Szörnyű dolgot láttam az imént. A szemétláda nb1.hu/chat háttérszíne szürkére változott. Undorító. Szerintem ez még a liláknak sem teccik.
Annyit beszéltetek róla, minden nap megnéztem egy pillanatra, működött rendesen, de nem hosszú távon, mert nem nagyon volt rá időm.
Bayl!
Ma este Mikulás party a Voice-ban(volt C2, volt Koktél, volt...). Én csak óvatosan megyek bele az éjszakába, mert 4 ZHm lesz jövő héten:((
Januarban vagy februarban a Fradi a BTC-vel
jatszik edzomeccset !! Ez azert fantasztikus
mert januar 6.-an a Peceli uton kezdem a fel-
keszulest a Budapesti Torna Club-ban !
Heti 6 nap futoedzes :(, de mivel a csapat
szine fekete-feher ugy is erezhetnem hogy
a Juventus-ban jatszom..:)
Nekünk egyetlen este volt, amikor nem sikerült, a szerda este. Azóta mindkét nap fel tudtunk menni. Csütörtökön többen is bent voltak, de tegnap este sehol senki!
Nem lehet, hogy mégis a TI gépeiteken kell valamit átállítani? Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a mi gépünket csütörtök délelőtt úgy, ahogy volt, update-elték meg tuningolták, úgyhogy lehet, hogy ennek volt valami köze ahhoz, hogy azóta nincs problémánk a chatre való csatlakozással.
Zépé!
Már tegnap szóltam,hogy nem a mi gépeinkben van a hiba!!!!!!Az NB1.hu szervezte ilyen jól át a rendszerét,de ma nem volt bennt náluk a programozó és ezért lehet hogy csak hétfőn tudunk felmenni!!!
Úgy hogy nyugi ne szereljétek át a gépeiteket!:))))
Állítsd be a java konzolt!
0, csak egy browser legyen nyitva
1, Tools, Internet Option, Advanced
2, Java VM résznél kapcsold be a java console enabled cuccot.
3, OK mindenre majd lődd le és indítsd újra a browsert
4, ha minden jól ment akkor a View menü alján ott a Java Console
5, Indítsd el, és ezután a browserben próbáld betölteni a chat-et.
Ha szerencsénk van akkor a konzolba nyomja a hibaüzeneteket.
azokat egy az egyben küld el nekem a zrpt@freemail.hu címre, vagy másold be ide!
Na, chatelők! Mi van???
Rajtunk kívül senki sem tud (vagy akar?) felcsatlakozni? Mindjárt kezdődik a Dáridó és sehol senki!
Mi el is megyünk készülődni az esti bulira, de ez nekünk nagyon gyorsan megy, szóval utána még felnézünk. ÉJFÉL UTÁN (Andr!!!) kezdődik csak az igazi király buláj...
Már futom is a köröket.
Megnéztem a forráskódot, és Naja elmondása alapján úgy tűnik, hogy akkor száll el amikor csatlakozni akar adott porton a szerverhez
Ez ha ki tudja olvasni a paraméterek közül akkor 8888, ha nem akkor a default 11000.
/szerintem itt fabrikáltak bele a html oldalba és kúrták el/
Azt tudni kell, hogy ezeket a Java alapú programocskákat a netről le lehet "lopni" és saját oldalon felhasználni. Ezért gondolom, hogy olyan ember nyúlhatott a kódhoz, aki nem ismeri az egészet.
Majd kiderül.
Egyszerűbben akinek működik a cucc az a jó portra csatlakozik, ahol a szerver program ténylegesen várja, akinek meg nem az olyan helyre ahol nincs semmi használható.
Már hívtam őket, de csak később lesz benn olyan aki válaszolni is tud a kérdéseimre.
Tabella!
Ma remélem Dáridózunk egy nagyot!
Egyszerűen elképzelhetetlen, hogy ne halljam Árpit énekelni!
:))))))))))))))))))))))))))