Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
egy c60as lemezt simán megedzettem úgy hogy 3 ujjal eltörtem :)))
úgy gondolom ehhez több türelem és gyakorlás kell mint amenyit számomra megér
ha unatkozom néha előfordul hogy nem bírok magammal és olyan projektekbe fogok bele amiről 100%-ban biztos vagyok hogy nem sikerül.........de hátha.......
:))
sajna a céges kemencében valami hiba van mert se a hőmérő nem működik se a hőfokszabályzó, aztán amikor 900 fokot írt a vas egész szalmasárga volt
De az is necces volt mert rendelésre van oszt már csináltam hasonlót és untam nagyon. Nyögvenyelősen ment ,mindig csak halogattam. Utálok egyforma vagy hasonló dolgokat csinálni.
Juj de vicces:) Nem nem,maradtam a megszokottnál.El is készült az idei első .Vagyis csak a penge. Nem trollkodom én bele a késesek dolgába:) Jobb az a beretva:)) Többet adnak érte sokkal:))
Szép lett ez is mint ahogy megszokhattuk.A másik nekem inkább az alakját tekintve érdekes, de a penge mintája frankó.A Laca tényleg kiment a finnekhez kiskést csinálni?Tudtam előbb utóbb kiugrik a borotvagyártásból.Vagy a yakuza felfigyelt a tantóira?!Maradj velünk Lóránt,maradj velünk...
Ezzel kellett volna kezdeni! Elnézést kérek a többiek nevében is, hogy nem ismerjük minden eddig elkészült összes kés történetét! Én is Gratulálok, ide tévedsz, felteszel egy kérdést, aztán ....... mindenkit, mert nem tudja a választ a kérdésedre!