Háttigen a nyersségében, a tisztán fizika átjövésében könnyen átszellemül az ember. No meg a hangja fenomenális. Elég rövid váltóval igen szépen gyorsul, meg végre is megy 215-öt, de azt ténylegesen, nem óra szerint. Szal, ha visszakapcsolok vki mögött, általában inkább félrehúzódik, és letesz az előzési szándékáról, míg el nem enged.:) Pedig ez csak egy közepes kivitel egyelőre.
Akartam valami hátsókerekest. Túl sokat jártam az utóbbi időben driftversenyen.:) No meg nosztalgia, mert sokévig zsiguliztam, az meg má kevés, így nem maradt más, csak egy e30. ezt jól lehet bővítgetni, motorcsere, meg minden. Pont venni akartam valamit a vállakozásba, hogy tudjak rá vmit költségelni, hát erre lehet.:D Amúgy megbízható, jóféle, most épp 150 LE-nél tartunk.
Megvan még :) Épp megrendeltem az összes vákuumcsövet hozzá meg tömítést, ahol falsch-levegőt szívhat, aztán meglátjuk, kisimul-e az alapjárat, meg lemászik-e 1200-ról, ahol elég gyakran fennakad mostanában már :) Meg szakadt a jobboldali motortartó bakom, kicsit lötyög a motor. Ilyesmi, csak a szokásos :D Jól megvagyunk.
Hát Te veled meg mizu? Van még V6-od? Én most épp bmw-nél járok már időközben.:) Ja persze, megvan a toyoda, meg a honda is, meg még a kis 323-as a nevemen van, csak nem nálam.
Olajcserének nincs köze semmilyen elektromos dologhoz, nem igazán lehet azt elrontani szerintem. Vagyis hát el lehet mindent, de ahhoz már nagyon fakezű autószerelőnek kell lenni, ha egy olajcsere se sikerül :)
Sziasztok! Tanácsot kérek a friss(nekem)2000. évj. 90 Le Premacy 2.0 ditd vezérműszíj csere kapcsán. A motor megegyezik a 626 -éval. Az autodata szerint hidraulikus feszítője van (ami árban elég húzós). és ezt is cserélni kell vagy elég a görgőket 90 ezrenként.Mi a gyakorlat a vízpumpával? Ill valaki tud-e olcsóbb beszerzést? Kösz előre is.
Most már csak ex mazda 626 tulaj vagyok, ezért kínálom áruba bocsátani eredeti tetőcsomagtartó szettemet. Kétszer egy hetet volt fent az autón, amikor síbox volt rászorítva. Újszerű állapotban várja új gazdáját!
Itt egy picit tudsz tájékozodni! http://www.hahu.hu/veteli-tanacsado/kozepkategoria/115/mazda-mazda-6
Nekem ilyen tipusu van, és nem értem miért akarnak lebeszélni rola? Abaráti körömben is többek ezt a tipust hajszolják, és baromira meg vannak elégedve a vassal:D
Szia.M6 gazdi vagyok.Ezt inkább a Mazda6 forumon kérdezd,széles körű véleményt kaphatsz.Bár többségben a diesel M6 van a piacon,de lehet benzinest vennék,de nagy esélyt látok a pillanatnyi fejbarkoba döntésére egy új vételénél.Ha hátterét/életét nem ismered,használt,diesel M6-nak vételnél,a vétel ebben az M6-ban nagy lutri.
szeretnek hasznalt mazda6ost venni 2002-2003as evjarat. mire erdemes ilyenkor figyelni? a dizelrol le akarnak beszelni paran. gondolom van itt is olyan akinek van valami tapasztalata es esetleg megosztana.
masik dolog h nem tudjatok lehet valami egyszeru modon line in-t varazsolni a gyari(asszem bose) audiohoz? esetleg usbn pendriveot? ha van ilyen leirasotok vagy valami oldal ami ezzel foglalkozik elolvasnam.
Köszi, nemsokára úgyis leszedetem a téligumit, akkor majd átnézem tüzetesen. Ősszel még elég vastag volt a kopóréteg, azóta kb. 3000-ret ment csak a kocsi, így elvileg nem nagyon szabadna neki elkopva lenni.
Nekem 6-osom van, de minden mazdánál (vagy 15 éve) a fékbetét kopását nem lámpa jelzi, hanem a fékbetét szélén van egy kiálló lemezke, ami a fékbetét adott kopása esetén hozzá-hozzá ér a féktárcsához (és ehhez a fékpedált sem kell nyomnod), ezzel jelezve annak kopottságát, cseréjének szükségét.
Ettől függetlenül bármi lehet, akár egy futóműre felakadt drótdarab, ami néha hozzáér valamihez. Szerintem vedd le a kereket és a szemrevételezés sokat segíthet.
Nekem lenne egy, ha már kérdezed:) A Demionk bal első kerekénél menet közben nyikorog valami. Olyan, mint amikor egy biciklinek nincs megolajozva a lánca. Ez vajon mi lehet?
Tisztelt márkatársak! Jan.30-31 éjjel ellopták szeretett mazda 626-omat 4 évnyi hűséges szolgálat után a 3. ker. Kecske u.28. elől. Ha valaki esetleg hallana valamit ezzel kapcsolatban, kérem keressen meg! Az autóról: '93as évjáratű, bordó, 5 ajtós mazda 626 2.0i, rendszáma HOL-170. Az első lökhárító középen, a rendszám feltt repedt, a hátsó kicsit ferdén áll. Gyári lemezfelni+gyári dísztárcsák voltak rajta. A telefonszám: harminc/6875063 email: kellob kukac freemail.hu Köszönöm Balázs