Keresés

Részletes keresés

LatexBo Creative Commons License 2023.02.10 0 0 18580

Sziasztok!

 

Lakk-latex hatású leggings eladó.Ha érdekel valakit írjon.Mail-em publikus.

Mister V. Creative Commons License 2023.02.09 0 1 18579

Egy friss példa a leírtakra...

Most nyílik elvileg újra valami fétis klub, aminek régebbi galériái vannak (képek alapján valami boltíves pincéből). Na pl. a https://www.ministryoffreedom.hu/rolunk/ oldalon lévő fotón a kép jobb oldala önmagáért beszél:

-nő háttal szimpla fehérneműben

-pasas előtte kapucnis utcai felsőben

...és ez "BP legmerészebb klubja".

https://www.ministryoffreedom.hu/wp-content/uploads/2022/12/DSC00365.jpg

 

Emellett egy nagy lehúzás az egész, mert csak QR kóddal lehet mindent fizetni a helyen, amit előtte fel kell tölteni. Ha pedig maradt rajta, az nem jár vissza, hanem legközelebb felhasználható... Ha 200Ft marad rajta, azt meg mire tudja használni az ember... ergo elbukja és emellett 2 buli között a szervezőknek kamatozik az a pénz.

 

De ez is még semmi, mert 1 éves "klubtagságit" kell fizetni, ami 10e Ft, aztán ha ez még nem volt elég, még 4e Ft a beugró... hogy az ember eljusson egy olyan helyre, aminek címe nem publikus, tehát nem tud tájékozódni, hogy hol tud parkolni, milyen a környék (utcán már kiléphet az autóból beöltözve) és a képek alapján fehérneműs, kapucnis emberek lesznek a helyen.

 

Ez a fetisiszták kicsúfolása, nem egy rendes fétis klub.

 

Ha fehérneműs/fürdőruhás lány érdekel, elmegyek egy strandra, ha meg kapucnis férfi, az utcán dögivel van. De hát ebből látszik, hogy ez a magyar értelmezés szerinti fétis viselet.

 

Így már, ha ez egy "nagy múltú hely megújulva", akkor a farmeros kezdeményezés ennek fényében teljesen rendben van. Mégis kulturáltabb, mint a kapucnis felső.

Előzmény: Mister V. (18577)
Mister V. Creative Commons License 2023.02.08 0 2 18577

Idézem önmagam, mert félreértettél:

"Lehet én vagyok már túl öreg, de én még szeretem azt, ami, és nem azt, ami olyan. (A nő legyen nő, ne egy travi/CD... még ha úgy is néz ki. Egy fétisparti legyen fétisparti és ne egy fertő.)"

 

Azaz "A nő legyen nő... Egy fétisparti legyen fétisparti" - ennyi lett volna a lényeg.

 

Úgy fogalmazok inkább, hogy a "krumplileves legyen krumplileves". Csak gondoltam ilyen közegben a közegre jellemzővel példáloznék.

Számomra egy nő akkor nő, ha születése óta az, mivel még annyira vagyok régimódi, hogy a nők érdekelnek csak. Nincs gondom a travikkal sem, volt ilyen barátom is, dolgoztam is travi szórakozóhelyen, szóval nem velük van a baj, hanem azzal, hogy már semmi nem az, ami. És itt jött az, hogy a fétisparti sem az. Erre írtam a példát. Mert pl. a pixin vagy egyéb társkeresőn rengeteg travi/CD nőnek írja magát, holott van travi jelző is (vagy társkereső esetében nincs, akkor jelölje igazolványa alapján a saját nemét, mert akkor nem szerepel a találati listámban), de nem teszi... 

Épp úgy, ahogy a fétispartikra sem csak a fetisiszták járnak, hanem a már említett fertő: szopógépek, exhibicionisták, szexőrültek.

 

Szóval nem kell "rasszistának" kikiáltani egyből. Azzal semmi bajom travik esetében sem, ha ők felvállalják magukat és azt mondják, hogy ők travik. Ezt elfogadom és tisztelem is érte azokat, akik felvállalják. De amikor azt mondja (és írja pl. az adatlapján), hogy ő nő, na az már nem "krumplileves", hanem egészen más: szimpla önámítás. És ez folyik a fétispartikon is: önámítás. Azért mert az utcáról betévedt félrészeg ember felvesz egy bőr hámot, már egyből fetisiszta lesz?

 

Vagy ugye "Freedom Fetish Party" a neve. Hát fétis műsorszámot még egyetlen egyet nem láttam, pl. latex bemutató (beöltözne a csaj mindenki előtt), vagy bőr, netán egy talpnyalásos jelenet. De fellógatás, bőr átszúrással fellógatás, kötözés az minden mennyiségben. Ha "fétis" parti, akkor miért épp a fétis marad ki és a műsorok és résztvevők is 80%-ban a BDSM-ről szólnak és szinte semmi (max 1-2 öltözék) a fétisekről.

 

Tehát nekem ez a gondom, csak rosszul példáloztam.

Előzmény: Latex Bond (18576)


Latex Bond Creative Commons License 2023.02.08 -1 3 18576

"A nő legyen nő, ne egy travi/CD.."

 

Nem tudom, ezt hogy értetted pontosan, de ezzel a gondolattal már nem tudok azonosulni. A fétisparti nem attól lesz itthon "fertő", hogy CD-k és travik is látogatják. Nagyon remélem, hogy nem erre céloztál.

Attól vagyunk színesek és elfogadóbbak, mint a végtelenül ostoba egybites gondolkodású homofób többség, hogy ezeket a csoportokat is ugyanúgy toleráljuk. És mondom mindezt meggyőződéses, bi-érdeklődésű, de attól még hetero CD-ként.

Nem dörgölöm senki orra alá és nem erőszakolom rá senkire a fura szokásaimat, akit ez irritál, de engem se rekesszenek ki azok, akik pontosan ugyanúgy egy perifériára eső, meg nem értett csoport képviselői. Gyűlölöm a bélyegeket és ezek azok.

Mellesleg én is elég öreg vagyok már (50+), de a gondolkodásom ezekről a dolgokról nem függ össze az életkorommal. Legalábbis nem úgy, hogy kevésbé lennék elfogadó az idő előrehaladtával, hanem épp ellenkezőleg. Amikor ellenállásba ütközöm, akkor nekem is kinyílik a bicska a zsebemben, mert többnyire olyanok teszik a megjegyzést, akik intelligenciában messze elmaradnak tőlem vagy legalábbis a kirekesztettek többségétől.

No offense.

Előzmény: Mister V. (18575)
Mister V. Creative Commons License 2023.02.08 0 0 18575

Ahogy említettem; a "szürke könyvek" / film volt az a határ, ahol nagyot romlott a dolog.

Az egy "művészfilm" volt, köze nincs a valós és általános BDSM-hez, de a szakoldalakat azóta sem lesi egyik néző sem, viszont így meg azt hiszi, hogy képben van a BDSM-el, annak lelki világával.

Abban mondjuk fétisek nem is voltak (az első részt néztem csak, abban nem volt), pedig magát a domot/dominát fetisizálja a szolga/sub, ha rajong érte.

 

És ugyanez a helyzet a shiny anyagokkal is, ami egy vékony szexi csajon már majdnem olyan izgató, mint a latex, de sajnos 70%-ban ezeket a testhezálló ruhákat a hurkás emberek viselik.

Tehát vakon követik a divatot és szerintük jó ez. Szerintem nem. Régen azért tudtak öltözni az emberek és a függőleges csíkos ruhákat választották a husisabbak, míg a vízszintes csíkosat a csont és bőr alakúak, mert akkor még tudták, hogy érzéki csalódást okoz és vékonyabbnak/vastagabbnak tűnnek. Ma meg...

Lehet én vagyok már túl öreg, de én még szeretem azt, ami, és nem azt, ami olyan. (A nő legyen nő, ne egy travi/CD... még ha úgy is néz ki. Egy fétisparti legyen fétisparti és ne egy fertő.)

 

Ja igen... korábban említettem a swingert is. Ott legalább gumival csinálják, nem úgy, mint a fétispartikon. (Nem járok swingerbe, dolgoztam ott régebben.)

Előzmény: Latex Bond (18574)
Latex Bond Creative Commons License 2023.02.08 0 0 18574

Szomorú, de egyet kell, hogy értsek.

Pontosan ez a túlságosan széles palettájú tematika illetve az attól való teljes eltávolodás és a full meztelenség zavart engem is régebben a hazai partikon és ami esetleg az éjszaka első felében még némileg "szigorú szabálynak" volt tekinthető, az éjfél után konkrétan már értelmét is vesztette.

Zanzásítva nagyjából ugyanezen siránkoztam én is itt pár hozzászólással lejjebb egy kérdezőnek, aki a partik miliőjéről kérdezett.

Látom, tapasztalom én is, hogy hogyan értelmezik itthon ezt a szubkultúrát, de amíg az emberek nagy része még a fétis illetve a BDSM fogalmával sincs egészen tisztában, addig hogyan várhatnánk el egy valóban (bizonyítottan) kulturált keretek közt is lebonyolítható szórakozási formát?

 

Megjegyzem, én még egész optimista hozzáállással fogadtam a kezdeményezést, de más testvér-topikokban - ahol a hirdetését még kitette emberünk - ennél jóval szkeptikusabban fogadták.

 

Előzmény: Mister V. (18573)
Mister V. Creative Commons License 2023.02.07 0 2 18573

Az a baj, hogy a nagyobb fétispartik esetében is, amikor egyesek már beleunnak (pl. én is volt már, hogy éjfél előtt otthagytam, de 2-nél tovább nem szoktam maradni), akkor hiába elővétes jegyekről van csak szó, tódulnak be éjfél után a fétisruha nélküli többnyire külföldiek, akiket kidobtak a kocsmákból, mert záróra volt. És akkor a "bőrös lány" ad nekik egy nyakörvet, meg valami kis hámot és már ők is "fétises" (félrészeg) emberek.

 

A pénz nagy úr sajnos.

Itthon nem fogsz olyan bulit találni, ahol nem a szexről szól a dolog, vagy mindenki valóban fétisruhába van felöltözve (ha már fétispartira megy). Ez egy ilyen ország. Bécsben egy kávázóban (SMArt Café) amikor pelenkás rendezvényen voltam, ott nem volt szex, ott konkrétan pelenkás emberek voltak. Fele annyi beugróért, mint itthon, ingyen csemegékkel, fűtött környezetben, éttermi kajákkal. Vagy BDSM hétvégére érkezve szintén nem volt szex, hanem kulturáltan játszottak egymással az emberek, beöltözve.

Nincsenek annyira messze, de ott kultúrája van a BDSM-nek, vagy a fétiseknek, itthon meg ez a "vanilla feeling" van csak a "szürke filmek" hatására, hogy "kössük ki a csajt, mert csak úgy tudjuk megdugni"... mindezt olyan összenyitott termekben, ahol egyszerre 3 helyről is hallatszik zene, de egyik sem populáris, hanem valami nagyon elvont. Soha nem értettem, miért párosítják a metált és rock-ot a BDSM-el. Ha egy komolyzene alatt dominál valaki, azt is pont úgy tudnám élvezni, mint a pop/dance műfajt, de ez a rock/metál/house egyveleg 1 óra alatt képes megfájdítani a fejem, de itthon csak ezt erőltetik. Bécsben pl. egy lágy általános háttérzene szólt, nem ilyesmi.

Szóval itthon az itthoni rendezvényszervezők mennek a saját elképzelésük után, mondván, hogy a német nagy BDSM/fétis klubokban is ilyen zene van. Azért én ha összehasonlítanám a német helyet az itthoni fűtetlen gyárépülettel, ami a 3. kerben van, a színvonal közel sem azonos. Költöttek német Dj-re is, de igazából semmi különbséget nem vettem észre a zenében. Ismeretlen számok, dallamok elvétve 10-20 percenként egy pici.

Na meg az árak: fétis koktél vagy mi volt 2 éve 800-ért, amibe egy üdítő meg egy kis pezsgő került ha jól emlékszem, (ami 800Ft/üveg kiskerárú pezsgő volt, meg egy kis gyümölcslé talán. Az egész 3dl, önköltségi áron 300Ft-ra se jön ki mosogatással. Vagy egy kóla szintén 2 éve 400-ért. Egy diszkóban még érthetőek az ilyen árak, ahol csekély a belépő díja, de ekkora belépő mellett még a fogyasztást is számolva... nem vagyok spúr, de nem az a színvonal, ahol ekkora árréssel dolgozhatnának és jó szívvel otthagynék egy kisebb vagyont.

 

Tudom, a fétis nem egy olcsó dolog... ruha, kezelő anyagok hozzá, stb. és 1x-1x megengedheti magának az ember... de sajnos a fentiek miatt ha meg is engedi az ember, nem érzi jól magát a már leírt körülmények miatt. Ha dugás érdekel, swingerbe megyek és nem fétispartira... (ott is van BDSM szoba) de már este 11-kor az italpult melletti foteleknél és az italpult bárszékénél is ment a szopás. Hát tényleg csak ennyit tud ez az ország? Ez a színvonal? És ezért a látványért és hangzavarért fizessek belépőt, utazzak vidékről, öltözzek 20 másik ember előtt? Nem beszélve a műsorokról, amik nem színpadon zajlanak, így pl. a tánctéren kötözött lányból a 3. sor már semmit látott.

 

Ne a farmeren lovagoljunk, hiszen itthon semmi sem az, ami. Az "ingyen elvihető" rovatok tele vannak "majdnem ingyen... az eredeti ár feléért" hirdetésekkel. Amíg ez a mentalitás és hozzáállás nem változik, addig örüljünk, hogy akad egy ember, aki szervezni próbál valamit és talán más lesz, mit a fent említett. Ha ugyanolyan, akkor ha BP-re is ér a szervezése, én akkor is kihagyom.

 

Mert nem vágyom én sokra, csak ha fétisparti, akkor latexes, lakkos, bőrös, társaságot látnék szívesen, nem félmeztelen, "öreguras" vagy farmeros embereket. De ő is azért hirdeti így, hogy az átlag ember is el merjen menni a bulira, akinek nincs ruhája, hiszen neki a létszámból lesz pénze.

 

Amikor még voltak 2-3 hetente fétispartik talán 3-4 éve BP-n, kis kocsmákban, pincékben, nem voltunk 20-30 főnél többen, de civil nem jöhetett be. Sajnos ez is megszűnt, pedig az elképzelés nem volt rossz.

Előzmény: Latex Bond (18571)
Roli0622 Creative Commons License 2023.02.06 0 3 18572

Latex Bond Creative Commons License 2023.02.06 0 1 18571

Persze, világos, én is számtalanszor írtam és beszélgettünk már itt a fétis szerteágazó válfajairól és naná, hogy egyik sincs itt kirekesztve. (Már ami nyilván nem sért törvényt.) Nálam a tolerancia elsődleges, mert hogyan is várhatnám el, hogy engem megértsenek, ha én sem értek meg másokat. :)

De valljuk be, a farmer - mint anyagtípus és mint ruhadarab - a legkevésbé sem tartozik a deviáns viseletek közé. Persze lehet ugyanúgy imádni, mint a shiny holmikat, de hogy nem kelt vele feltűnést sehol, az tuti. És abban sem vagyok biztos, hogy ne lenne manapság divat. A munkahelyemen pl. 10-ből 4-en farmert hordanak. :)

 

Én csak azt furcsállottam, hogy a szervező keverni szeretné a buli tematikáját, amelyben egyaránt jelen van az extravagáns és a hétköznapi is. Aki igazán extrém cuccokban szeretne egy partin megjelenni, általában nem nagyon szokott örülni az "utcai ruhás" embereknek és csűrhetjük-csavarhatjuk akárhogy, a farmerviselet továbbra is teljesen hétköznapinak, azaz (semmiképp sem rossz értelemben!) "utcainak" számít. Értsd: akkor és oda veheti fel, amikor és ahova csak akarja, míg én pl. latexben bajosan flangálhatnák bárhol. De mondhattam volna az ódivatú úri öltözéket is (vagy bármilyen jelmezszerű outfit-et), még az is nagyobb feltűnést keltene, mint egy farmer inggel párosított farmergatya.

 

De mint mondtam, hajrá és sok sikert kívánok, minden parti-kezdeményezést üdvözlünk itt a fórumon, hiszen alig-alig van minőségi szervezés kis hazánkban, biztos sokan fognak örülni neki és kapni az alkalmon, hogy végre farmert húzzanak. ;)

Előzmény: Mister V. (18570)
Mister V. Creative Commons License 2023.02.06 0 2 18570

"Fetish partyt Klubot" - a fétis sokféle lehet. Nekem pl. pelenka fétisem van (abból is a fóliás), tehát erősen határesetként a PVC kategóriába még beleillene (vagy pl. egy gumibugyival már a latexbe).

Ahogy itt is a latex és a lakk van kihangsúlyozva a fórumon, az utóbbi időben többnyire "shiny" témák voltak, illetve mostanában a bőr.

Azaz nem lehet a fétist, mint műfajt úgy beskatulyázni, hogy csak ez vagy csak az lehet. Mert ha fétis, akkor ott van a lábimádat, a csizma is.

Láttam már fétispartin halász "egybe-ruhába" öltözött embert is. Kinek mi a fétise... de ha csak a ruhára gondolunk, abból is sok van (pl. esőkabát, mint (a legolcsóbb) PVC fétis), vagy ez a mai shiny nadrág őrület, amit leginkább a "husis" emberek hordanak, hogy minden hájredőjük kilátsszon belőle (ami - számomra - már gusztustalan).

De pl. Freedom Fetish partin találkoztam már olyannal is, aki ódivatú úrnak öltözött (zsebórával, kalappal, stb.), neki ez volt a ruhafétise. Igaz, ez a példa nem extrém, de egy fétisparti pont arra szolgál, hogy ami ruhát az utcán nem tud hordani az ember, mert megszólják vagy furcsán néznek rá, azt egy ilyen rendezvényen büszkén viselhesse.

A tipikus kék farmer alul-felül manapság már nem divat, feltűnő jelenség, így sorolható talán ez is a fétis kategóriába. (Mert hát aki nem lábimádó, nem tudja, hogy mi abban a jó, aki nem farmerimádó, az sem tudhatja, hogy mitől élvezetes a másiknak.)

 

Talán azért írta ezt a kombót is, mert a környékén kevesebb a fetisiszta és inkább menjenek be "utcai" öltözékben is, csak ne legyen mínuszos a rendezvény.

Előzmény: Latex Bond (18569)
Latex Bond Creative Commons License 2023.02.06 0 1 18569

Farmering és farmer?????

Azért én a favágó image-et nem keverném sem a bőrrel, sem a latexszel, de lelked rajta. :)

Abszolút jó szándékkal mondom, úgyhogy sok kitartást a szervezéshez.

Előzmény: Törölt nick (18568)
Törölt nick Creative Commons License 2023.02.06 0 0 18568

Sziasztok , Tisztelt Tagok. !

Fetish partyt Klubot összejövetelek rendezését kezdem szervezni és létrehozni.!
Bőr - bőrruha, latex - latexesek , farmering és farmer akár cosplayel, akár keverve.
(diszkréció elvárt)
Szegeden kezdődik és ha minden jól megy lehet bp vagy nagyobb helyszinen is.
Komoly tagok érdeklődését várom, Nők, hölgyek nyugodtan bátran kúlturált jelentkezők lesznek.
Első időpont február -10-11 lenne
Jelentkezőket egyéb megbeszélésre megadom elérhetőséget ( helyszin stb)
Viber és számom : +36-30-797-83-64
Hivj irj nyugodtan

Komoly szándékkal  ha lehet, és persze  hölgyek se legyen bátortalanok ugyan olyan fontosak ..

Kulturált rendes klub lenne , ami persze a közösség határozza meg hogyan tovább.

Latex$ Creative Commons License 2023.02.05 0 0 18567

Sziasztok!

Van valakinek eladó teeth gag-os latex maszkja?

brazi_tdi Creative Commons License 2023.02.05 0 0 18566

Eladó lakk overál!

 

Sosem hordott  női lakk overál.

 

M - L méretű.

 

15.000 ft

 

Érd: brazi.tdi@gmail.com

 

Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2023.02.04 0 0 18565

Fullos!

Előzmény: technograd (18564)
technograd Creative Commons License 2023.02.04 0 7 18564

Ubul86 Creative Commons License 2023.02.04 0 0 18563

Gate-nél most ezt rendeltük be: https://gate.shop/hu/biker-dzseki-vinil-hatassal-6351003-89?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=23852860246640559&utm_content=23852860376730559&advantage=new_customer

 

Megjött 2 nap alatt, méret tökéletes (36-os kellett, azt hord feleségem), anyag kb P&B nadrág, annyi ,hogy nincs dereka (értelemszerűen), szóval felfázósoknak nem ajánlott :D 

latexgumi Creative Commons License 2023.02.03 0 2 18562

Szia!

 

Köszönöm a tájékoztatást! 

 

Ha mondjuk vetted volna a fáradságot, látnád, hogy XL-es méretben már 2500 Ft + a posta 2000 Ft. És nem utolsó szempont, hogy ez helyben van, nem kell hónapot várni rá! ;) 

 

Senkit nem átverni akarok az eladással... Nagyon sok latex és fetish ruhadarabot eladtam már itt és minden vevő hálás volt és mindenkinek megérte! ;) :)  

 

Persze, szíved joga, hogy reagálj egy bejegyzésre... csak eléggé rosszindulatónak találtam ezt a belinkelést! :( 

És részemről sem kötözködés, csak egy kis tisztánlátás! 

 

Szép estét! ;)

Előzmény: Kovács Pisti? Á, dehogy! (18561)
Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2023.02.03 0 0 18561
Előzmény: latexgumi (18560)
latexgumi Creative Commons License 2023.02.02 0 0 18560

Eladó lakk hatású leggings!

 

Nem használt, csak próbálva volt. Fényes, rugalmas, lakk anyag. Nagyon jól néz ki, csak nem jó a méret!
Mérete: XL
Ára: 5000 ft

 

Érdeklődni e-mail-ben:

 

latexgumi@gmail.com

 

technograd Creative Commons License 2023.02.02 0 1 18559
Latex Bond Creative Commons License 2023.02.01 0 1 18558

A legkevésbé sem OFF a műbőr!

Naná, hogy vannak itt műbőr kedvelők is.. Példának mondjuk itt van a topic gazda. ;)

Attól, hogy a topik címében anno nem soroltam fel az összes fetisizált anyagtípust, attól még sok ezekkel rokon téma vagy akár más, szerteágazó fétiskategória is bőven beletartozik a topic-ba.

 

Műbőr ruhák szerencsére mostanában nagyon felkapottak lettek, így fellelhetők sok helyen, leginkább nagyobb bevásárló központokban érdemes szétnézni.

Az említetteken kívül (Reserved és NY) be lehet kukkantani a Pull&Bear-be, a Stradivarius-ba, Bershka-ba, Zara-ba vagy akár a kínai Shey's-be. (Utóbbiban pl. pont most láttam műbőr overallt, amivel már nagyon régóta nem találkoztam a kínálatban.)

De a Shey's-nél kevésbé "nívós" vidéki kínai üzletekben is szoktam látni néha műbőr szoknyát ceruza-, harang- vagy rakott- szabással.

Kétségkívül a legnagyobb választék a NY-ben szokott lenni.

 

Azt persze nem garantálom, hogy ezekből mindenütt éppen most fellelhető műbőr szoknya is, de az biztos, hogy mindegyikben láttam (vagy vásároltam már) különféle műbőr holmikat és a szoknya (még ha műbőr is) leginkább a tavaszi kollekcióban szokott szerepelni, úgyhogy szerintem még csak ezután fogják vinni őket az üzletekbe.

Előzmény: déliszomszéd (18557)
déliszomszéd Creative Commons License 2023.01.31 0 1 18557

Sziasztok!

Bocs az OFF-ért.

Van valaki itt aki műbőr kedvelő? Néhány éve vettem a helyi kínai áruházban egy térdig érő bőrszoknyát. Most felvettem. Pereg a műbőr a hordozórétegről. Kuka. Szerencsére divat a műbőr. Szerintetek hol érdemesebb inkább szoknyát venni? New Yorker, Rezerved vagy valahol máshol?

LatexésBondage Creative Commons License 2023.01.31 0 0 18556

Csak annyit mondok, hogy HUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhaaaaaaaaaa! De jól néz ki így együtt. Jól áll.

Előzmény: Ubul86 (18549)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.30 0 1 18555

Fura, hogy ezekre a kérdésre még mindig nem válaszolt senki...

 

Biztos vannak itt nagyobb partiarcok nálam, mert én utoljára több, mint 3 éve voltam bármiféle tematikus buliban, úgyhogy nem mondanám magam hiteles információforrásnak, különösen nem Freedom tekintetében. (Már csak azért sem, mert ősidők óta Frusztráció-elkötelezett vagyok, de igazából arra sem járok már évek óta. :) )

 

Hangulatát tekintve - mint minden fétis parti - inkább a "disco-hoz" hasonlatos, ha már a disco vs. swinger klub tengelyen kell valahol elhelyezni, de ez így eléggé sarkított. Szerintem vannak fenn a rendezvény saját oldalán fotók is, abból azért kaphatsz némi betekintést a hangulatába.

Lehet táncolni, beszélgetni, ismerkedni, "performerkedni", játszogatni (akár a partnereddel, akár olyan jelenlévővel, aki erre hajlandóságot mutat), de nyilván ennek is megvannak a maga íratlan és írott szabályai. Az írottakat megtalálod a rendezvény hivatalos oldalán a "Szabályok" menüpontban.

A felszabadultság - mint olyan - meglehetősen széles skálán mozog, de ez is próbál a fétiskategóriák keretein belül maradni. Más kérdés, hogy ez mennyire sikerül az éjszaka és az elfogyasztott alkoholmennyiség előrehaladtával. :)

Jó néhány külföldi partin megfordultam régebben, a kissé "öregesnek" számító vacsorázós, divatbemutatós, diszkréten szórakozóstól, az exkluzív, állófogadásos jellegű privát partikig, de abban mindegyik közös volt, hogy a full meztelenség sehol nem tartozott bele a dresscode-ba.

Itt tudtommal az is beletartozik. Nincs ezzel semmi baj, akinek inkább erről szól a fétis.

A zenéhez végképp nem tudok hozzászólni, egyrészt mert már nem emlékszem, milyen stílusúak mentek (de abban biztos vagyok, hogy több helyiségben többféle stílusban keverték a DJ-k, néha egymást túlharsogva), másrészt én soha nem táncolni megyek egy fétispartira, így számomra teljesen irreleváns a háttérmuzsika.

Talán akik többször is megfordultak már ott, hasznosabb válaszokat tudnak adni a kérdéseidre, tőlem mindössze ennyi tellett. :)

Előzmény: adokveszek00 (18542)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.30 0 0 18554

.."csak már teli vagyunk lakk leggings-szel.."

Üdv a klubban! Ezt nagyon átérzem. :)

 

Ja igen, arra C. ezüst lakk lycrára még emlékszem is, hogy itt hirdettétek.

Tényleg az is nagyon jó fajta "harisnyapótlék" volt lakkimádóknak.. Persze muszáj volt abból is vennem egyet.

A borvörös (bordó) is nagyon ott van látványilag, azt is láttam Alin több eladónál (még a termékfotója is azonos).

Arról viszont nem tudom, milyen lehet a valóságban, mert végül kihagytam a már fent említett okok miatt.

Előzmény: Ubul86 (18551)
Ubul86 Creative Commons License 2023.01.29 0 0 18553

amúgy legjobb, most hogy leakcióznak a boltok, lásd az előbb írt Tezenis, vagy Pull & Bear, jönnek a haszonlesők, és tripla annyiért hirdetik meg egyes csoportokban, pl facebook :D 

Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2023.01.28 0 1 18552

https://jp.shein.com/SHEIN-Men-Slant-Pocket-PU-Leather-Pants-p-11397265-cat-1978.html?lang=jpen

 

Én ezt a gatyát vettem meg valamikor november végén; hát ez egy csoda! Ilyen kényelmes és izgalmas anyagú lakk gatyám még nem volt. Ajánlom mindenkinek!

Előzmény: Latex Bond (18550)
Ubul86 Creative Commons License 2023.01.28 0 1 18551

őket is felszokta hozni a face, néztem már :) csak már teli vagyunk lakk leggings-szel (vagy vinyl,pvc, ki minek hívja, meg hát ugye az anyag viselkedéséből kifolyólag is)

A P&B is thermo, szóval tavasszal már nem lesz jó, most is eléggé meleg neki, de még használható. A Gate-esből tavaly feketét vettünk (nem a mostani kollekcióból) vagy 2-t, meg 1990-ért árulták kiárúsítás idején már :D anyagilag bírja, nem kopott, talán kicsit mattult. Mostaniakból nem rendeltünk be, a barna nem lenne rossz (és érdekes mód P&B-ből is lett volna barna, de azt nem hozták be Magyarországra, csak ASOS is felszokta dobni őket, és mikor megvenném, akkor írják, hogy azt pont nem lehet megrendelni csak az adott országokban :D )

 

Még New Yorkerben volt tavaly előtt, mostani időszakban nem találtunk, annak is volt zsebe, meg valami kialakítása a fenekén hogy azért nézzen is ki valahogy.

 

Amit írtál aliról, azt láttam én is korábban ,de végül nem rendeltük be szintén, mert nem tudtuk hogy majd milyen méret fog jönni :D lehet hogy anyagilag 1:1 a P&B-vel meg gondolom olcsóbban jött volna ki , még vámkezelés előttről.

 

Jah, IVET shop, még ott találtunk borvöröst, de abból se rendeltem még be, pedig az is jól néz ki színileg, meg nem olyan durva rikító piros (már akit az zavar) https://www.ivet.hu/hu/product/79335/blanche-bordo-leggings.html

 

Calzedonia-ból tavaly előttről van ezüst és arany színű fényesebb és kellemes anyagú leggings, azt is már kiárúsításkor 2-3000 ft-ért dobálták...előtte meg 12K :D de teljesen jogos, az anyag minőségi, talán az is mattult már, de jóval többször volt használva (https://fashionchickshop.hu/Calzedonia-ezust-borhatasu-leggings ez volt az)

Előzmény: Latex Bond (18550)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.28 0 2 18550

Az irizáló fekete anyag valóban ütős, érdekes, hogy csak ezen a télen lehet először kapni hazai üzletekben, mert az Aliról már kb. 2 éve rendelhető ilyen leggings. (Sőt, azóta már irizáló piros lakk is van.)

Ezzel jó vásárt csináltatok és gyönyörűen is áll a párodon, gratula hozzá! ;)

 

A C.-s valóban túlárazott, ebben egyetértünk, de nekem a termo jellege és a rugalmassága miatt nagyon ott van a topon és emiatt bőven kárpótolt a drágaságáért.

 

Tezenis-es leopárdmintásba sajnos én is belefutottam, kidobott pénz volt. Minimális húzásra is átlátszik a fedőrétegen a hordozó fehér színe, ezért úgy tűnik, mintha már első viseléskor peregne róla a bevonat. Ha kifeszítve végigsimítom a felületét, akkor is érezni, hogy sprőddé válik és nem marad tükörsima Nagyon durva mellényúlás volt és óvok mindenkit a megvételétől. "Csodálom" magamat, hogy ilyen amatőr hibát vétettem, pedig ez az első, amit egy stretch lakkon ellenőrzök, hogy hogyan viselkedik széthúzáskor.

 

Gate-est is ismerem, nekem az túlságosan "ormótlan" szabású, kb. amolyan "egy a derék - egy a csípő" és a gumija is elég vacak, úgyhogy akinek vékony a dereka, azt ez a szabás pont nem hangsúlyozza ki.

 

Akkor már inkább Royal Fashion, csillog mint az állat (még kifeszített állapotban is) és a bézs és kávébarna színű is nagyon jól mutat napfényben.

Egyedüli baja, hogy nem annyira magas derekú, cserébe hangsúlyosabb a csípő íve és ennek is nagyon finom puha plüssös a hordozója, így kívül-belül kellemes a tapintása:

https://royalfashion.hu/product-hun-506840-Vilagosbarna-noi-vinyl-leggings-Ruhazat.html
Amúgy lengyel cég és nagyon hamar ideért tőlük a csomag, viszont ez sem kimondottan olcsó, 7.000 Ft a gatya és 1.700 a szállítás.

 

Előzmény: Ubul86 (18548)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!