nekem is GT3-am van, vagy 3 éve, ha effect loop-os erősítőd van, figyelmedbe ajánlom a 4 kábeles bekötést (sztereo esetben 5 kábel kell). Ha nem ismered, szívesen leírom. Szerintem javítja a hangzást!!!
Figyusz, a szívemből szóltál, nem a Sambora témában, mert abban nincs infóm, de általában nagyon is. ZENE iránti alázat, egymás NEM FIKÁZÁSA stb. Egyébként is MAGYAR BETEGSÉG, vagy gitáros specialitás a másik zenéjének, hangszerének, motyójának, barátnőjének ( :-) ) fikázása. A gitár és vidéke QQURVA nagy vadászterület, nagyon különböző stílusok, játékmódok lehetnek nagyon is jók és megférnek egymás mellett.
Béke mindnyájunkkal!
Nem azért az egyhuszért, de ha nem akarjuk, hogy szétrebbenjen a topik, akkor kicsit figyeljünk már egymásra. Miért kell folyton hőbörögni?
1. Pár alkalommal kifejtetted véleményedet a mexikói Samboráról, köszi, elég volt! Nem kell folyton szajkózni. Szerinted ilyen, mások szerint nem. Lehet, hogy csak azért fáj, mert nekem is ilyen van, de aki eddig próbálta, mindenkinek kurvára teccett. Többen ajánlatot is tettek. Mindegy.
2. Tényleg lehet, hogy vki még kezdő, és hogy a Bon Jovi zenéje (ami tényleg nem kimondottan progresszív metál) feladatot, kihívást jelent számára. Miért kell ezért bántani? Örülj neki, hogy Te simán leszeded, lejátszod Samborát a térképről, Ő még nem tart itt.
Mellesleg szerintem ha valaki rockgitározni kezd, a BJ elég jó tanulóanyag, a dögös ritmusozás meg a dallamos szólózás felé vezető úton. Richie Sambora pedig (függetlenül egy egzotikus országban a neve alatt készülő gitártípustól) szerintem az egyik legfeelingesebb, hangulatosabb gitáros a mai mezőnyben. Persze ezt nem a bJ-ben bizonygatja, ott csak néha villan, érdemes inkább a szólólemezeit meghallgatni.
Na erről ennyit, egyébként imádom a topikot, meg a lakókat, rengeteg infó gyűlik itt hétről-hétre. Kicsit több alázat, figyelem egymás meg a ZENE iránt és akkor nincs gond. KÖSZI!!!
...v.mikor pajtáskodtam egy mexikói sambora modellel, asszem újonnan volt akkor 160k körül, aztán lemaradtam egy nagyon lelakott lace sensoros amerikairól amit 90k-ra tartottak, viszont egyből feledtette a samborát :)
z@kk (c)
OFF: Gitársak!Van szerencsém bejelenteni, hogy zenekarom, az 507Band világkörüli turnéjának első magyarországi állomása November 22-én pénteken este 8-kor lesz a Ludas Rock Klubban. Szeretettel várok mindenkit, itt fog debütálni a Luk gyártmányú telecasterem. A belépés ingyenes.
Ha valaki nem tudná vasárnap (11.24) 20.00-tól
Birelli Lagrene Gypsy Project koncert!
Birelli francia gitáros és kb. 13 évesen jelent meg az elso lemeze amin Django Reinhardt féle un. gypsyswinget játszott fantasztikusan.Késobb a jazz-rock,fúzió felé is elcsámborgott pl:Jaco Pastoriussal,de a mostani koncertjén zenekarával visszatér a jó öreg Django gyökerekhez.(ami könnyen emésztheto,nagyon dallamos és iszonyatosan komoly zenélést jelent!)
KÖTELEZO HALLGATMÁNY!!!!!
jegy:4000 Ft
Ha valaki tudna segíteni abban,hogy felvétel készüljön a koncertrol,akkor mail.
Nekem nagyon fontos lenne!
Köszi!
Hehe. a Go To Hell az aranyos téma.. csakazért vettem meg a Hidden Treasures-t (na jó, meg a 99 Ways to Die-ért)
Valaki tudja meg mi volt az a szám amit a furgonban hallgattak amikor a két űrmuki szerelte össze a robotokat.. volt ott valami Húzós HR téma!!!
Itt a Tracklist..
Track Listing:
1. Slaughter - Shout It Out (4:19)
2. Winger - Battle Stations (4:00)
3. Kiss - God Gave Rock And Roll To You II (5:22)
4. Neverland - Drinking Again (4:54)
5. Richie Kotzen - Dream of A New Day (3:17)
6. Steve Vai - Reaper (3:18)
7. Faith No More - Perfect Crime (4:23)
8. Megadeth - Go To Hell (4:35)
9. Primus - Tommy The Cat (4:14)
10. King's X - Junior's Gone Wild (3:08)
11. Love On Ice - Showdown (6:18)
12. Steve Vai - Reaper Rap (4:27)
Ritka szar film volt, bár csak az elejét láttam, hisz a név (nevek) kötelez(nek), meg is érdemli, aki végignézte. A Megadeth-től a Go To Hell szerepel a soundtrack albumon. Megvan a klipje, fasza!
kedves gg tényleg érdemes visszakapcsolni...
a csillogó szemű arc követi az eseményeket.
pár szó az n2-ről: fejnehéz, koreai, de az árához képest jó, a hátsó L-500 sokat dob rajta.
de az n4 sem lép a charwell san dimas koa nyomába, pedig egy árban mérik.
ami ennél fontosabb:
HELP! HOHNER G3T -t keresek! PLEASE HELP!
emellett van egy EMG-81 -em ami már nem köll, és keresi új gazdiját!
így néz ki, amit keresek.
a titka az, hogy kis helyen elfér, passzolna a zoom ps-02 -esemhez, és fincsi a hangja darálós skálázás/gyakorláshoz.
Vedd meg az eldorádóban az Official Bon Jovi kottát. Potom 8eFt.
Mi itt illegális terjesztéssel nem foglalkozunk, nem is foglalkoztunk, és ez a topic tulajdonképpen nem is létezik...
:))
GG