bár az arc szeme felcsillant, amikor említettem,... jaizééé... visszakéne venni, merhogy montuk neki, olvassa őis ezt a topicot. Xal nem akarta megvenni, merhogy most ugyibár van egy gitárja-megpersze az N2-m nem eladó, és én, mint true Washburn fan (elsősorban N-szériáé) kedvelem a Kramereket, eheti kérdésünk: vajh miért?
Najómegmondom, aki nem tudja... Nézzétek meg, milyen gitár van az extreme 1 album elején nuno kezében.
Xal a kramer egy lépés a Washburn felé :))
Ezzel persze nem axondom, hogy a washburn jobb lenne, hanem csak annyit, hogy a Kramer USA cégnél az összes PR managert ki kéne rúgni (vagy legalábbis ki kellett volna rúgni 89-ben), amikor hagyták, h a washburn lecsapjon nunora...
Namindegy:
GG
Sajna nincs tapasztalatom. A Vintage '52-ben pár hónapja láttam Tokai Les Paul-t, de az Koreai volt. Valami régebbi Guitar World-ben vagy valami hasonló lapban láttam egy Telecaster tesztet is.
Tök igazad van. Az elsőből nem következik a második. Nem is biztos, hogy oskolából tanulta a dolgokat, nem tudom. De a Clap, vagy a Mood for a day valamilyen érdekes vegyülete a klasszikus érzetnek és a flamenconak.
Nem vagy undok, nem voltam (és most sem biztos, hogy vagyok) pontos. (Akkor használjak metronómot, mi :-))) )
Ha netán megvolna valakinek a Rainbow Can't let you go kottája, az ne kíméljen, küldje hozza, vagy mutassa hogyan kell játszani. Cserébe cd-ra írható kottahegyet illetve gitáros filmhegyeket tudok ajánlani.
...délután elmentünk GG-vel gitárt venni, a kiszemelt darab egy Kramer Baretta II American series, floyd rose, diMarzio's :)
utólag tettek rá egy 2nd nyaki pu-t, egy háromállású pu váltó sw-t és egy bridge pu felező sw-t. Hiába, szerelem első látásra :)))
z@kk (c)
Nyúzok egy ilyet (Johnson JSC100E), nekem bejött. Teljesen rendben van. Elég határozott, tiszta hangja van, a nyak is pontos, kulcsok is bírják. Küllemre is okés. Az elektronyos hangjáról érdemben nyilatkozni nem tudok, de egyszer bedugtuk egy Vox-ba (új Vox, tranyós), és bőven elfogadható volt.
Asszonypajtinak konkrétan vettünk egy Jonhson elektroakusztikust még a nyár elején, hogy majd tanul rajta.. beállítás után én is azt mondom rá hogy korrekt hangszer.. stúdiózásra el is kérem tőle.. egy dolog nem tetszik.. hogy a fejen hosszában van az erezet, amíg a testen keresztben ;)))
de ez csak külső, egyébként szépen szól.. nekem bejött..
Koszi a valszokat! Egyelore meg nincs gitar (azt hittem, vagy inkabb csak remeltem, h. konnyebben megy a dolog)viszont van ujabb kerdesem, talan ebben is tudtok tanacsot adni. Leginkabb elektro-akusztikus fele tendal a dontes, de lehet, h. sima akusztikus lesz belole. Tekintve, h. elso gitar nyilvan egy alacsonyabb kategorianal kezdek, de azert nem szeretnek bevasarolni sem. Mi az amit kapasbol lojjek ki, es messzire keruljem? A kinai gitarakrol tudtok mondani vmit? (Johnson?) Azt mar mondtak, h. Jolanat ne vegyek.