Keresés

Részletes keresés

Harvester Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2346
figyelj te építősz írjad már a feleséged diplomamunkáját, mindjárt itt a beadási határidő.

Előzmény: lore (2345)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2345
Mehh!!
Előzmény: Harvester (2344)
Harvester Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2344
Hemm....?
Előzmény: lore (2343)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2343
TRIZNYÁK,
a lorené által végzett házimunkát nem vállaltam, tehát a diplomát kell nekem csinálnom :-)))

Harvester,
a nickemet ismeri, soha nem olvas errefele, lorené kikövetkezthető, a lore nick pedig lorené lánykori nevéből komponálódott (Istenem! Nagy a szerelem! :-)))

lore

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2340)
Harvester Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2342
btw lorené tudja, hogy lorenének hívod? :-)
Előzmény: lore (2339)
hobe Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2341
O.T.

A manual tele van kepekkel meg szamokkal, azokat siman ossze tudom hasonlitani:-) A nyelvlecket megkaptam, de a karomkodasoktol meg nem fogom erteni a francia nyelvu manualt!

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2338)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2340
lore
all right, remélem még lesz akkor rendszám rajta (2306 hozzászólás), és nem koszolódik el nagyon:-).Lorenének sok sikert a vizsgáihoz. Ezalatt neked kell végezni a házimunkát, vagy mi a fene?

Triznyák
a családkutató

lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2339
Kedves TRIZNYÁK,
nos zsenge korom ellenére valóban hatalmas tudást halmoztam fel :-)) Tudásomnál már csak a szerénységem nagyobb. Amúgy meg van egy Templarunk aki lore-t folyton ismeretei gyarapítására sarkallja...

Szerintem a június 3-án tartandó első nagy országos volvo találkozó ideális helyszín és időpont lenne a járműved szemrevételezésére. Dolgom addig akad, lorené diplomázik...

lore

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2337)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2338
hobe
egy kicsit off kérdés
megkaptad a mélem? Tetszett?
Hogy hasonlítasz valamit-valamivel össze, amikor az egyiket nem érted?

Triznyák
a kukacoskodó
On

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2337
Dear prof.lore
igen, most hogy mondod az Isetta jobbnak tűnik, de végül is a lényeg hogy tudod mivel fenyegettelek :-). Aszittem ti gyorsultok... az ú nekem is gyanús volt (áru,kapu..stb.). Lenyűgöz ez a tudás. Főleg hogy milyen fiatal vagy. Mondj helyet/időpontot, és odahajtom a tehenet.

hobe
Jellemző a kulcsbennhagyás. Procicsere?

Triznyák
aki megköveti lorét
de továbbra is szemtelen:-).

hobe Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2336
Keton

De, a manualok amerikai tipushoz vannak, de osszehasonlitva egy franciaval (azt nem ertem) nincs sok kulonbseg! (pl. mas a taviranyito a kozponti zarhoz:-))

Bka-

Tegnap elaludt az automata valto villogasa! Azert persze megnezetem. Tegnap nem volt idonk elvinni a szervizbe, talan majd ma delutan. Nem tudom, hogy az arak mit fognak Neked mondani, mert a rezsi oradij errefele magasabb egy kicsit, mint otthon:-(( Az alkatreszarak kb. egyformak.

Tegnap este bent felejtettem az kulcsot az inditozarban!, szerencsere senki nem bantotta:-)))

Előzmény: Bka- (2320)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2335
Szia, tömör leszek,
lehet, hogy Isetta...
kíváncsi vagyok a kombináltadra...
gyorsulási a ringen lesz, nem tehenekkel...
vannak elvileg létező szavak. Ez ilyen de akkor is autójú!

lore

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (2333)
Bolas Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2334
lore!
Még nem tom mi lesz!
Az a gond, hogy szinte mindig van időm, kivéve 3 hetenként kedden!
Ezt nem értem!
Majd telefonáljunk 7-8 körül!

CYRUS!
Na mi van?

guruló!
Lehet hogy kölcsönbe venném a leányod kis kezeit bizonyos feladatokra..
:-)
Hogyé adod?

ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2333
Hallo Kispajtások,
képzeljétek az éjjel lemosattam/kitakaríttattam a Tehenet. Köpködtek rendesen a pucolócsávók, de végülis egész csinos lett. Mondanom se kell, hogy ugyan az eső nem esett mint ilyen alkalmakkor mindíg, de a város összes mellék és főútvonalát összepacsálták közterületfentartás címén. Namármost a kombinált 760-as hátulja baromi érzékeny az ilyesmire, de az összhatást nem bírta tönkretenni. Kíváncsiak szemlélhetik. Szép metálszürke, már kezdtem elfelejteni a színét.

lore
ha arra vágysz, egy napra neked adom az autóm, és akkor már minden akadály elhárul az elöl, hogy takariccsad. De ha most leírod, hogy nem megy, mert egész héten szőrszálat kell hasogatnod a Lőrinci kiserdőben, vagy valami hasonló kifogás, akkor istenuccse beraklak egy BMW Izetta hátsó traktusába (jól írtam a BMW nevét?).

Bolas
természetesen végig az elsőülésről beszéltem/tünk, megaztán a kombi hátsó ülése tényleg nem probléma :-).

Harvester
Az ötlet remek, a talira ezekután biztos hogy megyek, és viszek kisvödröt, meg egyéb tisztitófelszerelést.

Guruló
Ha bérbeveszem a kislányod pl. sültkrumplikipiszkálásra az ülés mellől az pedofília? Amugy tök király: tudtommal nincs légzsák az autómban, és mentoloscukorpárti vagyok, úúútálom a rágót.

Hol fogtok este gyorsulni? Megyek röhögni a megvadult teheneken...:-).

Triznyák
a megtisztult(-autóju)
autóju -van ilyen szó? Olyan furcsán néz ki leírva...

A guruló Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2332
lore: nem volt túl hangos így sem, de az előző 340 1.4-hez képest traktor volt.
Tdkp. nem csak a motorborítás hiányzott, hanem a szélvédő alatti légbeömlő borítása, és előtte a szigetelő gimiszalag is... Nem vacakoltam bontottal, egyenest Bécsből jött a cucc... :-)
(motorborítás: 39.e. légbeömlő borítás 9.e. +ÁFA)
Tegnap óta egy nagyságrenddel csökkent a zaj.

Harveste: OK... + követlek: ne LÉLEGEZD BE a légcsövedbe a rágót, mert megbetexel!

guruló

Előzmény: lore (2331)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2331
Ha jól elmékszem nem volt vészes a hangja. Most kívül-belül csendesebb? A motorborítás nem csak egy vékonyka műanyag?? Mennyi volt? Bontottan lehet?

lore

Előzmény: A guruló (2329)
Harvester Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2330
guruló

Az aspirált (miért nem magyarul beszélsz :) rágó légzsák nélkül is fulladást okozhat, törött bordákkal kurva nehéz kiköhögni.

Harvester

Előzmény: A guruló (2326)
A guruló Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2329
lore:
Szóval, a motorborítást még az előző tulaj hagyta ott egy frontális karambolnál.... és amikor kicserélték a járgány elejét, kispórolták belőle ezt a miskulanciát... Enélkül viszont jóval hangosabb a TD.
guruló
Előzmény: lore (2328)
lore Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2328
Hali,

guruló,
elhagytad a motorborítást? Hogyan köll ojjjat csinálni??

CYRUS,
lépj ki a sötétből mán! Este?

fargo, Bolas,
nekem ma be kell fejeznem egy munkát (na nem pénzes csak szőrözős...), tehát lehet, hogy nekem is később lenne jó. A wastegate ellenére azért még megy a volvo? Bolas mikor tudnánk indulni? Vagy nem otthonról mész?
Agyi fáradalmaim miatt egy-két óra elég lesz odakünn, ha eső akkor szvsz törölve (de úccse lesz eső!).

lore

A guruló Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2327
Ja, Dave: lécci,lécci, lécci, lécci, az eladó Amazon címét..... mailben vagy itt... Köszi!

guruló

Előzmény: Dave_ (2285)
A guruló Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2326
Yo reggelt!

Ülés melletti kis rés: Bi-biiiii! az én lányom MINDIG kiszedi az emlitett helyre beesett 3 hetes csokidarabokat, Tic-tac-ot, és zsemlemorzsákat.
(Bérmunkát is vállal!) :-)
Tegnap ott hagytam a szegedi Volvo szervízben 136 e-t, (motorborítás pótlása, ABS szivárgó részeinek cseréje, stb) asszonypajtás igen örült neki....
Apropo, tudtátok hogy légzsák mögött nem illik rágózni??? Traumások állítják, hogy az aspirált rágó halált okoz, amikor a légzsák beletömi a képedbe... :-(

A guruló

Előzmény: Bolas (2322)
Harvester Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2325
Oriza

Elviszem a Volvo talira a torx-ot, megnézzük jó-e a te ülésedhez is. Te jösz, ugye?

ketonnak is:
Az én kocsimban is van ülésfűtés, de csak a csatlakozóját kell széthúzni az ülés alatt, nem vészes, ez nem akadályozza meg a kiszerelést.

Harvester

RAF2 Creative Commons License 2000.05.16 0 0 2324
kedves gbrl !

ilyen rosszul fizetne a Volvo hogy a haverod 11 200 SEK koronát kapna kézbe adó után?
az ericssonnál való fizukból kindulva nagyon kevés. egy mezei szakmunkás keres annyit náluk.
a szerviztechnikusok amihez nem életbevágóan fontos hogy föiskola legyen 14 000-16 000 SEK keresnek.
ezek után csak többet kap egy föiskolát végzett fejlesztömérnök,bár ez erösen függ a beosztástól.

nem igazán volvós ez a téma,de nem tudtam szó nélkül hagyni

üdvözlettel

Előzmény: gbrl (2266)
keton Creative Commons License 2000.05.15 0 0 2323
Üdv

az ülések közé eső dolgok engem is zavarnak, még kiporszívózni is szinte lehetetlen, mert nem fér be oda semmi. Az ülés kiszerelése még nem jutott eszembe, ez azért sok, pláne nálam is van ülésfűtés, azt akarom, hogy jövő télen is működjön.
Azok a manualok egyébként nem az amerikai szériához szólnak?

DCs

Bolas Creative Commons License 2000.05.15 0 0 2322
Sajnos jelenlegi helyzetem szerint nem biztos a holnapi gyorsulási!
De remélem összejön!
Ha igen, akkor is csak 21 óra után tudnék találkozni veletek!
:-(

CYRUS!
Élsz még?
Bocs, ma pont arra jártam, de elfelejtettem visszaadni a fűrészt!
Talán holnap arra leszek egy kicsit..
Ha sürgős, akkor szólj, és rögötn viszem!

Oriza Triznyák!
Melyik ülést szeretnéd kikapni?
A hátsók nálam 2 perc alatt kiugranak ha akarom, de az elsőkkel még én sem próbálkoztam!
Pedig jó lenne!
Aki tud érdemi infót ezzel kapcsolatban, ne hallgassa el!
(az enyémet még ülésfűtési kábelek is bonyolítják!)

Mi van Dokival?
Már nem csókolgat senkit?

Hát guruló és gbrl?

A.GY.!
Még nem válaszoltál a kérdéseimre!
(Honnan vagy nekem ismerős? Hány éves vagy? Merre laksz? stb..)

fargo Creative Commons License 2000.05.15 0 0 2321
lore:
Gyorsulási -- per pillanat úgy tűnik -- OK. Meló függô, szerdára produkálni kellene valami komolyat, amit még el sem kezdtem :-(

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy az elpukkanóban lévô wastegate szelep miatt rendesen leesett a kocsi teljesítménye. Elôször csak gyanakodtam, mert a turbonyomás kijelzôje rendesen kifeküdt, és nem volt feltűnô a változás, mert fokozatosan esett a teljesítmény. De szerintem most nincs több paci a kocsiban, mint ami tuning elôtt volt. Sebaj, jövô héten szanatóriumba küldöm a kocsit, míg külföldön leszek, addig lábraállítják...

Az ülés mellé potyogó cuccok engem is idegesítettek, fôleg a 460-asban. A 850-ben nem nagyon szórtam még oda semmit...

Skoda vs Volvo... napok óta ezen vigyorgok. Ezt az egészséges optimizmust, vazzeg. Hiába fejlesztenek fel minôség és termelékenység meg design terén egy 40 évig elhanyagolt autógyárat, presztízst szerezni ennyire egyszerűen azért nem lehet.

Előzmény: lore (2319)
Bka- Creative Commons License 2000.05.15 0 0 2320
hobe,

en is ezeket a manualokat szoktam nezegetni.

Villogas... elore sajnallak. Mikor viszed? Szamolj majd be hogy mi volt es mennyi...

Bka

Előzmény: hobe (2318)
lore Creative Commons License 2000.05.15 0 0 2319
Szervusztok feleim,
nos csak benéztem, örülök, hogy peregtek.

Az ülés melletti részt Bolas Bálnáján lecsekkoltam, mér értem...

TRIZNYÁK,
valóban az a cselendzs, de jobb vóna, ha a sajátom lenne :-)))

A kutyák meg nem tehetnek semmiről, hamarabb voltak a földön mint az autók. Vigyázzatok...

fargo, CYRUS gyorsulási? Bolas és lore valszeg oké.
lore

hobe Creative Commons License 2000.05.15 0 0 2318
Bka-

Itt egy manual a neten!

A nyil narancssarga es akkor vilagit, ha az automata valto 3 vagy L fokozatban van vagy a Winter gomb be van nyomva. Nalam egyik sem all fenn, viszont villog a nyil. A manual szerint vigyem szervizbe.

Előzmény: Bka- (2316)
Bka- Creative Commons License 2000.05.15 0 0 2317
Jujj, offtopik.

Nem tudtam nem eszrevenni hogy Volvotopik mindjart lenyom hozzaszolasok szamaban nehany mas altalam olvasott autos topikot :)

Bka, az offtopik hozzaszolasszamnoveszto

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!