Keresés

Részletes keresés

Bolas Creative Commons License 2000.04.22 0 0 1881
Vendíz nekem is jó a gyorsulási előtt!
Zsi (qs!) is jönne és akkor meg vagyunk négyen az autóra!
Kérdés melyikkel menjünk (850T5/740GLED/VectraV6)?
Most lépek, mert dolgom van...
:-)

Majd holnap!

Kellemes Húsvétot mindenkinek!

Előzmény: lore (1879)
Bolas Creative Commons License 2000.04.22 0 0 1880
Hi gentlemen!

lore!
Nem voltál abszolút bunkó.
Miért lettél volna?
Viszont Bálna köszöni szépen.
:-)
Nagyon hálás!
Alig tudom visszafogni, hogy ne mindig 80-100-al menjen!

fargo!
Kajálni bármikor kész vagyok, csak szóljatok mikor, hol!
Akár hétközben is oké.
Mondjuk szerda ebédidőben?
Aztán hétvégén oké a találkozó, újra kaja és sárkányeregetés együtt!
(Van már volvos sárkány? vagy csinálunk?)

Mindenki!

Ma egész nap a Bálnám alatt/mellett/benne töltöttem..
Kicseréltem ezt-azt rajta.
De a java jövő héten következik:
Ködlámpa előre, a sibeda motorossá alakul, két hátsó ajtó is megkapja az elektromosságot (ez azért érdekes dolog, mert ma vettem észre mikor darabokra szedtem az ajtókat, hogy hátul is van ablakemelő motor, csak nincs bekötve! Szóval jövő héten kábelezés, és emelőgombot veszek hozzá!)

Aztán május első hetében bevonul a fényezőhöz, és minden kis hibát kijavítanak rajta, és körbepolirozzák.
Ha találok valakit akkor a felniket is át kéne poliroztatnom.

Tehát felőlem május közepén már tarthatjuk is a következő nagy volvos találkozót!
Jó lenne már a megalakult és bejegyzett Volvo Klub Magyarország hivatalos megnyitóján részt venni májusban!
Ki tud valami fejleményről?

lore Creative Commons License 2000.04.22 0 0 1879
Háj,
sárkányzás oké, nem is tudtam a kistaliról!

'vacsi:
menjünk már!'
Így van!

Vendizni is akarok, remélem Bolasnak is oké!

Jó lesz minden!

lore

Előzmény: fargo (1878)
fargo Creative Commons License 2000.04.22 0 0 1878
Hali,

na, végeztem a lakással, minden a helyén van, most állhatok neki melózni. 14 különbözô munka vár ma, plusz ha esetleg végeznék, még a doki meg a Dave logói :-(

lore:
Mikor akarsz sárkányt eregeteni? Szerintem ha összejön a 29-i "kistali", akkor az ideális idôpont lenne...

vacsi:
menjünk már!

Gyorsulási:
Menjünk, ja, meg vendizni is. Ha túlélem a keddet, akkor mindent bele.

lore Creative Commons License 2000.04.22 0 0 1877
Azér baromi jól elvagyok itt magamban... hehehe:-)
lore Creative Commons License 2000.04.22 0 0 1876
Minden kedves topiklakó barátomnak Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok:

Ja, és hogy készül a húsvéti tojás?

lore

lore Creative Commons License 2000.04.22 0 0 1875
Ja, stirlic újra itt, akkor csak keton eszi még a csigákat...
Előzmény: lore (1874)
lore Creative Commons License 2000.04.22 0 0 1874
Szia,
igen, 25-én kedden lesz. Még beszélünk róla, betervezhetjük a Wendy's-t előre is! Chili rulez! :-)) CYRUS, jössz?

Kedd reggöl komoly számonkérésen leszek hivatalos, arra készülök most is. Pedig otthon moshatnám a kocsit, kertészkedhetnék (Harvester bezzeg biztos azt teszi!) stb...

Keton, Templar!
Lemaradtam, meg lusta vagyok... szal itthon vagytok?

Srácok!
Láttam szegény fargot tegnap, kb. 60 kilós éhezőművésznek néz ki. Aszittem éhségsztrájkot tart a Ford üzletpolitikája ellen, de NEM! Várja a tali-vacsit! Vagy rendezzük meg gyorsan (jövő hét, addig még bírja), vagy áruljuk el neki, hogy mi azért még eszünk!

loreeeee

Előzmény: fargo (1873)
fargo Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1873
Jóestét,

sorry az eltűnésért, de tavaszi nagytakarítás keretében szétszedtem a gépemet, erre a nejem vérszemet kapott, szóval csütörtök óta csak most sikerült megint bekapcsolni -- az, hogy mit kaptam az ügyfelektôl a 2 napnyi kiesésért, az megint egy másik sztori, de inkább hagyjuk, mert a maradék jókedvem is elszáll.

Doki,
A logókkal még mindig nem jutottam sehova, de vigasztaljon a tudat, hogy nem vagy egyedül: Dave, az Amazonasos srác is küldött egypárat. Szóval még egy kis türelmet kérek, ma este már annyi erôm sincs, hogy kinyissam a Photoshopot.

Ádi:
Üdv a Fórumon, Elnök Úr! (Aki nem tudná, Ádi a Volvoklub Magyarország elnöke :-)
Mi lesz a jövô hét végi talival? Szerintem ha van kedve a bandának, akkor csináljuk meg -- addigra (leteszem a nagyesküt) produkálunk logókat, amiket a helyszínen meg is lehetne szavaztatni. Na?

lore:
Sárkányeregeteni mindig kész vagyok, ha van szél, bármikor mehetünk. Gyorsulásira is vevô vagyok. Mikor lesz, 25-én?

más:
Mikor megyünk vacsizni? Már rettentôen éhes vagyok... Meg törzshelyet is kellene választani.

Jó éjt meg libazöld és tulipiros Húsvétot, tojjon nektek a nyúl jó nagyot ;-) Kedvenc húsvéti színészem: Sónka Neri.

lore Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1872
Bolas,
nem voltam bunkó? Családom szerint elég szakadt (fáradt) vagyok. Olyankor pedig a kommunikációs készségem nem éppen csúcs! Szal kipihenem magam aztán megalapítjuk a Bálna-repairing Co.-t. Én is el vagyok látva szerszámokkal, csinálhatjuk nálam is.
Ja, Édesanyámnak nem jön be a 740-esed, látta amikor elmentél. Azért még maradhat? :-))))

fargo,
engem érdekelne a sárkányozás ha komolyan gondoltad, itt a vitorlázó reptéren van elég hely. Bolasnak is oké a gyorsulási, részleteket megbeszéljük.

lore

Előzmény: Bolas (1871)
Bolas Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1871
Micsoda?
17-kor indultunk Bécsből és 19:15-re már lakásban voltam!
Csak 3 hét után az ember előbb család, meg Volvo látogatás.
Holnap már több időm lesz írni.
Addig meg legyetek rosszak!
Előzmény: lore (1864)
doktor úr Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1870
Ha lenne ennyi pénzem, érdekelni. Egyebiránt a Képes Autó Express-ben most elég jó a VOLVO kínálat, talán kicsit magas árakon. Bár hogyha ezek a normál árak, akkor feljövôben a márka - legalábbis ár szintjén.
Előzmény: lore (1869)
lore Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1869
Na nézd a sok agglegényt.... :-)))

A biznisz lehet, hogy olyan mint a mesében. A lánnyal együtt jár a felekirályság v. a volvo. Az a baj, hogy Érd-re kell kimenni az meg messze van! :-)))) Mindkettő királyság... :))

Ford-házassági téma: azzal, hogy a fordé a land/range rover, meg az aston, szal ez mit jelent? Azt, hogy nem lesz volvo-terepjáró meg SUV, vagy pont az ellenkezőjét a platfromstratégia miatt?
Pedig lehet, hogy sokan vennének volvo sport-feelingért:

Templar Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1868
Mármint hogy Beus és a kocsi külön-külön is választható? :-)))

Templar (újra)

Előzmény: CYRUS (1867)
CYRUS Creative Commons License 2000.04.21 0 0 1867
Mrmint hogy a Bea érdekel e valakit vagy az eladó kocsi? :))))))
Előzmény: Ádi (1866)
Ádi Creative Commons License 2000.04.20 0 0 1866
Hello party people!
Beus kérte, hogy dobjam fel, lehet, hogy érdekel valakit.
Eladó: Szürke Volvo 940 2,3 turbós benzines, automata váltós. Extrák: bőr, klima, elektr., fűthető ülés, elektr. ablak, tükör, riasztó, multilock, gyári magnó.
I.ár.: 1,8 milló Érd.:0630-9546107
Templar Creative Commons License 2000.04.20 0 0 1865
Na itt vagyok. A többit hónap.

Stirlic

lore Creative Commons License 2000.04.20 0 0 1864
Apuci, szvsz jobb a független akármennyi megabájt, de Te tudod. Manapság nem téma a tárhely...

Bolas!
ilyen messze van Tatabánya? 1,5 óra alatt nem érsz haza? Vagy tankkal jössz? Holnap akkor?

CSÁkány, aztán ne feledkezz meg az informálásról! Több veteránautó van a klubban...

lore

CSÁkány Creative Commons License 2000.04.20 0 0 1863
Hella!

fargo: minden részlet publikus a felújításról:-)))
lesznek fényképek, leírások, MINDEN!!
a Klub engem is érdekel (veterános szekció nem lesz??:-)))
az siteról annyit, hogy engem is érdekel
most ennyit, majd este visszanézek
sziasztok

Előzmény: fargo (1858)
CSÁkány Creative Commons License 2000.04.20 0 0 1862
Hella!

fargo: minden részlet publikus a felújításról:-)))
lesznek fényképek, leírások, MINDEN!!
a Klub engem is érdekel (veterános szekció nem lesz??:-)))
az siteról annyit, hogy engem is érdekel
most ennyit, majd este visszanézek
sziasztok

doktor úr Creative Commons License 2000.04.20 0 0 1861
Gyermekek. Szal az a helyzet, hogy van a cégemnek egy site-ja. Ha gondoljátok, oda is fel lehet magunkat rakni. Annyi helyet lehet foglalni rajta, amennyit akartok - ez az én grátisz ajándékom a klubnak. Csak jelenleg még ember nincs aki megcsinálná a site-ot. De ha szükség lesz rá, az is lesz. Hát csak ennyi.
a doktor úr
Előzmény: lore (1860)
lore Creative Commons License 2000.04.19 0 0 1860
Hali,
a szolgálati közleány ott van a legfelső hozzászólás felett. Lényege: nem köll besz@rni, ha nem látod rögtön a hozzászólásod.

Ha okés nektek, holnap regisztráltatom a topiklapot az extrán. Ott is kapunk 20 megát és baromi eccerű kezelni, nem kell nagy tudomány hozzá. Szal holnap megcsinálhatom és megy a mail minden topikosnak a jelszóval meg a loginnévvel(nem hiszem, hogy full-public-nak kéne lennie a jelszónak, rosszindulatúan tele lehet pakolni szeméttel...).

lore

lore Creative Commons License 2000.04.19 0 0 1859
Hali,
a szolgálati közleány ott van a legfelső hozzászólás felett. Lényege: nem köll besz@rni, ha nem látod rögtön a hozzászólásod.

Ha okés nektek, holnap regisztráltatom a topiklapot az extrán. Ott is kapunk 20 megát és baromi eccerű kezelni, nem kell nagy tudomány hozzá. Szal holnap megcsinálhatom és megy a mail minden topikosnak a jelszóval meg a loginnévvel(nem hiszem, hogy full-public-nak kéne lennie a jelszónak, rosszindulatúan tele lehet pakolni szeméttel...).

lore

fargo Creative Commons License 2000.04.19 0 0 1858
Üdvöm!

Doki:
VÁHÓ!!!
Igen, megkaptam a logókat, nem, nem tűntem el és nem is gizdázok Veled, de most éppen szívok mint egy 2.3-as turbo motor :-( Holnapra túl leszek rajta, és megígérem, hogy fel is fogom tenni ôket, mind egy szálig, beszámozva, szavazhatósan. Addig is bocsesz, megszakadok...

lore:
VÁHÓ!!!
Szépek a képek.
Milyen szolgálati közleány?

CSÁkány:
VÁHÓ!!!
Ez igen, ez nagyon szép. S még szebb lesz. Ez olyan, mint egy Jag! Érdekel a felújítás, részleteket is írhatsz. Meg fotókat. Sajna nem tudom felajánlani, hogy hostolom a képeket, mert a Datanetes kapacitásomat már többszörösen kimerítettem, olyannyira, hogy e kellett szedegetnem a saját honlapomat. DE! Mi lenne, ha foglalnánk tárhelyet valami ingyen szerveren, a computervine.com most 20 megát ád ingyé. A passwordöt publikussá tennénk, és kreálnánk egy topic-honlapot. Mindenki azt linkelne a nyitóoldalra, amit akar. Na?

más:
VÁHÓ!!! (ja, nem is.)
Ma beugrottam a biztosítós papírokkal az Ivanicshoz, ahol össze is futottam az Ivanics úrral, aki élénken érdeklôdött a Klub iránt, és finoman jelezte, hogy mindenféle ügyfelek majd' lerágják a fülét, hogy mi van a Klubbal. Szóval bele kellene húzni. Kicsit ciki volt.

Más most nincs, húzok elfele, fennforgás van.
Jót ne halljak rólatok!

CSÁkány Creative Commons License 2000.04.19 0 0 1857
lore: mire vagy kiváncsi??
az autó negyed részt szét van már bontva
most készítjük a költségvetést (eddig egy millánál tartunk)
ha sokkal túllépi a keretet akkor gondban vagyunk és nem csináljuk meg, de erre az esetre gondolni sem merek...:-))
a kép kezd összeállni, mert szerencsénkre még sok mindent meg tudunk rendelni hozzá újonnan
a legnagyobb munka a karosszéria lesz, mert az elég rossz állapotban van
most ennyit röviden, mert mennem kell
ha bármi kérdésetek van állok rendelkezésetekre
ja igen: akkor nem tudtok más 164-esekről???
Sziasztok
Előzmény: lore (1855)
lore Creative Commons License 2000.04.19 0 0 1856
Nem bénáztam...illetve igen: azóta elolvastam a szolgálati közleményt. Ajánlom.
Előzmény: lore (1852)
lore Creative Commons License 2000.04.19 0 0 1855
Haggyá má, doki!

CSÁkány,
mesélj, hogy megy ez?

Más: Most komolyan azt gondoljátok, hogy ilyen művészeti antitálentumok mint lore, szavazzanak a logokról? Pl. 1-3-ig a legjobbakat?

lore

Előzmény: doktor úr (1853)
doktor úr Creative Commons License 2000.04.19 0 0 1854
Na emberek ez punny.
Fargo koma. Már bocs, de hol a többi logóm? Ne érts félre, nem gizdázok, csak szólj, ha gond van és akkor nem aggódom. Kösz.
a doktor úr
Előzmény: doktor úr (1853)
doktor úr Creative Commons License 2000.04.19 0 0 1853
Igenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigenigen!!!!!!!!!!!!
Előzmény: lore (1852)
lore Creative Commons License 2000.04.19 0 0 1852
Na most mi van lorével? Bénázik?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!