Keresés

Részletes keresés

lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2157
Na még egy. Ajánlom figyelembe a 855 hátsó ablakán a szép árnyékolókat :))
lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2156
Aki kimaradt volna a saját magamban beszélgetésemből és most nem érti mi történt: az első két kép barom méretben jött le mert nem figyeltem és életemben sokadszor hibáztam...

Most már rendben vannak a méretek, rendszám kitörölve stb..

Ezeket nem a volvotopikra raktam. Télleg melyik kedves klubtárs mozdult rá a site-ra? :-))

lore

lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2155
Modemes barátaim! Szeggyem le a nagyokat, vagy azér lecsorog a lap? Nem! Kijavítom, moment please...

Kezd amolyan 'Bolas ráér' hangulatú lenni topik...

Több mint 10 tonna svédacél:

lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2154
Ha mosse lesz jó, visszaadom a diplomám :-))

Tanácstalanság a szép logotervek felett...

lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2153
:-))))))) /namostasztánégek!!! Vörös a fejem mint a rák f*sz*!/
Előzmény: Templar (2151)
lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2152
Francfrancfranc! A pshopban el köll menteni a változtatásokat!!!!! Mindenki szíiíiíidhat!!
Előzmény: lore (2150)
Templar Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2151
Nagy szerencse, hogy "lore egy bizonyos szinten túl nem szeret égni" :-)
Előzmény: lore (2148)
lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2150
Azért a közepes felbontása se rossz a kis Olympusnak nem? :-))) Ilyen képekkel egy 16 Mb-s kártyára olyan 70-80 ráfér...

Na következzen a felállás a Turul megett. Templar hízzon a májad!

Ilyesmit még rakok fel, csak megnézem a rendszámokat...

lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2149
Ajjaj. A k. életbe mehetek pshopba méreteket cséndzselni... bocsesz Templar!
Előzmény: lore (2148)
lore Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2148
Így van, fargo! Cseszegetni kell, mert lore egy bizonyos szinten túl nem szeret égni. Tehát először egy bizonyíték, hogy merrefelé is voltunk:
A guruló Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2147
Bolas: Hát bizony, elég meleg volt/lesz.
A Virág már 7 hónapja zárva van, talán majd nemsoká' + nyitják.
Szegeden a legjobb fagyit/süteményt a Kálvária cukiban kapod, a Kálvária téren, tudom ajánlani..:-)
Triznyák:
A korai 440-460-480-októl tényleg óvnak a szakemberek (egy házban lakom egy Volvo szerelővel), és a családban megforduló 98-91 évjáratú 440 és 460-ok (2 darab) valóban rászolgáltak erre a "bizalmatlanságra".
Félreértés ne essék, NEM ROSSZ autók, de lényegesen több bosszantó hibaforrásuk van, mint a későbbi, kiforrott példányoknak. (pl.: zörgő burkolatok, kinyithatatlan motorháztető, 1 évente elszakadó gázbowden, 480-nál: békalámpák kampec stb...)
Egyébként abban egyetértünk, hogy a C70 után a lexebb autó... :-)
guruló

ps.: lore: ha küldök a találkozóról képet mailbe, akkor felrakod a topicra, mint a múltkor? Köszi...

Előzmény: Bolas (2142)
fargo Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2146
Templar:

Tennék föl képeket, de a tekercset még csak 1/3-ig lôttem el. Ha megtelik, elôhívatom. Addig is cseszegessük egy kicsit lore kartársat, ô digitális kamerával fotózott.

(Nem jönnek a szavazatok...)

Előzmény: Templar (2145)
Templar Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2145
Doki,

Szavaztam a logókra, de még mindig nem kaptam meg a kolbászt, konzervet stb. ennyit a paktumokról:-)

fargo,
Teszel föl képeket a tatai menetről vagy nem teszel föl?

Tegnap találkoztam pümpivel. Tényleg nő!

HpG eltűnt. Úgy látszik a konkrét dolgainkkal elriasztottuk.

fargo Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2144
Üdv,

89-es évjárat nem túl biztató -- állítólag csak 90-tôl szabad venni, mert akkortól jobbak a motorok. Ne kérdezzétek miért, a szerelôk mondták ezt, amikor a 460-ról beszélgettünk, meg a hajdani tuningos ismeretség is. Na mindegy.

Arra lehet számítani a kora miatt, hogy lesz egy csomó költség vele. Ha nem volt nagyon törve, akkor megfontolható -- az egyik legszebb Volvo, szvsz.

Kár, hogy nincs benne klíma...

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2143)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.10 0 0 2143
Sziasztok,
Ismertetem a 480-as kedvező és kedvezőtlen tulajdonságait.
89-es évjárat, 1720ccm turbó, megy mint állat. extrák: centrál, computer, motoros ablak.
Állapot az Ivancsics szerint: hátsó szilent csere, kormánymű javítás (folyik az olaj 2éve).
Kipufogó hangos.
ami meg lesz csinálva:
szilent, kipufogó, műszaki (mert lejárt). A kormánymű (ivanics mond 50e huf) csak ha muszáj.
Szín ezüst metál, két sárvédő javításra szorul, de nem vészes.
Az ára kb 950ezer, de ez még nem fix.
Egyéb hiba: ingadozik az alapjárat (valszeg sima kontakthiba, javítható, meg lesz csinálva).
Csütörtökön tolom ki a szerelőhöz, addíg a XI ker.-ben van, utána a XVII-ben megtekinthető, ha valakit érdekel.

üdv
Triznyák az állapotfelmérő

Bolas Creative Commons License 2000.05.09 0 0 2142
gurulo!
Sajnos ma vonattal voltam, de így is majdnem kihaltam..
Kemény idő volt lent!
Még a szép lányok is alig bújtak ki az utcákra..
A Virággal mi van?
Akartam betolni egy fagyit az arcomba, de be volt zárva!
Mi történt?

O.Triznyák!
Hogyé van az a 480?
Mindenki rá van izgulva te meg csak húzod az időt!

Gergőnek meg boldog névnapot!
Segítsek valamit a bejegyzéssel?
Hátha tudok valamit gyorsítani.

keton Creative Commons License 2000.05.09 0 0 2141
jaj, a logok

doktor úr 16-osa tetszik, de pl szvsz a 18-as tök jó bannernek.

Akartam még mondani valamit, de elfelejtettem...

DCs

keton Creative Commons License 2000.05.09 0 0 2140
Üdv

Volvo-mániához még egy (lehet, hogy már írtátok???): nálam legfőképpen az fordul elő, hogy ha olvasok vmilyen könyvet, újságot, stb a vo-val kezdődő szavakra automatikusan rámegy a szemem. Ez már odáig fejlődött, hogy egy teljesen teleírt lapon szinte azonnal kiszúrom az ilyeneket.

Tegnap az autómániában a manus télleg igen csak elájult az S80T6-tól, élmény volt hallgatni.

DCs

fargo Creative Commons License 2000.05.09 0 0 2139
Üdvöm,

Doki,
nehogy má' ne zavazzál, én is megtettem, úgyhogy Te is légy oly jó...

VolvoKlub Magyarország:
A Sz. Gergô kínlódik a bírósággal, sokadszor dobják vissza neki az anyagot.

Beszéltem az ügyvédemmel, hogy mi a meglátása ezügyben, mikor mondtam neki, hogy egyesületet / klubot kellene alapítani, akkor sikítva rohant el. Azt mondja, hogy nincs igazán kiforrott engedélyezési procedúra meg szabályozás az ilyen polgári szervezetekre, ezért ahányszor a süket döntéshozónak eszébe jut valami extra, mindannyiszor visszadobhatja az anyagot. Emlegetett valami egyesületet, amit az ô irodájuk kezelt *hónapokba* tellett, míg keresztülverték a jogászokon az iratokat.

Úgyhogy a helyzet csak kicsit jobb, mint reménytelen, én teljesen tanácstalan lettem, szerintem mást nem tudunk tenni, mint drukkolni a Gergônek, hogy mielôbb sikerrel járhasson.

Hogyé van az a 480?

doktor úr Creative Commons License 2000.05.09 0 0 2138
Na sziasztok. Baromira sajnálom, hogy lemaradtam a taliról, de a júniusi összeröffenésre nagyon rá vagyok izgulva. Engedelmetekkel a logókra én nem szavaznék, az okát remélem nem kell ecsetelnem. Azért szurkolok. Már persze magamnak. :-) Egy indiszkrét kérdés az érintetteknek: megalakult már hivatalosan a VOLVOKLUB Magyarország? Kezd egy kicsit olyan lenni ez az egész mint a rétestészta, nem? Bár lehet, hogy csak én vagyok türelmetlen? A franc tudja. A talira még lehetne:
- tolatva szlalomozási verseny
- tolatva gyorsulási verseny
- szakácsverseny (így étterembe se kellene menni)
- becsukott szemmel való tárgyfelismerési verseny (alkatrészekkel, egyebekkel)
satöbbi. Egyéb hülye ötleteim is vannak még.
Csókol mindenkit
a doktor úr
Előzmény: lore (2137)
lore Creative Commons License 2000.05.09 0 0 2137
Majd' elfelejtettem:
Tegnap nagy élményben volt részem: Egy haver felajánlotta, hogy kipróbálhatom az autóját. Egy Audi V8 quattrot! Nyomtam is neki az egérúton rendesen, alig tudtam kerülgetni a téglákat az úton! :-))))

Volt tegnap az autómániában az S80 T6 tesztje. A német-párti hírnevű újságíró nagyon odavolt tőle, nem is említett egy hibát sem. Fülig érő szájjal ecsetelte, hogy mennyire jól megy a gép, mekkora baromi hely van benne hátul is (19x magas a ficek!), és milyen ergonómikus minden. Télleg szép volt az a nyócvanas! Az újságíró meg is jegyezte, hogy hazánkban a német autók megítélése romlik, mert hát kik ülnek Merciben meg Bömösben. Ezzel szemben a szerény volvo főnyeremény diszkont áron! :-)

Nemtom ebben, vagy a karikakettőn volt-e, hogy hogyan szállítják az autókat. Annak az elején voltak bevágások a volvo crash testekről, volt olyan is, hogy egy újat a régi 700-assal koccantották. A szállítás útját is egy volvo páldáján követték, hát télleg rendesen be van csomagolva.
Ezt tudtam is, én láttam a negyvenest 'zsír' új állapotában, belül minden karton meg fólia volt...

lllllore

A guruló Creative Commons License 2000.05.09 0 0 2136
Hi, Triznyák! Mit tudsz arról az eladó 480-ról? Mikori, milyen motor van benne, hányszor törték már a seggét? ( az a lexebb része)?
Ja, és hogyé' mongyák?
A guruló

Bolas: Üdv néked, remélem van a járgányodban klíma, mert ma itt legalább 30 fok + ÁFA lesz.....

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2134)
lore Creative Commons License 2000.05.09 0 0 2135
Tatán a szavazásnál is volt akinek olyan fradiszerűnek tűnt egy-egy logo! Nem lehet véletlen, hogy fargo volvoja is zöld! :-)))

Templar,
este beszélek lorenével az általam javaslott programokról, utána mondom a véleményem! :-)

lore

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2128)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.09 0 0 2134
Én is, pont azért jutott eszembe :-))).
Nekem az teccik, amiben autó van középen,
vagy nem kerek.
Előzmény: CYRUS (2133)
CYRUS Creative Commons License 2000.05.09 0 0 2133
Lehet nekem ez nem jutott eszembe...pedig utálom a Fradit....bocs ha valaki lelkébe gázoltam :))
Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2131)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.09 0 0 2132
Ja majd elfelejtettem,
a Porsche-val kapcsolatban.
A 480-as VOLVO sem egy eccerü kis szerkezet,
megy mint az atom. Itt áll egy az udvarban
ha valkit érdekel. ELADÓ !!!!!!!!

Triznyák az autónepper

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.09 0 0 2131
Nem tudom, úgy ránéztem....
Előzmény: CYRUS (2130)
CYRUS Creative Commons License 2000.05.08 0 0 2130
Fradi? hát ez hogy jutott eszedbe? :))) nem tudom engem nem emlékeztett rá :))
Viszont én nemtudok választani az összes baromi jó :(
Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2128)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.08 0 0 2129
A versenyek díjazása:
Az utolsó helyezettek kitakarítják az autóm.
Kezdek nem látni semmit olyan koszos az ablak belülről :-).

Triznyák a lusta...

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.08 0 0 2128
Hali mindenkinek,
ismét itt triznyák bácsi. Bocsesz mindenkitől az eltűnésért, csak az elmúlt időben munka mellett földesúri tehendőimet kellett gyakorolnom. Szóval van egy telkem Sóskúton a pincesoron, és már fel akartak jelenteni a gaz miatt. Most már viszont lehet terepgyakorlatot tartani a VOLVO-kal.
Más
Az enyém nem bálna (760GLE kombi csak hogy ne kelljen visszalapozni :-)), hanem tehén. De csak úgy kedvesen.
Az a baj a nyári találkozókkal, hogy én oda szívesebben megyek motorral, mint kocsival.
De azért sajnálom, hogy lemardtam a buliról.
Logo:
némelyik olyan fradi-szerű nem?
Most ennyi, de még maradok.

Csóközön Triznyák bácsi (72)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!