Keresés

Részletes keresés

nemesis Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5886
Ez mind szép és jó de azért finomabb diplomatikus stílusban is előadhatnád. Ez a "bulldózer" módszer nem biztos, hogy nyerő. Biztos vagyok benne, hogy te sem tudtál mindig gitározni és bár nem ismerem az anyagi hátteredet de biztos nem csak felsőkategóriájú gitárod volt. Érdemes az embernek egy picit visszanéznije néha, hogy ne felejtse el honnan is kezdte egykoron. Szerintem egy intelligens ember igy viselkedik és gondolkodik.
Egyébként a hatásodra most megyek haza és görcsölök azon a kúrva Little bit of Soul-on hallás alapján.:))
Egyébként segítsetek már effekt beállításban. Szeretnék valami dögös blues-os hangzást de nem sikerül. Egy KORG AX100G-m van.
Köszi
Előzmény: Blindmouse (5883)
Blindmouse Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5885
Egy darab üzi szólt neked...

nemazé' kaptam grátisz mert ócska volt.. legalábbis asszem... mindegy.. még jókor esett szét.. Buli előtt 3 nappal.. ciki lett volna ha pont akció közben esixét ;)))

csak piszkálódni akartam, nem baszogatni, amúgy nincs nekem bajom veletek ;)

Előzmény: vintage52 (5884)
vintage52 Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5884
Blindmouse!!! Valószínűleg azért nem kértünk érte pénzt, mert tudtuk, hogy nem valami yo a minőség. Ajándék lónak.... Persze kibabrálni nem akartunk veled. A második üzenetedet meg nem értem. Javaslom, hogy a szakmai jellegű kérdésekkel a megadott e-mail-re írjatok mert különben megtelik a topic. :))) Ezt a ki milyen környezetbe való ügyet sem sikerült megfejtenem.
Húrozás: Javaslom a 11-es húrt ha D-re hangolsz!
De az is lehet, hogy a nyakad nem yo szögben áll a testhez képest és ez okozza a laza érzetet.
Húrozó enciklópédiáról még nem hallottam... :)))
Előzmény: Blindmouse (5883)
Blindmouse Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5883
Ezáltal ők maguk döntik el hogy a környezetembe valók e... tudod van aki hőbörög, meg többfelvonásos drámát csinál mindenből.. és van az intelligensebbje, aki mögélát, és megérti a lényegi mondandót ;))
Előzmény: Gope (5882)
Gope Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5882
"tökéletesen alkalmas arra hogy kifilterezzem vele a környezetemből a nemodavalókat..."

Ezt hogyan kell érteni? Smiley-t nem láttam a mondatod végén. Kik a nemodavalók? Ki dönti el, hogy ki hova való?

Előzmény: Blindmouse (5877)
Blindmouse Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5881
10-es Dre hangolva laza??

nem egy oktávval mélyebbre húztad? ;)))

Előzmény: melakov (5880)
melakov Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5880
hello,
kerdesem lenne:
ujrahuroztam a gityomat, D'addario hurok, pontos tipusra nem emlekezem de .10-es. Az a baj hogy eszmeletlen laza/puha, igaz D-re hangolok de az elozo nem volt ennyire. Beneztem a nyakat szemmel, egyenesnek tunik. Lehet rosszul hurozok? :) (Ibanez S370) Egyebkent nincs valahol jo leiras a hurozasrol, hur tipusokrol?
A nyúl Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5879
lofejet azert ne hagyj rogton eloszor az agyan
Előzmény: makemusic (5878)
makemusic Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5878
Tudja-e valaki Szekeres Tamás közvetlen emiljét? Beszédem volna vele.
Blindmouse Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5877
Nem nekem van a világ 2 legjobb gitárja.. ebben biztos lehetsz.. a véleményemhez meg jogom, van azt úgysem fogod belémmagyarázni, hog ymit gondoljak egy hanxerről..
a stílusom meg ilyen... tökéletesen alkalmas arra hogy kifilterezzem vele a környezetemből a nemodavalókat...
Előzmény: Figyusz (5869)
Blindmouse Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5876
Igen, van egy kérdésem.. hogyan lehet hogy a tőletek kapott jack aljzat, egy hónap után szó szerint atomjaira hullott?? ;)))
Csak költői kérdés, nem reklamálok, mert ajándék vót ;))))
Előzmény: vintage52 (5872)
vintage52 Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5875
Hahaha!!!
Ennyit az inkognítóról. Basszus.
Köszi Nyuszi!!
Én is téged!
Előzmény: vintage52 (5874)
vintage52 Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5874
www.vintage52.hu
A nyúl Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5873
biro adamot udvozli egy foldije
vintage52 Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5872
Hali skatzok!!!!
Eddig nem voltunk itt jelen DE ezen most változtatunk!!!!
Ha valakinek bármilyen kérdése van gityókkel kapcsolatban (javítás, adás-vétel, értékbecslés..stb) bátran írjon nekünk!!!
ui: Tuttiű a fórum!
Csók Anyu
nemesis Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5871
Bocs metellica=metallica:)
nemesis Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5870
Blindmouse & Figyusz!

Szerintem hagyjátok már abba a vitát. Blind, Te próbáld meg elfogadni, hogy nem mindenkinek tellik egy full cuccra és a középkategória is lehet jó. És izlések és pofonok vannak. Pl. én nem szeretem a standard strato csilingelő hangját, de ettől még elismerem, hogy jó gitár.
Figyusz, Te meg ne ugorjál minden beszólásra. Abban egyet értek Veled, hogy a fikázást én sem szeretem és én sem hiszem, hogy egy mexicói strato Jolana minőséget hozna. Aki nem hiszi szívesen felajánlom az otthoni Jolanámat, ami az első gitárom volt, hát az tényleg kula. A koreai ibanez-em is menyország hozzá képest. És gondolom a mexicóiak is hozzák azt a minőséget mint a koreaiak.

Peace és éljen a Metellica:)

Figyusz Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5869
1. Bocs, nyilván nem úgy értettem, hogy neked fájt..., inkább nekem szúrta a szemem.
Gondolom, hogy neked van a világ két legjobb gitárja, a többi labdába sem rúghat. Azért a Jolana minőséget akár ki is kérhetnénk magunknak a Rolandoo-val. Ez durva volt.
Idefigyelj, ha nem teccik, ne vedd meg, ne játsz rajta, ne nézegesd, egyáltalán, kerüld el, de egy kicsit tiszteld már, hogy van, akinek bejött és imádja. Nem tudom, neked mid van, de biztos lenne, aki meg azokat fikázná. Nem vagyunk egyformák. Örülj, hogy a tied jobb. Slussz.

2. Nem az a baj, amit mondani akartál, hanem AHOGY mondtad. A stílus a nemmindegy. Egyébként milyen az, amikor vki blattból bemagol vmit?
A blattolás, mint tudjuk azt jelenti, hogy a kottát első ránézésre lejácca vki. Tökéletesen.
Hogyvanez?

Hali!

Előzmény: Blindmouse (5863)
Figyusz Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5868
És Münchenben melyik hanxerboltban vásároltál?
Hogyan hoztad haza a gitárt?

Volt vmi kekec a vámnál?
Én most készülök használt erőlködőt meg új Digitech-et venni a németeknél.

Milyen tapasztalataitok vannak, gond lehet a vámnál, vagy nem szaroznak?

Köszi!

Előzmény: Rolandoo78 (5859)
nemesis Creative Commons License 2002.11.20 0 0 5867
oké megfogadom a tanácsot....
Előzmény: Blindmouse (5865)
bádogos Creative Commons License 2002.11.19 0 0 5866
Hello In1!

Láttam egy ilyen Hohner gityót Kiss Lacinál, az érdi hangszerbótban néhány hete.

Kérdezz rá!
Tel.: (23) 368-456, (30) 951-9737

Bádog

Előzmény: In1 (5835)
Blindmouse Creative Commons License 2002.11.19 0 0 5865
Pedig idő az kell ahhoz hogy az ember jó zenész legyen..

szánd rá azt a keveset, hidd el megéri a későbbiekben...

Előzmény: nemesis (5864)
nemesis Creative Commons License 2002.11.19 0 0 5864
Skacok!

Ilyen hülyeségen ne vitázzatok. Mindekettőtöknek igaza van.
A gitár dologba nem tudok nyilatkozni mert nekem csak egy Ibanez RG270-esem van de én imádom.
Az igaz, hogy hallás alapján leszedés jótékony hatású csak nincs annyi időm, hogy szólót leszedjek.
Egyébként nem sértődtem meg, mert van egy-két virgonc emberke a topikban.:) Tisztában vagyok vele, hogy még nem vagyok egy virtuoz de majd idővel ez is kialakul gondolom.....

Blindmouse Creative Commons License 2002.11.19 0 0 5863
1. Nekem miért fájna hogy neked olyanod van?? köszi nekem nem fexik a Jolana minőség, de biztos kurva irigy vagyok ha még az ócska "secondary" gitárom is űbereli minőségben a szerencsétlent..
Mindezek mellett egy csillagosnyakút megkóstölnék pár perc erejéig alkalomadtán...

2. a gyengébb képességű versenyzőink kedvéért elmondom hogy amit mondtam azért mondtam hogy álljon neki és szedje le fülre.. fejlődik a hallása is többek közt, az által hogy leszedi, és nem bemagolja blattból.. mellesleg, én xeretem a régebbi Jovit, meg Sambora bácsi bluesos játékát, mégha nem egy virgabajnok akkoris, mert hangulatos amit játszik..

Előzmény: Figyusz (5856)
Pyramyd Creative Commons License 2002.11.19 0 0 5862
Ahoy Crew Members!

Nos nem Vaksit akarom védeni de némi igaza van nekje is (a stílusa meg olyan-amilyen, meg lehet szokni, különben se gondolja mindíg véresen komolyan azt amit megnyilatkozik)...

Szal mehikói Sambora model...
Khmmm...
Hát nálam vót javításon a "tigris" ami le lett alázva, sajnos kismacskává fokozva köllött visszaadni (persze rendesen béállítottam a tagnak) nekem spec volt a kezemben amcsi "csilagos" darab is, sajnos az USA model után csalódás volt...
Pedig eleinte gondolkoztam azon, hogy az lesz a tartalék hanxer!

De végül SQUIER Stagemaster 7... (ezis 7húros hi-hi!):o)

JA URAKOK!
Holnap jönnek békötni a stúdióba az ADSL-t!
Eztán égyfojtába ONFIU leszek, hátnemis onlány ;o)

Na üdvi mindenkinek:
Pyramyd

Előzmény: Rolandoo78 (5859)
Misantrophy Creative Commons License 2002.11.19 0 0 5861
Bocs az offtopic-ért:
Mindenkinek, akit érdekel (meg akit nem annak is):
2002.november 21.-én, azaz e hét csütörtökén
a VARSO zenekar ingyenes koncertet ad Miskolcon,
a Rock Cellar-ban!
(Cím: 3530 Miskolc, Széchenyi út 61.)
A helyszínen természetesen CD, kazetta és póló
is kapható minden mennyiségben!
Mindenkit sok szeretettel (meg sörrel) várunk!
pele_ Creative Commons License 2002.11.19 0 0 5860
nehany info:

A fender felvasarolta a Jackson-t (Charvel), a Grech-t mellesleg uj a vezetes is.

A masik dolog, hogy az amerikaiak nem vasarolnak amerikai fender-t, mert mexikoiak dolgoznak a cegnel. Kizarolag a Fender Custom -ot tartjak valamire.
ERdekes, hogy a Mexikoi fenderrol jo velemennyel vannak meg ok is.

Rolandoo78 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 5859
Ennyit a maxicói sambora stratról:

Vélemények

ez azért nem olyan rossz :-))
Mellesleg nekem is ez van és szerintem nagyon rendben van. Szóval mint azt egyszer már írtam ízlések és pofonok. Én amikor vettem bementem egy hangszerboltba Münchenben és kipróbáltam 7 különböző Fendert. Volt köztük Mexicói, Amerikai, Japán, Clapton stb... Bedugtam mindet egy Marshallba ugyanazon a kábelen és beállításon, aztán ennek tetszett legjobban a hangja és a nyaka. Szerintem így kell gitárt venni. Amúgy sem számít szerintem hogy hol gyártják. Nem a Made in Usa felirat szólal meg.

Üdv mindenkinek.

Gope Creative Commons License 2002.11.19 0 0 5858
Helló SC,

nekem is GT3-am van, vagy 3 éve, ha effect loop-os erősítőd van, figyelmedbe ajánlom a 4 kábeles bekötést (sztereo esetben 5 kábel kell). Ha nem ismered, szívesen leírom. Szerintem javítja a hangzást!!!

Előzmény: Semmi Cicó (5854)
Gope Creative Commons License 2002.11.19 0 0 5857
Figyusz, a szívemből szóltál, nem a Sambora témában, mert abban nincs infóm, de általában nagyon is. ZENE iránti alázat, egymás NEM FIKÁZÁSA stb. Egyébként is MAGYAR BETEGSÉG, vagy gitáros specialitás a másik zenéjének, hangszerének, motyójának, barátnőjének ( :-) ) fikázása. A gitár és vidéke QQURVA nagy vadászterület, nagyon különböző stílusok, játékmódok lehetnek nagyon is jók és megférnek egymás mellett.
Béke mindnyájunkkal!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!