Keresés

Részletes keresés

Lacanist Creative Commons License 3 napja -1 1 428488

Nekem az a brutális abban, amit ezen a borításon csinál, hogy úgy nem hibázik, hogy rendre szórja a kockázatos, támadó ütéseket. Kiszorított helyzetben védekezésből meg gyakorlatilag rutinszerűen olyan éles fonákkereszteteket üt, amilyet még Djokovictól sem láttam.

Előzmény: cirone (428482)
Lacanist Creative Commons License 3 napja -1 1 428487

Amúgy Párizsba nem egy nagy cucc elmenni, leakasztasz egy last-minute jegyet 10-15-ért és ott vagy. Szó szerint annyira nem nagy szám, hogy nem írnék róla egy kommentet, ami arról szól, hogy épp ott vagyok, de rossz nekem, hogy nem tudok valakit megnézni, amikor pont ott vagyok. ;)

Előzmény: Baldcaraz (428481)
Lacanist Creative Commons License 3 napja 0 0 428486

Az utóbb 2-3 hónapban tízből kilencszer megálltam a baromságaidat, ahol legszívesebben beszóltam volna egy-egy épületes, konstruktív szövegedre, de nem tettem. Én is emberből vagyok.

Előzmény: irreverzibilis (428472)
cirone Creative Commons License 3 napja 0 0 428485

ha ezt a szintet hozza Sinner akkor itt,ilyen körülmények között nincs ember aki megverné

Előzmény: fedor000 (428484)
fedor000 Creative Commons License 3 napja 0 0 428484

Szar érzés lehet azért Minaurnak is hogy tudja a büdös életbe nem fogja megverni Sinnert..

fedor000 Creative Commons License 3 napja -3 0 428483

Felix szerintem ma venri fogja Alcarazt.. De ha nyerne is Alcaraz Sinner ellen kb 10 % esélyt adok neki.. Ez valami brutális..

cirone Creative Commons License 3 napja 0 0 428482

Ez nem ember....Sinner...hihetetlen.

Ez a De Minuar elég lenne ma bárki ellen

Baldcaraz Creative Commons License 3 napja -1 3 428481

Vagy inkább azért mert ez a legnagyobb örömöd az életben hogy kötözködhetsz, az örülük hogy irritállak mondattal el is árultad magad, tehát csak annyi a célod itt hogy gerjeszd a feszültséget. Esélyeket nem lehet elemezni, ki megy tovább a csoportból szintén nem vág a témához szerinted és aki ilyet mer csinálni azt még le is baszod hogy meri teleszemetelni a fórumot. A kitalált meséid is szánalmasak amikor Párizsban meg Milánóban jártál, csak szeretnéd ezeket, otthon kuksolsz egy lyukban teljesen egyedül mert ilyen embert senki nem visel el és a magánytól már megkeseredtél. Ha meg valaki nem ír egy hónapig mert mondjuk nyaral akkor már hiányolod és várod mikor jelenik meg hogy beleköthess megint mert jobb dolgod nincs.

Előzmény: irreverzibilis (428476)
irreverzibilis Creative Commons License 3 napja -1 0 428480

honnan tudod? elkezdtem írni egy féloldalnál jártam,de nem is értenéd ahhoz túl fiatal lehetsz és sok közöd sincs,hidd azt amit akarsz

Előzmény: Rafa18GS (428479)
Rafa18GS Creative Commons License 3 napja 0 0 428479

Ez nem volt túl meggyőző válasz a gerinctelenségedre, hogy rendőrként semmit nem tettél az emberekért hanem szépen kivártál a nyugdíjig.

Előzmény: irreverzibilis (428477)
irreverzibilis Creative Commons License 3 napja -1 0 428478

ennyire dögunalmas torna régen volt,ha nem a várt döntő lenne,az is csak vmi sérülésnek volna köszönhető,ott esetleg lehetnek izgalmak,bár ritka hogy a két Messiás toppon lenne egymás ellen

számomra a legemlékezetesebb döntő a 2012-es volt, egy pesti csehóban néztem a Grundon,mert életem legolcsóbb utazása volt másnap a a malév csődje miatt,hárman mentünk Milánóba 564ft-ért,  ottt volt izgalom is módjával,de szépen lerendezte a Cicát Djokó

irreverzibilis Creative Commons License 3 napja -2 0 428477

lövésed sincs,hablatyolj csak és örülök hogy irritállak,mert azt jelenti h totál más emberek vagyunk

Előzmény: Rafa18GS (428475)
irreverzibilis Creative Commons License 3 napja -3 0 428476

az ilyen kretén/ek miatt meggondoltam,amíg csak lehet ki fogok tartani,mégha Djokó nyugdíjba is vonul

Előzmény: Baldcaraz (428473)
Rafa18GS Creative Commons License 4 napja 0 3 428475

Ehhez a gerinctelen kifejezéshez azért kell bőr a képeden volt rendőrként úgy, hogy szépen kivártad a nyugdíjba menetelt. Érdekes módon az nem zavart, hogy kiszolgáltok egy gátlástalan hatalmat, tudod vannak akik maguktól felállnak és inkább keresnek valami más munkát. Persze nem várható el pár évvel a nyugdíj előtt, hogy valaki ilyet meglépjen, akkor már inkább felköp a magasba és alá áll. Megértem. Csak nem szép gerinctelenezni mert engem meg a magadfajta irritál akitől rohadtul semmit nem lehet elvárni ebben az országban, hogy rend legyen.

Előzmény: irreverzibilis (428469)
twohandedtweener_ Creative Commons License 4 napja -1 0 428474

nna fritz után zverev is beárazva.

Baldcaraz Creative Commons License 4 napja -1 3 428473

Nem úgy volt hogy hamarosan lelépsz? Mindenkinek jobb lenne. Már azt sem lehet számolgatni ki megy tovább a csoportból. Persze az fontos információ volt hogy elmentél potyára Párizsba megnézni Djokot aki nem is ott játszott.

Előzmény: irreverzibilis (428472)
irreverzibilis Creative Commons License 4 napja -1 0 428472

és ki kezdte a kötözködést? "Az épületes, előremutató és mindenkinek valami értéket adó eszmecsere után azzal folytatnám" álld meg és akkor az okoskodásotokról/latolgatásotokról szólhat a topic

Előzmény: Lacanist (428470)
Baldcaraz Creative Commons License 4 napja 0 0 428471

Ez a Sinner-Minaur halál izgalmas lesz. 12-0 az egymás elleni és 24-2 a szettarány. Ha van valami ami totál felesleges akkor az ezt a meccset lejátszani.

Lacanist Creative Commons License 4 napja 0 0 428470

Megint a te faszságodról szól a fórum. Nem csak buta vagy, de nárcisztikus is. 

Előzmény: irreverzibilis (428469)
irreverzibilis Creative Commons License 4 napja -1 2 428469

én meg nem szeretnék sok ilyen gerinctelen,becstelen emberrel élni

Előzmény: Lacanist (428468)
Lacanist Creative Commons License 4 napja 0 0 428468

Utálnék egy olyan világban élni, ahol egy magadfajta faszkalap dönt erről.

Előzmény: irreverzibilis (428467)
irreverzibilis Creative Commons License 4 napja -1 1 428467

mindenkinek más a prioritás, tudod valaki ad arra is hogy legyen gerince,bár te ezt nem értheted

Előzmény: Lacanist (428462)
twohandedtweener_ Creative Commons License 5 napja -1 0 428466

gondolom ez azóta megvan, mindenesetre nem semmi, hogy a kis aussie hogy kikaparta magának a gesztenyét. 

Előzmény: Lacanist (428456)
Lacanist Creative Commons License 5 napja -3 1 428465

Helyes! Szép volt Carlos, szuper kis év!

munin Creative Commons License 5 napja -1 0 428464

a világelsőséghez elég megnyernie a mai Musetti ellenit

Előzmény: Baldcaraz (428458)
Lacanist Creative Commons License 5 napja 0 0 428463

maradj

Előzmény: Lacanist (428462)
Lacanist Creative Commons License 5 napja 0 0 428462

Nyilván a te kreténezésed és jellemző vitastílusod sokkal helyénvalóbb volt ide. Szerintem marad mégj rajta, bizonyítsd be, hogy te vagy a tökös csávó! :) 

Előzmény: irreverzibilis (428461)
irreverzibilis Creative Commons License 5 napja -1 0 428461

mert a számolgatással beljebb vagyunk, ami ráadásul 10-ből 9x nem jön be

Előzmény: Lacanist (428456)
Baldcaraz Creative Commons License 5 napja 0 0 428460

Egyszer minden sorozat megszakad, zsinórban 16-szor kapott ki top10-esek ellen, másfél éve nem nyert ellenük. Igazából nem is való egy WTF-re ilyen játékos dehát nincs más helyette így be kell érnünk ezzel. És még a csoportból is továbbmehet egy vacak győzelemmel. Sinner ellen csúnya vége lesz.

Előzmény: Lacanist (428459)
Lacanist Creative Commons License 5 napja 0 0 428459

A saját árnyékát lépte át szerintem, nem másokét. :) Ő arra is képet lett volna, hogy egy nem túl jó állapotban lévő magasabban rangsorolt ellen mp-ről ellúzerkodja.

Előzmény: Baldcaraz (428457)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!