Hozzád pedig olyan kérdéssel fordulnék, hogy hátsó lánckerékhez kapni "Rozettát", magát a lánctányért. Van nekem 3 hátsó lánckerekem is, természetesen mind erősen kopott, ennek a cseréjét Ti hogy oldottátok meg? Nekem a sajátjaimon pont úgy tűnik, mint ami gyárilag rá van préselve arra a bordás tengelyre, majd ráperemezve, és még véletlen sem szeretne onnan lejönni. Tehát ez Hogy marad meg ezen?
Felütközik egyik oldalról, de mi tartja utána pozícióban?
Persze hogy gyári! Hogyhogy nem lehet benne? Rokkantkocsi... :)
Valószínűsítem, hogy a kerékpár váltókart később lecserélte a gyár a műszerfalra csavarozottra, gondolom könnyebb volt kezelni, ezért házilag az enyémet is átalakíthatták olyanra, annak ellenére bennehagyták szerencsére, végre láttam egy másik ilyet az enyémen kívül.
Mikori évjárat egyébként? A Hycomat karja egyezik az enyémmel, a Favorit kerékpár váltókarja a gázt vezérli? Májusban lévő veterán találkozón a szentesi vagy a vásárhelyi (nem emlékszem pontosan sajnos) velóban láttam egy segéd gázkar megoldást:
Ennek a karnak a helye bele van fúrva az én műszerfalamba is, de erősen úgy tűnik számomra, hogy utólagos munka (mármint az én példányomon).
így vettem én nem festettem .de úgy látom valaki már festegette.nekem úgy tünik mintha a kormány fekete lenne és azon lenne egy vajszínü réteg és ezt valaki lefestette volna .én amúgy nem értek a velóhoz józan paraszti ésszel csináltam.
Idén ötödik alkalommal lesz megrendezve a Majosházi Krumpli-Bogár találkozó, amely egybeesik Alapítványunk 10 éves évfordulójával.
Időpont:2013.09.07 Sportpálya és környéke
Szeretnénk, ha Önök is megtisztelnének minket jelenlétükkel. A programokról még nem tudok mit mondani, mert folyamatban van a szervezés. Ami biztos, hogy fellép a FAKÉZ zenekar, valamint lesz főzőverseny, a helyi, valamint környékbeli táncegyüttesek is fellépnek, és lesz tombola.
A rendezvényt a gyerekek megsegítésére rendezzük. Minden évben itt adjuk át azoknak a családoknak az anyagi és tárgyi segítséget, amelyekkel az iskolakezdést tudjuk segíteni.
MI NEM PÉNZT KÉRÜNK, csak szeretnénk, ha egyesületük részt venne a rendezvényen és a 15:00-kor kezdődő falun átívelő felvonuláson, ezzel emelné a rendezvény fényét, és a gyerekek mosolya és öröme szerintünk Önöket is büszkeséggel töltené el.
Köszönjük, hogy elolvasta levelünket.
Kérem, amennyiben nem jönnek, akkor is kérnénk egy e-mailes visszajelzést.
Egy ilyen Terta Orionton rádióra, a 60-as évek elejéről (úgy olvastam, 63-ig gyártották), kb 25 centi széles, 7 centi "magas". Ezt gondoltam betenni a műszerfal alá egy leszerelhető konzolra, az elektronikáját átalakítani (akár az FM adót valahogy áthangolni), vagy az erősítője elé egy Jack-es bemenettel MP3-ra alkalmassá lehetne tenni. A panelját nem sajnálom, van belőle két másik, ősszel pont találtam a méhben. Kérdés, hogy menet közben lenne-e értelme? Már csak a szélzaj miatt is... Ha nem, akkor majd legalább szerelés közben hallgathatom. :)