Szép zsíros :)))) de köszi szépen!!!
Egy ingyenjegy Embers koncertre... vmikor hehehe :)
Recto is szép szerintem :) kár hogy nem az én ládám,de azok most készülnek... Króm el?lapos egyenes ládák,4xCel Vintage 30 meg 4x Cel Greenback... szép lesz :) meg jó hehehe :)
Amit a metróba lehet kapni 49-ért az a Yamaha EG112 nevű kitje, állítólag van hozzá húrkészlet, pengető hangológép, de lehet hogy azt a metróban külön kirakják még pár ezerért :). A tescóba viszont TESCO márkanevű, fekete/kék csíkos gitárok lesznek, hajazva a Tesco márkanevű dobozos tejre :)))
Ez mind szép és jó de azért finomabb diplomatikus stílusban is előadhatnád. Ez a "bulldózer" módszer nem biztos, hogy nyerő. Biztos vagyok benne, hogy te sem tudtál mindig gitározni és bár nem ismerem az anyagi hátteredet de biztos nem csak felsőkategóriájú gitárod volt. Érdemes az embernek egy picit visszanéznije néha, hogy ne felejtse el honnan is kezdte egykoron. Szerintem egy intelligens ember igy viselkedik és gondolkodik.
Egyébként a hatásodra most megyek haza és görcsölök azon a kúrva Little bit of Soul-on hallás alapján.:))
Egyébként segítsetek már effekt beállításban. Szeretnék valami dögös blues-os hangzást de nem sikerül. Egy KORG AX100G-m van.
Köszi
nemazé' kaptam grátisz mert ócska volt.. legalábbis asszem... mindegy.. még jókor esett szét.. Buli előtt 3 nappal.. ciki lett volna ha pont akció közben esixét ;)))
csak piszkálódni akartam, nem baszogatni, amúgy nincs nekem bajom veletek ;)
Blindmouse!!! Valószínűleg azért nem kértünk érte pénzt, mert tudtuk, hogy nem valami yo a minőség. Ajándék lónak.... Persze kibabrálni nem akartunk veled. A második üzenetedet meg nem értem. Javaslom, hogy a szakmai jellegű kérdésekkel a megadott e-mail-re írjatok mert különben megtelik a topic. :))) Ezt a ki milyen környezetbe való ügyet sem sikerült megfejtenem.
Húrozás: Javaslom a 11-es húrt ha D-re hangolsz!
De az is lehet, hogy a nyakad nem yo szögben áll a testhez képest és ez okozza a laza érzetet.
Húrozó enciklópédiáról még nem hallottam... :)))
Ezáltal ők maguk döntik el hogy a környezetembe valók e... tudod van aki hőbörög, meg többfelvonásos drámát csinál mindenből.. és van az intelligensebbje, aki mögélát, és megérti a lényegi mondandót ;))
hello,
kerdesem lenne:
ujrahuroztam a gityomat, D'addario hurok, pontos tipusra nem emlekezem de .10-es. Az a baj hogy eszmeletlen laza/puha, igaz D-re hangolok de az elozo nem volt ennyire. Beneztem a nyakat szemmel, egyenesnek tunik. Lehet rosszul hurozok? :) (Ibanez S370) Egyebkent nincs valahol jo leiras a hurozasrol, hur tipusokrol?
Nem nekem van a világ 2 legjobb gitárja.. ebben biztos lehetsz.. a véleményemhez meg jogom, van azt úgysem fogod belémmagyarázni, hog ymit gondoljak egy hanxerről..
a stílusom meg ilyen... tökéletesen alkalmas arra hogy kifilterezzem vele a környezetemből a nemodavalókat...
Igen, van egy kérdésem.. hogyan lehet hogy a tőletek kapott jack aljzat, egy hónap után szó szerint atomjaira hullott?? ;)))
Csak költői kérdés, nem reklamálok, mert ajándék vót ;))))
Hali skatzok!!!!
Eddig nem voltunk itt jelen DE ezen most változtatunk!!!!
Ha valakinek bármilyen kérdése van gityókkel kapcsolatban (javítás, adás-vétel, értékbecslés..stb) bátran írjon nekünk!!!
ui: Tuttiű a fórum!
Csók Anyu
Szerintem hagyjátok már abba a vitát. Blind, Te próbáld meg elfogadni, hogy nem mindenkinek tellik egy full cuccra és a középkategória is lehet jó. És izlések és pofonok vannak. Pl. én nem szeretem a standard strato csilingelő hangját, de ettől még elismerem, hogy jó gitár.
Figyusz, Te meg ne ugorjál minden beszólásra. Abban egyet értek Veled, hogy a fikázást én sem szeretem és én sem hiszem, hogy egy mexicói strato Jolana minőséget hozna. Aki nem hiszi szívesen felajánlom az otthoni Jolanámat, ami az első gitárom volt, hát az tényleg kula. A koreai ibanez-em is menyország hozzá képest. És gondolom a mexicóiak is hozzák azt a minőséget mint a koreaiak.
1. Bocs, nyilván nem úgy értettem, hogy neked fájt..., inkább nekem szúrta a szemem.
Gondolom, hogy neked van a világ két legjobb gitárja, a többi labdába sem rúghat. Azért a Jolana minőséget akár ki is kérhetnénk magunknak a Rolandoo-val. Ez durva volt.
Idefigyelj, ha nem teccik, ne vedd meg, ne játsz rajta, ne nézegesd, egyáltalán, kerüld el, de egy kicsit tiszteld már, hogy van, akinek bejött és imádja. Nem tudom, neked mid van, de biztos lenne, aki meg azokat fikázná. Nem vagyunk egyformák. Örülj, hogy a tied jobb. Slussz.
2. Nem az a baj, amit mondani akartál, hanem AHOGY mondtad. A stílus a nemmindegy. Egyébként milyen az, amikor vki blattból bemagol vmit?
A blattolás, mint tudjuk azt jelenti, hogy a kottát első ránézésre lejácca vki. Tökéletesen.
Hogyvanez?