Hát a topic az télleg dead, de mondjuk azért is mert a VPG honlapon (www.vpg.rulez.org) viszont elegge porog a forum, ugyhogy oda irnak inkabb a maiak, ti is beírhattok oda nyugottan.
nahat eltelt tobb mint egy honap az utolso hozzaszolas ota.legalabb en legyek az utolso.
az lesz a szep,aki utoljara ir ide.eddig en vagyok
a szep..
Maca,a szep.
nemsokara megfujom a riadot.addig pl. tudom ajanlani a corat,ahol most bor-hetek(vagy mi a ferde fasz) vannak,es igen jo arban talalhatok
a legkulonbozobb minosegi(neha ojat is iszom)borok.minden jozanul toltott nap koprsoszog!
a mondas is ezt tartja.
space_ghost
Paha!
Olvasom,olvasom az esemest is megkaptam,szomjas is vagyok,de:egyelöre ojan sóher vagyok,hogy tegnap a szomszédom felakasztotta magát..
5 killerből meg nincs kedvem iszogatni,szal asszem
marad a szokásos novemberi turné.osztán találtunk új hejet is,egy fajin lakodalmas sátrat ahonnan hétvégén kiszűrödik a szépmuzsikaszó,ott a faluvégen.majd többet később.
inkább vendégkönyvbe irogassunk, mer akkor nem kell előbányásznom mindig a passt a hozzászóláshoz.
amúgy meg vki kezdjen el anyázni vmit, abból mindig jó kis vita kerekedik.
:) IGAZAD VAN! kicsit nagyobb élet kellene ide...
de hátha nem, hát nem... nem tudjuk a vpgseket ide terelni... valamivel föl kéne pörgetni mind a fórumot, mind a vendégönyvet. Ötlet?
hi
enis hozzajarulnek a forum bovulesehez
nem artana mar megteremteni a vpg netes community-jet hogy szepen fejezzem ki magam
egyebkent a jelenlegi 11edikrol vagyok ha vki nem tudna
udv
Vive