Keresés

Részletes keresés

nemo_d Creative Commons License 2000.06.20 0 0 283
TZS!

Jó nyaralást! Pihend ki magad rendesen mert felkell készülni a bajnokságra! Különben én is észre vettem, hogy az EB-n énnyonyéznak! Szerintem a Fáyba jöttek tanulni tőlünk!

Más. Szerintem eléggé jól bevásároltunk! Legalábbis magyar szinten. Az mindenképpen jó, hogy van egy B csapatunk is.

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

ádi Creative Commons License 2000.06.20 0 0 282
MCsaba!
Nem akarok nagyon vitatkozni, Zalán valóban jól lát a pályán, érti a focit, Pálzolival is jól megértették egymást - többnyire a pályán kívül - de az utolsó egy-két idényt elalibizte. Nem mozgott szinte semmit, folyamatosan dumált, mindig meg volt sértve valamiért, és a 100% is gyakran kevés volt a gólhoz.
Szerintem az említett két srác ebbe a csapatba is befér. Azt is el kell fogadni, hogy egy gazdasági társaságnak vannak befektetés jellegű vásárlásaik. Az egy másik kérdés, hogy csak úgy lehet ebből profitálni, ha játszik, mutatja magát az "áru".

Vasas!

Előzmény: MCsaba_d (280)
TZS Creative Commons License 2000.06.20 0 0 281
Piros-Kék jó reggelt!

Figyeltétek, hogy az EB-n minden stadionban ényonyéznak?

Én most nem leszek, csak 30-án. Addig "nyaralok". Viselkedjetek rendesen! Kezeket a paplanra, éljenek a csajok.

Zele!
Mi van a Némó-Tofe képekkel? Az enyém még hívás alatt, más is lakik a tekercsen.

Conti!
Megnyugodtam, hogy akciónk sikerrel járt:-)))))

Hajrá Vasas!

MCsaba_d Creative Commons License 2000.06.20 0 0 280
Ádi!
Lehet, hogy megköveztek, de én Zalánt hazai szinten jónak tartom, sajnáltam, mikor elment, a Vidiben pedig nagyon jó évet zárt. Nálunk az volt a baj, hogy nem a neki leginkább megfelelő poszton játszott, ott nem találta a helyét, a közönség - az "igazi" Zombori miatt is - kikezdte, ő pedig ezt rosszul reagálta le.

A tervezett összeállításhoz csak annyi, hogy messze nem ez a végleges, de továbbra sem értem, hogy miért kellett télen az utolsó pillanatban a nem edző Gázszertől Simeket és a nem éppen fiatal Bekőt megvenni, hiszen egyértelmű volt, hogy nincsenek azonnal bevethető állapotban, mikorra megfelelő kondicionális szintre kerültek, vége lett a szezonnak. Már akkor is szó volt a nyári nagybevásárlásról, a mostani csapatba pedig reálisan nem férnek be.
Szóval nem értem a dolgot.

Előzmény: ádi (279)
ádi Creative Commons License 2000.06.20 0 0 279
A nap szenzációja, szerintem: Zalán tárgyal a Fradival! Ez jelentős erősítésnek látszik - a Vidinek! :)

Conti!
Megpróbálok fél ötre odamenni én is. Szolnokra nem valószínű, hogy el tudok menni. Mindig csak a meló!

Béka!
Mi is irigyeltünk a hétvégén, hogy világot látsz...
Nem tudom, ki állította össze a tervezett hadrendet, de valóban vitatható. Ez persze azt is jelenti, hogy baromi erős a padunk, ami nem rossz, tág teret biztosít a taktikázásra.

Gyerünk, gyerünk Angyalföld!

BéKa_d Creative Commons License 2000.06.20 0 0 278
Vasas

VEZETÕEDZÕ: Dr. Mezey György

ÉRKEZETT: Petõ Tamás, Tóth Norbert (mindkettõ Újpest), Polonkai Attila (BVSC), Komódi László (Dunaferr), Hajdu Attila (Fortuna Köln -- német), Florian Makszimovszki (macedón, Hajduk Redics)

TÁVOZOTT: Szilveszter Ferenc, Végh Zoltán (mindkettõ MTK), Galaschek Péter (BKV Elõre?), Farkasházy László (?), Gróf Attila (?), Anatolij Gricajuk (?), Sallai Balázs (bevonult katonának)

AKIVEL TÁRGYALNAK: Hámori Ferenc (Netanya -- izraeli)

EDZÕTÁBOR: --

EDZÕMECCS: Június 28.: Zselik--Vasas, Óbecse. Június 29.: Becsej--Vasas, Óbecse. Július 1.: Vasas--Metallurg Donyeck (ukrán), Tata, 10. Július 15.: Vasas--Dunaferr.

HIVATALOS MÉRKÕZÉS: ?

TERVEZETT HADREND, CSAPAT

(1--4--4--2): Hajdu -- Mónos, Juhár, Makszimovszki, Aranyos -- Komódi, Petõ, Szili, Tóth N. --Sowunmi, Kabát.

http://nsport.westel900.net/s42.html

Hát én nem t'om, de nekem nem ez a kezdőcsapatom.

Nálam azért egy Zováth mindenképpen befér Komódi helyére, meg azért Simek (Mónos helyett) és mondjuk Pál Zoli (Pető helyett - és akkor Tóth Norbi megy be középre) sem a kispadot kellene, hogy koptassa, meg mondjuk még ezt a Makszimovszkit nem láttam játszani, de Totya nálam látatlanban jobb és ott van még Sonka is, aki azért szerintem jobb Apunál... Ja és persze nálam az első számú kapus Kavics...

Jövő héten egy kicsit több időm lesz, akkor vmelyik nap biztos kinézek edzésre (aki héten jár a klubnál, tudja már meg, hogy délelőtti edzések hogyan vannak - a Pünkösd hétfőből kiindulva olyan 9-1/210-től lehet, de hátha nem).

Mindenesetre most már tényleg kezdődhetne a hazai, mert szép és jó ez az EB (ráadásul szerintem nem is olyan szép és jó, csak riportereink a hibákat itt a fantasztikus küzdelemnek tudják be, míg itthon a bénaságnak...), de nem az igazi.

Na csók mindenkinek - és részemről is szorri a hétvége miatt, majd vhogy pótoljuk.

HAJRÁ VASAS

conti Creative Commons License 2000.06.19 0 0 277
Sziasztok!

TZS!

Engem is sikerült! Mondta a Zoli, hogy még hív majd, de nem gondoltam már erre az időpontra.Úgyhogy ki is kapcsolódtam gyorsan, utólagos elnézéseteket kérve!

Ma kint voltam az edzésen. Holnap is kinézek, ha tud valaki, jöjjön. Én fél öt körül érek ki. Az új mezt megkérdeztem, még nincs meg. Pénteken SORSOLÁS!!! Nem tudom, ki hogy van vele, én már nagyon várom!!! Hiányoznak a meccsek is. Jó lenne egy gyengébb képességű, tőlünk nyugatra lévő csapatot kapni. Az első fordulóban pedig jöhet bárki, ott bekapcsolódnak a nagyok is.

Szerintem egy jó elnöknek nagyon sok kritériumnak kell megfelelnie. Nem árt, ha van sportmúltja, kötődik a klubhoz, de a mai MAGYAR sportban ezeknél sokkal fontosabb, hogy gazdasági szakember legyen remek kapcsolatokkal. Jelenleg a mi sportunk senkinek nem üzlet!!! Csak személyes kapcsolatokkal lehet pénzt szerezni, ami szerintem az esetek 999 ezrelékében SOHA nem térül meg! Én azt gondolom, nálunk nem volt még rentábilis sportvállalkozás. Talán a '95-ös Fradi lehetett volna...
Szóval, aki esetleg megfelel minden követelménynek, sem biztos, hogy vállalná az egyesület vezetését. Majd utánanézek pontosan, most hogy működik az elnökválasztás, és pontosan mikor jár le Gyalog 4 éve. De abban egészen biztos vagyok, semmi beleszólásunk nem lehet.
Na szasztok!

Hajrá Vasas!!!!!!!!!!!

Andorra? Nem lenne rossz! Szép hely lehet. Liechtenstein is.

zele_d Creative Commons License 2000.06.19 0 0 276
Helló Afrika!

Van még valaki itt Net-közelben?

Üdv.: Zele

Előzmény: nemo_d (275)
nemo_d Creative Commons License 2000.06.19 0 0 275
TZS!

A szemétládát vissza kell, hogy utasítsam! A hülye barmot elfogadom!!! Sajna az voltam!

Némó

TZS Creative Commons License 2000.06.19 0 0 274
Némó!
Csak szórakoztunk:-))))))
De a nagy hangzavarban nem hallottunk semmit, aztán meg a hangpostás jelentkezett. Szidtunk is, hogy ez a szemétláda képes éjszakára kikapcsolni:-))))
Előzmény: nemo_d (273)
nemo_d Creative Commons License 2000.06.19 0 0 273
TZS!

Én azt hittem, hogy csak szórakoztatok! Ugyan is még bőven fennt voltam! De csak kettőt csörrent a prolifonom aztán letetted!
HID EL NAGYON SAJNÁLOM, HOGY NEM VOLTAM JELEN (K)ABÁDSZLÓKON!!!

Némó

TZS Creative Commons License 2000.06.19 0 0 272
Némó!
Sajnálhatod is. Mi is nagyon sajnáltuk, amikor éjjel egykor nem tudtunk felébreszteni. Csak a Hontot, meg talán a Contit:-)))))
Ez utóbbiban nem vagyunk biztosak.
Hajrá Vasas!
Előzmény: nemo_d (271)
nemo_d Creative Commons License 2000.06.19 0 0 271
Piros-Kék Jó Napot Mindenkinek!

Hát nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni hétvégén (K)Abátszalókra! Sajna így is volt cirkusz! Na mindegy! Ilyet többet nem csinálok! Ma este megpróbélom Zelének elküldeni a Tofe képeket!

Ádi!

Ha tervezed, hogy lemész szerdán Szolnokra akkor betársulnék ha lehet!

Conti!

Bárcsak igaz lenne, hogy az őszig szóln Gyalog "elftárs" mandátuma. Ha ez igaz akkor lehetne valamit szervezni! Bár nem mi vagyunk a döntés hozók! De meglehetne próbálni.

Némó

Husky Creative Commons License 2000.06.19 0 0 270
Mikor fizeti ki a Vasaa a két léhütő üveglábú vételárát az Újpestnek ?

tóht norbi + pető tomi vigyázzatok a lábatokra !

TZS Creative Commons License 2000.06.19 0 0 269
Piros-Kék jó reggelt!

Jelentem az összes mez "elkelt", a legutolsót éppen most vitte el Daves.
Köszöni jól van, jelenleg nincs netközelben, és egyéb gondjai is vannak, de üzeni, hogy Hajrá Vasas!

ádi Creative Commons License 2000.06.19 0 0 268
Lehet, hogy a sorozóbizottság nem látta focizni? :)

Készül valaki Szolnokra? Elég kényelmetlen az időpont: szerda 17 óra.

Hajrá Vasas!

Előzmény: ADAM17 (267)
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.19 0 0 267
HAJRA VASAS!!!

teepee

kosz, ez gyors volt (es elszomorito)

NICKMANN ->

Hat nem azt irtak nemreg, hogy felkerul?

SALLAI ->

Nem lehetett ez ellen tenni? Pl. egeszsegileg alkalmatlannak nyilvanitani (rossz poen)?
Vagy stabil emberkent szamitasba venni?
Egyebkent ez hogy mukodik, ha valaki jatszik folyamatosan, akkor elengedik/elhalaszthato? Ha nem, akkor elviszik? Erre tenyleg kivancsi vagyok.
Es a legfontosabb!
Mennyi idore vonul be? Mikor jon ki?

Kosz az infot!

HAJRA VASAS!!!
HAJRA SALLAI BALAZS!!! Gyorsan elszall az az ido!

teepee Creative Commons License 2000.06.19 0 0 266
ADAM!

Sallai Balázs elment katonának, Nickman Gyuri pedig NEM tagja a felnőtt keretnek.
Üdv, teepee

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.19 0 0 265
HAJRA VASAS!!!!

Conti!

Kosz az infot! Akkor irany Szolnok! De ez most sajnos csak vicc :( Azert aki tud, menjen!
Es aztan szamoljon be itt minden akciorol!

FONTOS!!!

Az ujsagban nemreg benne volt az egymas elleni meccs osszeallitasa, plusz irtak 2 hianyzorol.
DE!!!
2 nevrol mostanaban 1 szot se hallottam.
Elvileg mindketten az elso csapat tagjai, de most se jatszottak, nem is emlitettek oket hianyzokent sem, sot asszem, a szezon eleji 8 emberes edzesen se voltak az ujsag alapjan.

SALLAI BALAZS es NICKMANN GYORGY a 2 ur!!!

Kerem, aki barmit tud roluk, irja mar meg!
Elore is kosz!

HAJRA VASAS!!!

MCsaba_d Creative Commons License 2000.06.19 0 0 264
Conti!

Úgy gondolom,hogy amennyiben reális esély lenne a változásra, akkor lennének jelöltek is. Néhány szerintem alkalmas és VASAS kötödésű sportember (nagyon fontos, hogy mindkét kritérium teljesüljön): Csapó, Németh Miklós, Szalma Laci, Vidáts Csaba, Müller Sanyi, Taróczy,Izsó Náci, de ha alaposabban átgondoljuk, vannak még. A felsoroltakban megvan a kellő vagányság, intelligencia, a sporthoz, a sportért való alázat.
Néhányan közölük kicsit eltávolodtak a klubtól, de hiszem, hogy nem mondanának nemet. Ehhez csak összefogás, komoly felkérés, és akarat kell.
Így legyen!

Előzmény: conti (263)
conti Creative Commons License 2000.06.16 0 0 263
Sziasztok!

Az edzések napi két alkalommal vannak a Fáyban. Csak a délutáninak tudom a pontos időpontját, 1/2 4-kor szokott kezdődni. Jövő szerdán ne menjen senki, mert Szolnokon játszunk edzőmeccset a Nyírséggel.
Gyalog mandátuma úgy tudom novemberben jár le, de a legutóbbi elnökválasztáson nem volt ellenjelölt. Nem tudom, most hogy lesz, de nem látok esélyt a leváltására.
Azért egy, illetve két jelöltem lenne: Csapó Dudi, és Mészáros Zoli. Szerintem mindkettővel jobban járnánk, mint jelenleg. Velünk mezei/y/ szurkolókkal biztos többet foglalkoznának. A jelenlegi nulla után mondjuk nem lenne nehéz.

Hajrá Vasas!!!!!!!!!

Tócsa Creative Commons License 2000.06.16 0 0 262
Én nem gazdasági sarokszámokat vártam, hanem egyetlen egy számot (vagy kettőt).
TZS Creative Commons License 2000.06.16 0 0 261
Kinga nem jöhet nélküled? Este sem jó? Mert én is csak később megyek utánuk, valamikor délután. Hely van.
Gondolkozzatok! Hívjatok!
Előzmény: Boniek (259)
ádi Creative Commons License 2000.06.16 0 0 260
Lato!
Ez nagyon rossz hír.
Milyen lehet a bulizás nótafa(ák) nékül? Azért igyexünk képviselni - esetleg Némó vállalja.
Pedig névadásra készül a falu: holnaptól felveszi a Kabátszalók nevet.
Azért egy ekkora családot senki sem tud képviselni...

Mindenki Vasas!

Előzmény: Boniek (259)
Boniek Creative Commons License 2000.06.16 0 0 259
Ádi: baj van a hétvégével. Szocdemné összes könyörgése ellenére sem tudunk elmenni Abádszalókra. Egyrészt azért sajnálom, mert borzasztóan szerettünk volna menni, másrészt azért mert nem túl kellemes dolog hétvégén dolgozni...
Bulizzatok helyettünk is!

Azért is...

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.16 0 0 258
HAJRA VASAS!!!

Tocsa!

Hat szerintem Adi azert mondta ilyen konkretan, mert kb. annyi belatasa van a befektetok anyagi eletebe, mint neked vagy nekem : )

StephanG

En sajnos nemigen tudok segiteni. Az edzesekrol szerintem sok kocsmas tudja, hogy mikor vannak, kerdes, hogy jarnak-e mostansag erre, vagy pl. nyaralank... Az edzomeccsekrol talan kevesebben tudnak, mert lehet, hogy meg a csapat se tudja, ill. valtozgat, mert eredetileg jovo szerdan PENZUGYOR ellen idegenben lett volna edzomeccs, de aztan Crvena Zvezda elleni meccs lett akkorra beutemzve Jugoban, majd eltoltak 1 hettel ezt a meccset, de azt nem irtak, hogy jovo szerdan lesz-e valami. Valoszinu lesz valami, de remelem, nem a PSE ellen... Mindezt en is az ujsagokbol szedtem ki.

POLO

Nem vagyok allando, se rendszeres vizilatogato, de azert olykor-olykor kimegyek, es alt. erdekel.

Nos, hat ez a polovaltas megint fura. En birom a TONOT, es szerintem rovid idon belul meg tobbet kihozott volna ebbol a gardabol. Az is igaz ugyanakkor, hogy a vezetokon kivul TONO is benne latta a jovo edzojet, ill. vizimeccsre gyakrabban jaro drukker mondta nekem nemreg (aki jartas), hogy szerinte johetne a SOMA, ha valtas lesz.
Ha tehat csere, ugy tunik, SOMA idealis.
Mindemellett, abbol, amit az ujsagokban olvastam, eleg felhosnek tunik ez a TONO elkuldes, azaz kisse fura modon valtak el tole, bar valamilyen menedzseri posztot felkinaltak neki, de megis kicsit MALAC elkuldesehez hasonloan baratsagtalannak tunik (bar a 2 eset ettol meg lehet mas amugy).
Meg aztan ott volt ez a szponzor-ugy. Nem tudom, miert nem hallgattak meg, ill. hivatalosan felvetette-e TONO. Azt se tudom, hogy nem lehetne-e egyszerre tobb szponzor. Vagy elteroek lennenek az igenyek, stb. ?
Szoval nem tudok igazabol semmit, csak furcsan nezek, es egy picit szomoru vagyok.
Mcsaba felvetesehez se tudok hozzatenni semmit, max. sejteseim lehetnek, ami alapjan nem kivanok velemenyt nyilvanitani.

Remelem, nem mennek el a mostani jatekosok, es SOMA is igenyt tart rajuk, mert nagyon tudnak polozni, es ezt be is fogjak bizonyitani meg jobban. Bar sajnos REGOS nem epp ugy nyilatkozik, mint aki marad.:(
ARON, maradj! : )

HAJRA VASAS!!!!

MCsaba_d Creative Commons License 2000.06.16 0 0 257
Nagyon örülök Soma visszatérésének, most már a csapatot kell megtartani, illetve 2 poszton megerősíteni. Elég riasztó hírek vannak Vári, Regős és mások távozásáról, de optimista vagyok.

Tonót sajnálom, még akkor is, ha egyetértek a felállításával. Az mindenképpen megdöbbentő, hogy huiába állt elő elképzelésekkel a szakosztály anyagi és egyéb megerősítésével kapcsolatban, Gyalog úr még csak meg sem hallgatta.
Változatlanul vallom, hogy a VASAS sikeres jövőjének érdekében meg kell szabadulni Gyalogtól. Tudja valaki, hogy mikor jár le a mandátuma?

StephanG Creative Commons License 2000.06.16 0 0 256
Sziasztok !

Nem volt egyszerű a régi jelszó és felhasználónév után az újakat megszerezni. De sikerült.
Meg tudná valaki mondani, hogy a csapat mikor játszik Magyarországon edzőmeccset, illetve mikor vannak az edzések?

Előre is köszi.

HAJRÁ VASAS !!!!!!!!

Tócsa Creative Commons License 2000.06.15 0 0 255
Ádi vagy vki más!
Egy picivel több konkrétumot!
evad Creative Commons License 2000.06.15 0 0 254
Nem nagyon van élet.
Frissítek.

Az egykori 169-szeres válogatott, Európa-bajnok és vb-ezüstérmes pólós, a 44 esztendős Somossy József lett a Vasas-Plaket élvonalbeli vízilabda-csapatának vezetőedzője.

Somossy, aki Faragó Tamás örökébe lép, visszatér egykori sikerei színhelyére: 1993 nyarától két és fél szezonon keresztül már irányította a Vasast, s ezidő alatt KEK-et nyertek, s kétszer játszottak bajnoki döntőt.
- A közeljövő csapatát szeretném nagyon gyorsan kialakítani - körvonalazta az MTI érdeklődésére elképzeléseit Somossy, akit 1985-ben az év vízilabdázójának választottak, később éveket töltött Olaszországban. - Zajlanak, de jobbára csak most kezdődnek a tárgyalások, remélem, hogy a meghatározó játékosok maradnak és még erősíteni is tudunk.
Gyalog András, a Vasas ügyvezető elnöke közölte: kétéves szerződést írtak alá csütörtökön az új szakvezetővel, akitől nyugodt, következetes munkát és a klub múltjához méltó (13-szor nyert bajnokságot, 1979-ben és 1984-ben BEK-győztes volt az angyalföldi csapat) eredményt várnak.
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Faragó Tamás - miután egyetlen jelölt a posztra - hamarosan a női válogatott szövetségi kapitánya lehet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!