Én örülök annak, hogy nálunk vannak olcsó jegyek. 10ezerért nem tűnik soknak erre az előadásra, ráadásul úgy tudom, nálunk a legmagasabb a kulturális adó mértéke.
Most próbálják Demjánt megfűzni, hogy puhítsa meg a kormányt a csökkentés érdekében, mert különben a nagy termek (BS) baromi sok veszteséget fognak (ezután is) termelni.
Ja, nem is: most látom, hogy a legolcsóbb jegy az nem 280, hanem 230 kunás, az pedig csak 8500 Ft! De még így is kevesebb, mint 3-szoros az ottani szorzó!
Gratulálok :) (hogy a fenébe van már meg a jegyed, nem csak holnap kezdik el árulni?)
Én is úgy vagyok vele, hogy többször is látni akarom, kerül, amibe kerül. Nem akarok úgy járni, mint tavaly, amikor (miután megnéztem Pesten), nagy nehezen sikerült még összehozni egy párizsi koncertet, de még az is kevés volt. Életem magasan legnagyobb koncertélménye, pedig láttam azért pár nagy nevet élőben. Most úgy tűnik, megnézzük majd a belgiumi sót, aztán kis szünet után jöhet Amszterdam, és a Wembley, esetleg még Dublin. Már teljesen lemondtam róla, mióta bejelentették, hogy visszajön Európába, minden nap eszembe jut :)
Megvannak a jegyek, és 10 ezer alatt van darabja.
Csodálom amúgy, hogy Waters hajlandó fellépni ebben a félig lezárt romhalmazban. :-O
Talán Jarre-on, vagy Genesis-en voltam utoljára a Stadionban, de akkor még használható volt az összes szektor.
A hetvenes években még 60 ezres "bulikra" is emlékszem! ;-)
Én bizony ezért az előadásért kifizetek annyit, amennyit kérnek érte.
Sőt, ha esetleg lesz egy koncert a Wembley-ben (még nincs a programban), akkor oda elmennénk az oldalbordával úgy, hogy mindent a saját zsebünkből kéne fizetni.
Nem lehet mindenki olyan helyzetben, mint egyesek! ;-)
People that played with the Roger Waters band over the years
Bryan Adams ˇ P.P. Arnold ˇ The Band ˇ Jeff Beck ˇ Madeline Bell ˇ The Bleeding Hearts Band ˇ Monk Bordeaux ˇ Doyle Bramhall II ˇ Graham Broad ˇ Dave Bronz ˇ Gary Brooker ˇ Vicki Brown ˇ Sam Brown ˇ Jimmy Buffett ˇ Jon Carin ˇ Paul Carrack ˇ Shelley Carroll ˇ Doreen Chanter ˇ Joe Chemay ˇ Eric Clapton ˇ Mel Collins ˇ Tim Curry ˇ Gregg Dechart ˇ Rick DiFonzo ˇ Thomas Dolby ˇ Steve Eisen ˇ Andy Fairweather-Low ˇ Marianne Faithfull ˇ Georgie Fame ˇ Mickey Feat ˇ Venetta Fields ˇ Albert Finney ˇ Claudia Fontaine ˇ Rachel Fury ˇ James Galway ˇ Ron Geesin ˇ David Gilmour ˇ Nick Glennie-Smith ˇ John Gordon ˇ Jim Haas ˇ Jerry Hall ˇ Roy Harper ˇ Lili Haydn ˇ Don Henley ˇ The Hooters ˇ Bruce Hornsby ˇ Matt Irving ˇ Wayne Jackson ˇ Steve Jordan ˇ John Joyce ˇ Jon Joyce ˇ Chester Kamen ˇ Michael Kamen ˇ Carol Kenyon ˇ Dave Kilminster ˇ Katie Kissoon ˇ Danny Kortchmar ˇ Jim Ladd ˇ Steve Langer ˇ Cyndi Lauper ˇ Ute Lemper ˇ Pat Lennon ˇ Mark Lennon ˇ Kipp Lennon ˇ Michael Lennon ˇ Pat Leonard ˇ Tony Levin ˇ Linda Lewis ˇ Jody Linscott ˇ John Linwood ˇ Andrew Love ˇ Mike MacArthur ˇ Nick Mason ˇ Sylvia Mason-James ˇ Gary Mazaroppi ˇ Durga McBroom ˇ Frank Mead ˇ Susannah Melvoin ˇ Don Menza ˇ The Military Orchestra of the Soviet Army ˇ Joni Mitchell ˇ Paddy Moloney ˇ Van Morrison ˇ Andy Newmark ˇ Sinead O'Connor ˇ Louis Orapollo ˇ Scott Page ˇ Dick Parry ˇ Ricky Peterson ˇ John Phirkell ˇ Guy Pratt ˇ Mick Ralphs ˇ Suzanne Ratigan ˇ Raff Ravenscroft ˇ Tim Renwick ˇ Ian Ritchie ˇ The Rundfunk Orchestra & Choir ˇ Mike Rutherford ˇ Richie Sambora ˇ Scorpions ˇ Chris Slade ˇ G.E. Smith ˇ Norbert Stachel ˇ Chris Stainton ˇ Jay Stapley ˇ Steve Tavaglione ˇ Margaret Taylor ˇ The Royal Philharmonic Concert Orchestra - conducted by Rick Wentworth ˇ Ian Thomas ˇ Peter Thoms ˇ Peter Thorns ˇ Clare Torry ˇ Eddie Van Halen ˇ Pontardoulais Male Voice Choir ˇ Waddy Wachtel ˇ Andy Wallace ˇ Gary Wallis ˇ Eric Walton ˇ Harry Waters ˇ Roger Waters ˇ Willie Weeks ˇ Snowy White ˇ Geoff Whitehorn ˇ Carlena Williams ˇ Peter Wood ˇ Richard Wright ˇ Robbie Wyckoff