Ehhez pedig grat! Az utolsó három bekezdéssel van némi problémám - túl magasra teszik a mércét az előtte állók. Pl. nekem ezekről biztonságiakról sokkal jobb véleményem van. Az inkálos koncertekről ellenben...
Akkor Till nyilván azért tűnt el minden szám után az ajtó mögött, hogy igyon egy adag Neocitránt... :-) Milyen őrület lett volna, ha a betegség nem fogja vissza őket?
Az egyetlen értelmes magyar nyelvű publikáció a témában. Persze, voltak koncertbeszámolók is, amelyekben fel-felbukkant valami, de itt konkrétan mindenről szó van, amit a Rammstein-nal kapcsolatban fontos megemlíteni. (A cikk mellett látható Danubius-interjú, és az a tv2-féle Aktív-interjú miatt pedig én szégyellem magam.)
Másodszor lépett fel nálunk a világszerte népszerű német zenekar, a Rammstein. Reise, Reise című, sorrendben a negyedik albumuk mindenfelé szép sikernek bizonyult, és az együttes ironikusabb, viccesebb arcát mutatta meg. Pirotechnikát és a legkülönfélébb show-elemeket bőségesen tartalmazó koncertjük ezúttal a Papp László Sportarénát robbantotta fel. Paul Landers gitárost mindenesetre már órákkal a koncert előtt látszólag végzetes égési sérülések, zúzódások borították, kész szerencse, hogy egy beszélgetésre azért még maradt ereje.
De nem is kell megtelnie annak a résznek. Ott még "mozgolódásra" is bőven akadt hely. Legalábbis én ezt maximálisan kihasználtam. :)
Tehát bárki bejuthatott. Csak "korán" kellett odamenni. Ennyi a titka. Még az Apo előtt fél órával is gond nélkül át lehetett lépni karszalagmentesen a pit bejáratát.
Prágában pedig eleve erre az elkerített részre is adnak ki jegyet. Úgy tudom, nem is alkalmazzák a cseheken kívül sehol ezt a megoldást. Csak az időben való odaérkezés dönt.
Barki bemehetett. Kifele jovet adnak a karszalagot. Ha megtelik a szinpad elotti resz, mar nem engednek be tobb embert, de a karszalagosokat visszaengedik.
Azt mondja meg nekem valaki, hogy miért volt egy csomó megfejtőn Multimédia logóval ellátott karszalag? Tényleg csak ezeket engedték be a kordonnal elválasztott területre, a színpad elé? (Én a keverő oldalánál álltam, onnan csak a buli végén szúrtam ki a kordont.) Nyeremény játék nyerteseinek vagy rajongói klub kiválasztottjainak kicsit sokan voltak, ráadásul ilyen akcióról nem is lehetett hallani. Vagy a külföldre értékesített jegyek tulajdonosait jelölték meg így?
egyebkent nyaron (amikor mi rendeltuk a jegyeket) meg ugy volt hogy ha nyito oldalon nem nemet nyelvet valasztottal akkor be sem adta a jegyvasarlas lehetoseget.
írtam hogy ez nem a mi setllistünk volt, csakhogy az én memóriám mint a szita, úgyhogy ezt mint fogódzó írtam, és megköszönném ha az élesmemóriájú kollégák segítenének hogy pontosan hogy is volt :-)
Azon mar tultettem magam,hogy kulfoldre nem kuldik ki a jegyet(mondjuk nem ertem,hogy miert),igy keritettem egy Nemetorszagban elo ismerost.Beirtam az o cimet.Na most hogy ezt miert nem fogadja el azt nem tudom...