Keresés

Részletes keresés

metalisforever Creative Commons License 2024.11.23 0 1 512160

Például. Vagy Várady Béla; Farkas János; Bundzsák Dezső; Machos Ferenc; Müller Sándor; Szilágyi Gyula.

Hajrá, Vasas!

Előzmény: eisenics (512157)
PagoX1 Creative Commons License 2024.11.23 0 0 512159

Értem én, hogy most Pintér a "mi fiúnk", és most Lencsének csendben kéne maradni, de annyit mondanék, hogy: Kuttor - Balajti.

Előzmény: eisenics (512158)
eisenics Creative Commons License 2024.11.23 0 0 512158

Mondjuk, lehet a Pinter is jart piszologushoz a Lencse miatt, csak ö csendben marad. Laci fiunk is jobban tette volna!

Hajra VASAS!

Előzmény: Holovácz I és Holovácz II (512151)
eisenics Creative Commons License 2024.11.23 0 2 512157

Nalam "Vasas Puskas Lajos Akademia" lett volna a nevünk.

Hajra VASAS!

Előzmény: metalisforever (512146)
Novelist Creative Commons License 2024.11.23 0 0 512156

Pedig de. 😎 

Előzmény: metalisforever (512155)
metalisforever Creative Commons License 2024.11.23 0 1 512155

Nem tudtam. Nem tudtam, h létezik az 1 Medve mint alapegység az SI mértékegységrendszerben. :)

Előzmény: Novelist (512150)
fran07 Creative Commons License 2024.11.23 0 1 512154

Alapvetően lehet mindkét állítás igaz. Pintér stílusa, ha éppen egy rossz pillanatban kap el, akkor azért a legmarconább embert is megtörheti. Meg egy focista

azért nem lepődik meg, ha valaki Kálmi bá stílben tolja a beszédet. Másrészt a profizmus ott derül ki, hogy mit teszel meg azért, hogy teljesíteni tudj az edzésen kívül. Abban Lencse is biztos hibázott. Legalább belátta. Csak előbb jobb lett volna. Mondjuk egyszerűbb kocsmázni menni a csapattársakkal, amikor veled egykorúak. Míg amikor már nem hívnak magukkal, akkor könnyebb azt mondani, hogy már megértem és megkomolyodtam. Csak közben már a kocsmában is csókolomot köszön neki a pultoscsaj, akkor az már nem olyan vágyott érzés. Ilyenkor könnyebb mondani, hogy már több időt akarok tölteni a családdal.

Másrészt a kecskeméti történet is érdekes, hogy onnantól indult meg lefelé a teljesítmény, amikor Szabó nem 100%-kal tolta a szekeret. Amikor a fia kiskirálynak képzelte magát. Az sosem jó jel, ha az edző nincs ott az edzésen. Emellett ez a magas, erős játékosok válogatása egy ideig működött, de azt már olvassák az ellenfelek. Sok csapat sínyli meg azt, amikor az edző másfelé tekinget. Még szerintem a Citynél is ez volt az egyik probléma. A pro licence megszerzését is érezhették ennek, hogy el akar menni az edző. Az mondjuk nekem új, hogy a pro licence ekkora erőfeszítésbe kerül.

Előzmény: action_9 (512147)
taka63 Creative Commons License 2024.11.23 0 2 512153

Van ilyen. Ádám Martinnak meg Szanyó miatt.

És hány gyereknek kéne az apja vagy az anyja miatt??

Előzmény: Holovácz I és Holovácz II (512151)
tib-bit Creative Commons License 2024.11.23 0 1 512152

Részemről mindkét cikkhez a hozzászólás kifogástalan!

Előzmény: action_9 (512149)
Holovácz I és Holovácz II Creative Commons License 2024.11.23 0 0 512151
Novelist Creative Commons License 2024.11.23 -1 0 512150

Kubaláról SENKI nem gondolta hogy önmegtartóztató ember volt. A családja főleg nem.  
És azért azt tudni kell, hogy a Medveczkyvel dugni egy mérce volt. Nem feküdt össze akárkivel. Mindegy hogy mit mondanak róla most. Ismertem a Bárdit pld. Ő is alátudta támasztani. 

Előzmény: metalisforever (512141)
action_9 Creative Commons License 2024.11.23 -1 3 512149

:)))

Íme a klubvezetők egyik gyöngyszeme!

https://mandiner.hu/sport/2024/11/dobbenetes-ha-igaz-azert-rugtak-ki-az-nb-i-es-edzot-mert-tovabbkepezte-magat

A sikeredző:

"Puskás Akadémia elleni bajnokira készültem, a taktikát dolgoztam ki a videóelemzővel együtt, amikor hívott a tulajdonos. Elég sokszor megborotválkoztam már ahhoz, hogy tudjam, nem véletlenül keres…"

A klubigazgató:

Nem áll sem érdekemben, sem szándékomban, bárkiről rosszat mondani. A sikereinket úgy tudtuk elérni, hogy mindenki a tőle telhető legtöbbet tette, minden idegszálával a munkájára koncentrált, semmi mással nem foglalkozott, ami elvonhatta volna a figyelmét. 

Akadtak azonban olyanok, akik azt gondolták, hogy a hatalmas siker, a második hely után, mi már a következő bajnokságra felkészültünk, megy ez már, az így felszabadult kapacitást másra köthetik le.

De ez nem fért bele.

A legegyszerűbb és a legnyilvánvalóbb példa erre a pro licenc-képzés, amely viszonylag sok terhet tesz a résztvevőre, jelen esetben az edzőre. Elvonhatja a figyelmét, láttunk már arra példát, hogy egy edző a tanulmányai alatt marad csapat nélkül.

Ez azonban csupán egy folyamat legapróbb része volt. Amíg mindenki minden idegszálával egy célért küzdött, addig tudtunk erőn felül teljesíteni, s ami nagyon fontos: egyénileg és csapatként is fejlődni. Amint ez egy kicsit lanyhult, bármilyen szempontok alapján, akkor szép lassú lecsorgás kezdődött meg. Ennél többet nem akarok mondani.”

Nem is kell. Szomorú, h ilyen agyhalottak dolgozhatnak a futballban. Klubvezetőként vajon tudja-e, h az NBI-ben kötelező a pro licensz?

De ez is pompás:

A tréner helyére Gera Zoltán érkezett, de egyelőre nem sikerült javítani a csapat teljesítményén. Szabó távozása azért volt váratlan, mert korábban erőn felüli eredményeket ért el az együttessel. 

Vele kapcsolatban a tulajdonos elmondta, hogy olyan szakembert akartak szerződtetni, akinek komoly nemzetközi tapasztalata van, s akinek nem a KTE a 8. vagy a 10. klubja, mert az csak egy állomásnak tekinti.

„Zolin látszik, hogy meg akarja magát mutatni. Eddig csak bíztam benne, de már látszik is, hogy iszonyatosan elszánt és felkészült. Előző vezetőedzőnket az NB III harmadik helyezettjétől hoztuk, a jelenlegit az NB II harmadikjától, a KTE történetében egyebek mellett ő a hatodik edző, aki újonc az NB I-ben, tehát nem először fordul ez elő.” – fogalmazott.

Hogy kerülhetnek ezek az emberek ilyen "pozíciókba"?

Azt mondja olyan szakembert kerestek, akinek komoly nemzetközi tapasztalata van. Értem. Vajon tudja, h az MLSZ-ben up kapitány volt, a Vasas meg nem nemzetközi szint? Ja, h keveri a játékos pályafutást az edző szakmával! Javaslom vegye fel a kapcsolatot Lencse Lacival minél előbb, tökéletes páros lesznek együtt, persze Gera után. Mert hamarosan eljön az idő.

action_9 Creative Commons License 2024.11.23 0 0 512148
action_9 Creative Commons License 2024.11.23 -1 2 512147

https://sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/lencse-laszlo-pinter-attila-pszichologus/2024112210594175148

Zseniálisak a futballistáink!:)))

Ha nem kért helyreigazítást, akkor gyanítom az interjúban szó szerint ezeket mondta.

„például Pintér Attila irányítása alatt pszichológus segítségét is igénybe kellett vennem, mert nagyon megterhelő helyzetekbe kerültem, ijesztő, pánikszerű tüneteim voltak."

Szegénykém.

"Később Újpesten jól ment a játék, egy szenzációs klubba és közösségbe kerültem, válogatott kerettag lettem, de az akkori vezetőedző az összes karakteres játékost lerombolta."

Ezek a csúnya edző bácsik...

Aztán eljön az interjú vége és... Ahol is ha mást emelek ki, mint a szerző, akkor megvilágosodik az olvasó.

Természetesen csakis én vagyok a hibás, hogy nem hoztam ki többet a pályafutásomból, de én így is büszkén tekintek vissza. Kétszeres magyar bajnok vagyok, több mint 200 meccset játszottam az első osztályban, ahol 70 gólt szereztem, és négyszer megnyertem az NB II-es bajnokságot is. A Bajnokok Ligája-selejtezőjében és az Európa-liga csoportkörében is szerepeltem, ettől függetlenül erősebbnek kellett volna lennem lelkileg és persze nem a kifogásokat keresnem rengeteg szituációban.

Ennek a nem is rossz kis futballistának az agyában nem állt össze, h valójában ő mit is mondott az olvasóknak a teljes nyilatkozatot elolvasva.

Van baj a toronyban, és nem is kicsi!

metalisforever Creative Commons License 2024.11.22 0 0 512146

Még a Slovan-nál és az Espanol-nál is több meccse volt mint nálunk. Elnökünk kapcsolatai sokat nyomtak a latban a név felvételnél. Ugyanakkor, ha a futballvilág elfogadta a két fél döntését, nem feszegetném az eredményt. Még sem akárkiről van szó.

Előzmény: PagoX1 (512142)
Trooper__ Creative Commons License 2024.11.22 0 1 512145

Szerintem mindannyian tudjuk, hogy az akadémiát miért Kubaláról nevezték el.

Ha a 'Mosolygósnak' Barcelona helyett Lisszabonhoz vagy Tourshoz lenne kötődése, akkor Bubu vagy Béluska Akadémia lennénk.

Kb ennyi volt az érv. Többször tárgyaltuk itt is, hogy semmi alapja nincs annak, hogy Kubala a névadó...

Előzmény: PagoX1 (512142)
PePa VASAS Creative Commons License 2024.11.22 0 0 512144

Ez a CTRL+C, CTRL+V átka... 😉

Előzmény: taka63 (512143)
taka63 Creative Commons License 2024.11.22 0 1 512143

Ha úgy lesz, ahogy a vasárnapi Szeged elleni meccs beharangozójában írták, akkor nem lesznek sokan a lelátón, mondhatni senki.

A mérkőzés tudtommal 17 órakor kezdődik.

Ehhez képest: "az Illovszky Rudolf Stadion hazai jegypénztárai és a hazai szektorok kapui 19 órakor nyitnak"!!! 😀😀😀 

Akkor? Már minek?

PagoX1 Creative Commons License 2024.11.22 0 4 512142

Ráadásul ez a "művésznő" ezer százalék, hogy be volt kötve a kádári titkosszolgálathoz, ezért még jó néhány kérdés felmerülhet.

Amúgy ezt a Kubala témát is érdemes lenne átbeszélni, mert én egyáltalán nem érzem Vasas legendának, pláne a húsz meccsével (előtte a majmokkal ötven volt), amit két országváltás előzött meg a katonai behívók elől menekülvén. Életútja alapján inkább egy rejtői regényfigura képe rajzolódik ki, akinek hatalmas a futballtudása, de semmiképp sem egy példakép, ahogy Piszkos Fred is kiváló tengerész, de semmiképp sem követendő példa a kadétok számára.

Előzmény: metalisforever (512141)
metalisforever Creative Commons License 2024.11.22 0 1 512141

Esetleg attól, h látnám a nagymutimat kikészülni tőle. Amiről nem tudunk az nem fáj bölcselettel éltek együtt évtizedeket, majd vénségére megkérdőjeleződik az egész egy kurtizánnak - akarom mondani művésznőnek - a visszaemlékezése miatt.

Előzmény: Novelist (512138)
tex66 Creative Commons License 2024.11.22 -1 3 512140

A kocsma kezd felnoni a feladathoz:)

Előzmény: Novelist (512139)
Novelist Creative Commons License 2024.11.22 0 3 512139

Ki adott erre mínuszt? Na ne legyél már álszent, baszod. Te biztos életedben nem farkaltál meg senkit csak a párod... jaj hagyjámá'...

Előzmény: Novelist (512138)
Novelist Creative Commons License 2024.11.22 -1 1 512138

Te kikészülnél attól ha kiderülne a nagyfaterról hogy kertislag volt az adottsága?

Előzmény: metalisforever (512137)
metalisforever Creative Commons License 2024.11.22 0 0 512137

Én is gondoltam erre. Vajon mennyire viseli meg a hozzátartozókat, leszármazottakat egy ilyen megnyilvánulás?

Előzmény: deme65 (512135)
tex66 Creative Commons License 2024.11.22 -1 1 512136

Akkor bizonyithatnak is az utodok a kovetkezo Szegedi "menyecskekel" valo 95 perces talalkajukon :)

deme65 Creative Commons License 2024.11.22 0 1 512135

Hát ez érdekes.Kubala akkor már régen nős volt.Igaz ez a nő , anyagi ellenszolgáltatásokért árulta a bájait a 70-es években már nyugaton is.

Előzmény: metalisforever (512131)
metalisforever Creative Commons License 2024.11.21 -1 2 512134

Biztos igazad van - sok esetben. Érdekes, mert néha nagy faxként viselkedik.

Előzmény: PagoX1 (512133)
PagoX1 Creative Commons License 2024.11.21 -1 2 512133

Az életben minden kiegyenlítődik: a mostani tulaj meg egy kis p@cs.

tex66 Creative Commons License 2024.11.21 -1 2 512132

Ez amolyan VASASOS dolog lehet:)

metalisforever Creative Commons License 2024.11.21 0 0 512131

Picit off:

https://index.hu/fomo/2024/11/21/medveczky-ilona-kubala-laszlo-ferfiassag-szexualitas-aktus-focista-barcelona/

Csak, hogy mekkora Férfiú az akadémiánk névadója. :)

On.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!