Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
fargo, CYRUS, Templar, Bolas, Trizzy, Bka, A guruló, lore
Ha jól sejtem itt tartunk... Lehet bejelentkezni!
fargo,
most akartalak felhívni, hogy menjünk fényképezni, de elkezdett esni az eső. lehet, hogy még holnap megejthetjük, vagy neked jobb lesz az 'egy hét múlva'?
(különben sem akarom, hogy telefonálással megzavarva munkádat és/vagy szunyálásodat egy tolmács 760-asának a sárvédője tegye totálkárossá a vectrát!)
Hi all!
Lore: találkozó: ~98%
Templar: most akkor van szakszód vagy nincs szakszód????
Képzeld! A szériafelszerelésként hordott uszonyommal sikerült kilökni a kertkapu katedrálüvegét.... Az adrenalin majd' kifreccsent az ujjamból amikor + hallottam az üveg reccsenését rükverc közben... Soha még nem örültem ennyire, hogy csak egy kertkapu üveg tört össze! :-(
OK, löró, hozhatod a Vectrát a talira, úgyis terveztünk töréstesztet. Összepróbálhatjuk Bolas bálnájával, melyik rövidül nagyobbat...
(Na persze tiszteletben tartom Opeles irányultságodat is, de hát hogy nézne ki itt, a topicban, ha nem ugrana egybôl az ember és nem adna hangot lelkes márkaekötelezettségének.)
fargo
aki egész nap demonstrálni fog, hogy egy 760-as sárvédô taszajtsa véknyán az összes ügyfelet, aki nem hagy már nyugodni...
fargo itt vagyok itt vagyok. Csak pénteken szabin voltam és hétvégén sem tudok neccelni. Van itt a Volvonak egy leányvállalata akik fejlesztéssel foglalkoznak, ott voltam háztűznézőben pénteken. Ha sikerül összehozni, akkor a Volvo talira elviszek egy echte Volvo alkalmazottat. De max 30% esélyt adok, hogy eljön...:-( (vele kell majd interjúznom, de pofátlanul megkérdeztem előre emailben, hogy eljön-e a talira :-). Ha eljönne, biztos mesélne egy két érdekes belső sztorit.
Hey VOLVO-banda kiazágyból!
(deja'vu)
:-))))))) Mindent elfogadok, kv-t, kaját, piát, n... na azt azért nem!
Szal 9-kor elaluttam vazzeg, most pihent vattyok, valszeg egész nap elviselem Trizzyt! :-))
Bánatomban nyerskosztot ettem, Toro olvasás helyett mentateát ittam és önsanyargatás gyanánt egy gemkapoccsal karcolgattam a szemgolyómat.
Tod Triz lore hagyományosan gyenge idegzetű. De annyira makacs, hogy csakazértis vectrával fog volvotalira menni! Miattad vazzeg!
Volvo se repült, vizsgáznod is kell Templar, milyen élet ez? Azért szorítok neked!