Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Az MLSZ-ben
pénteken elkészítették a labdarúgó NB I. A- és B-csoportjának órára bontott műsorát (1-7. forduló).
Az időpontok azonban nem tekinthetők véglegesnek, mivel a Magyar Televízió által közvetített találkozók kezdése módosulhat.
Az 1. fordulóból szeptember 2-ára halasztották a Matáv-Sopron - Lombard FC Tatabánya mérkőzést, a 2. fordulóbeli Dunaferr
SE-Ferencvárosi TC találkozót pedig szeptember 6-án rendezik.
Az alapszakasz első felének műsora:
1. forduló:
-----------
jŁlius 22., szombat:
A-csoport:
Ferencv rosi TC-Halad s FC 20 ˘
Kispest-Honv‚d FC - Dunaferr SE 17
Nyˇrs‚g-Spartacus FC - Gy‹ri ETO FC 17
B-csoport:
ZalahŁs-ZTE FC - P‚csi MFC 20
Videoton FC-Nagykanizsa 20
éjpest FC-Vasas 20
jŁlius 23., vas rnap:
B-csoport:
MTK Hung ria FC-Debreceni VSC 19.30
2. fordul˘:
-----------
jŁlius 29., szombat:
A-csoport:
Gy‹ri ETO FC - Kispest-Honv‚d FC 20
Halad s FC - Mat v-Sopron 20
Nyˇrs‚g-Spartacus FC - Lombard FC Tatab nya 17
B-csoport:
Vasas-Videoton FC 20
P‚csi MFC-MTK Hung ria FC 17
éjpest FC-Debreceni VSC 20
jŁlius 30., vas rnap:
B-csoport:
Nagykanizsa - ZalahŁs-ZTE FC 17
3. fordul˘:
-----------
augusztus 5., szombat:
A-csoport:
Mat v-Sopron - Dunaferr SE 17
Ferencv rosi TC-Gy‹ri ETO FC 20
Kispest-Honv‚d FC - Nyˇrs‚g-Spartacus FC 17
Lombard FC Tatab nya-Halad s FC 17
B-csoport:
MTK Hung ria FC-Nagykanizsa 20
ZalahŁs-ZTE FC - Vasas 20
Videoton FC-éjpest FC 20
Debreceni VSC-P‚csi MFC 20
4. fordul˘:
-----------
augusztus 12., szombat:
A-csoport:
Mat v-Sopron - Nyˇrs‚g-Spartacus FC 17
Ferencv rosi TC - Kispest-Honv‚d FC 20
Halad s FC-Gy‹ri ETO FC 20
Lombard FC Tatab nya-Dunaferr SE 17
B-csoport:
ZalahŁs-ZTE FC - Videoton FC 20
Debreceni VSC-Nagykanizsa 20
augusztus 13., vas rnap:
B-csoport:
MTK Hung ria FC-éjpest FC 19.30
P‚csi MFC-Vasas 17
5. fordul˘:
-----------
augusztus 19., szombat:
A-csoport:
Kispest-Honv‚d FC - Lombard FC Tatab nya 17
Nyˇrs‚g-Spartacus FC - Ferencv rosi TC 17
Gy‹ri ETO FC - Mat v-Sopron 20
Dunaferr SE-Halad s FC 17
B-csoport:
Videoton FC-Debreceni VSC 20
éjpest FC - ZalahŁs-ZTE FC 20
Vasas-MTK Hung ria FC 20
augusztus 20., vas rnap:
B-csoport:
Nagykanizsa-P‚csi MFC 17
6. fordul˘:
-----------
augusztus 26., szombat:
A-csoport:
Dunaferr SE - Nyˇrs‚g-Spartacus FC 17
Halad s FC - Kispest-Honv‚d FC 20
Lombard FC Tatab nya-Gy‹ri ETO FC 17
B-csoport:
Nagykanizsa-éjpest FC 17
P‚csi MFC-Videoton FC 17
augusztus 27., vas rnap:
A-csoport:
Mat v-Sopron - Ferencv rosi TC 17
B-csoport:
Debreceni VSC-Vasas 19
MTK-Hung ria FC - ZalahŁs-ZTE FC 19.30
az 1. fordul˘b˘l, szeptember 2., szombat:
-----------------------------------------
A-csoport:
Mat v-Sopron - Lombard FC Tatab nya 16.30
a 2. fordul˘b˘l, szeptember 6., szerda:
---------------------------------------
A-csoport:
Dunaferr SE-Ferencv rosi TC 16.30
7. fordul˘:
-----------
szeptember 9., szombat:
A-csoport:
Ferencv rosi TC-Lombard FC Tatab nya 19
Kispest-Honv‚d FC - Mat v-Sopron 16.30
Nyˇrs‚g-Spartacus FC - Halad s FC 16.30
Gy‹ri ETO FC-Dunaferr SE 19
B-csoport:
ZalahŁs-ZTE FC - Debreceni VSC 19
Videoton FC-MTK Hung ria FC 19
éjpest FC-P‚csi MFC 19
Vasas-Nagykanizsa 19
A 8-14. fordul˘ m‚rk‹z‚seinek id‹pontjait augusztus 29-‚n
egyeztetik.
Annyiban maradhatunk, hogy TOTH NORBI a legjobbak koze tartozik egyertelmuen.
Mcsaba
Kosz, megnezem majd. VARADYVAL kapcsolatban pedig en is ugyanezt mondtam, azaz nyilvanvalova valt, miutan ketten is mondtatok, foleg, hogy nem bennetek van a hiba.
Machosról a mai "rendes" Sport írt. Ötórás műtét 68 évesen, a koszorúérrel van egy kis gond.
Bízik a gyors felépülésben, várja a nyitányt, készűl a Fáy utcába.
Béla ezüstcipője tuti, az újság írhatta el, vagy Te olvastad rosszul.
(Mcsaba :( )
68 eves koraban elhunyt Sipos Sandor, aki tobbek kozott a VASAS egykori jatekosa es alkalmazottja.
Machosrol hol es mit irnak?
Kosz mindenkinek az infot, helyreigazitast!
Ha ti VARADY ezustcipojeben biztosak vagytok, hiszek nektek. Ez esetben vagy elolvastam, vagy rosszul emlekszem, vagy elirtak. Asszem a szerdai Szinesben volt egy "cipo" rovat a 2. oldalon (itt megtalalhato az aranycipos pontos neve is), de majd megint megnezem. S ha rossz, kerhetunk helyreigazitast, hisz azert megse mindegy. Felrevezetik igy a tudatlanokat.
A berletarak nem dobtak fel. Azert nagyon remelem, hogy ez az egesz szezonra szol, ugy vegulis nem olyan brutalis az aremelkedes, fokent, hogy +1 meccs van (7+11 fordulo).
Az oszi 7 meccsre (+mk?+uefa) azert sok lenne cseppet. Meg ha a jegyarak is nohettek ugye, meg uefa-meccsek is lesznek.
PETO + TOTH N.
1. Nagyon-nagyon jo jatekosok.
2. Nevetseges, hogyha nem egyertelmu, hogy jatszhatnak, es csak 20-an dol el.
3. Mindentol fuggetlenul nelkuluk is meg kell verni az Ujpestet. Sot, nalam nem lennenek benne a kezdoben amugy se szerintem (most). Mert iszonyu jok, de van osszesen ugy 25 hasonloan jo jatekos, es csak 11 fer be.
A mai Magyar Hírlapban Katona Béla társadalmi elnök magyarázza az ügyvezető elnök posztra kiírt pályázatot.
A lényeg: nyitott a pálya bárki előtt, aki megfelel a feltételeknek, Gyaloggal nagyon megvannak elégedve, esélyes, de bárki befuthat, ha megfelel a feltételeknek. Az, hogy a feltételek mennyire testre szabottak, és mennyire adnak esélyt másoknak, nem foglakozott.
A sorok közül az is kiderül, hogy a novemberi közgyűlés választja majd meg az elnököt, de az elnökség a pályázatok elbírálása alapján teszi meg javaslatát a - gondolom egy - személyre.
Ez nagyon demokratikus, hiszen nem lesz kampány, nem lesz a közgyűlés előtt megvédendő program, a közgyűlés csak bólint a kész tényekre. (Bár azért szerintem lesz egy kis mellékzönge.)
Úgy látszik, minden napra jut rossz hír. Most Machosról olvashatunk nem túl biztató híreket. Életkoromnál fogva nem láttam focizni, de a legendája óriási. Az is szeretnivaló benne, hogy Honvéd nevelése ellenére (onnan lett válogatott) teljesen VASAS érzelmű lett, rendszeres kijárt a Fáy utcába.
Becsei Péter tragédiája után remélem már semmi nem árnyékolja be a most kezdődő mindent elsöprő idényt.
Csak pénteken érkezik Budapestre a befektetőjelölt
A HLASZ elfogadta a Vasas nevezését
Kezdjük a legfontosabbal: a HLASZ elfogadta a Vasas nevezését az NB I következő idényére, így a piros-kékek biztosan ott lesznek a július 22-ei nyitányon. Gyalog András ügyvezető elnök megerősítette az információt:
-Csütörtökön bemutattam a szövetség illetékeseinek a szükséges papírokat, és ők igazolták, hogy a jelentkezésünk most már hiánytalan. Konkrét összeget nem akarok mondani, de azt elárulhatom, hogy a szükségesnél jóval nagyobb fedezetről vittünk igazolást.
A kedvező fordulat ellenére a vezetők tovább tárgyalnak a tulajdonosrész-eladásról, ám a Danubius Hotels tulajdonosa szerda helyett csupán pénteken érkezik Budapestre, így nem valószín?, hogy ez az ügy a héten lezárul.
Mint ahogy nem várható döntés Pető Tamás és Tóth Norbert ügyében sem. Ismert a történet: az Újpestről igazolt játékosok árában nem tudott megegyezni a két klub vezetősége, ezért a HLASZ átigazolási bizottságának kell a vételárat megállapítania. A szövetségben azonban július 20-ára halasztották a tárgyalást, ami azt is jelentheti, hogy a futballisták esetleg nem játszhatnak az első fordulóban, a Megyeri úton. Pedig ez a FIFA szabályaival ellentétes helyzet, a nemzetközi szövetség ugyanis ilyen esetekben ideiglenes játékengedélyt bocsát ki, pontosan azért, hogy az átigazolási viták ellenére a futballisták pályára léphessenek.
Pető és Tóth persze azért részt vett az angyalföldiek jugoszláviai edzőtáborozásán. Egy hét alatt a piros-kékek hat mérkőzést játszottak, és csupán a horvát NK Osijek gárdájától kaptak ki. A másik öt összecsapáson négy győzelem és egy döntetlen a mérleg (a döntetlen az utolsó, Vojvodina elleni összecsapáson született, ezen a találkozón a magyarok góljait Kabát és Simek szerezték, Tibert pedig kiállította a játékvezető.)
-Angyalföldi pályafutásom legizgalmasabb hetén vagyok túl -kezdte értékelését Mezey György vezetőedző. - Jó csapatok ellen játszhattunk, és igazán örömteli, hogy a csapat a külföldi ellenfelekkel szemben is helytállt. Úgy érzem, most fáradt a gárda, ezért kilenc nap után először nem tartottam edzést. Egyébként néhányszor kifejezetten látványos játékot produkáltunk, és ha a mostani fegyelem és profi gondolkozás lesz jellemző a keretre a jövőben is, akkor a dobogó tetejére is felkapaszkodhatunk.
ADAM!
Béla 34 forduló alatt lőtt 36 góllal ezüst cipős lett egy Dudu Gheorgescu (vagy hasonló nevű)mögött. Sokáig Béla vezetett, de aztán a román "belelendült", az utolsó 5-6 fordulóban rúgott 20 gólt, és negyvenvalahány góllal nyert.
A VASAS-nál (3294077) annyit mondott egy "kedves" hölgy, hogy a felnőtt bérlet 10000, a diák, nyugdíjas stb 5000 (tehát már kaphatók). Neki ennyit mondtak, azt nem tudja, hogy ez mire érvényes. Hátttt....
Mindenesetre Dear Boniek; nem ez lesz a szülinapi ajándékod...:-(
A BUBUT erinto rossz hiren kivul volt meg 1-2 aprosag az ujsagokban Klubbal kapcsolatban.
Pl. nem lesz Csepel-VASAS fuzio ferfi ropiben, mert nincs foszponzor, csak kisebb szponzorok.
Igy nem lesz ott a VASAS ujra az extraligaban, de az NB II-ben sem, ahova feljutott a csapat.
Maradnak tehat a Bp. I. osztalyban, ha jol ertettem. Az extraligahoz 10 millional is joval tobb penz kellett volna, az NBII-hoz is 6-8.
S megtudtam meg valamit, amit eddig nem tudtam - en tudatlan csokeveny.
VARADY BELA a 76-77-es szezonban (igen, ez az a bizonyos, ezt tudom) bronzcipos lett 36 gollal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy ujszulottnek minden vicc uj. Azert engedjetek meg, hogy most oruljek ennek. Persze nem kizart, hogy hallottam rola korabban, de nem tudtam, nem ragadt meg bennem.
Most 1-2 kerdesem lenne. Ha tudtok valaszolni, leci tegyetek meg!
Mikor lesz anket?
Mennyibe fognak kerulni a jegyek?
Mennyibe fognak kerulni a berletek (diak/felnott)?
A berletek most csak oszre szolnak majd vagy a tavaszi folytatasra is esetleg?
Mikor es hol kezdik el arulni a berleteket?
Eloszor is szeretnek en is mielobbi gyogyulast kivanni MESZAROS BUBU FERENCNEK!!!
TZS
Nem vagyok semmilyen szakerto, igy pl. utanpotlasszakerto sem. A teljes cikket egyebkent elolvastam a sportforumon, es tobb szempontbol is erdekes es tanulsagos.
BeKa
Az UEFA, BL es Vilagkupa stimmel, en is hasonlo eredmenyeket varok! De nekem boven eleg lenne, ha az emlitett jatekosok csak egyszeruen jatszanak es jol jatszanak : )
Toth es Peto ugyere azota kaptal szerintem par valaszt innen + ujsagbol ; dontes 20-an, meccs 22-en tudtommal...
Mas
Az elnoki palyazatrol en is olvastam, de nemigen tudok hozzaszolni. Az alapszabalyt nem ismerem (kozgyules/biralo bizottsag?/?), elnokjeloltem sincs (egyelore?). Az 5 ev klubvezetoi gyakorlat pedig tenyleg szukiti a kort hm.
A DH eddig mindenhol "angolkent" szerepelt, ha jol sejtem.
Szvsz a tavalyinál csak jobban játszhatunk Újpesten - aztán, hogy eredményesebbek is leszünk-e, ez már csak alig több, mint egy hét és kiderül.
Szerintem nyerni fogunk, méghozzá magabiztosan, jó játékkal; úgy, hogy kétség se férhet hozzá, hogy melyik csapat a jobb.
Ha sikerül az újpesti kontrákat megfogni, akkor az UTE nem hiszem, hogy felállt védelem ellen eredményes tud lenni, míg a mi támadójátékunk sokkal változatosabb és kiszámíthatatlanabb.
Idén ugyan még nem láttam a csapatunkat edzőmeccsen, csak edzésen - a többiek meg ugye nem nagyon számoltak be, hogy mi a meglátásuk - de amit lehet tudni, annak alapján még Pető&TóthN nélkül is mi vagyunk a jobbak (ezt persze a pályán is igazolni kell).
Mindenesetre az igaz, hogy teljesen mind1, hogy egy edzőmeccsen mit játszik az adott csapat, csak(!) az számít, hogy a bajnokin ki nyer.
A hír Buburól engem is ledöbbentett, remélem mielőbb rendbejön.
Kaptam némi infót a lettektől a helyi viszonyokról - bocs, de lusta vagyok lefordítani.
hi!
The game will be in Ventspils at our stadium.
Currency - Latvian LAT (Ls).
1 USD = 0,6 Ls
Some prices for you.
The bus ticket from Riga - 3,5 Ls
Tickets for the Latvian champ game - 0,6 - 1 Ls.
On the UEFA game I think it will be some 3 Ls.
Beer: 0,5 l bottle = 0,35 - 0,6 Ls
Vodka 0,5 l = 2,5 Ls
All prices for the stores, but in the nights clubs are larger.
Some good places for the rest:
"Kurzeme" night club, "Mag" night club and "Seamans Club".
Ventspils is the little town and you will cost some 5 Ls for the taxi
to
cross all the town.
One night in the camp - some 2-3 Ls, in hotels 8 Ls and more.
It would be desirable to find more information about your command in
English. On the Hungarian large problems with the coding.
We shall be glad to see you in our town.
Ha bárki írni akar nekik, akkor tudok adni két mélcímet is hozzájuk - de én is a honlapjuk lev.rovata alapján kaptam az írásokat, úgyhogy aki akar, ott is bejelentkezhet - ja és aki nagyon ráér, nyomhatna vmi összeszedett infót a csapatunkról angolul.
Dan!
Mi van a honlappal??? jó lenne hétvégén találkozni.
HAJRÁ VASAS!!!
Ui.: StephanG! - ez jó, mert az újpestiek (különösen KI) meglehetősen elégedettnek tűntek magukkal - bár az első félidővel kapcsolatosan voltak kifogásaik (no meg a partjelzők tevékenységével).
BéKa!
Szerintem jelenleg a Labdarógó Kft. 50%-át veszi meg a DH. Most még a VASAS Sport Club a tulaj ott, tehát ő az eladó.
A VASAS, mint minden klub egyesületi formában működik, tehát nincs igazi tulajdonos, az egyesületi tagok alkotják a tulajdonosi kört, bármilyen eladáshoz - némi jogszabályi változáson túl - a közgyűlés döntése kell. Ezek alapján csak a Labdarúgó Kft-ről lehet szó.
A mai Sport döbbenetes hírt közölt Buburól, minden idők legjobb VASAS kapusáról. Egy autóbaleset miatt egy hete intenzív osztályon van, napokig kómában volt, most se tud még beszélni!
BUBU GYÓGYULJ MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vki árulja már el, hogy mit jelent az, hogy a DH 50%-os tulajdonrészt vásárol. Kié a másik 50%? Mennyi ez az 50% és kitől vásárolja meg ezt az 50%-ot és miért éppen tőle.
Kié a VASAS???
Pető és Tóth N. ügye egyre nevetségesebb lesz. Lejárt szerződésű labdarúgók, akikért kifizették a pénzt, miért nem játszhatnak abban a csapatban, amelyik fizetett értük.
Elnapolták a tárgyalást a Újpest kontra Vasas átigazolási ügyben
Pető és Tóth nem játszhat a Megyeri úton?
A Vasas szerda este lejátszotta utolsó mérkőzését is a jugoszláviai edzőtáborozás keretében, csütörtök délután pedig már a Fáy utcai „kisfüvesen" edzi játékosait dr. Mezey György. Azonban lehet, hogy két futballista, bár becsülettel végigedzette a felkészülést, nem lehet ott az első fordulóban.
Pető Tamásról és Tóth Norbertről van szó.
A két, Újpestről igazolt, lejárt szerződés? középpályás ügyében továbbra sincs egyezség a klubok között. Pedig szerdán újra tárgyaltak a felek. Gyalog András, a Vasas ügyvezető elnöke sz?kszavúan csupán annyit f?zött hozzá a témához, hogy „folynak a tárgyalások". Köteles György, a Megyeri útiakat irányító konzorcium tagja sem volt bőbeszéd?: „Keressük a megoldást, sőt úgy érzem, nem vagyunk messze a megállapodástól."
A HLASZ igazolási és átigazolási bizottsága mindenesetre a július 13-ai tárgyalási napot július 20-ára halasztotta, mert szakértői véleményre vár. Ez pedig akár azt is jelentheti, hogy a két, most már angyalföldi játékos nem léphet pályára egykori sikerei helyszínén, ugyanis a bajnokság július 22-ei nyitányán Újpest-Vasas összecsapást rendeznek...
Az angyalföldiek életében fontos kérdésekről döntenek a napokban, illetve a közeljövőben. Mint arról korábban már beszámoltunk, a Danubius Hotels tulajdonosa szerdán érkezett Budapestre. Az angol üzletemberrel a piros-kékek vezetői a hét hátralévő részében tárgyalnak arról, hogy a szállodalánc 50 százalékos tulajdonrészt vásároljon a labdarúgó kft.-ben.
A másik fontos kérdés a Fáy utcában az ügyvezető elnök személye. Gyalog András mandátuma lejárt, és az egyesület pályázatot írt ki a megüresedő posztra. Az elnök elmondta, még van egy hónapja eldönteni, mit is tegyen, ám valószínűleg indul majd a novemberi megméretésen.
Este volt egy kis szabadidőm és kilátogattam a Megyeri útra, hogy meglessem az UTE-t a Szolnok elleni edzőmeccsen. Hát azt mondhatom az UTE - finoman szólva - harmat gyengén játszott. A játékosok csak kóvályogtak, elképzelés semmi.
Nem tudom elképzelni, hogy a bajnoki rajtra hir-telen felszívnák magukat.
Remélem 22-én a csapat hozza az edzőmeccseken mutatott formáját és akkor nem lehet gond!