Az normális, hogy ott van olaj, mert az keni a szelephimbákat, de folynia nem kellene.
1. Vedd le a szelepfedelet és nézd meg, hogy nincs-e eldugulva a "visszaút" az olajteknő felé a tolórudak mellett? (Ez mondjuk elég valószínűtlen.)
2. Nincs-e valami eltörve, elhajolva, elrepedve?
3. Az általad feltöltött képen szereplő lemezkupakban lenni kellene egy fémforgácsos szűrőnek. Számomra érthetetlen okból ki szokták szerelni. Az is okozhat hasonlót.
Egyik reggel az erdőre éreve látam hogy az uton olajcsík van nézem hogy honnan jöhetett aztán látom hogy abol a csőből jön amelyik a hengerfej szellőzöhöz vezet. (Csatolok róla képet)
Kérdésem a következő,miért folyik onnan az olaj hogyan kerül oda és mért és meglehet e szüntentni vagy ez normális?
Sziasztok!
Mtz-920 -ast használok homlokrakodóval. Bekapcsolt első hajtásnál (szabadonfutósnál is) kemény talajon vagy betonon, tolatás közben ha kanyarodok, roppan (akad) az első híd ! A hiba általában megmerített kanálnál jelentkezik.Csak hátsó hajtással,soha nem fordul elő.
Segítséget vagy ötleteket szeretnék kérni,hol keressem a problémát?
A diferenciálmű és a két szöghajtás (kis hidas) rendben van!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Passz, -5 -10 körül volt 4 napja szántást húztam el fagyon. Tárcsa egy FFT 3,2-re állítva. 1800-as fordulaton dolgozott, nem volt túlzottan nehéz mert csak a tetejét húzta el.
Változik a fogás szélesség,de az valamenyire állitható is 35-50cm ig kb.Ami a sujt nagyon megdobja az a váz.Vogel ban is az L950 is 35cm re lehet állitani meg az 1020-ast is. De kötöttebb talajra a 950 gyenge föleg ha van egy 110 ló elébe.
Én is néztem de másik fajta ekénél előhántoló nélkül beforgató nélkül talajkerék nélkül irják ki az eke súlyát.Ennél a forgalmazó sem tudta megmondani ezek bele vannak e a súlyba számlva amit ir.Néhol 950kg ir néhol 1050kg néhol 1250kg.
Annak nehéz lesz emelni, hosszan kinyúlik hátra. Meg ragadós földbe az a kerék nem biztos, hogy átfog fordulni. A pöttinger is felrakja magát sárral ilyen átfordulós-transzport kerekes verzió az is, vagy át se fordul, ha át is fordul akkor az ütközője nem akad be a sok sártól(ez időjárás függő).
Amit találtam róla a gyártó honlapján ott 1050kg-ot csak kérdés a felszereltség mit tartalmaz.
Én is attól tartok. 920-let felturbózva.vogel noot m1020 huztam vele.szerintem huzni ezt sem lenne nehezebb,csak felvenni a súlya az engem is aggaszt.Lehet a hidraulikat fel kell erősiteni.