A szeretet és megbékélés jegyében szeretnék eldicsekedni a potom áron összehozott új szetapommal.
Hangosgitárerősítő vs. kisbaba okok miatt eladtam a Fender RocPro-t, 140e-ért. Ezután.
A német E-bay-en elmartam egy Hughes and Kettner Tour Reverb 100W kombót 306 ajróért!!!(gy.k.: euro), elmentem érte személyesen kocsival, majd egy müncheni hanxerboltban beruháztam egy Digitech RP300-ba 199 ajró!!! Az egész benzinköltséggel, mindennel együtt kijött a RocPro árából, és most tudok csöndben gyakorolni, a hangzás pedig nem szenvedett csorbát, sőt!
A H&K állat, ezt tudtam eddig is, de a kis Digitech-nek is meglepően jó hangjai vannak. Van még egy Boss SD-1 meg egy CryBaby. Asszemm, ez már kitart egy darabig.
Nnna pusszantás!
Sajna nincs lábkapcsolóm. De ahogy a haszálati utasítás írja, gyakorlatilag mindent lehet kapcsolni, tehát minden beállítást lehet lábkapcsolóról üzemeltetni.
Ha netán tudja valaki a "Kő Bánya" nevű zeneiskola címét, esetleg telefonját (Póka Egon zeneiskolája) az írja meg nekem légyszi a stratofan@rentahost.net-re. Kösz! SF
faszt a véresre vagyok kíváncsi
nagy király lehet a srác, én zenésztársat eddig csak az egykori hathúros basszusgitárom fejével bírtm arcbaverni. az nem vérzett. sajnos.
Rhoadsomat zsírban cserélem N2-re ha gondolod ;)))
Télleg akarok valami gitárforma gitárt végre.. de nem ártana ha legalább reverse headstock lenne ;)))
Ezt a dolgot nálunk Blind' feszegeti...
Egyfolytába' azt szajkózza, hogy kellene néhány road... :o)
Az itt látható embört remélem nem kell bémutatni:
ÉÉÉÉÉÉS SAJÁT MAGA HÚROZ!!!
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] A sors fintora az, hogy a képet Vaksi készítette! :o)
Hehe :)
nemtudom mennyire vetted észre,de itthon sehol nem lehet 2 ládával megjelenni,s?t,még a 4x12" is soknak t?nik,külföldre meg annál jobb,minél kevesebb cuccot kell vinni...
mellesleg a próbateremben áll,és stúdióban lesz f?leg kihasználva hogy 2 féle láda hangja lesz megkeverve a gitársávomon...
te mondot azt más gitárjára, hogy nemnormálisforma?? Mond az neked valamit, hogy "bagolymondjaverébnek"? Egyáltalán: él ember ezen a földöt, aki a Blind kezében látott normálisforma gitárt? (eltekintve attól a tíz perctől, amikor az én N2-mön jáccott...)
:)))))))))))