Szerintem szerdán.Ez a beszélgetés nem akkor volt.Ez akkor hangzott el,amikor részegen hazajönnek valami légiós buliról és Alf késekkel dobálja Ralph komornyikját.
Ralph komornyikja:Biztos,hogy igazi késdobáló vagy?
Alf:A leges legigazibb.......szerdán és szombaton matiné
Ralph komornyikja:De ma csütörtök van.Csináljuk inkább dinnyével....
Ráadásul az érsek is azt mondja, hogy mennyire örül a szíve, amikor egy fiatal pár (itt eszébe jut, hogy mégsem azok), egy viszonylag fiatal pár áll előtte, stb. Mondjuk a vérmérséklete meghazudtól egy huszonévest is, az igaz. Ugye, Teddy mackó?!
Szerintem Ivy inkább úgy érti, hogy meg van lepve, amiért a Lord egyrészt nem tudja, hogy hány éves, másrészt amiért nem látszik rajta. :-) Mivel a Henry rámozdult, ezért nem lehet több 30-nál az tuti.
Madge pedig bőven 50-hez közelít már, és ha visszaszámolunk, 1903-ban volt kb. 25 éves. Akkor még lehetett jó bőr. És képzeljétek el, hogyha nem Cartwright szappant használt volna világéletében, lehet, hogy még csúnyább lenne az arcbőre!
Van még egy érdekes dolog. Amikor a Lord szavazásra buzdítja a személyzetet, és megkérdezi Ivy-t, hogy elmúlt-e már 25, és Ivy azt válaszolja, hogy: Egy kicsivel! Na most ezt sztem olyan stílusban mondja, hogy: "Hát jóhogy elmúltam már!", pedig szerintem olyan sokkal azért nem múlhatott el, nem?
Egyébként pedig, még a miniszterelnöknek is ezeken a neveken mutatkoztak be a lányok, és a püspököknek, érsekeknek is. Úgyhogy vszínű nem becenevekről van szó. Én sem mondanám azt a Gyurcsánynak, hogy XY Greg vagyok. Neki mást mondanék, nem a nevem, de ez egy másik topicba való. :-)
Gyerekek, a Poppy volt 26! A Madge semmiképpen sem lehetett 24! Szerintem. :-) A Gretna Green-es képek cool-ak! Mi a Cissy eredetileg? Miért a Poppy-t tudja valaki?