Keresés

Részletes keresés

B-ügynök Creative Commons License 2005.09.20 0 0 579

Végre pont került az árvíz által sújtott darazsak idei lakhelyével kapcsolatos kérdések végére. A gárda választottja Oklahoma City, azon belül pedig a Ford Center. A végső döntést a viszonylagos közelség, a város szívélyes invitálása, valamint a csarnok befogadóképessége (19.000 fő) befolyásolta. S, hogy meddig élvezheti az alakulat Oklahoma vendéglátását? Nos, akár hosszabb távon is, ám a csapat vezetői reménykednek benne, hogy a szezon utolsó negyedében már saját pályájukon fogadhatják a soros ellenfeleiket.

Nagyvad Creative Commons License 2005.09.19 0 0 578

Eldőlt, hogy a szezonban a hazai meccsek nagy részét itt játsszuk majd:

http://www.okfordcenter.com/

Bosco Creative Commons License 2005.09.18 0 0 577
szemét :))))))
Előzmény: Doktor Toka (576)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.09.18 0 0 576

"ahová már sokall másabb arculattal fogok járni" :DDD

Járogassál még egy darabig a gimibe, haver. ;)

Előzmény: Törölt nick (575)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.18 0 0 575
 Fontolgatások után úgy döntöttem, hogy nem folytatom tovább az oldal szerkesztését, ennek több nyomós oka is van. Tovább: www.g-portal.hu/nba-fans
Doktor Toka Creative Commons License 2005.09.16 0 0 574

Amerikába szállítva a personalized Shox Lethal 110 dollár. Ami olyan, amilyet én szeretnék. 10 dollárt megér nekem, hogy én tervezhetem meg és unokatesóm elhozza v elküldi Kansasből.

Azért köszi a sok-sok segítséget. Egy igazi Air Bundy vagy. ;)

Előzmény: air (570)
air Creative Commons License 2005.09.16 0 0 573
A Nets egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy brooklinba költözzön. Ratner vett egy telket 150 m$-ért ahova feltehetően csarnokot szándékozik építeni...
air Creative Commons License 2005.09.16 0 0 572

Még úgysincs szezon ezért érdekességként egy kis logisztika. Hogy csinálják az USA-ban.

A cég központja (ahol ugyebár a rendszerük működik) asszem oregonban van akitől rendelek, az ügyfélszolgálat, talán indiában a rendelési címem mivel európa, ezért a keleti parti raktárukban csomagolják az árut amit a UPS rendszeres járata átröpít az európai elosztó központba ahonnan a következő járat teríti, a különböző országok központjaiba. (szerencsére nálunk is van UPS ezért a hálózatukban hamar ideér a cucc) azt viszont már el tudom képzelni, hogy a magyar posta ugyanannyi idő alatt viszi a szomszéd megyébe mint amennyi alatt a tengerentúlról ideér.

air Creative Commons License 2005.09.16 0 0 571

ja és a nagyon olcsó jó cipők azért vannak , mert abból csak egy-két méret van a raktárban, és ez általában 17-18-as . (a 10-es = 43-as itteni méret)

Amúgy a nike-nak, a rrebok-nak, és az adidasnak is eltér a méretezése. (ugyanaz a szám más-más méret nike-ban és adidasban) erre is van jó segédlet a footlocker-nél. Van egyébként footlocker bolt a Váci utcában be is szoktam nézni rendszeresen de nemigen veszek semmit mert mocskos drága. (csak tudnám miért?)

air Creative Commons License 2005.09.16 0 0 570

A shox leathal 99$ a footlockernél. Plusz a 32$ az 131= uszkve 26000-27000 árfolyamtól függően. Itt pesten erre szerintem semmi nem jön rá, ha vidéki a címed rájöhet még kb 2500 Ft itteni postaköltség. slussz.

Nehogy kiadj rá annyi lóvét. Az európai elosztókon keresztül egy csomó minden rájön még. Csak amerikából! UPS-el küldik, az nem biztos hogy amit mondtam mindíg tíz nap alatt itt van de kettő max három héten belül biztos.

De igazából nem vagyok footlocker alkalmazott mindenki úgy csinálja ahogy jónak látja, nekem bejött.

Előzmény: Doktor Toka (564)
air Creative Commons License 2005.09.16 0 0 569

Nem kellett vámot fizetnem. Asszem úgy van, ha csak egy valami van a csomagban az nem kereskedelmi mennyiség. Nincs vám nincs áfa. Ennek nem tudom mi az értékhatára, asszem 200$ lehet mert én a 110 dolláros cipőre nem fizettem semmit.

csak az ára 110$, és a 32$ postaköltség. (még magyarországi postaköltséget sem kellet fizetni, ez persze lehet azért mert budapesti a címem.)

Előzmény: Rukawa (566)
big l Creative Commons License 2005.09.15 0 0 568

Kedves ATI kérlek keress meg icq-n vagy a bigl15@axelero.hu msn címen !!!

NBA fantasy játékról lenne szó !

THX

Rukawa Creative Commons License 2005.09.15 0 0 567
na én az ilyen szempontokat soha sem nézzem (bár igaz hogy most már abba hagytam a kosárlabdázást)

de amik döntőek nálam: 1. hogy néz ki 2. klasszikus darab lesz e belőle (magyarul 10-20 év múlva el lehet e adni sokkal több pénzért)

1ébként a vámosok soha nem ültek rajta a footlockeren megvásárolt cuccokra?
Előzmény: air (559)
Rukawa Creative Commons License 2005.09.15 0 0 566
vámot elfelejtetted :)
Előzmény: air (562)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.09.15 0 0 565
Az a nagyon durva, hogy iszonyat sok cipő van 19.99 dollért. Két Big Mac menü ára... Itt ugyanazt megveheted 15k-ért. Durva...
Előzmény: air (558)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.09.15 0 0 564

Köszi. Valszeg Shox Lethal lesz, a NikeId-ről. Beleszerettem, nem tehetek róla.

Viszont az durva, hogy tökugyanaz a cipő az usába postázva 110 dollár + shipping, míg tökugyanaz bárhova európába 145 EURO + vám + áfa + shipping. Kb. 2x annyi.

Úgyhogy marad az kansas-i unokatesó megrendel és nekem postáz.

Előzmény: air (559)
air Creative Commons License 2005.09.15 0 0 563
köszi. :)
Előzmény: big l (547)
air Creative Commons License 2005.09.15 0 0 562

Bocs már befejezem, de úgy látszik előjött belőlem a Bundy....

:)))

Szóval ha igazán olcsón akar valaki jó cipőt venni akkor a shox elite-t ajánlom. Jermaine O'Neal tavalyi cipője, tehát olyan rossz nem lehet.

60 azaz hatvan dolcsi a szivárvány minden színében. ha hozzáadom a 32 $ postázást az még mindíg olyan 18 uszkve 19 eFt.

air Creative Commons License 2005.09.15 0 0 561

hehe kivéve most, látom éppen olcsóbban kapható a Garnett 2 . :)) na ennyit az állandóságról. Most éppen nyolcnan dolcsi a mi potázással együtt kb 22-23 eFt.

/biztosan jön az új Garnett azért van a kiárusítás. Na ja új szezon új cipő. Én azt mondom az előző évi csúcsmodell érdemes mindíg megvenni, mert aránytalanul drágább az új modell mindíg.

air Creative Commons License 2005.09.15 0 0 560

Szerintem felesleges bonyolítani.

A következőképpen ment nálam.

neten megrendeltem vasárnap. (dombornyomott bankkártya)

hétfőn kaptam egy mélt, hogy erősítsem meg a megrendelést.

megerősítettem, és számlázási címet, illetve a számlavezető bank címét is meg kellett adni.

megint jött egy mél hogy ok elindult a dolog pár napon belül postázzák, és az order tracking-nél figyelhetem hogy áll a megrendelés. (és persze ezt megelőzően leemelték a lóvét, amit szintén figyeltem, mert van netes szerződésem a számlára, de sms-es cucc is ok ha figyelni akarod)

egy két nap múlva új mél a cucc postázva megrendelés lezárva.

A megrendeléstől számítva 10 azaz tíz nap múlva a posta kihozta a dobozt amiben az volt amit megrendeltem.

Előzmény: Doktor Toka (557)
air Creative Commons License 2005.09.15 0 0 559

Ott ha még körülnézel sok megfelelő színűt találsz.

Shox-ból ajánlom a bomber-t, vagy a leathal-t. A Jordan-ek is jók most éppen azt hiszem valami sale is van belőlük.

Én maradok az adidas A3 struktúránál. A srácnak is innen vettem. Irányváltásoknál kitámasztásoknál (boka igénybevétel) minden mást cipőt ver, mert a talpat tartó teknő el tud billenni oldat amikor bedől valaki, így kevésbé veszi igénybe a bokát. Ill a shox hoz hasonló rezgéselnyelés, továbbá a gumikarikák minden más hab anyagnál hoszabb élettartamban biztosítják a rugalmasságot.

Garnett 2 nincs ennél jobb cipő, ezért is tartja az árát, nem lehet sale-t látni belőle sehol.

air Creative Commons License 2005.09.15 0 0 558
Előzmény: Doktor Toka (551)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.09.15 0 0 557
De elég, mert az USA-ban élő unokatestvéremen keresztül fogom megrendelni. ;)
Előzmény: COVY (556)
COVY Creative Commons License 2005.09.14 0 0 556
kipingálják neked amilyet kérsz?
nem rossz, kár h kevés a cipőválaszték így most nem elég a 125 dolcsid
Előzmény: Doktor Toka (554)
dunmer Creative Commons License 2005.09.14 0 0 555
Itt még királyabb a Cavs:

http://hu.sportingbet.com/cgi-bin/event?id=9634187&sport=BSKB
Doktor Toka Creative Commons License 2005.09.14 0 0 554

www.nikeid.com

Ez a honlap istenkirályság!

Már gyűjtöm a 145 eurot.

Előzmény: Rukawa (552)
Rukawa Creative Commons License 2005.09.14 0 0 553
huu vazze, Kína - Szaudarábia 98-10 (asszem ez rekord nemzeti szinten hogy vmelyik csapat ilyen kevés pontot ér el) . gyorsan leszedem torrenttel
Rukawa Creative Commons License 2005.09.14 0 0 552
este ICQn megbeszéljük
Előzmény: Doktor Toka (551)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.09.14 0 0 551
Dombornyomott bankkártyám az van, de nem nagyon e-bayeztem soha. Valami konkrétabbat nem tudsz mondani?
Előzmény: Rukawa (549)
COVY Creative Commons License 2005.09.14 0 0 550
az indiana rendben van, hisz Ron Ron nagyon jó (by Rukawa)

ha meg elolvastad a portlandnél azt írják h minek őket előbbre tenni ha ugyis mindig elcseszik, így legalább van eséylük a meglepetésre, de amúgy sincs náluk sok értelmes játékos
Előzmény: rosencrantzhu (548)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!