Keresés

Részletes keresés

vizinikk Creative Commons License 2005.03.30 0 0 191
primitívo........
Előzmény: pfizer (189)
vizinikk Creative Commons License 2005.03.30 0 0 190

az egész engem arra emlékeztet, amikor a négyéves unokaöcsém felvette az anyja  fekete parókáját, és elém ugrott az ajtó mögül, azt kiáltva: BAKK!!!! (és azt hitte, majd az anyjával azonosítom)

:-DDDDDD

Előzmény: Thernitibi (188)
pfizer Creative Commons License 2005.03.30 0 0 189
ugyan már pipihusi, egy köpködővel szemben ez hadd legyen már a magánügyem. nem igazán láttam tőled építő kritikát, annál több köpködést Vaskút tekintetében. Vaskút egy szimpatikus település, csak kicsit olyan, mint a magyar parlament. ahogy elnézem a hozzászólásaidat, igazán jöhetne már valami tizedelő baromfivész.
Előzmény: Törölt nick (186)
Thernitibi Creative Commons License 2005.03.30 0 0 188
Szia vizi

Azt hiszi ez a szerencsétlen besötétűlt elme, hogy nem trudjuk kicsoda.
Pedig az írás maga az ember. Azt nem lehet letagadni.:-P
Előzmény: vizinikk (184)
vizinikk Creative Commons License 2005.03.30 0 0 187
a szemétgyűjtő a ketrecben van. te ne tudnád?
Előzmény: pfizer (185)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.30 0 0 186
És neked mi közöd van Vaskúthoz? Egy helyi témához nem szoltál hozzá csak személyeket köpködsz.
Előzmény: pfizer (183)
pfizer Creative Commons License 2005.03.30 0 0 185
nem hinném, hogy a vaskúti temetőben lenne most valamilyen rendezvény. én tudnék róla, de te bizonyára nem vagy vaskúti. gondolom a szemétgyűjtő napot kevered valamivel.
Előzmény: vizinikk (184)
vizinikk Creative Commons License 2005.03.30 0 0 184
irány a temető: ott a terített asztal meg a sok pia.
Előzmény: pfizer (183)
pfizer Creative Commons License 2005.03.30 0 0 183
mi köze Vaskúthoz ennek az eszeveszetten találgató vagdalkozásnak? jó lenne, ha befejeznéd végre már a folyamatos offolásokat! kapj már a fejedhez pilótakex!
Előzmény: Törölt nick (182)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.30 0 0 182
Megkérlek szépen muity mihály, hogy az összes fikanickeddel egyetemben takarodj innen! Köszönöm. :-)
pfizer Creative Commons License 2005.03.30 0 0 181
szegény farkasanti is jobban járt volna, ha zotyi pötyi néven szólít. ma már nem lehetne őt emiatt letiltani, ugyanis ezen a neveden mutogatod azt a képedet, amelyik zotyi pötyit ábrázolja pilótakexként.
Előzmény: Törölt nick (178)
pfizer Creative Commons License 2005.03.30 0 0 180
szia arti, ez nagyon brutálnak hangzik! sehol semmi még? valóban nem kellene várnod, mindenkinek jobb lenne minél előbb tisztán látni mi történt. biztos sokunkat érdekelne, kinek van igaza, neked, vagy annak, aki szinte azonnal neked ugrott blöfföléssel vádolva váratlan megjelenésed miatt. ugye milyen érdekes ez is? itt barátom nem akárkik írhatnak, ez egy zártkörű fórum. leginkább az jelent gondot, ha vaskútiként mersz megjelenni egy vaskúti topicban!
Előzmény: Valódi_Arti (138)
pfizer Creative Commons License 2005.03.30 0 0 179

nehéz lehet számodra ez a világ. csak el ne hatalmasodjon rajtad! megtaláltalak. idézlek:

"Innen a fórumból te semmilyen IP címet nem szerezhettél meg, tehát ez gyenge blöff volt. "Nagy meglepődés" akkor lenne, ha az Index kiadna neked ilyen adatot, amikor a Rendőrségnek sem adott ki. További meglepetés akkor lenne, ha a bármilyen úton megszerzett IP-címet egy szolgáltató kérésedre beazonosítaná, azaz megmondaná, hogy melyik ügyfelének adta ki egy adott időpontban. Egészen nagy meglepetés lenne, ha bizonyítani tudnád, hogy az accountot nem "kölcsönözte ki" éppen valaki. És teljes lenne a döbbenet, ha hitelt érdemlően igazolnád, hogy konkrétan ki ült az előtt a gép előtt, amelyikről az általad említett hozzászólásokat írták.

Azt szíves tájékoztatásodra közlöm, hogy ebben a fórumban a felhasználók sem szerkeszteni, sem törölni nem tudják a hozzászólásaikat."

pont!

Előzmény: Törölt nick (178)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.30 0 0 178
Mutyi Mihók újabb gyógyszergyár-ihletettségű fikanickjét vetette be. :-)
pfizer Creative Commons License 2005.03.30 0 0 177
tőled tocsog az Index. nem tartasz attól, hogy az egyre nagyobb arcod kinövi a fórumokat? vegyél már egy kicsit lejjebb, vagy vonulj vissza valamilyen zárt helyre, ha zavar, hogy mások is megfordulnak erre! egyre gyakrabban fenyegetőzöl nyíltan, mitől ez a nagy csípakinyílás? éppen tőled láttam mostanában egy eszmefuttatást, amiben blöffnek nevezted egyik vaskúti résztvevő állítását. ha másét szarba se veszed, legalább saját agyalmányaidra figyelj!
Előzmény: Törölt nick (176)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.30 0 0 176

Úgy látom, te nem tanulsz a saját károdból sem. Úgyhogy most elbúcsúzunk ettől a nickedtől is, mutyi. Pont.

Előzmény: squibb (175)
mamicska Creative Commons License 2005.03.30 0 0 174
Fürkészem az első mondatodat,de az az értelemzavaró vessző megakadályoz abban,hogy felleljem benne az általad kifejezni óhajtott gondolatot.

Következtetés:a szavak fűzésének is van technikája és ha azt akarjuk,hogy a mondat értelmet nyerjen,azt is el kell sajátítanunk - valamennyire.

Egy fránya kis vessző (vagy annak hiánya),nem is hinné az ember - csodákra képes!

Továbbiakban ajánlom A magyar helyesírás szabályai c. könyvet.

(elárulom:nekem itt van a gép mellett:-))
Előzmény: Gameower (172)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.30 0 0 173

Drága hölgyek, jó urak, nincs itt erre szükség. Elmondom, mi lesz.

A fikanicken írkáló bácsbokodi születésű, bejelentett állandó lakcímmel nem rendelkező bajai lakos eltakarodik innen a virtuális valóság egyéb szegleteibe, a fikanicken írkáló vaskúti lakos pedig nem emleget fikanickeket addig, amíg maga is fikanicken ír. Köszönöm.

Teljesen fölösleges a szájkarate. Okos ember a más kárán okul, a hülye nem tanul a sajátján sem.

Szóltam!

Gameower Creative Commons License 2005.03.30 0 0 172
Köszönöm szépen a nyelvtani, tanítást! Valaki fürkészni a szavakat, hogy helyesen írták e,  valaki a szavakat mondattá alakítja, és a mondani való értelmét fogja fel! J
Előzmény: mamicska (170)
mamicska Creative Commons License 2005.03.30 0 0 171

pontoss szavunk sincs

pontossan - pontosan

Érdekes,a hibáid alapján ítélve, Te magaddal vitatkozol?

Nem gond,szereted az okos emberek társaságát...megértem:-)

Nyugodtan javíts,ha rosszul írtam volna valamit!Én sem vagyok tanár:-)

Előzmény: squibb (168)
mamicska Creative Commons License 2005.03.30 0 0 170

eggyesek - egyesek!!!

eggy - ilyen szavunk nincs

meggy -  van

eggyel -  van,de az már más ügy.

Előzmény: Gameower (166)
squibb Creative Commons License 2005.03.30 0 0 167
Azt nem te döntöd el mutyikázva fütyike! Ki a fene vagy te torma hogy itt így osztod az észt? Ereszkedj már lejjebb a lovadról öcsisajt!
Előzmény: Törölt nick (165)
Gameower Creative Commons License 2005.03.30 0 0 166
Hát azért vitázhatnánk, kire nincs itt szükség. L4U58U8 Ugye? Nem vagyok tanár, mint eggyesek de talán a vaskútiaknak több közük van ide. :) Ugye ZÖ PÖ? :)
Előzmény: Törölt nick (165)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.30 0 0 165
Nem, mutyika. Itt terád nincs szükség.
Előzmény: squibb (164)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.29 0 0 161
Khmm... Óra, perc? :-)
Előzmény: Törölt nick (160)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.29 0 0 159
Nekem csobogsz kispatak?
Előzmény: squibb (158)
Gameower Creative Commons License 2005.03.28 0 0 156
                                              :)
Előzmény: Thernitibi (155)
Thernitibi Creative Commons License 2005.03.28 0 0 155

"Ha nem voltam érthető az HIBÁS felfogásra vall."

Szerintem meg hibás fogalmazásra.

(Naja! Mert egyébként mindenkit lehülyézhetnél /mint ahogy a Ti Hanzitok szokta/, aki nem ért veled egyet. Világos beszéd.)

Amúgy ha nem vetted volna észre, hogy szmájlit raktam a hozzászólásom végére?

Mert hogy poénnak szántam a hozzászólásom mondandóját

Előzmény: Gameower (154)
Gameower Creative Commons License 2005.03.28 0 0 154
Gondoltam, hogy a kötekedést találtok, de már megszoktam. Ha nem voltam érthető az HIBÁS felfogásra vall. Amúgy ÚJRA leírom VASKÚTÉRT!
Előzmény: Thernitibi (153)
Thernitibi Creative Commons License 2005.03.28 0 0 153
Mi a fene!!!
Nagy ember a Ti Hanzitok, ha a VASUTAT is elintézi Vaskútnak:-DDD
Előzmény: Gameower (152)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!