Keresés

Részletes keresés

metalisforever Creative Commons License 2025.10.16 -1 1 520673

:)

(Nem akarom túlragozni a dolgot, de csodálkoznék, ha tudná, h a zenekar főnöke az egyik legismertebb West Ham drukker. Nehogy megorroljanak rá a Pool - hívek.)

Előzmény: Trooper__ (520670)
tex66 Creative Commons License 2025.10.16 -6 1 520672

Ugy nez ki jovunk haza Trump-al. Kihozom ot ,hogy lasson jofajta  VASAS focit:)

tex66 Creative Commons License 2025.10.16 -8 4 520671

Bocs ,de te beteg vagy.. Ismeretleneknek ilyet nem irunk. Minden szavad megbantodasra es sertetsegre utal🤔 Szerintem fordulj szakemberhez oregem.

Előzmény: Johnj.vasas (520669)
Trooper__ Creative Commons License 2025.10.16 0 1 520670

Eddig is belevaló, faxa gyereknek tartottam, de ha a pólót rajongóként, és nem divatból vette fel, méginkább emelem a kalapomat előtte.

Előzmény: metalisforever (520662)
Johnj.vasas Creative Commons License 2025.10.16 -5 3 520669

A "texasi lakosként" megjegyzésemet, pusztán azért tettem, mert úgy gondoltam, hogy jól beszéled az angol nyelvet, és érteni fogod amit angolul írtam. Ez a néhány szó, viszont véletlenül sem idézi be azt, amit kértem, nevezetesen, hogy jelöld meg, mikor is tettem megjegyzéseket például a kinti munkádra. De nincs is ezzel gond, hiszen én "agymosottként" (your words, not mine) úgysem érthetek semmit. Amúgy, ezek után tényleg fejezzük be. Hajrá, VASAS! És egy legutolsó tanács, immáron magyarul: Nézz önmagadba!

Előzmény: tex66 (520668)
tex66 Creative Commons License 2025.10.15 -6 2 520668

"mint texasi lakos nyilván érteni fogod) look at yourself and look at the mirror." Beideztem.                     Ne haragudj erre inkabb ne hasznaljuk a VASAS kocsmat.

Előzmény: Johnj.vasas (520667)
Johnj.vasas Creative Commons License 2025.10.15 -4 5 520667

Beidéznéd pontosan, hogy milyen módon ítéltelek azért, ahol dolgozol? De ez nehéz lesz, ami nem meglepő, figyelembe véve azt a sok összefüggéstelen zagyvaságot, amit ezt követően összehordtál. A káromkodó, agresszív, vesztes jelzőidről szintén azt kérném, idézd be, hogy mikor tettem ilyet. Abban viszont maximálisan igazat adok, hogy "van még mit tanulni". (És itt öreg rockerként, megint az egyik kedvenc bandám - Uriah Heep - klasszikusát idézném: Look at Yourself). Megszívlelendő!

Előzmény: tex66 (520666)
tex66 Creative Commons License 2025.10.15 -6 2 520666

Miert itelsz el azert ,ahol dolgozom?! Szerinted ez helyes dolog? Persze, hogy nem. Bar, nem tudom ,hogy jartal e itt , vagy csak a median keresztul informalodsz a helyrol. Van Rabbi munkatarsam ,aki  tobb programra is mar meghivott. Es mas templomok is televannak a hetvegeken. Utana a csaladok egyutt beulnek kozossen ebedelni. Itt, senki nem lihegi tul a politikat. Nem is igazan erdekli a cowboyokat.  Jo nepek elnek itt . Szerinted Dubai-ban is csupa rosszeletu lany jar es mennek a gazdag party-ra? Hat ,nem igazan:) Ott vannak jelenleg a legnagyobb solyom tenyesztok es versenyzok. Oriasi multal rendelkezik a regio. A szonyeg keszites is maga a csoda arra fele. Nem szabad a foldrajzi helyeket  politika szemuvegen keresztul nezni.  Nezd az Orosz ballett es az Orosz zene es muveszek nelkul uressebb lenne a vilagkultura. Nem lehet Szostakovitz -ot , vagy Muszorszkijt vadolni egy pillanatnyi politikai ellentet miatt. Ez nalunk Budapesten lett ,csak tudatossan gerjesztve. Sehol , nincs jelen ez a karomkodo ,agressziv vesztes stilus. Van meg mit tanulni.

Előzmény: Johnj.vasas (520665)
Johnj.vasas Creative Commons License 2025.10.15 -3 4 520665

Na igen, Hofi Gézát valóban nagyon szerettem és van egy kisebb DVD lemez gyűjteményem is Tőle, amit olykor berakok a lejátszóba. Viszont, a "Ne legyél agymosott" tanácsodra csak annyit reagálnék, hogy (mint texasi lakos nyilván érteni fogod) look at yourself and look at the mirror. Abban viszont szerencsére valóban egyetértünk, hogy Hajrá Vasas!

Előzmény: tex66 (520664)
tex66 Creative Commons License 2025.10.15 -5 3 520664

Off.:A nagy Hofit gondolom szeretted . O is a politikabol csinalt bohocot. Egy csendes tanacs , ne legyel soha agymosott , senki ne mondja meg neked ,hogy mi a jo es mit kell eppen szeretned vagy kit NEM!! . Rendszerek jonnek ,rendszerek mennek a vadlokbol vadlottak lesznek es forditva. Minket mar regen elinteztek ,szetszedtek az oriasi teruleteinket. Ezert inkabb unnepelni kell , hogy jo dolgok is tortennek velunk. Beket kaptunk a Szentfoldon ,talan  a szomszedban is vege lessz a verontasnak.  Jo a csapatunk es vallogatott is franko. Van Nobel dijasunk es a Magyar tuszt is vegre elengedtek a fogvatartoi.🙏 A politikat hagyd ,nem lesz tole jobb napod. Inkabb legyel tenyezo a sajat es szeretteid eleteben . Magyarorszag  picike ahoz ,hogy utalkozzunk egy mas velemeny miatt. Hulyeseg az egesz. On.: Hajra MAGYARORSZAG! Hajra VASAS!

Előzmény: Johnj.vasas (520660)
tex66 Creative Commons License 2025.10.15 -5 2 520663

Igaz, bar en ilyeneket hagytam mar ki:) A fualatti lapos passz volt nalam a brazilos momentum. Hihitetlen ,ahogy Rossi atalakitja ezeket az nb1-es jatekosokat ! Rossi egy Taltos.

Előzmény: rage (520661)
metalisforever Creative Commons License 2025.10.15 0 2 520662

Igazad van, de megérdemli a méltatást Szobo is. Érkezett, és pont olyan erővel és annyit emelt a zsugán, h ne rúgja bele Semedo-ba.

Megérdemli, mert IRON MAIDEN (The number of the beast) pólóban nyilatkozott. :))

Előzmény: rage (520661)
rage Creative Commons License 2025.10.15 -2 6 520661

Vicces, hogy a gól miatt őt emelik ki, pedig szerintem onnan ezt te is berúgtad volna.

Ellenben ahogy Varga Barna ezt a labdát fejjel letette jobbra, vagy ahogy Lukács megcsinálta a beadást, majd ahogy Varga Barna ezt a labdát okosan átlépte, nos, szerintem ezek voltak a gólt érdemlő mozzanatok.

Előzmény: tex66 (520659)
Johnj.vasas Creative Commons License 2025.10.15 -7 6 520660

Teljesen jogos amit írtál. Én ugyan évek óta csak olvasgatom a fórumot és ritkán írok, de most úgy gondoltam, hogy a plusz ponton kívül, igazat is kell adnom neked. Ugyanakkor, ezzel a szerencsétlen, idegenbe szakadt (texasi) hazánk fiával, aki nagy magyar létére még a helyesírás legalapvetőbb szabályait sem ismeri, teljesen fölösleges foglalkozni. Már nem először tereli az írásait a politika irányába. Nos, ez is minősíti, meg a beállítottsága is. Ja, persze könnyű, több ezer kilométer távolságból okosnak lenni, ahelyett, hogy itt, ebben a kis országban viselné azt, ami van...

Ám, mivel én sem akarok itt politizálni, erről ennyit, és Hajrá VASAS!!!! 

Előzmény: deme65 (520656)
tex66 Creative Commons License 2025.10.14 -5 1 520659

Szobo hanyadik goljat szerzi a +90.percben ?! Egeszen elkepeszto sportemberi teljesitmeny, na.

tex66 Creative Commons License 2025.10.14 -9 3 520658

Nincs kirol ott beszelni. Ezt sem politikai megfontolasbol irtam. Csupan poen. Kar, hogy nem vetted.

Előzmény: deme65 (520656)
angyalföldi pálmafák Creative Commons License 2025.10.14 -6 7 520657

off

Miért nem mész te a pi... Polforumba a hagymázas dumáddal, miért rontod itt a levegőt?!

on

Előzmény: tex66 (520655)
deme65 Creative Commons License 2025.10.14 -7 6 520656

Bunkó vagy baszki!

Előzmény: tex66 (520655)
tex66 Creative Commons License 2025.10.14 -14 5 520655

Viszont ,van olyan Magyar ,akinek erre epul a programja..😎☝️🤪😂🤣

Előzmény: cserju (520653)
deme65 Creative Commons License 2025.10.13 -4 1 520654

Ez igaz, már csak az a kérdés hogy ő ismeri-e azokban a témákban amiben megnyilatkozik.

Előzmény: cserju (520653)
cserju Creative Commons License 2025.10.13 0 2 520653

Kutya nehéz úgy hazudni, hogy az ember nem ösmeri az igazságot.

Előzmény: deme65 (520640)
rudinyul Creative Commons License 2025.10.13 0 1 520652

Köszi. Sajna Vidus is rásérült anno műtét után...Nagy pech ha Lukács is újra komolyan sérül, arra pályafutása is rámehet. Horváth meg az egyben szintén a beépülés folyamatánál tart...

Ja, hiányoltam én is hogy nem jött le néhány játékos az egyből, amikor baj van.

Kapor, Ódor, Ilyinbor, Németh, Zimó alig játszik az ősszel.... 

Előzmény: demircella (520651)
demircella Creative Commons License 2025.10.13 -2 4 520651

Kezdeném azzal, hogy a tavalyi 5:0-s győzelemkor játszott csapatból két kezdő (!) - Ottucsák és Rab Bence - és egy csere (!) - Sus Kameron - maradt meg a tegnapi meccsre. Nem akárkik hiányoztak.

Tavaly - Bánfalvi, Vida, Forgó, Farkas Jeromos, Farkas Botond, Rideg, Hős, Mikolay, Jován, Ottucsák, Rab Bence - Andresz, Juhász, Horváth Sz., Sus. 

Idén - Molnár Zs., Szabó L., Borgula, Hajós, Faragó, Szabó B., Vincze, Lukács, Csánk-Takács, Ottucsák, Rab Bence - Heil, Kátai, Magyar, Boza, Sus. 

Ehhez képest az 1:1 kifejezetten jó eredménynek tekinthető. Sérülés, illetve eltiltás miatt gyakorlatilag a teljes védelem hiányzott: Puskás, Feledy, Forgó, pluszban Jován az U19-es válogatottnál volt. Emiatt a 2009-es (!) születésű Hajós Lőrincnek kellett (amúgy nem rosszul) belső védőt játszania. A tervezés teljes hiánya miatt nincs a csapatnak bal lábas balhátvédje (Deutsch és Mikolay lapátra került - az egynél is csak Doktorics maradt), így egy jobblábas posztidegennek kell rendszeresen megoldania a feladatot. Szerencsére Molnár Zsombort leadták védeni, aki egész meccsen magabiztos volt és a tizenegyes védésével pontot mentett a csapatnak. Ha objektíven nézzük, akkor a döntetlen igazságos. Ha meg úgy, hogy a 83. percben megszerezzük a vezetést és nem tudjuk 10 percig megtartani, sőt kapusbravúr kell ahhoz, hogy döntetlen maradjon, akkor dühös tud lenni az ember. A dabasi gól előtti beadás természetesen a balhátvéd helyéről jött. Nem akarom Szabó Levi nyakába varrni, de a belső védelem is lemaradt a második hullámban érkezőről. A dabasi pálya amúgy katasztrófa volt. Egyrész süppedős, mély talaj - pedig nem is esett az eső, másrészt meg egyenetlen talaj és pattogott rajta a labda, mint kecskesz@r a deszkán. Emiatt tűnt néha bénának egy-két megmozdulás, de azok inkább a talaj számlájára írhatók.

Ami engem kifejezetten bosszantott, az az, hogy az első csapatnál abszolút nem veszik figyelembe a kettő érdekeit. A szombati Soroksár elleni edzőmeccsen az egy tartalékjai játszottak, a kezdők a lelátón ücsörögték végig a meccset. A kettőnél pedig hárman voltak túlkorosak. (azt mondjuk nem értem minek három kapust levinni egy ilyen meccsre, akik közül Ménesi ráadásnak még túlkoros is volt...). Hiszen ha őt nem viszik, akkor két túlkoros hely felszabadult volna.

Ha megnézzük azt, hogy mit csinálnak Pakson, akkor talán értelmet nyer, amit írok: BÖDE és SZABÓ JÁNOS végig játszotta az NB 3-as Paks II meccsét és Szabó János góljával 1:0-ra nyertek. Mi miért nem tudtunk két mezőnyjátékost leadni a kettőbe az egyből? Ráadásnak mondjuk a 2005-ös Rab Boldizsár középpályán nem lett volna túlkoros - végre együtt játszhatott volna az öccsével, a 2006-os Molnár Csabáról már nem is beszélek - akivel amúgy jobbhátvédet (!) játszattak egy félidőn keresztül szombaton. Ódor a védelem középen vagy Németh Barnabás elöl azért biztos pont lehetett volna, ha már amúgy is játszaniuk kell. Akkor esetleg az aranylábúak közül is be tudott volna szállni a Soroksár ellen pár játékos, legalább egy félidőre.

Lukács Máté bemutatkozott az egyben a Soroksár ellen. Egy hosszú sérülés - ha jól hallottam, akkor keresztszalag - után építette volna fel magát újra. 30 perc az egyben szombaton, majd tegnap az első félidő vége előtt megsérült. Szerencsétlen eset volt. Remélem, nem újra a keresztszalag, mert éppen kezdett formába lendülni. Sem ő, sem Horváth Raymund nem nézett ki jól a sérülés után. Előbb-utóbb kiderül, mi lett velük. Sajnálom, mert mindketten jól játszottak.

A kettőnek a következő meccsek talán könnyebbek lesznek, mert a csoport hátsó felében lévő csapatokkal játszanak és ha a sérültek, eltiltottak visszatérnek, akkor reménykedni lehet a jobb szereplésben is.

Előzmény: rudinyul (520650)
rudinyul Creative Commons License 2025.10.12 0 0 520650

Zsombor bizonyította most is hogy jó kapus!

Lukács komoly,ha jól emlékszem  térdsérülés után tért vissza,talán épp kezdett belelendülni,csak remélni tudom h nem komoly a sérülése demircella írása mindenesetre aggodalomra ad okot.

Azért demircella tapasztalatait mint mindig,most is várom a mérkőzésről!

Horváth Rajmund tegnapi sérülése remélem szintén nem komoly.

Előzmény: taka63 (520649)
taka63 Creative Commons License 2025.10.12 0 1 520649

Nagyon rossz tizi volt. Gyenge, rosszul helyezett, Zsombinak ez nem lehetett gond!🙂🙂🙂

Előzmény: rudinyul (520648)
rudinyul Creative Commons License 2025.10.12 0 0 520648

Nem rossz az eredmény ez,a tizenegyes előtt fohászkodtam a döntetlenért.Zsombor megoldotta.

Előzmény: taka63 (520647)
taka63 Creative Commons License 2025.10.12 0 0 520647

Ez a Dabas tavaly még a kiesés ellen harcolt. Simán vertük itt őket 5:0-ra!

Előzmény: rudinyul (520646)
rudinyul Creative Commons License 2025.10.12 0 1 520646

Viszont stabilak vagyunk,ennyi hiányzóval is partiban vagyunk egy nb3-as élcsapattal szemben.Hajós még nem sokat volt pályán a harmadosztályban de jól játszik,miként Borgula is!

Ha itt nyerünk nagy fegyvertény lenne,de tartalékosan szép eredmény lehet a döntetlen is.

demircella Creative Commons License 2025.10.12 -1 0 520645

Itt volt előttünk. Nem volt szabálytalan. A pálya rendkívül rossz. Egyrészt puha a talaj. Másrészt egyenetlen. Össze-vissza pattog a labda.

Letapadt a lába és kifordult a térde. Igen rosszul nézett ki. Fel is dagadt seperc alatt. 

Előzmény: taka63 (520643)
demircella Creative Commons License 2025.10.12 -1 0 520644

A Vasas takaró sorfala beljebb lépett a lövés előtt a kijelölt vonalról.

Ezt fújta.

Előzmény: taka63 (520642)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!