolni), a játékosokkal és a vezetőséggel szemben.

 

A stílus meg miért ilyen fontos? Hogy valaki már csak kritikusat tud írni? Mégis mit lehetne írni a dortmundi 0:3-ról???? Az mi volt, továbbra sincs válasz arra a szarra! Azt mondták reakció kell, volt egy másfél meccsnyi reakció, aztán megint hígfos. Most lesz egy 1:0 Augsburgban, az megint reakció lesz? Aztán jön a szar foci megint???? Mit lehet írni erről a hozzáállásról?

 

Igazából nekem is elegem van.

 

A legjobban az fáj, hogy ezek a pályán tébláboló lusta milliomosok szétugrasztják a szurkolókat.

GEdevil10 Creative Commons License 2015.03.21 0 0 43985

Semmiféle célzás nem volt, senki nem akarja, hogy eltünj, de azért érdekes, hogy nem látsz más utat, csak állandóan cinikusan ekézni a csapatot vagy pedig eltünni!

Előzmény: Törölt nick (43984)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.21 0 0 43984

oké fiúk, értem a célzást

 

 

további jó szurkolást kívánok!

GEdevil10 Creative Commons License 2015.03.21 0 0 43983

Lemondtam már régen róla, hogy közös nevezöre juthatnánk, meg hát valóban nem a mai napon kell kicsattani az optimizmustól, de ha már ilyen érzékenyen reagálsz Chazz nem durva megjegyzésére, feltetted már valaha öszintén magadnak azt a kérdést, hogy volt-e már olyan a többéves ittléted során, hogy pozitivan viszonyultál volna a csapatunkhoz? Ahhoz a csapathoz, amelyet egyébként állitólag szeretsz és szurkolsz neki.

Előzmény: Törölt nick (43980)
Chazz Reinhold Creative Commons License 2015.03.21 0 0 43982

"nyilván senkire nem akartam ráfújni a tisztlet fórumtársak közül, de ha beírom azt, hogy most 22:03 van, közepesen felhős az ég, gyenge szél fúj, és 8 Celsius van odakünn, akkor az is bizonyára provokatív - nem tudok jót írni, na"

 

maszatolni jól tudsz, az biztos és ha jól értem még áldozat is vagy

Előzmény: Törölt nick (43980)
GEdevil10 Creative Commons License 2015.03.21 0 0 43981

Igen, kikaptunk a hét közben 120 percet játszó és ezt vereséggel záró Leverkusentól és sajnos most már végleg meg kell állapitanunk, hogy folyamatos többszörös sérülésekkel idén nem vagyunk BL-re érdemes csapat...nekem is fáj.

Előzmény: Törölt nick (43979)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.21 0 0 43980

hát ezek a 2. félidő jó részében a 16-osunkon letámadtak ... kurva fáradtak voltak, de jól leplezték, futóttak mint a mérgezett egerek

 

önbizalmilag sem láttam rajtuk nagy elmaradást, elég ellenszenves banda és a spori is jó partnerük volt ebben - de ennyi belefér egy rangadóba

 

nyilván senkire nem akartam ráfújni a tisztlet fórumtársak közül, de ha beírom azt, hogy most 22:03 van, közepesen felhős az ég, gyenge szél fúj, és 8 Celsius van odakünn, akkor az is bizonyára provokatív - nem tudok jót írni, na

 

de próbálkozok: két hét szünet, ezalatt beérik a jól végzett munka, és Augsburgban brillírozva bizonyítjuk, hogy méltók vagyunk az 5. helyre

 

 

Előzmény: Törölt nick (43979)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.21 0 0 43979

A lényeg, hogy egy fáradt és nem éppen önbizalomtól kicsattanó Kusentől kikaptunk otthon.

Ennél én sokkal de sokkal többet vártam, de megintcsak csalódni kellett. Kellert Heldt a folyamatosság hiánya, és a kiszámíthatatlanság miatt menesztette...

 

Simán kiszámoltam a 3. Helyet magunknak alig két hónapja, csak azzal nem számoltam, hogy mi vagyunk a leggyengébb láncszem.

 

Apropó, Khedira aláírt már?

Chazz Reinhold Creative Commons License 2015.03.21 0 0 43978

köszi a jószándékú hozzáállást, amit felém tanusítasz

 

keményen félremagyarázod, amit írtam

Előzmény: Törölt nick (43975)
Chazz Reinhold Creative Commons License 2015.03.21 0 0 43977

ha már csak a hangját meghallom, kiver az ideg

Előzmény: GEdevil10 (43974)
GEdevil10 Creative Commons License 2015.03.21 0 0 43976

Senki nem írt olyat, hogy ez lett volna az egyetlen ok!

Előzmény: Törölt nick (43975)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.21 0 0 43975

bíztam benne, hogy mások is felismerik azt az egyetlen okot, amitől kikaptunk - a félhülye sporit

 

a 11-est tényleg megadhatta volna, a hazaadás már véleményesebb, ezen kívül pedig volt több tucat teátrális, idegbaszó, de az eredményt nem befolyásoló ítélete - de ők is kaphattak volna egy 11-est, Högert pedig szó nélküli kiállíthatták volna

 

a második félidőben volt kaput eltaláló lövésünk? (az elsőben sem sok)

Huntelaar mintha egy fekete lyukban mozogna, a legveszélyesebb támadónk Fuchs

szétfutottak minket a madridi 120 percükkel a lábukban, ha az a rokonszenves arab nem egy agyatlan idióta, akkor kaphattunk volna még 2 gólt

ütközésekben, harcosságban is alulmaradtunk

 

lassan pontszámban és helyezésben is kijön, hogy egy középcsapat tudásával és motivációjával rendelkezünk, innét már egy 180 fokos fordulat kellene, hogy az a hőn álmodott 4. helyet megcsípjük

GEdevil10 Creative Commons License 2015.03.21 0 0 43974

engem az még sokkal jobban kiakasztott, ahogy Merk...pont Merk kimagyarázta mindkét szitut!

Előzmény: Chazz Reinhold (43973)
Chazz Reinhold Creative Commons License 2015.03.21 0 0 43973

spori Gagelmann teljesen szétkúrta a meccset

azt hittem felrobbanok, mikor nem fújt az egyértelmü hazaadás után (a kezezést a 16-on belül már nem is említem)

 

persze hogy nem ment a játék ´ugy ahogy kellett volna, de ez a szitu megfordította volna a helyzetet, ebben biztos vagyok

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!