Keresés

Részletes keresés

lore Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2241
BME, nemvolvo de klubtag. Az nem elég? Felni milyen lett?
Előzmény: Bolas (2240)
Bolas Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2240
BME?
Odanézzek?
Csak ha a S40-el leszel.
Csak a volvokért állol ki!
Előzmény: lore (2239)
lore Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2239
Gartula Bolas, te a volvok védelmezője! Holnap a belvárosban parkolok 10 és 11 között. Nézz már rá légyszi megadom a pontos helyet is! :-))))

Aki nem értené a tét emelését: lore-öcskös 2 centivel alacsonyabb lorenél és majd' 20 kiloval nehezebb. Lehet képzelődni... kisfityóban hmmm...

lore

Előzmény: Bolas (2235)
Bolas Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2238
:-)
Jó móka lehet látni ilyeneket!
Előzmény: Harvester (2237)
Harvester Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2237
Hihi anyukádnak a 480-ast? Bocs, minden áskálódás nélkül eszembe jutott a cégnél a 65 éves portásnéni, akinek egy aranyszínű RX-7-es vadállata van és már csak presztízsből is legyorsulja az ültetett Golffal nyomuló ifjúságot :-)))))

Harvester

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2232)
Bolas Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2236
Persze Triznyákról megfeledkeztem!
Sajnálom ami a 760-asod érte!
Én tudom igazán milyen érzés ez!
Nekem aznap törték fel amikor megvettem az autót!

A tempomattal mi a gond?
Lehet hogy csak kontakt hibás, illetve a kapcsolód rossz.

Bolas Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2235
Helló urak és Pümpi!
Egész sokat alkottatok az este amíg én Bp-Aszód-Gödöllő-Aszód-Bp útvonalon rohangáltam ezerrel!
Esti vezetés rulez!

fargo!
Vizum nem kell Fro-ba.
(3 hónapig nyugodtan ott lehetsz.)
Magyar jogsit Európán belül mindenhol elfogadják, vezethetsz vele saját/bérelt/barát autót kivéve Olaszországot.
Oda kell a nemzetközi jogsi.

USA havernak pedig nincs gond fél évig.

keton!
Király volt a géped!

Én is adakoznék az "éhezőknek" amennyiben fargot és lorét látnám egy kispók hátsó ülésén.
És iszonyatosan megemelném a téteket ha lore-öcskös is meghúzná magát kettejük között!
:-)))))))))))))))))

A.GY.!
Nagyon ismerős vagy nekem!
Milyen korosztály vagy és merrefelé laksz Bp-n?
Ha gázos, akkor küldd inkább mailben!

480T!
Újra üdv közöttünk!
Merre jártál?

Tegnap nagyon közel voltam a sírógörcshöz.
Elmesélem:
Hajnali 3-4 óra lehetett amikor a Petőfi híd pesti hídfőjél lévő Zöld Pardon nevű éjszakaiifjúságiszórakozóhelyen szemlélődtem bután kifelé az arcomból, amikor megpillantottam (Templar most figyelj!!) a hajnali felkelő napsütésében (lehet h. már 4 is elmúlt akkor?) egy gyönyörűszép metálfekete C70 cabriót.
8-) néztem!

Majd elolvadok a látványtól, amikor megjelenik 2 szakadt lúzer-láma gyerek és elindulnak vizsgálódásom tárgy felé inbolyogva.

Rögtön felrémlett bennem a keresztes lovagok jelmondata, hogy kis is vagyok én!
"A nők védelmezője, a szüzek és gyermekek gyámolítója, a sérelmek megtorlója és orvoslója, a ferdeségek eligazítója, a jogtalanságok jóvátevője, álmok megfejtője és valóra váltója, a visszaélések megszüntetője, a nyugalom és a
higgadtság megtestesítője, a tartozások kiegyenlítője, az elesettek védelmezője!"

Frissen támadt hát bennem a harci kedv hogy megvédjem csodálatom tárgyát a C70-est!
Öles léptekkel és markos kezekkel megindultam a "szépség" irányába.
Egyre csökkent köztem és a lámák közt a távolság, akik szintén közeledtek a kiszemelt Volvo felé.
(a háttérzene felerősödik..)
Már csak néhány lépés választ el bennünket, amikor az egyik felém fordítja a fejét és a másik pedig..
(ilyenkor a zene felhangosodik, ééééééésss)
.. benyúl a zsebébe.
Az első értetlenül tekint felém, de sebességem nem csökken!
A másik kihúz valami apró tárgyat és közelebb lép a Volvohoz!
Ekkor nem bírom tovább és rá kiálltok:
-"Hé, te!"
De ő ugyanebben a pillanatban megnyomja az apró tárgyat a kezében és...

HATÁSSZÜNET

..és a C70 cabrio irányjelző lámpái kétszer felvillannak és felkapcsolódik a beltér világítás!

A srác ekkor csatlakozva társához felém fordul és megkérdi:
-"Mi a gond?"

Én meg megsemmisítve állok értetlenül és tehetetlenül, és csak annyit mondok:
-"K. jó autód van!"
-"Köszi!"

Ezután tovább sétáltam és leültem egy padra, hoyg friss levegőt szívjak és kipihenjem a lelkemet ért sokkot!
Mai napig nem értem hogy lehet ilyen lúzernek ilyen csodálatos autója..

A.GY. Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2234
A 480-nál átgondoltabb autót még nem találtak ki, kivéve persze a VOLVO-t...
Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2232)
A.GY. Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2233
Úgy tudom nem, egy beszállito csődje miatt.
Előzmény: 480T (2211)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2232
Hi evribodri,
kaptam üveget a VOLVO-mhoz, ugyhogy rohanok a lakatosbácsi felé ezért csak röviden:
A 480-ban lehet hogy csak sima kontakthiba van,
de a szerelő azt mondta, hogy hajlandó szétszedni a légtömeganyámtyúkját, mert az ilyen kütyüket lehet javítani, csak senki sem vállalja (kivéve Őt).

Villanyászok
a 480 elektromos cuccaira köpök ( kivéve ha megveszem az autót a Zanyukámnak, ami nem elképzelhetetlen), viszont ha valaki cselendzsnek érzi, hogy a 760asomban életrekeltse a tempomatot csak szóljon bátran.

Üdv miondenkinek
Triznyák aki ma kb 10 év után ismét metrózott, sőt még egy kis villamos is bejátszott.
Nagy volt az élmény, ajánlom mindenkinek...:-)

Harvester Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2231
lore belőlem 12 éves koromban már kihalt a versenyszellem :-) Azért szerelni szeretek :-)

Harvester

Előzmény: lore (2227)
Templar Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2230
Örülök, hogy a lelkivilágom végre napirendre került.
Ennek kapcsán elmondhatom, hogy alantas ösztöneimet és sötétebbik énemet nem az internetre függeszkedve (újrafelhasználható elektronok útján!) élem ki, hanem a való világban.
A részletektől mindenkit megkímélek:-))

Ismételten cáfolnom kell és közönséges kacsának, vagy bármi más víziszárnyasnak minősíteni azokat a felvetéseket amelyszerint azonos lennék a fent (vagy inkább lent) említettel.

lore Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2229
Nem, azt a kocsiban éli ki. Láttad már az ablak-sötétítését? :-)))
Előzmény: Harvester (2228)
Harvester Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2228
Ja, én eddig azt hittem, hogy a HIX-en éli ki a sötétebbik énjét.

Előzmény: lore (2226)
lore Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2227
Szia,
villanyos szakértők tábora 480T és Harvester után + 1 fővel bővült. Majd a talin szerlehettek.

Új program: vetélkedő volvos villanyszerelésből. Indexes csapat tuti nyerő...

Magazinnak örüjjé! :-)))

lore

Előzmény: A.GY. (2225)
lore Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2226
Eddig is furcsáltad, hogy az a Simon milyen más stílusban irogat amott, mi??
Templar kifinomult stílusát (angyali, ugyebár) nem lehet utánozni :-)))

lore

Előzmény: Harvester (2224)
A.GY. Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2225
480 témában szivesen segítek(nem turbos)
főleg villany témában úgy érzem otthon vagyok

hogy áll a klub?
Magazint én is kaptam, nem tudom honnan vették a cimemet! Nincs valami adatvédelmi törvény vagy ilyesmi?

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2143)
Harvester Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2224
Templar

Nem te vagy az, aki Simon Templar néven írogat a HIX listára? Ha nem, akkor bocsánat és visszaszívom, meg minden. Ha igen, akkor NE TAGADD vazeeee :-)

Harvester

Előzmény: Templar (2220)
lore Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2223
...Templar kend,
nem audit látok ott fennt?...

(NEM!)

Előzmény: Templar (2222)
Templar Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2222
Ej, mi a kő ...
Előzmény: lore (2221)
lore Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2221
Dumdum koppkopp. Leesett a kő...
Előzmény: Templar (2220)
Templar Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2220
Ezúton tudatom az ország népével és a világ közvéleményével, hogy eszem ágában sincs Audit(??????) venni.
Természetesen nem kérdőjelezem meg Harvester kolléga szavahihetőségét, úgyhogy csak az történhetik, hogy a nickemmel rútul viszaélve kívánja aláásni vitathatatlan elkötelezettségemet.

Más kérdés, hogy ha Audit akarnák venni nem lennék olyan hülye, hogy ezt a nevem használnám.

lore és fargo kispolszkiba gyömöszölésével kapcsolatban én sem sajnálnék egy szerény összeget felajánlani :-))

lore Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2219
Templar,
hol vagy?!?!
Előzmény: Harvester (2218)
Harvester Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2218
TEMPLAR!!!

Mit látok a HIX listán, te Audit akarsz venni????? Hová tűnik a világ dicsősége?

Habár a hétvégén láttam egy ollllyan szép Saab9000-t, hogy összeszorult a gyomrom....

De azért egy Audi... komolyan mondom ez szíven ütött. És ezt vedd mószerolásnak :-)
Harvester

480T Creative Commons License 2000.05.11 0 0 2217
Lesz meg az a 480-as olcsobb is 2-3 honap mulva(igaz o.triznyak? ;))
mert a sok ember nem meri megvenni rossz alapjarattal..(biztos alacsony a kompresszia azert nemjo, hujjenek akar nezni a kereskedo es hasonlo dumak)
A bontok valoban olcsobbak es altalaban be is jon amit ott veszel, ha meg nem akkor visszaveszik, legalabbis a korrektebbek.
Az oxigen-szenzort nem erdemes bontottan venni en megjartam vele. latszolag minden ok, de LASSU volt a bontott szonda.

turbot 40k -ert ujitanak fel
lacka

fargo Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2216
Ja, ezt a légmennyiség-mérôs balhét én is eljátszottam a 460-nal, tök gagyi volt :-(
(Meg drága, de hát ez van. Bontott? Nem hiszem, ráadásul nem lehet tudni, hogy amit a bontóban veszel, nem lesz-e használhatatlan.)
Előzmény: 480T (2214)
lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2215
Ezt Triznyáknak most komolyan írtad? Kicsit megrándul a gyomra szvsz.
Nem lehetne ezeket a dolgokat bontottan? Amikor Bolassal ilyesmiről dumálok, mindig meglepődök, hogy milyen diszkont áron szerkófál alkatrészeket ilyenolyan bontókból. Több mint 100k? Abből már turbot újítanak nem?

lore

Előzmény: 480T (2214)
480T Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2214
Sajna, nem.
De ha egyszer becsuszok egy kamion ala es tulelem, akkor nekem lesz ilyen.. ;)
Triznyak: A hintazo alapjarat javitasa nem trivialis, valszeg nem uszod meg legtomeg-mero csere(80-90k) nelkul. Utana johet az oxigen-szenzor(30k) es vegul pillango-szelep pozicio allitas...
De az vegeredmeny meg igy sem garantalt. Kene meg tudni az EZ210K szin-kodjat. lila-piros-zold?

lacka

lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2213
Hi 480T,
nekem ez baromira teccik! Vélemény-manipuláció történt... A 7 lukas felni is bejön...

lore

CYRUS Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2212
ugye ilyet végül nem gyártottak??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!