faszt a véresre vagyok kíváncsi
nagy király lehet a srác, én zenésztársat eddig csak az egykori hathúros basszusgitárom fejével bírtm arcbaverni. az nem vérzett. sajnos.
Rhoadsomat zsírban cserélem N2-re ha gondolod ;)))
Télleg akarok valami gitárforma gitárt végre.. de nem ártana ha legalább reverse headstock lenne ;)))
Ezt a dolgot nálunk Blind' feszegeti...
Egyfolytába' azt szajkózza, hogy kellene néhány road... :o)
Az itt látható embört remélem nem kell bémutatni:
ÉÉÉÉÉÉS SAJÁT MAGA HÚROZ!!!
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] A sors fintora az, hogy a képet Vaksi készítette! :o)
Hehe :)
nemtudom mennyire vetted észre,de itthon sehol nem lehet 2 ládával megjelenni,s?t,még a 4x12" is soknak t?nik,külföldre meg annál jobb,minél kevesebb cuccot kell vinni...
mellesleg a próbateremben áll,és stúdióban lesz f?leg kihasználva hogy 2 féle láda hangja lesz megkeverve a gitársávomon...
te mondot azt más gitárjára, hogy nemnormálisforma?? Mond az neked valamit, hogy "bagolymondjaverébnek"? Egyáltalán: él ember ezen a földöt, aki a Blind kezében látott normálisforma gitárt? (eltekintve attól a tíz perctől, amikor az én N2-mön jáccott...)
:)))))))))))
...vasárnap reggel megörvendeztettem Pyramyd bá'-t az 1973-as Fender Pro Reverb-emmel, egy végpentódapár (6L6) csere után vajh mit bír előadni rendesen kivezérelve az öreg hardware :) az input oldalról a Framus LP-m egy POD2-esen keresztül szólalt meg és nem vallot szégyent Pyramyd Warp7-ével szemben (GT-3/crafstmen :) Jah és hamár így összejött a dolog, mindjárt tartottunk egy minitopictalit, mivel Sir Mocke úr is jelen volt a szeanszon mint független szagértő :))) TUBE's FOREVER!!!
z@kk (c)
Hát ja, nekem sem igazán szimpi az alakja,
meg úgy általában...lehet hogy ultraatomkonzervatív a gondolkodásom,
de inkább az Ibanez-fazonra esküszöm.
Kíváncsi vagyok, vajon az ilyan gitárt be lehet-e
pakolni egy amúgy is szűk kisteherautóba,
közvetlenül a dobállványok meg az erősítők
(meg a sörösládák:)))társaságába?
Ja, nem is azoknak csinálták akik zenélnek rajta, mert azoknak van elég eszük :))))))) hanem mondjuk aktfotózáshoz, meg gyűjtőknek. Akkor meg minek bele Seymur Ducan? Elég lenne bele egy kopintott Jolana hangszedőutánzat :))))
Nekem egy V-Twin van. Szerintem elég jó, sokat tud, két csatornás, mindegyiknek van háromféle kapcsolható hangszine. Párhuzamos effektút, fejhallgató és külön magnó kimenet, amit akarsz. Két ECC83 van benne. Úgy vettem észre a torzítós rész jobban szól humbuckerrel felszerelt gitárral.
emléxem úgy '89-90 Pecsa, szar volt a kontroll, és a másik gityós eltévedt... kb. 3 sec-el elvolt maradva...
nótavége: tatatatam... mire a mási gitár dzsi-dzsi-dzsi-dzsi-tatatatam...
érdekes volt... :o)