Keresés

Részletes keresés

gika Creative Commons License 2001.09.03 0 0 734
Időpontot sajni még nemtudni...

A menüről dönccccsünk közösen, csak nemtom, hol vannak a többiek.
Szerintem nem lesz baromi nagy banzáj, de azért legyen nagy durrrrrrrrrranás...
A kerti party vagy ezaz uccccabál se rossz 5let!

Előzmény: P9R (733)
P9R Creative Commons License 2001.09.03 0 0 733
OK!
Mikor lesz a nagy nap?
Meg ki kellene találni, hogy mit szeretnétek enni.
(Hatalmas banzáj lesz, vagy csak egy közepes kerti party. Esetleg egy Angyalföldi Utcabál?)
Előzmény: gika (732)
gika Creative Commons License 2001.09.03 0 0 732
Hát, jó, akkor bizonyíts nekünk is!!!

De hol az ifjú pár és a többiek?????
Násznép, hahó!!!!!!!!!

Előzmény: P9R (731)
P9R Creative Commons License 2001.09.03 0 0 731
Naaa....... :)))
Nem panaszkodtak, hanem dícsértek.
És nem a kórházból.
Beeeeeee.....

Előzmény: gika (730)
gika Creative Commons License 2001.09.03 0 0 730
mert már nem tudtak..??? ;-)))
Előzmény: P9R (729)
P9R Creative Commons License 2001.09.03 0 0 729
Hahó,

a mozgás jó ötlet. Benne vagyok mindenben... A futást én is "elhatároztam", de ebben a témában nagyon kezdő vagyok.

A szakácskodást vállalom. Meséljetek egy kicsit, mikorra kellene és mennyit. (Ja, kereskedő vagyok; de imádok főzni. Akik ettek a kajámból, eddig nem panaszkodtak!)

Előzmény: gika (728)
gika Creative Commons License 2001.09.03 0 0 728
Légy üdvözölve nálunk!!
Jó lesz, ha mindent szépen elolvasol, mert vannak történések. Pl. a legnagyobb: hogy buli lesz, pontosabban egy lakzi van készülőben, hacsak össze nem vesznek...megint, és akkor még várni kell...egy picurkát.
Ha, akarod, kitalálhatsz vmi jó posztot magadnak az esküvőre: már van: sofőr, a mi tomajerünk, van tanu, van versszavalás, van koszorúslyány (khmm!!), és már valaki felajánlotta, hogy szívesen felfalja az ünnepi menüt. Hoppá!! De szakács még nincs!
Ja, és vőfély sem!!
Továbbá: jó lenne, ha szeretnél mozogni: a menő a házunk táján: futni a szigeten, de legalább a villamos után, illetve a görkori!!

Ennyi

Előzmény: P9R (727)
P9R Creative Commons License 2001.09.03 0 0 727
Csatlakoyom a Jó reggelt Angyalföldhöz!
(Eddig nem írtam ide, de helyi vagyok :))

Tudtok valami vidámat mesélni ezután a szép borongós vasárnap után?

g.

gika Creative Commons License 2001.09.03 0 0 726
Jó reggelt!!!

E-ditke: ha akarod, a duó mehet, én nem táncolok vissza, csak BBEA más szerepet osztott nekem.
DE...... naggyon szívesen szavalok is!!!!!

Előzmény: tomajer (725)
tomajer Creative Commons License 2001.09.03 0 0 725
Jóóóóóreggellt Angyalfőőőlddd!
tomajer Creative Commons License 2001.09.02 0 0 724
Nna! Szépen eljutottatok, a Lógómtól, a politikán keresztül a sz@rig:-)))
identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.02 0 0 723
azzal csak az lenne a baj hogy bizonyos partok "nepszerusege" megnone es ezaltal annak az arat felvinnek.. klotyopapir pedig ugye olyan dolog ami mindig is kellett kell es kelleni fog... Mert a sok sz@rt azt le kell valahogyan torolni... :o)))) Gyengebb idegzetuektol mostan kerek bocsanatot...
Előzmény: E-ditke (721)
E-ditke Creative Commons License 2001.09.02 0 0 722
na átadom a terepet az embörnek... még mielőtt kockafejem képződne :-)

szija

Előzmény: E-ditke (721)
E-ditke Creative Commons License 2001.09.02 0 0 721
valami várrom van rajta meg szép kék ég... :-) nem tudom, megvan-e az összes darabja, mert ugyan vigyáztunk rá, és nem is találtunk darabkákat szétszórva, de hát az ember sohase tudhassa... (copyright by Micimackó)

a toalettcuccos ügye megoldható, ha homogén mintájú tekercseket gyártanának... azaz 1 tekercs - 1 párt. Lehetne választani szegfűs, madaras, narancsos stb. tekercset, ízlés és nézet szerint...

na jó, abbahagyom, mert még átraknak a politikába :-))

Előzmény: identicalmcqc (719)
identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.02 0 0 720
igen csak az a problema hogy ha minden ilyen kis reszen mas mas arc van akkor ott kell majd kiokumlalni hogy hogyan hajtogassam hogy x y keruljon arra a reszre ahova en szeretnem hogy keruljon... ;o)))))))))))))
Előzmény: E-ditke (718)
identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.02 0 0 719
Hmm szoval gez aza gaz illetve meg akar gozfutes is.. Hmm nalunk kozponti :o((( de hat az otodik emeleti friss levegoert meg kell szenvedni egy kicsit...
Kulonben is en fazosabb vagyok mint kedves nejem.. En mar eloszedtem a vastag takarot...
Hja es a puzzlekat imadom.. Ha gondoljatok atveszem es majd megkapjatok a kesztermeket.. Mirol van szo rajta? Mit kell osszepakolni.. eccer a batyameknak vettem Pragaban egy Karoly-hidas puzzlet de csak akkor kaptak mar meg amikor osszeraktam... Nem adhattam at masnak az elvezetet...
Előzmény: E-ditke (717)
E-ditke Creative Commons License 2001.09.02 0 0 718
nem képregényes vécépapírt kell gyártani, hanem olyat, amin x párt emblémája (vagy logója :-))) ), ill. y politikus arcképe látható... Az ember tuti a kezébe veszi az ilyen reklámhordozót... hosszú eksön esetén tán olvasgatja is :-)
Előzmény: identicalmcqc (716)
E-ditke Creative Commons License 2001.09.02 0 0 717
de sok kérdés... :-)))
örülök neki, hogy lehűlt, nem állom a hőséget... A lakásban 20 fok van, nyitva az erkélyajtó, gyün be a kinti levegő :-))
Nálunk akkor kezdődik a fűtés, ha elkezdjük (éljen az egyéni gázfűtés! :-) )
Azt nemtom, hol van melegebb, ugyanis ritkán járok Újlipóton, csak átutazni szoktam alatta (metró :-) ). És a puzzle-t nem összezavarni, hanem összekavarni szokták (vagy összekeverni?), és abból is látszik a rontópálságod, hogy engem is összezavartál, és különben is a puzzle jó játék, bár a mi ezerötszáz darabosunk is részletek szerint beborítékolva fekszik valahol a szekrény tetején, miután meguntuk, hogy a félig kész remekművet egy asztalterítőn tároljuk az ágy alatt :-)))))
Előzmény: identicalmcqc (715)
identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.02 0 0 716
hja es detto csak eppen utalom amikor ezzel zaklatnak.. Az ezutani valasztasokon meg majd egy robotfej esetleg ami meg jobban tetszene egy politikus feje fog elobukkanni a klotyibol es probal rabeszelni hogy szavazzak az o partjara? Hmm nem is rossz otlet hogy en miert nem kantriimidzsesnek mentem el...
Azert elottem a kep amikor mondjuk egy oromlany eppen eksonben van es akkor egy automata elkezdi rabeszelni arra hogy szavazzon az xy partra..
vagy ceges mobiloknal ha egymas utan hivjak a szamokat egymas utan kanonaban kezdenek el csorrenni a telefonok...
Előzmény: E-ditke (714)
identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.02 0 0 715
Eppen mostan van errol szo a tv-ben.. szerencsere eddig kormanypartot meg szocdemeket emlegetik.. na ok egyebkent sem eselyesek nalam a szavazason.. egyelore megnyugodtam....
Hmm idojaras jo tema... Mit szolzs hozza mnilyen gyorsan lehult? Nalatok hany fok van a lakasban.. Ugyanakkor kezdodik nalatok is a futes? Es mondd csak hol van melegebb Angyalfoldon vagy Ujlipotvarosban.. Es ne gyere azzal hogy osszezavartalak.. te nem vagy puzzzle en meg nem vagyok egy gyakorlott puzzle kirako... en csak a rongalashoz ertek... az epites piszkos munkaja mar masra var...
Előzmény: E-ditke (714)
E-ditke Creative Commons License 2001.09.02 0 0 714
ezt hol hallottad/olvastad?
nekem küldhetnek, én nem vagyok könnyen befolyásolható, komoly és súlyos érvek kellenek a meggyőzésemhez :-)
Előzmény: identicalmcqc (712)
E-ditke Creative Commons License 2001.09.02 0 0 713
mittudomén... már teljesen összezavartál!!
beszélgessünk az időjárásról? :-)))
Előzmény: identicalmcqc (711)
identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.02 0 0 712
Jesszus.. kmapany esemesekkel fenyegetoznek a partok.. Na arra a partra nem fogok szavazni amelyik nekem szemely szerint sms-t kuld... akkor inkabb nem megyek el szavazni.. Huuu meg szerencse hogy itt nem veszik olyan szigoruan mint pl Belgiumban ahol penzbuntetest kell fizetni annak aki nem megy el szavazni... Eddig en ugyan mindig voltam... Emlekszem egyszer pont egy kirandulas elott. hetkor ott toporogtam az ajtoban mert fel nyolckor mar indultunk es szavazas utan mentem kirandulni...
Szoval meg eccer kedves partok nekem ne kuldjetek sms-t nem azert nyilvanos a mobiltelefonszamom mert szeretnek sms-eket.. Hanem csak ugy....
identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.02 0 0 711
Hjjjjjjaaaaaaaa hat ezt eddig neeeem mooondttaaaadddddd! MOst man akkor tudom... Hah milyen csodak tortennke itt velem a este folyaman... Mi is volt a kerdes...? :o)))))))
Előzmény: E-ditke (710)
E-ditke Creative Commons License 2001.09.02 0 0 710
sohase mondd, hogy soha :-)))

az, hogy kérdezek valamit, nem jelenti azt, hogy nem tudok rá válaszolni... csak kíváncsi vagyok a Te válaszaidra :-))

Előzmény: identicalmcqc (709)
identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.02 0 0 709
hat ez az kerdezel tolem de kozben megvalaszolod a kerdeseidet.. Vigyazz mert megharaxom rad.. es soha tobbe nem reagalok a hozzaszolasaidra.. es ezt vedd komoly fenyegetesnek! :oDDDDDDDDDD
Előzmény: E-ditke (708)
E-ditke Creative Commons License 2001.09.02 0 0 708
igen, igen, van egy kis bibi ezzel az M-mel, de hát mondj valamit, ami tökéletes...

Te qc, a lógó attól lógó, hogy lóg... szóval nem kell neki szabadtető, mert az az "álló"-nak kellene, elég egy szimpla ablak is, amin ki lehet lógatni :-))

5M lehet mondjuk 5 mázsa, ha eltekintünk attól, hogy ez már nem hivatalos mértékegység, és különben is q-val jelöljük... :-))

Előzmény: identicalmcqc (707)
identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.02 0 0 707
Hmmm oksa rendben van de felhivom figyelmedet hogy az SI-ben annak a jelolese m (azaz kisem) es nem M (azaz nagyem) :o)))))
Ettol eltekintve jo ugyan de nem hiszem hogy ekkora logot lehetne csinalni egy XIII keruleti lakasban hacsak nem szabadtetos :o))))
Es sulyban atszamitva mennyit nyom az 5M-es logo?
Előzmény: E-ditke (706)
E-ditke Creative Commons License 2001.09.02 0 0 706
a választ elfogadom. :-)) pillanatnyilag nem tudok belekötni :-)))

és mit szólsz az 5 méterhez? ha már lógóról van szó... :-))

Előzmény: identicalmcqc (705)
identicalmcqc Creative Commons License 2001.09.02 0 0 705
HAt eppen ezert mert egy markas termek meg markasabb tovabbfejlesztett valtozatarol van szo... a 3+2 pedig lehet hogy mar rajta vana COCOM listan... Lehet hogy azt is probaltak de raadasul uj temrek is csak az gyarto ugyanaz de ez egy vadiuk teknologiaval keszult termek lenne...
Előzmény: E-ditke (704)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!