Tudom, valahol már kifejtetted. Az a baj, hogy egyszerűen nem tudják végignézni a versenyt, mer
1. a Misur alapjában véve az olasz focival foglalkozik, azokat nézi tévében, a kerékpárra nem marad ideje
2. a Gombkötőé a kerékpár mellett a triatlon és a cselgáncs, ezek mellett szintén csak netről tud dolgozni.
Adott a lehetőség, hogy akkor kéne még ember, de Magyarországon vagyunk sajnos. Lehet, hogy másolás, de ezt rajtad kívül kurva kevesen tudják. Én igen, mer dolgoztam már netes újságnál, és ott is csak másokat loptunk le.
Jó,mingyá megkapja!De nem akarom,hogy parádézzon,mert tegnap is addig neteztem,míg a végén az én helyemen aludt el.Én meg 4:30-ig chateltem a haverokkal.Most hagyom,legyen egy jó napja,megmutatom,milyen egy jó testvér!
Szia mindenki mégeccer!
lehet, hogy naív vagyok, de megnézhetnék a versenyt (ez természetesen csak a nagyobbakra igaz) és közben jegyzetelhetnének, beleírhatnák saját véleményüket
az internetes forrás alapjában véve nem baj, de elolvastam a Giro alatt cyclingnews-on a szakasz összefoglalóját, és MÉG A SZÓFORDULATOKAT IS EGY AZ EGYBEN ÁTVETTÉK!!
ez nem újságírás, hanem másolás
egyébként meg qra nem ért hozzá, akkora baromságokat ír, hogy leszakad a plafon
a Gombkötőről nem vagyok ennyire rossz véleménnyel
Rendben van, de azon a tényen nem változtat, hogy miután évekig minden nap megvettem, idén júniusban abbahagytam, mert addig bírtam a bántó demagógiát. Tudom, hogy nem kéne ennyire komolyan vennem, de ilyen vagyok, kész passz.
Befejeztem. :)
Erről szerintem ne vitázzunk, mer ez egy nagyon bonyolult kérdés. Valahol igazad van, ezt elismerem, de nem lehet mindig így csinálni, ahogy ezt Te óhajtod.
Igen, az újságból. Mi nem világos? Egyikük oda jár, ahová én is. Fiatalok dolgoznak ott. Szerintem meg nem írnak akkora kreténségeket, ilyen formán mindenkibe bele lehetne kötni. Ezt nagyon tudom utálni amúgy, mint leendő újságíró. Csak azér, mer Te nem értesz vele egyet, nem kell rögtön szidni. Az országnak egy nagyon nagy része pedig egyetért vele és tetszik neki, amit csinál. Nem lehet középutat találni, mer az újságíró is EMBER ÉS DRUKKER IS egyben.