Keresés

Részletes keresés

KORNhulio Creative Commons License 2005.03.02 0 0 1003
Ehhez pedig grat! Az utolsó három bekezdéssel van némi problémám - túl magasra teszik a mércét az előtte állók. Pl. nekem ezekről biztonságiakról sokkal jobb véleményem van. Az inkálos koncertekről ellenben...
Előzmény: ddevil (1001)
KORNhulio Creative Commons License 2005.03.02 0 0 1002
Én kedden lettem cudarul - az addigra kijövő izomláztól. :) Régóta nem produkáltam hasonlót, pedig megfordultam az elmúlt 14 évben pár helyen.
Előzmény: Dr.W.Gy. (997)
ddevil Creative Commons License 2005.03.02 0 0 1001
Hello!

Beszamolo olvashato a koncertrol itt: www.note.hu
Eliane Creative Commons License 2005.03.02 0 0 1000
Megfazni pedig biztos nem faztak meg, a langoktol olelt kis szinpadon...igaz, hogy az onfelgyujtas elmaradt.
Előzmény: Provitek (999)
Provitek Creative Commons License 2005.03.02 0 0 999
Akkor Till nyilván azért tűnt el minden szám után az ajtó mögött, hogy igyon egy adag Neocitránt... :-) Milyen őrület lett volna, ha a betegség nem fogja vissza őket?
Előzmény: Skarecrow (998)
Skarecrow Creative Commons License 2005.03.02 0 0 998

egyebkent az egesz banda is influenzas volt.

lehet till-tol kaptatok el :-))

Előzmény: Dr.W.Gy. (997)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2005.03.02 0 0 997
Én már aznap éjjel szarul lettem este és lázas, hétfőn tetőzött, szóval előfordulhat. De megérte :-)
Előzmény: yuntem (996)
yuntem Creative Commons License 2005.03.02 0 0 996

nem lett senki influenzás a koncert után? én tutira ott kaptam meg :(

ami a kordont illeti, én az apocalyptica után akartam előremenni, és a körülöttem állók mondták hogy csak karszalaggal lehet.

BahnScorper Creative Commons License 2005.03.02 0 0 995
Ja, nem hangzik rosszul... de a Seemann is érdekes lehetne, azt úgyis feldolgozták a finnek...
Előzmény: Dr.W.Gy. (992)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2005.03.02 0 0 994
Különösen érdekes az utolsó bekezdés, a fájl letöltögetésről...(vö. Metallica hiszti).

Azért az klafa lenne, ha jönne még egy album még az idén!
Előzmény: KORNhulio (993)
KORNhulio Creative Commons License 2005.03.02 0 0 993
Az egyetlen értelmes magyar nyelvű publikáció a témában. Persze, voltak koncertbeszámolók is, amelyekben fel-felbukkant valami, de itt konkrétan mindenről szó van, amit a Rammstein-nal kapcsolatban fontos megemlíteni. (A cikk mellett látható Danubius-interjú, és az a tv2-féle Aktív-interjú miatt pedig én szégyellem magam.)
Előzmény: Provitek (991)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2005.03.02 0 0 992
Apocalypticás meinherzbrennt? Bakker, az jó lett volna!
Előzmény: Skarecrow (987)
Provitek Creative Commons License 2005.03.02 0 0 991
http://www.origo.hu/szorakozas/zene/20050301rammstein.html

Rammstein: Nem szégyelljük, hogy németek vagyunk

2005. március 1., kedd, 16:37

Másodszor lépett fel nálunk a világszerte népszerű német zenekar, a Rammstein. Reise, Reise című, sorrendben a negyedik albumuk mindenfelé szép sikernek bizonyult, és az együttes ironikusabb, viccesebb arcát mutatta meg. Pirotechnikát és a legkülönfélébb show-elemeket bőségesen tartalmazó koncertjük ezúttal a Papp László Sportarénát robbantotta fel. Paul Landers gitárost mindenesetre már órákkal a koncert előtt látszólag végzetes égési sérülések, zúzódások borították, kész szerencse, hogy egy beszélgetésre azért még maradt ereje.
KORNhulio Creative Commons License 2005.03.02 0 0 990
De nem is kell megtelnie annak a résznek. Ott még "mozgolódásra" is bőven akadt hely. Legalábbis én ezt maximálisan kihasználtam. :)

Tehát bárki bejuthatott. Csak "korán" kellett odamenni. Ennyi a titka. Még az Apo előtt fél órával is gond nélkül át lehetett lépni karszalagmentesen a pit bejáratát.

Prágában pedig eleve erre az elkerített részre is adnak ki jegyet. Úgy tudom, nem is alkalmazzák a cseheken kívül sehol ezt a megoldást. Csak az időben való odaérkezés dönt.
Előzmény: Zombie (989)
Zombie Creative Commons License 2005.03.01 0 0 989
Barki bemehetett. Kifele jovet adnak a karszalagot. Ha megtelik a szinpad elotti resz, mar nem engednek be tobb embert, de a karszalagosokat visszaengedik.
Előzmény: Provitek (988)
Provitek Creative Commons License 2005.03.01 0 0 988
Azt mondja meg nekem valaki, hogy miért volt egy csomó megfejtőn Multimédia logóval ellátott karszalag? Tényleg csak ezeket engedték be a kordonnal elválasztott területre, a színpad elé? (Én a keverő oldalánál álltam, onnan csak a buli végén szúrtam ki a kordont.) Nyeremény játék nyerteseinek vagy rajongói klub kiválasztottjainak kicsit sokan voltak, ráadásul ilyen akcióról nem is lehetett hallani. Vagy a külföldre értékesített jegyek tulajdonosait jelölték meg így?
Skarecrow Creative Commons License 2005.03.01 0 0 987

igen-igen, naggyabol mindig ez volt a setlist. ill ez volt a legaltalanosabb.

legtobb elteres a turne elejen volt;

- mannheimben lement minden szam a reise-rol es kicsit meg is volt kutyulva. nem nagyon azert.

- antwerpenben meg jatszottak a dalai lamat es a moskau-t mar nem. ezutan moskau visszakerult es naggyabol be is allt a mostani sorrend.

fontosabb elteresek meg:

- franciaknal ketszer jatszottak a mein herz brennt-et az ohne dich utan. az Apo-val kozosen.

- riesa-ban pedig a sehnsucht helyett az asche zu asche-t.

mas igy hirtelen nem ugrik be.

Előzmény: Zombie (984)
Skarecrow Creative Commons License 2005.03.01 0 0 986

egyebkent nyaron (amikor mi rendeltuk a jegyeket) meg ugy volt hogy ha nyito oldalon nem nemet nyelvet valasztottal akkor be sem adta a jegyvasarlas lehetoseget.

ugyes.

Előzmény: nagy_erzsi (985)
nagy_erzsi Creative Commons License 2005.03.01 0 0 985
Nincs mit. Fogalmam sincs, hogy miért nem megy, de már többektől hallottam ugyanezt.
Előzmény: bhoy 72 (974)
Zombie Creative Commons License 2005.03.01 0 0 984
Pesti (pragai, stb.) setlist ez volt:

Reise, Reise
Links 2 3 4
Keine Lust
Feuer frei!
Rein raus
Morgenstern
Mein Teil
Stein um Stein
Los
Moskau
Du riechst so gut
Du hast
Sehnsucht
Amerika

Rammstein
Sonne
Ich Will

Ohne dich
Stripped
_Neo_ Creative Commons License 2005.03.01 0 0 983

írtam hogy ez nem a mi setllistünk volt, csakhogy az én memóriám mint a szita, úgyhogy ezt mint fogódzó írtam, és megköszönném ha az élesmemóriájú kollégák segítenének hogy pontosan hogy is volt :-)

A stripped volt? én pölö nem arra nem emlékszem

Előzmény: Törölt nick (981)
davina Creative Commons License 2005.03.01 0 0 982
Az Amerika lemaradt :)
Előzmény: _Neo_ (980)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.01 0 0 981

Nalunk az elso resz vegen az amerika volt.

Ez tuti nem stimmel...lengyel haver szerint, ugyanaz votl a setlist mint katowiceben:)

Előzmény: _Neo_ (980)
_Neo_ Creative Commons License 2005.03.01 0 0 980

ezek ugyan Manchesteri képek, de nem sok változás volt ehhez képest...

képek

a setlist ez volt ott,

Reise, Reise

Links 2 3 4

Keine Lust

Feuer Frei

Mein Teil

Morgenstern

Rein Raus

Sehnsught

Stein Um Stein

Moskau

Los

Du Riescht So Gut

Du Hast

Encore

Rammstein

Sonne

Ich Will

Encore2

Ohne Dich

Stripped

itt hogy volt pontosan? a vége nem stimmel...

Törölt nick Creative Commons License 2005.03.01 0 0 979
http://www.szon.hu/zene/nagyvilag/zene-nagyvilag-145930.shtm. Íme az én beszámolóm. Nem vagyok zenei szakember, ezt vegyétek figyelembe.
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.01 0 0 978
Szerintem a Links ütött a legjobban!:-) A Moskau-ért nem vagyok oda különösebben, de élőben jobban tetszett.
Előzmény: Törölt nick (966)
davina Creative Commons License 2005.03.01 0 0 977

Valaki fel tudja tenni a ttracklistet?

Mert pontosan már nem emlékszem mindegyikre, melyik mikor volt :))

bhoy 72 Creative Commons License 2005.03.01 0 0 976

Bankkartyaval tudnek fizetni,de sajnos ottani szamlam nincs:(

Ugy latszik itt is mukodik a nemet precizitas ill. erre mast mondanek de az mar esetleg serto lenne.

Azert nem adom fel,valszeg en is szolok a kinti ismerosomnek,hogy intezze el nekem,ha meg nem lesz keso.

Megegyszer koszi a segitseget mindenkinek!

Előzmény: Skarecrow (975)
Skarecrow Creative Commons License 2005.03.01 0 0 975

a kerdes hogy hogy akarsz fizetni?

mert ahhoz is nemet ismeros kell. es CSAK banki utalast fogadnak el amihez kizarolag nemetorszagban nyitott szamla kell ugyszinten...

szall se bankkartya se utanvet se semmi. hanem egy ugymond "baki azonositot" kell megadni.

a lenyeg hogy csak ugy mukodik ha ugy van kitoltve hogy egy full nemetorszagban elo rendeli.

en a vegere belefardtam es szoltam a kinnti cimboranak hogy hagyom a fenebe.

csinalja vegig o az egeszet nekunk... sikerult is. de rohogott hogy milyen gaz az egesz... :-)

Előzmény: bhoy 72 (974)
bhoy 72 Creative Commons License 2005.03.01 0 0 974

Azon mar tultettem magam,hogy kulfoldre nem kuldik ki a jegyet(mondjuk nem ertem,hogy miert),igy keritettem egy Nemetorszagban elo ismerost.Beirtam az o cimet.Na most hogy ezt miert nem fogadja el azt nem tudom...

Majd keritek egy nemetul tudo egyent.

Azert koszi a segitseget!

Előzmény: nagy_erzsi (971)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!