én életemben egyszer voltam cradle of filth-en kolozsváron/tt de nekem is túl manírosnak tűntek, erdélyi haverjaim szóhhasználatával "mismások" voltak. az énekes egyébként szabadidejében ugyanolyan normális életet él mint pl robi, de ő nem költő, legalábbis felennyire sem jó, viszont kiváló konstruktivista festőművész, két éve voltak itt képei szentendrén az erdész gallériában, nem is hittem el. tehát figurafej tanuld meg: "a világ oly gyakran és sokféleképpen változik akár egy alma." (baudlaire)
csak azért néztem ide mert az ördögérsek az ablakból épp kitekintett, vagyishát köszönni: szia!
most persze, hogy elvitték a pálmá(l)t előttem,ebben a czafka vagy milyen iró ügyében, már megint le kö hülyézni:-) pedig csak épp elmentem csapni egy sárgát, és dora kihasználta a megfelelő alkarmat...
meg mondaná valaki, hogy mi az a 3 bonusz trekk ami fent lesz hidden a dvd-én?
Jesz. Tied a bazi nagy piros pont!!! Aszittem, ezt legalább gallup, vagy más fő gjúros fogja eltalálni először... (Amúgy az Éjszaka c. novellából valók...)
off
Ha mód van rá, akkor ne a lovecat@freemail.hu-ra írjál!Mázlid, hogy az is én vagyok,a poén az, hogy nem terjesztem, hogy van egy másik mail címem és mégis megtalálsz :-)))
Szóval írj inkább a robertsmith@freemail.hu-ra,mert azt naponta többször is megnézem a melóhelyen, de a másikat csak nagyon ritkán hetente.Ill.most, hogy oda irtál naponta :-)))
Köszi
Csók
Ki tudja nekem megmondani egy piros pontért, hogy az "At Night" c. dalt melyik szépirodalmi író inspirálta? És néhány dalsor is egy-az-egybe eme írótól van átemelve... (a mű címe nem kell, csak a szerző).
NEKROMANTIKA EST
Dead Can Dance est + dark-goth-electro party
2003. április 12. szombat
Program:
21.00-22.30
Dead Can Dance est
/DCD, Lisa Gerrard, Brendan Perry szóló/
22.30-4.30
Dark-Goth-Electro party,
vendég: Akasha
Tombola a belépőjegyen található szám alapján!
Helyszín:
Voodoo Music Club (Budapest)
Csepel, Rákóczi F. u. 89.
Te jó ég mi megy itt...
Múlt heti PG jó volt, engem egy dolog zavart nagyon, mégpedig az állandó gyors tempó. A dobost el kell tiltani a kávétól:))) A többiek várakozáson felül jól nyomták, főleg a basszista nyerte el a tetszésem.Be akartunk állni egy Forestre, de a Sanci közelgő szülinapjára való tekintettel, már enyhén fogalmazva sem volt szomjas.
Komlói különítménytől elnézést kérek az angolos távozásom miatt, de szólított a kötelesség:)))
node ez egy cure forum, és nem menzon, és télleg hagyjuk itt abba, mert az a fasszopo dilettáns nekem mindegy mit csinál, és maszturbáljon rajta aki akar, ha ilyen finom ízlése van.