Persze ! :) Én is készülődök :)))) ...pont most pösszent be a bal első lengéscsillapítóm, de holnapra már kész is lesz, szóval én megyek már az új szettel !
Szállásba nem tudok segíteni, de gondolom ezt már levágta minden érintett.... :(
Szombaton délután pár órára, meg este tudok csak átmenni, mert közben lesznek dolgaim amiket nem tudtam kiiktatni... De oTT leszek, Godottal fogok értekezni telón, hogy mikor merre jártok.
Kedves Gyerekek!
A mai nap tanúsága így szól:
A piros lámpánál meg kell állni, de ha mégsem teszitek, akkor legalább legyen bekötve a biztonsági öv, mert különben halmozati dolgokról fogtok beszélgetni a rendőrbácsival…
:S
Üdv:
L
amugy azt ne mondja senki hogy lemegyek aztan nem talalunk szallast 4-6 fore...
az osszes ismerosom Balcsihoz ugy jar nyaralni, hogy lemegyunk aztan keresunk valamit...mindig osszejott nekik.
mi mar voltunk Fureden a parommal, emlekszem valami elelmiszer uzlet mellett volt ilyen turinform ott megkerdeztuk, kapasbol mondtak parat...augusztus eleje volt...
Mert az eddigi reakciókból nekem úgy tűnik, hogy egyelőre csak 4en jelezték az igényüket:
-Godot
-Robi
-KN
-jómagam...
4 főre nincs szállás?
Milyen falu ez?
Persze ha más is szeretne velünk tölteni egy éjszakát akkor szóljon, de ne az legyen, hogy 10főre tervezünk, aztán a valóságban meg egy szobában elférne az egész bagázs... :D