Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
fargo: Nem tűntem el, csak szabadságon vagyok, mint említettem már, ilyenkor
korlátozom a net elérését. Egyébként meg nem volt min kiakadnom a talin,
legfeljebb a gyér részvételi arány adhat okot némi elkeseredésre.
Hétfőtől megint dolgozom :-(((, így rajta lógok a neten is.
ok, akkor én is megyek, gyönyörködök még egy kicsit a német V70 katalógusokban. Álmodjatko Volvokról! Lore, te különösen, ki kell gyógyulnod ebbol az Opel-mániából:))
A Midtown Madness annak ellenére, hogy MS játék, nagyon élvezetes. Lényege: garázdálkodjunk Chicagoban kamionunkkal/buszunkkal/etc:) Kár, hogy nincs benne Volvo:(
Annál azért szebb a gyerek lelke, beparázik az ilyen hack-and-slash játékoktól. Én is beparázok tôlük, nincs egy sem.
Viszont szokott játszani FrogCrossingot, ebben békákkal kell átkelni egy sztrádán meg gy folyón, csúcsforgalomban. Nagyon élvezi, amikor a kamion kilapítja a brekkencset. Tök jó hangja van...
1. Ezekszerint az l&r 1perc 1mp-nél szokott bontani:)
2. ezt én is tudom, de szerintem a Volvo úgy kemény, hogy alacsony sebességnél nem törik darabokra, viszont ha gyorsan történik a dolog, akkor nem úgy áll meg, mint egy betöntömb, hanem rendesen összetörik (láttam már gyurodött hetest is)
Ha végre méltóztatik beizzítani a rendszerét a UPC, akkor úgy megszüntetem a Matávos vonalaimat, hogy ihaj! Nem is, lehet hogy veszek egy olyan 400 Ft-os kedvezményes csomagot, és este hattól reggel nyolcig lógok a vonalon.
Bár azt el kell ismerni, hogy kollégista koromban szopattuk eleget a Matávot, a bedobós telefon madzagját preparálták meg, elôfordult, hogy hajnalig csacsogtak rajta Mexikóval. De ez a minimum, amit megérdemeltek...
53sec? Az pont jó. Az elender pl. az 1 percnél rövidebb belépéseket nem számlázza.
Idefigyuzz, akkor pontosabban. Van olyan, hogy utascella. Az a rész aminek minél merevebbnek kell lennie, mivel annakl torzulása már veszélyezteti az utasokat. Azon kívül se gumiautó az autó hanem elore tervezetten gyurodo. Egy új autónál pl. ha a bal elejével ütközöl akkor bizonyos merevítok miatt a karosszéria másik oldala is részt vesz az energia felemésztésében. Vagy pl. olyanrra is figyelnek, hogy a hátsó (vezetohöz közelebbi) motortartó bakok eltörjenek, elosegítve ezzel a motor kabin alá csúszását.
Ma legóztam a fiammal, hosszú ideje epekedik valami 'fegyver' után, mint minden fiúgyerek. Eddig mindig kikerültük a problémát, lebeszéltük róla, meg nem kapott semmit. De most már nem nagyon lehet kerülgetni a témát, úgyhogy ma építettem neki egy tök kafa kis kézifegyvert, irányzékkal meg tárral meg minden. Fél óráig örömködött neki, még egy fél órát puffogtatott, aztán megunta és félretette. Ennyi, most már nem furdalja a kíváncsiság, hogy milyen is az...
Múltkor meg anyáméknál érdeklôdött a kardok iránt, teljesen be volt indulva, hogy mindenkit hogy lekaszabolna vele, erre a kezébe nyomtam egy wakizashit, kettényisszantottunk vele egy almát, abból is rövid távon elege lett. Azóta sem kardozik...
Engem most se dob le a matáv, pedig 1 óra 15 perce fennt vagyok.
keton,
nem szadizzuk az opeleket! :-) Már csak az hiányzik, hogy CYRUS is beszálljon az opelszapulásba.
fargo,
tfh csak egy alap omegára van pénzem. Akkor egy ilyen benga majd' 2 méteres magilla lehet, hogy inkább olyan autót vesz amibe bele is fér. Napersze létezik használtautó is a világon...
AKKORA örömöt okozna, ha végre valaki móresre tanítaná ezt a köcsög társaságot, hogy el sem tudom mondani. Mondjuk 5M forint kártérítés minden elôfizetônek az utóbbi évek átveréseiért cserébe.
Hát ez az, nagy az Isten állatkertje. No meg nem mindenkinek adatik meg, hogy fölérje ésszel azokat a magasságokat, amit egy VOLVO tulajdonlása jelenthet...
Már megint kekecelsz, vazziga! És az elképzelhetetlen, hogy az orosz bevándorlók behurcoltak némi szavannafűmagot, és abból a sakálok kedvenc sztyeppéin kinôtt egy csomó, elharapódzott, oszt abban hasítanak ott a pampai cotoyok?